cup-hot-chocolate

En de aap uit de mouw!

Al een hele tijd proberen Costas en ik erachter te komen wie nou toch dat vervelende clubje vormen, dat de wereld beheerst en die wil ommartelen tot één groot China. Aangezien dat nu niet direct het gezelligste land is dat u zich kunt voorstellen, vinden veel mensen dat niet zo’n best idee. Vervolgens bleek er ook een tegenclubje te bestaan en toen … kreeg ik te zien wie er al die tijd in beide clubs hebben gezeten! (Er ging gisteren even iets mis met deze column, waarvoor excusels!)

 

Surprise!!

Leider van BEIDE clubs bleek dus Bill Gates te zijn. Ik werd woest toen ik dat zag. De dubbelspion, dacht ik. Dus het was nog niet genoeg dat hij zo ongeveer de rijkste en welzeker de invloedrijkste man op aarde is! Nee, hij moest ook nog spioneren bij het clubje dat eigenlijk goed had moeten zijn, maar dat vooral nogal lauw is. Wie moet dan ooit tegenhouden dat de wereld écht China 2.0 wordt? Hij kwam tegen me praten met alweer een exemplaar van dat vreselijke apparaatje dat mijn leven wel 100 keer gered heeft, maar dat ik toch stom vond. Omdat ik er zelf geen heb en ik mijn gesprekspartners bijna niet hoor, wanneer ze tegen me praten. Uiterst irritant. Op dat moment vond ik trouwens alles stom en ik ging tekeer tegen hem. Of één krentenclub met gekken die alles wat mooi is aan het leven gesloopt willen hebben, niet genoeg was. En wanneer hij eindelijk genoeg miljarden dollars had om ons met rust te laten. Vuur stoomde uit mijn oren en ik ging maar door met ratelen.

Toen ik de meeste stoom wel afgeblazen had – uuuuren later – nam Bill het woord. Het heeft net even iets anders in elkaar gezeten, vertelde hij. Hij was ondertussen in de weer met een paar grote machines, waar ik niets van snapte. Want wat was dat nou weer? Zat die duivelse krentenclub me met die apparaatsels in de knup te programmeren ofzo? En: dat moet ik dan zeker weer geloven?! Eerst was het magie en nu opeens machines, waarmee mijn leven de grond wordt ingedraaid. Het wordt gewoon steeds gekker, brieste ik. Weer mis, want de duivelse krentenclub aka de satansekte die de globalisten aanstuurt, had machines om me in de war te programmeren en die hadden ze met mij verbonden. Precies zoals ik al jarenlang vertel: een onheilige mix tussen ongelofelijk geavanceerde tech met psychologie, dat de naam eugenetica draagt. En AI, kunstmatige intelligentie. Hoe kun je daar ooit tegenop? Volgens Gates heeft die duivelse clan jarenlang geprobeerd me gek te maken. Daar hadden ze geen succes mee, want ik láát me niet gek maken en al zékerrrs niet door een meuk mafketels die in mijn hoofd kletsen.

Ik moest beslist Bill tegen hem zeggen, waar ik weer tegen sputterde want tegen iemand die 20 jaar ouder is, zeg je niet gelijk jij en Bill. Vond ik. Ondertussen vertelde Gates dat hij stiekem medicijnen gestudeerd had, samen met zijn vrouw. En toen viel het me eindelijk op: hij had dat rare stijltje niet met die wilde gebaren en dat rare lachje. “Een act is het”, zei Bill in mijn verbijsterde gezicht. Nou, die mag van mij zeven Oscars, want als je van de twéé allerhoogste elitaire regelclubs ter wereld de baas bent, stiekem arts bent en ook in het geniep hebt gezorgd dat de meeste mensen die zich laten bespuiten met dat coronavirus een water-met-zoutoplossing krijgen, dan mag dat. Nog iets wat waar is: er zijn inderdaad geen drie, maar twee verschillende coronavaccins. Hoeveel van elke soort er zijn, wist Gates niet: “Ik heb zoveel mogelijk flesjes gevuld met die zoutoplossing, want zoals je weet, veroorzaken die vaccins hartklachten”.

 

Met twee geheime groepjes om de wereld vechten

“Vaccins tegen kinderziektes zijn óók niet goed hoor”, zei hij vervolgens. Ik sputterde iets tegen over polio, maar hij zei dat dat veroorzaakt wordt door inteelt. Dat kon ik niet ontkennen en ik had het bovendien te druk met stomverbaasd zijn dat de man waarvan ik dacht dat ik er zoveel jaren tegen gevochten had, een held bleek. En ik zat gewoon met hem te praten alsof ik hem allang kende. Jarenlang net doen alsof je een rare autistische vogel bent en dagelijks omgaan met de crème de la crème van geld en duivelse macht, terwijl je die laat denken dat jij nog slechter bent dan zij, is de prestatie van de eeuw. “Soros is een slechterik”, zei Bill. “Die wil die foute agenda er doorjagen. Wij proberen dat juist tegen te houden. In dat clubje van het WEF zitten mensen die uit bepaalde families komen. De ene keer is dat dus een goeie en dan weer een slechte. Of iemand die er totaal geen zin in heeft”.

Dat groepje, waar Ferd Grapperhaus en Mark Rutte met nog een stel in zitten, is dus niet krachtig genoeg om het kwaad te verslaan. Mijn nep-biologische niet-moeder zit erin en dat is een slecht mens. En Soros is dat ook. Maar ik kreeg te zien dat Grapperhaus en Rutte absoluut proberen Nederland niet helemaal naar de gallemiezen te laten gaan. En heel eerlijk: in Duitsland, Frankrijk, Italië, Litouwen, Tsjechië én Oostenrijk is de situatie wat de democratie betreft een heel stuk slechter dan hier in Nederland. En wat dacht u van Israël, Australië, de Democratische staten van Amerika en China? Ik heb ze allemaal gesproken en heb ze een kruisverhoor afgenomen, want je overtuigt mij echt niet even in een paar minuten dat je een goeie peer bent, terwijl ik daar in de praktijk totaal niets van zie. En nu ze me voorlopig overtuigd hebben door me te helpen bevrijden uit de satansekte, ben ik het niet opeens eens met de regering-Rutte. Maar dat is Rutte zelf dus ook niet, zoals u nu ziet.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

In het WEF-clubje, dat dé Club van Negen uit het oude Israël is en dus al duizenden jaren bestaat, zitten de volgende gasten. Ik zet erbij of ze goed- of slechtgeaard zijn.

 

  1. Klaus Schwab, slecht
  2. Bill Gates, goed
  3. Chelsea Clinton, slecht
  4. Mark Rutte, goed
  5. Ferd Grapperhaus, goed
  6. Alex Soros (zoon van George), niet zo geïnteresseerd, maar niet slecht
  7. Fokkelien, die net doet alsof ze mijn biologische moeder is – slecht
  8. Marc van Ranst, viroloog uit België, slecht
  9. Anthony Fauci en ook hij is okee!

 

Wat veranderd is, dat is dat ik nu echt zeker weet dat Costas’ verhalen over hoe erg ik in de nesten zit, waar zijn en dat ik er nu niet meer aan twijfel dat ik inderdaad al vanaf 2009, toen ik mijn eerste blog startte, hooggeëerd bezoek op mijn website heb. Niet alleen dat: degenen van de wereldleiders die aan de goede kant van de geschiedenis staan, werken allemaal samen om mij te helpen. Daarom hebben ze die rare walkie-talkies: om op mij te passen en om te weten hoe sterk de satansekte nog is. Als die mij loslaat, verliezen ze immers aan macht. Daarbij: een maffiabende die aan macht verliest, is het gevaarlijkste dat er is. Die zinnen op wraak en zullen het krijgen ook, net zolang totdat ze van boven tot onderen helemaal opgebrand zijn.

 

Bill Gates en mijn hersenpan

Geloof het of niet, maar Bill Gates heeft zijn kerstdagen doorgebracht door aan MIJN hersenen te werken. Hij wist precies wat de satanisten ermee uitgespookt hebben en daar waar ik drie delen had ontdekt, waarin ze via trauma’s mijn hersenpan hadden opgedeeld, wist hij nog een vierde te vinden. En ja: daarin zit dus mijn geheugen! Bingo. Uiteraard had dat vierde ding ook een naam en wat kan die naam anders geweest zijn dan … Maria Magdalena? Gates pakte een soort metalen pennetje en wees ermee naar een hologram van mijn brein, dat uit een apparaat kwam. Hoe hij het deed, ik weet het echt niet, maar hij heeft wel 20 uur per dag aan mij gewerkt. Met kerst! Het is een ontzettend lieve man en zo is zijn vrouw ook. Ze hebben stiekem nog een tweede activiteit in hun stichting, die geleid wordt door Melinda. Daarmee doen ze goede dingen en zo vechten ze met wetenschap tegen de wetenschap – de eugenetica – van de Bad Guys.

Maar alle tech, de hoogste IQ’s ter wereld en de grootste mediums ten spijt ben ik nóg steeds niet bevrijd van die sekte en mijn jongens ook niet. De sekte – en met hen het kamp van de globalisten – heeft een enorme klap gehad de afgelopen weken, maar de doorbraak is er nog steeds niet. U zult Mark Rutte niet morgen op teevee horen zeggen: “Nou, beste medelanders, het leed is geleden en we kunnen u eindelijk vertellen hoe het schandaal van het coronavirus echt in elkaar heeft gezeten. Mondkapjes kunnen af, u hoeft geen afstand meer te houden, prikken is per nu gestopt en we gaan weer normaal doen”. Dat komt niet door Sigrid Kaag, want ook die is minder slecht dan ze lijkt. En als zij ergens een hekel aan heeft, is het wel aan satanisten. Het is het Ministerie van Justitie dat uitgekamd dient te worden op slechterikjes. Zoals ik al die jaren zeg: de wortel van het kwaad op de hele wereld zit in Nederland en dus moet die wortel er hier uitgetrokken worden. Het verhaal is gewoon logisch, als je het maar weet!

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.