fruit-medicinal

Enorme darmpoliep. Wetenschap of healen?

Een dikkevétte tot kanker verworden darmpoliep. Dat kwam er vandaag uit me en dat was maar goed ook. Net op het nippertje, want ik hield het niet meer uit. Hij had lange uithalen die mijn hele lijf doorgingen met nog een poliep in allebei mijn voeten en mijn hoofd. Nooit zal ik zeggen dat iemand niet naar een dokter zou moeten gaan, maar dat is vooral omdat je anders tegenwoordig nog een boete kunt krijgen ook. Ik geloof nooit meer in welke arts of medische persoon ook. Dertien ziektes had ik over elkaar heen en alle artsen lieten me als alleenstaand moeder doodleuk stikken. Dat vergeef ik ze van mijn leven niet. Ze hadden me niet kunnen genezen, maar wel de ziekte kunnen vertragen en vertellen wat ik nou eigenlijk mankeerde. Vandaag een kort verslag van hoe ik er dertien zogenaamd “ongeneeslijke” ziektes en aandoeningen heb uitgeramd bij mezelf en daarbij mag u nog honderden anderen optellen, die ik eveneens genezen heb.

 

Genezen van 13 ziektes, waaronder uitgezaaide darmkanker

Aan de ene kant ben ik ontzettend opgelucht, want ik heb weer energie. Aan de andere kant echter ben ik woedend, laaiend, razend vanwege alles waar ik doorheen moet in mijn leven. Gewoon omdat een driedubbel bezopen en doorgedraaide NGO het in z’n dikke zaagselkop haalde om mij van mijn ouders te ontvoeren en mijn hele leven inclusief dat van mijn volledige familie tot diep in de grond toe af te branden. Over de ISS heb ik al geschreven en ik verval niet in herhaling, dus dat doen we vandaag niet nog eens. Mijn verhaal kunt u ook elders lezen, mocht het u achteraf toch nog interesseren. Vandaag éven een opsomming van mijn heldendaden en die van de man die bij me hoort, want de laatste jaren was ik niet meer in staat om veel genezingswerk te doen. Hij heeft het meeste gedaan én mij het vak geleerd, want ik had dat dan wel via mijn genen meegekregen, maar je moet er bovendien in geschoold worden. Daarom hebben kinderen ouders.

Laten wij beginnen met de lijst van aandoeningen en toestanden waar deze dame aan leed:

 1. Diabetes type 2, die ook bloedarmoede en andere allergieën veroorzaakte
 2. Een dubbele hernia
 3. Een enorme darmpoliep die tot kanker werd en mijn hele lichaam door uitzaaide. Daarvan werd mijn huid ook ziek en kreeg ik arteriosclerose
 4. Hersenletsel, bestaande uit een vijfvoudige schedelbreuk en een niet werkende rechter hersenhelft
 5. Ziekte van Alzheimer
 6. Ziekte van Crohn
 7. Ziekte van Lyme
 8. Progressieve MS
 9. ADHD
 10. Syndroom van Gilles de la Tourette
 11. Autisme (Asperger)
 12. Dyslexie
 13. COPD

 

Hoe worden mensen ziek?

Het zijn onder andere lelijke mensen die ziek maken. Die gaan vaak op een al bestaande zwakke plek van iemand zitten en daarmee bedoel ik een wond, een al aanwezige ziekte, een stukje onzekerheid of bijvoorbeeld het trauma na een ongeluk. Daar maken ze misbruik van door op u te teren en dat maakt dat geen arts u genezen krijgt. Een arts kijkt immers totaal niet naar de oorzaak van ziektes en aandoeningen. Die kijkt alleen heel oppervlakkig naar wat hij of zij ziet en geeft daar pillen voor of doet een operatie. Verder nadenken over de vraag of er niet eens gezorgd moet worden dat de patiënt niet wéér ziek wordt na verloop van tijd is er niet bij en dat heet dan wetenschap tegenwoordig. Ze voelen zich te goed om te kijken naar kwaadaardige mensen die uit uw leven weggesleept dienen te worden of naar natuurlijke middelen die u genezen. Natuurgenezers die dat wél doen, zetten ze landelijk voor schut met hun vetbetaalde banen en hun nietszeggende universitaire titels.

 

De echte oorzaken van ziektes zijn deze:

 • Erfelijkheid.
 • Een shockervaring of traumatische gebeurtenis.
 • Dat kan onder andere kindermishandeling, seksueel kindermisbruik of mishandelingen / misbruik op latere leeftijd zijn.
 • Een ongeluk.

 

Daarbovenop zit vaak een tweede laag met minder diepe oorzaken. Dat wil zeggen gedragingen of mensen, die veroorzaakt worden door de echte oorzaak:

 • Gemene mensen in uw omgeving die u vergiftigen met gemene opmerkingen en zelfs met magie.
 • Stress, zorgen en angst.
 • Het vasthouden van negatieve emoties zoals haat, wrok, jaloezie, boosheid of verdriet.
 • Een ongezond of niet passend eetpatroon.
 • Weinig beweging.
 • Het nemen van verkeerde medicijnen, waar ik al zo vaak over heb lopen toeteren: cannabis, ayahuasca, kurkuma, aloë vera …
 • Verkeerde, een foute combinatie van of een teveel aan farmaceutische medicijnen.
 • Roken zorgt bij bepaalde ziektes dat ze niet kunnen genezen, vooral COPD of ziekte van Crohn.
 • Veel alcohol.
 • Drugsgebruik.

 

En hoe geneest men van ziektes en aandoeningen?

Wel, ik ben dus genezer. Dat betekent dat ik een genezende werking op de mensen om me heen heb, zelfs als ik niets doe. Ik absorbeer de ziektes, aandoeningen en lasten van anderen en dat zie je alleen al aan de reacties van mensen, die mij op straat tegenkomen. Die zijn lichter wanneer ze mij zijn tegengekomen en precies datzelfde effect heeft ook mijn moeder op mensen. Gemene mensen zitten niet letterlijk IN u, maar hebben zich met u verbonden door u kwaad te doen en laten niet los als u ze daar niet toe dwingt. Je moet het maar weten! Wat ik allemaal aan types van mensen losgemaakt heb, dat is onvoorstelbaar. Genezen gaat dus door alle oorzaken van de aandoening op te zoeken en die weg te halen of te genezen.

Daarbij is het soms nodig dat u bepaalde natuurproducten gebruikt. Er zijn een stuk of 80 natuurlijke middelen die genezen. De wetenschap kan en wil op de een of andere manier niet uitvinden hoe een mens écht geneest en wanneer een arts toch iets ontdekt wat een beetje werkt, wordt hij of zij onmiddellijk tegengewerkt, ontslagen en soms zelfs aangeklaagd. Kijkt u maar eens naar dr. Ryke Hamer, die arts die ontdekte dat kanker eigenlijk altijd een trauma als oorzaak had. Hij kon zelfs zien wat voor soort trauma welke soort kanker veroorzaakte. Hij werd ontslagen, aangeklaagd en moest naar Zweden vluchten. Er is wel onderzoek gedaan naar zijn methode, maar in de wetenschap vind je gewoon de waarheid niet.

 

Kunnen andere mensen leren genezen?

Tot op zekere hoogte wel. De gave die mijn familie heeft, kunnen wij niet overbrengen op anderen. De innerlijke kennis ook niet. Ik kan wel de theoretische kennis erachter overbrengen. Zo kan ik uitleggen welke voedingsstoffen wat doen en waarom u in uw geval wel sinaasappels nodig hebt, maar geen honing. Gelukkig hebben alle natuurmedicijnen naast een specifieke werking ook een algemene helende werking. En er zijn regels. Met enige oefening kunt u wel leren de energetische ‘zooi’ die er aan de mensen kleeft, te zien en weg te halen. Wat ook te leren is, is trauma’s verwerken. Zelf genees ik ze met mijn gave, maar helaas kan ik die niet doorgeven. Daarom moeten trauma’s aangepakt worden met de universele manier om trauma’s echt te verwerken, die ik in mijn video verteld heb. Dat is ouderwetse Jungiaanse psychologie en dus wetenschap.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.