swan-painting
Het eendje is een zwaan geworden

En wéér een nieuw begin

Toen de man die bij me hoort in 1985 een poging deed om mij uit Nederland op te halen, was de wereld te klein. Iedereen die ik ooit heb leren kennen in mijn leven, zei tegen me dat het onmogelijk is zóveel ongeluk en zóveel verdriet als ík altijd moet lijden. Maar mijn boosheid door de ontdekking waar het allemaal vandaan komt, is over en ik ga daarom ook weer schrijven zoals ik altijd heb gedaan: met diplomatie, geduld en wijsheid. Daar heb ik altijd bekend om gestaan en ik laat me niet meer dirigeren door wie dan ook.

Als allereerste stap daarnaar toe heb ik besloten om niet meer in de ‘rechtse’ politieke hoek te zitten. Daar vreten de journalisten elkaar allemaal op en daar kies ik niet voor. Bovendien heb ik het grootste deel van mijn pijn nu wel verwerkt en voel ik me niet meer zo boos. Ik vind daardoor bijvoorbeeld al een tijdje niet meer dat Poetin gelijk heeft en Zelenski ongelijk. Waar twee kijven, hebben twee schuld en Rusland heeft laten zien dat het niet alleen de Donbass kwam beschermen, maar dat het land nog meer provincies wil inlijven bij Rusland. Voor mij ligt daar de grens van het toelaatbare. Wapens sturen zweept het conflict op, staan te drammen dat Oekraïne bij de NAVO moet (en Zweden en Finland ook), is nog gevaarlijker en dus moet er gewoon eens rustig gepraat worden. Daar willen mensen uit Israël wel bij helpen en uit China, dus laat ze, zou ik denken. Confucius was een wijze man en koning Salomo ook.

Over alle onderwerpen waar ik wel eens over geschreven heb, denk ik steeds genuanceerder. Het altijd maar de grond inboren van landen die het niet met Amerika eens zijn, is hartstikke slecht voor de vrede op de wereld en ook niet eerlijk. Maar de andere kant alleen idealiseren, is ook niet terecht. We horen er allemaal bij en hebben allemaal onze eigen plek op de wereld. Nederland is juist altijd een land geweest dat zaken deed in zo’n beetje alle landen. Laten we dan eens laten zien dat we ook daadwerkelijk kunnen omgaan met andere nationaliteiten! Ik heb jarenlang in dat vak gezeten als taaltrainer en heb er dus wel ideeën over hoe dat een stuk beter kan. En ook binnen het land zelf. Al dat polariseren is slecht voor iedereen. Laten we naar elkaar luisteren zonder elkaar van tevoren al af te schrijven. De linkse media doen dat laatste te snel, maar de rechtse doen er net zo hard aan mee. Op Ongehoord Nederland zie je iedere week net zo goed dezelfde personen aan dat berelelijke rare meubel zitten. Voor mij zijn die ook af. Laten wij het hier eens beter doen op Untold Times!

Wat ik daarvoor terug wil, is dat u mij steunt met het delen van mijn werk, het liken, reageren, inschrijven voor mijn nieuwsbrief en vooral ook doneren! Ik moet weer helemaal vanaf 0 beginnen met geen cent om te investeren, want al mijn spaargeld heb ik moeten opeten tijdens de onmogelijke jaren die ik door heb moeten worstelen. Ik ben 13 jaar doodziek geweest en ben nog altijd niet genezen, maar wel iets beter. Het is niet okee om misbruik van mijn talenten en mijn harde werk te maken door wel te lezen, maar niet te helpen delen en ook niet te betalen. Dat doet u bij andere media en in de winkel ook niet, dus bij mij wil ik die mentaliteit ook niet. De hele website staat vol met doneerknoppen, dus maak daar gebruik van! Zonder te kunnen investeren is het onmogelijk om zo’n supersonische betaalmuur in te stellen, zoals de media waar u wél voor betaalt, allemaal hebben. €20 per maand is een redelijk bedrag voor wat ik bied en als er veel mensen doneren, vraag ik vanzelf wel minder. En meer mag natuurlijk, vooral nu ik het zó moeilijk heb. Andere mediabedrijven krijgen ook giften en worden gesponsord. Dat wil ik ook en dat mag niet langer gedwarsboomd worden.

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

Verder heb ik nog een waarchuwing voor de Nederlandse overheid, die mij mijn hele leven, maar voorál de laatste 23 jaar danig in de weg gezeten heeft en me op een haar na doodgehongerd heeft. Zo ga je niet met elkaar om! Jullie hebben mij ontvoerd van mijn ouders en mijn zusje en dat hebben jullie vijf keer gedaan. Jullie hebben mij een valse identiteit opgedrongen, mij gruwelijk laten misbruiken en mishandelen en mijn héle leven verpest. Hoe er ook honderden mensen álles eraan deden om mij bij dat vreselijke koppel weg te krijgen, jullie lieten mij ijskoud stikken. Gewoon omdat het kon. Daarna braken jullie ook nog even mijn gezin tot op de bodem af. Toen mijn man me kwam ophalen in 1985 én vanaf 2008 weer, lieten jullie geen spaan heel van zowel mij als hem alsook van onze families en mijn gezin. Dat maken jullie nu goed en ruimhartig ook! Ons leven is toch al kapot, daar kan niemand meer iets aan doen en mijn vader wordt binnenkort 80. Is het nou niet eens klaar met dat gepest tegen mij, alleen maar om nóg meer macht en geld te krijgen, terwijl ík moet lijden? Laat je eens nakijken, Staat der Nederlanden! En stop ook met het dwarsbomen van betalingen aan mij en met het sturen van onterechte rekeningen aan mij. Chop chop.

 

Zo. En dan gaan we nu verder met een genuanceerde website met mooie artikelen, die goed zijn voor iedereen. Ten slotte ben ik genezer toch? Dan zal ik net als vroeger weer genezende artikelen schrijven. Mensen schreven me vroeger altijd dat ze genezing voelden tijdens en na het lezen van mijn stukken. Dat gaan we weer doen en denk er dus aan dat u me steunt!

 

 

donaties

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.