viburnum-winter-berries

Energetische inmenging bij misbruik: schending lichamelijke integriteit en strafbaar

Al een paar keer vertelde ik dat Bill Gates niet aan de verkeerde kant van de geschiedenis blijkt te staan. Hoe verbaasd ik daar zelf over was en hoe dankbaar ik ondertussen ben dat hij bij de good guys hoort. Deze man heeft een apparatuur waar je u tegen zegt en waarmee we die hele satansekte binnenkort kunnen inrekenen. De bewijzen zijn er al jaren, maar ze moeten eerst mij en mijn jongens vrijlaten, voordat de échte zaak tegen hen kan dienen.

 

Met dank voor de aandacht

Gisteren had ik opeens duizenden bezoeken op mijn website. De statistieken zijn óók gemanipuleerd en na onderzoek ben ik erachter gekomen dat je ze ongeveer keer vijf moet doen om te weten hoeveel mensen er zijn geweest. Normaliter een paar honderd, gisteren een slordige 7000. Ik dacht dat het kwam omdat een paar aardige mensen op Twitter mijn aankondigingen van nieuwe columns ronddeelden, maar daarna werd ik getipt dat van alle media Niburu een verhaaltje over me had geschreven met een link naar mijn artikel over kindermisbruik erin. Op zich natuurlijk hartstikke aardig, ware het niet dat ik jarenlang gepest ben, omdat ik zogenaamd een complotdenker zou zijn. Ondanks dat ik heel dankbaar ben voor de aandacht – die is immers nodig om van al die coronarestricties af te komen – zit ik een beetje in een spagaat.

Met die flauwekul is mijn gezondheidspraktijk waar ik zoveel goed werk mee deed en op het punt stond door te breken met mijn genezingen, namelijk gesloopt en liep ik zulke grote imagoschade op, dat ik jaren en een naamswisseling nodig had om daarbovenop te komen. Dit moet liever niet nogmaals gebeuren, hoewel ik denk dat ik er nu wel tegenop zou kunnen. De waarheid was dat ik in die tijd juist aan het onderzoeken was welke van de complotten waar men in geloofde wel en welke niet waar waren. Dat was ook weer nodig om de satansekte van me af te krijgen, want hun departement gnostiek gelooft in buitenaardsen en ufo’s enzovoort. Om ze mijn leven uit te jagen, moest ik bewijzen dat lang niet alles wat zij geloven waar is. Daarmee verliezen ze aan macht, want ze denken ook dat ze goden zijn en gedragen zich daarnaar. Die foute zelfverzekerdheid heeft ze op allerlei hoge machtsplekken gebracht en daar moeten ze zo snel mogelijk weg.

 

Misdaden bewezen

U kunt zich dan ook niet voorstellen hoe ontzéttend blij ik was, toen ik Bill Gates de personen die zich zo aan mij vastgehecht hadden met als doel om me kwaad te doen, in kaart zag brengen. Hij maakte er ook filmpjes en foto’s van, dus binnen niet al te lange tijd kunnen we ze aanklagen en veroordeeld krijgen voor enorme misdaden. Dus even voor de duidelijkheid: deze idioten plamuren zich aan andere mensen vast middels iets wat we meestal ‘magie’ plegen te noemen. Of occultisme of programmeren – NLP en aanverwante rommel zeg maar. Hoe kan Mister Bill zulks nou te zien krijgen, terwijl het niemand anders op de hele wereld is gelukt om ook maar iets wat fijnstoffelijk is, te bewijzen?

Denkt u er even aan om u te abonneren op mijn columns, om ze verder te delen en om te doneren voor mijn fantastische werk?

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Wel … de cellen van het menselijk lichaam zijn elektrisch geladen. Vraag me er alstublieft niet meer over, want ik ben niet goed in exacte vakken. Maar denk maar aan een elektron of een celkern, die positief of negatief geladen is. Die elektriciteit kan dus via een decodeermachine in beeld gebracht worden en ik heb met eigen ogen gezien dat hij dat deed. De beelden van degenen die me lastigvielen, waren op de muur te zien, net zoals je vroeger dia’s bekeek met een projector. Tijdens het kerstweekend haalde hij nog duizenden van die misbaksels uit me weg. Nu is Costas al twee dagen bezig met een tweede scan. Hij heeft ongeveer 75% van mijn brein gescand, wat met een metalen pennetje gaat en een heidens karwei is. Tot nu toe heeft hij er 13 weggehaald, dus zo snel gaat dit werk met deze machine! Ik heb in 30 jaar tijd miljarden types uit me weggehaald. Het zijn voor zo’n 80% steeds dezelfde ongeveer 50 personen, die tientallen jaren lang dag in dag uit rituelen deden om mijn leven kapot te maken. Het is de top van de top van de satansekte en dus ook de top van de wereld.

 

Strafbare feiten

Waarom is dit strafbaar? Wel, wat dacht u ten eerste van het schenden van de lichamelijke integriteit? Artikel 11 van de Nederlandse Grondwet en ook in de EU staat deze wet in artikel 3. Maar voordat je deze gasten in het strafbankje van de rechtbank geduwd krijgt, moet je eerst bewijzen dat dat satanisten zijn. Daar zijn ook bewijzen van, want zoals ik al vaker heb verteld, houdt de ISS (die u nog steeds kent als FIOM, maar dat is hun schuilnaam. Onthou dus maar ISS) een logboek bij over wat ze allemaal met mij uitspoken. Een aantal van de monsters die mijn leven en dat van mijn familie hebben gemold, is betrapt op satanisme en ook is bekend dat alleen deze monsters überhaupt de kennis hadden over hoe je jezelf aan een ander kunt vastklampen. En hoe je technologie aan iemand kunt vastklampen om te zorgen dat haar website en sociale media 0 bereik hebben, dat ze overal gehaat en geweigerd wordt, dat ze nooit een rechtszaak kan winnen, ook al heeft ze nog zo aantoonbaar gelijk en dat ze nooit meer één cent kan verdienen of welke uitkering of budget ook kan krijgen. En nog veel meer, want ze hebben mijn complete leven kapotgemaakt.

Dat is uiteraard strafbaar en ernstig ook. Het zijn halsmisdaden en dan is er nog het misbruik op alle vlakken in mijn jeugd, het constante sturen van mannen om te zorgen dat ik in een bordeel zou eindigen – Maria Magdalena die ik volgens hen ben, was immers ook een hoer? – en het constante saboteren van letterlijk alles wat ik doe in mijn leven. Ze hebben vele moordaanslagen op mij en mijn familie gepleegd, waarvan er een paar ook gelukt zijn en nog veel en veel meer. Dat is allemaal vastgelegd op beeldmateriaal op een geheime plek die die satanisten onbekend is en dat gaat echt niet alleen maar over lichamelijke en geestelijke integriteit of over laster en smaad. Het gaat bovendien over het welbewust en met kwade opzet 55 jaar lang slopen van 6 levens en niet alleen dat: doordát ze mij en mijn jongens in hun klauwen hebben, hebben ze ook die wereldmacht waar ik nu al zo vaak over verteld heb. En vergeet de ontvoering niet als baby!

 

Hoe wordt de wereld weer soeverein?

Er zijn géén buitenaardsen die ons komen redden uit de klauwen van de “Cabal”. Buitenaardsen bestaan niet. Ook daar heb ik onderzoek naar gedaan en ik heb de hele wereld gescand om te zien of er ergens nog leven is. Nee was het antwoord. Ufo’s bestaan ook niet, hoe tof het ook zou zijn. Mister Bill heeft het Costas en mij uitgelegd: het is onmogelijk om de zwaartekracht zo de baas te worden, dat zo’n ding kan vliegen en wel met de enorme snelheden waarvan gezegd wordt dat ze het doen. We moeten onszelf redden en dat doen we door verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven en door op te komen voor de hele samenleving. Door onszelf niet te zien als slachtoffers van die vervelende en stínkend rijke, brute patsers, maar door te zeggen: “Okee, er is dus een club schijnheilige en mokerirritante, straalarrogante idioten die ons vanuit hun zolderkamer besturen. Ze hebben ongekende tech en macht en liegen alles bij elkaar. Dat is hartstikke vervelend en gevaarlijk om te bevechten, maar we gaan het toch doen. We pikken dit namelijk niet!”.

Er is echt een groep van misschien wel een paar duizend mensen wereldwijd, die net als wij willen dat er democratie is, dat mensen grondrechten hebben en een goed leven. Dat zijn politici, mensen uit het bedrijfsleven, de wetenschap en andere figuren met hartstikke veel geld en aanzien. In Amerika heten ze “Trumpteam”, hier in Nederland Forum voor Democratie maar er zijn ook mensen buiten die partij die helpen en zo is er een dergelijke groep in ieder land op de wereld. Nu Costas en ik die satansekte steeds verder op de knieën krijgen, leren deze mensen elkaar kennen en kunnen ze serieus beginnen samen te werken. Ik snap niet veel van macht, maar het is nu eenmaal een feit dat deze sekte de hele wereld in een doodsgreep houdt en dat ze de macht daartoe hebben door mij en mijn jongens gegijzeld te houden. Dat is de enige reden waarom ik zo per se aandacht moet hebben van de media. Als ik een vrij mens was, hoefde ik echt niet zo hard te vechten voor een kruimeltje brood met míjn opleiding, werkervaring, kennis en wijsheid!

Terwijl ik dit aan het schrijven was, heeft Costas ein-de-lijk na jaaaaaren zoeken gevonden hoe die debiele clan zorgt dat ik geen bereik op het internet heb en trouwens ook daarbuiten: in je rechter hersenhelft, in de frontaalkwab vlak achter je voorhoofd zit de functie waarmee je mensen en situaties aantrekt in je leven. Dus als je bijvoorbeeld een relatie wilt, een andere baan, een nieuwe fiets en dat soort dingen, trek je die met dat stukje hersenen naar je toe, door er eenvoudigweg aan te denken en in gedachten te zeggen ‘ik wil graag een nieuwe fiets’ of iets anders wat je graag wilt.

natassa-1970
3½ jaar oud in Emmen, vlak voordat ik terug mocht naar huis

Deze gekken houden bij mij een gebeurtenis uit mijn leven geheim, die verbonden is aan deze functie. Daardoor kan ik die gebeurtenis niet verwerken en gaat dat tooltje niet meer werken. Het gaat gepaard met een chroomgebrek dat ik inderdaad ook heb en maar steeds niet kan genezen en mensen lopen altijd brutaal over me heen, waar ik woedend om kan worden. Ze blazen je zo omver, want ze zien je niet. Ik heb de gebeurtenis bekeken: toen ik drie was, hadden die pleegmonsters me voor de tweede maal expres van de trap gesmeten en lag ik maar liefst 5 hele maanden in het ziekenhuis met een gebroken rug, nek en arm en hersenschade. Met de kerst moet ik PER SE een dag naar die monsters toe, hoewel de psychologe die me behandelde, dat expliciet had verboden omdat ik doodsbang voor ze was. Maar natuurlijk ging het toch door want het was de satansekte die het wilde. Afgezien van het feit dat die pleeggekken me voor schut zetten in de kerk, sloeg dat wijf me keihard toen ik heel leuk in de keuken met een pop aan het spelen was. Zie de foto die op die dag genomen is. Ik viel hard met mijn hoofdje tegen het gasfornuis aan en moest in allerijl weer terug naar het ziekenhuis.

Het is dus geen tech en geen energetisch gepruts, maar het wissen van herinneringen. Dit doen ze met iets wat EFT heet, Emotional Freedom Technique en ik heb in mijn herinneringen gezien hoe het precies ging en wie het deed. De herinnering zit dan zo diep weggestopt dat je wel in hypnose moet om hem terug te halen. Ze zit achter een codewoord en achterhaal dat maar eens. Of in een ongelofelijk nauwe MRI-scan, zoals ik meemaakte in 2019, waar ik expres geen kalmeringspil voor kreeg, terwijl álle andere patiënten die wél kregen. Ik moet er maar dankbaar voor zijn, want mijn hersenen heeft Bill Gates al bekeken en ik heb nu mijn herinneringen terug. Het klopt ook exact, want er zijn herinneringen van vóórdat ik 3 jaar oud was en die herinner je je anders ook niet. Verder waren er herinneringen van tussen mijn derde en vijfde jaar bij. Ik miste precies een maand of 9 aan herinneringen en die kreeg ik keurig terug. Met wiskundige precisie! Mocht u nog steeds denken dat Huig Plug de “pedofielen” kan pakken: nee, hij heeft niet eens harde bewijzen en hij pakt ook de top van de sekte niet aan. Plus toen hij vrijgelaten werd uit de gevangenis, was het eerste dat hij deed naar Twitter gaan en mij ontvolgen. De satansekte rol je op door samen te werken, niet door elkaar af te vallen.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.