alfa-omega

Even voorstellen: de eindbazen van onze wereld

Eerder had ik het al eens gesuggereerd, maar het lukte me niet bevestiging te vinden in mijn vermoeden. Nu wel: eindelijk is het me duidelijk wie nu écht degenen zijn die de eindbazen van de wereld zijn. Dankzij een echt gewéldig Zwitsers krantje – nou ja nieuwswebsite. Ik praat u eventjes bij. Het is een onvoorstélbaar stel arrogante trollen en we gaan ze een paar octaafjes lager laten zingen. Mark Rutte, Sigrid Kaag, Hugo de Jonge et alii: lezen jullie ook mee? Overigens mijn hártelijke dank voor een vétte donatie die ik gisteren ontving en waarmee ik de maand oktober wel doorkom!

Even voordat ik begin, want ik had beloofd de vorderingen in mijn genezingsproces te blijven melden: eindelijk na tientallen jaren heb ik niet meer áltijd honger. Er zijn wel eens korte periodes geweest waarin ik dat niet had, maar het kwam altijd al heel snel terug. Maar nu is het weg en dat komt omdat ik geen chroomtekort meer heb. Daar krijg je hónger van namelijk. Als je bloedsuiker daalt … Dit betekent niet dat ik gewicht ga verliezen hoor, maak u nog geen illusies: het maakt namelijk geen donder uit of ik als Holle Bolle Gijs alles opvreet wat ik tegenkom of dat ik bijna niets eet. De rugpijn op de plek waar nog een tumor bleek te zitten, is ook gezakt: de tumor is een stuk gekrompen deze dagen. Al met al dus toch hoezee.

 

Wie is er nu écht de baas op de wereld? Moeten we dat niet weten?

Dan ga ik nu uit de doeken doen hoe het zit met de wereldmacht. Kortgeleden ontdekte ik Uncutnews, een Zwitserse kritische nieuwswebsite, die met de vanouds bekende Zwitserse precisie nieuws spuit. Dit artikel stond erin met een video, die ik hieronder even voor het gemak neerzet. Het ziet er allemaal macaber uit, daar ben ik het hartgrondig mee eens en in het begin gaat het wel héél erg lang over sterren die de nieuwste mode aanhangen: zichzelf op artistieke wijze met aardolie overgooien om aan te geven dat de wereld bezig is te vergaan. De makers van de idee erachter hebben er echter een heel ánder doel mee. Het is natuurlijk erg zat dat een zootje gekken de baas is op de wereld, maar vandaag gaan we die eventjes onttronen.

 

ISS-organogram
The old organogram

 

Okee, ik had dus altijd deze piramide hè, van de machtsverhoudingen op onze mooie blauwe planeet. Die kan mooi de prullenbak in, want hij klopt maar voor de helft. Ik heb een nieuwe voor u gebrouwen, die lekker simpel is én klopt. De ouwe ranzige bokkepruiken van het satanisme staan niet op nummer 1 op de wereld. Ha! Welnee, er is nog een laag boven. Hoe kan ik het niet gezien hebben? De intens chagrijnige Kabbalistjes, die zo mogelijk nóg een grotere bokkepruik op hebben, zijn de baas op aarde en dat ga ik aan de hand van deze video en wat ik er verder nog over weet, eens fijn uitleggen.

 

Met het verkeerde been uit bed gestapte cijfertjesnerds

Ik heb altijd gedacht dat je twee soorten joden had: die uit Israël en die uit Chazarië en dat die mekaar naar het leven stonden. Fout gezien! Ik begreep ook al niet hoe het dan kon dat mijn pleegopa toch een echte jood was en mijn pleegoma een Chazarische, maar daar gaat het dus niet om. Chazaren zijn geen Turks volk, zoals de Wikipedia zegt. Het zijn joden die naar Zuidwest-Rusland gevlucht zijn na de afbraak van de tempel door de Romeinen of nog weer later. Ze hebben zich ook niet bekeerd tot het jodendom, want dat kán helemaal niet als je niet joods bent qua afkomst.

Worldpowers-organogram
The new organogram

De tweedeling zit ’em in de vraag welke joden een normaal, gezond hoofd hebben en welke een gestoorde kop met viezigheid en modder erin. De laatsten geloven de geesteszieke onzin uit de bijbel dat God ooit gezegd zou hebben dat zij het Uitverkoren Volk zouden zijn en dat zij daarmee ook een ander ras mensen zijn dan wij, het plebs, de Gojim oftewel varkentjes. Leuke beestjes trouwens hoor. Deze halvegaren geloven dus echt dat wij die niet joods zijn, nog minder dan een dier of een plant zijn. Omdat we geen adam zijn: een mens en daar bedoelen ze mee dat wij niet afstammen van Adam (en dat kreng van een Eva, die letterlijk de duivel is). Ik ga even vertellen van wie wij wél afstammen, want dat is leuk.

Niet alleen niet-joden, maar alle mensen die normaal zijn, stammen af van de ándere mensen uit de hof van Eden ooit. En ik heb ze leren kennen: dat waren schatten van mensen met een groot, warm hart, een goed stel hersens en gezond van lijf en leden. Dat is even iets anders dan afstammen van dat ranzige mens Eva, die als enige ooit uit eigen beweging kwaad ging lopen doen. Haar man Adam deed helemaal niet mee, dat is echt quatsch van die kabbalisten. Hij kon haar alleen pas na verloop van tijd loslaten, want hij hield van zijn vrouw. En daarom zijn veel joden gewoon hartstikke geschikte mensen. Gezellig, grappig en slim: het karakter van hun voorvader. Gewoon mensen net als de rest, zeg maar.

 

Wat is de Kabbala dan?

Wel, vroeger werd de “kennis” die Kabbala wordt genoemd, mondeling doorgegeven in een klein clubje joodse mannen. In de 14e eeuw hebben ze het toch maar opgeschreven in een stel boeken, waarvan de Zohar het belangrijkste is. Behalve het gegoochel met geprogrammeerde cijfertjes, waar ik wel eens eerder over geschreven heb en wat ze nu niet meer kunnen doen, is het een verzameling boeken waar feitelijk in staat dat joden echte mensen zijn en niet-joden varkens, onmensen, schorem. Precies dezelfde nonsens die de moslims ook geloven over niet-moslims en dezelfde levensgevaarlijke leuter als die van Hitler, die juist weer tégen joden was. Kabbalisten hebben allerlei namen voor ons en degenen die daarin geloven, zijn letterlijk krankzinnig. Als u er meer over wilt weten, bekijkt u dan de video maar eens. Hij is in het Duits, dus dat is twee vliegen in één klap: u weet een heleboel over de Kabbala én u hebt uw Duits weer opgehaald.

Nu hebben wij op aarde dus een clan met idioten, die in die kabbala geloven. Die zegt behalve dat iedere niet-jood geen mens is, dat zíj uitverkoren zouden zijn om God te helpen de aarde vorm te geven. Omdat God zo zuiver is dat Hij niet hierheen kan komen – daarom geloven joden ook niet in Jezus, want die was immers God; hoezo kan Hij niet hierheen komen? – moeten dus die bobo’s van de kabbala het Licht met een hoofdletter uit de Hemel – weer met een hoofdletter – hiernaar toe halen en Gods werk overnemen. Daarmee stellen ze zichzelf boven God en nog leuker: toen ik genezer was, kreeg ik allemaal mensen in mijn praktijk, die zo’n rare bol met licht in zich hadden zitten. Als ik die er uithaalde, waren ze helemaal opgelucht. Het is dus niet zo dat joodse mensen vanzelf het Licht in zich hebben, maar dat hebben ze er zelf ingezet – de grapjassen. Niks uitverkoren, niks bijzonder en niks ander ras.

 

chocolate-letter
Ze houden érg van hoofdletters …

Zij plannen de toekomst

Het erge aan dat zogenaamde Gods werk doen is dat zij de mening zijn toegedaan dat er Licht en Duister zouden bestaan en dat daar een … eh Balans tussen zou moeten bestaan. Ze houden ook érg van Hoofdletters. In mijn persoonlijke leven zag ik die zogenaamde ‘balans’ terug, doordat die clan die me gevangen houdt, soms opeens met een bak geld komt aanzetten of me toestaat – de arrogantie! – dat ik ook een keer iets leuks meemaak. Het kan niet op zeg, nou nou. In de politiek en het hele maatschappelijke leven ziet u dat terug in het feit dat hoe slecht een regering ook is, die altijd ook goede dingen doet. De kabbalisten programmeerden duizenden jaren lang letterlijk álles wat er gebeuren zou op aarde. Ze zetten dat dan vast met ‘magie’ oftewel een psychologische truc, gebaseerd op natuurkundige wetten: programmeren net als NLP en dat soort aanverwante rommel.

Alles wat zij gepland hebben, is uiterst geheim en héél erg jammer: dat hebben ze niet in mij verstopt. In mij hebben ze alleen hun doofpotten, dus schandalen en andere dingen waarover ze zich schamen, gepropt. Niet hun toekomstplannen en daarom moeten we heel goed opletten wanneer politici het plebs toespreken: ze gebruiken lichaamstaal en gebaren, die een heleboel informatie geven, als je ze kent. Een paar gebaren komen voor in de video hierboven. Als we beleidsstukken en toekomstplannen van de overheid lezen, een vijfjarenplan bijvoorbeeld, kunnen we hopelijk op tijd reageren of zelfs proageren om te zorgen dat de maatschappij iets heel ánders gaat doen in plaats van dat wat dat zootje opgeblazen kikkers in Amsterdam, want daar zit hun hoofdkwartier, van plan was geweest.

 

Politici zijn géén elite

Afgezien van misschien een paar, zijn politici in het algemeen geen joden – behalve in Israël uiteraard – en ook geen kabbalisten. Dat is een klein groepje van minder dan 10 wereldwijd en zoals ik al zei: ze zitten in Amsterdam oud-Hebreeuwse boeken door te ploegen en zich suf te rekenen met cijfertjesprut. Die kabbalaboeken schijnen op zo’n manier geschreven te zijn, dat je ze op meerdere manieren kunt lezen. Zo krijg je verschillende informatie uit één boek. Waar je zin in hebt op je vrije vrijdagavond …! Ik ben hoogbegaafd, maar met zoiets moet je bij mij echt niet aankomen.

Er is iets wat ik echt helemaal topjofel en tof vind: al die stom-arrogante politici zoals Mark Rutte, Sigrid Kaag en Hugo de Jonge cum suis denken dat ze heel wat zijn. Die denken werkelijk waar dat zij uitverkoren zijn om ons, de varkentjes te besturen omdat wij van die domme dozen zijn, die dat niet zelf kunnen. Maar voor zover ze dus niet joods zijn en niet in die getikte snobverhalen van de kabbala geloven, zijn zij óók gewoon gojim net als wij. Dus dat zijn dan duistere geesten, varkens ende onmenschen.

Mocht die cijfertjesclan het dus tóch nog voor elkaar krijgen om een werelddictatuur te vestigen, dan zijn al die politici die zich zo pedant opstellen, plebs net als wij. Ze worden zó aan de kant gesmeten: “Bravo Bello, je hebt goed je best gedaan. Hier een bot en wegwezen”. Opgelet: dat geldt óók voor Klaus Schwab, Ursula von der Leyen en de supermachtige families in Amerika. Dan neemt die nerdsclub het over en ik ben best benieuwd hoelang die het volhouden, nu hun cijfers niet langer geprogrammeerd zijn en nu ze geen magie – het staat zelfs in de Wikipedia – meer op ons kunnen loslaten. Ik denk dat ik er een paar ken en die zijn me een partij wereldvreemd! Die houden het zonder die magie nog geen week uit. Bill Gates is overigens wél joods en echt een type voor dat boek van Sinterklaas. Wedden dat die bij de cijfertjestent hoort? M’n haren verwed ik er niet om, maar een tientje zou ik nog wel durven.

Ik snap nu ook waarom die vrouw die volgens Jeugdzorg mijn bio-moeder dan zou zijn, maar niet is, per se wilde dat ik haar achternaam zou aannemen: zij is lid van de cijfertjestoko en die had rare plannen met mij. Ze dachten toch dat ik God was (ik blijf het grappig vinden) en ze wilden dan even met mij komen aanzetten, zo van: kijk, wij hebben de échte God hier, dus nu nemen wij even de macht over. Blij dat ik er niet ingetrapt ben en dat ik ben blijven zoeken naar mijn vader. Maar nu ik eraan terugdenk, is het moment waarop ik haar naam geweigerd heb, exact het moment geweest waarop ze me met de grond gelijk gingen maken van 2001 tot nu toe. Ze hebben wel steeds minder macht over me. Laat ik het nog niet te hard zeggen, dat ze niet weer een of ander duivels idee in de kop krijgen om me mee te teisteren. Er is er trouwens nog één die ik ervan ken: de griffier van de Eerste Kamer, die het zo ontzettend nodig vond om mij onterecht aan te klagen, toen ik mijn praktijk had en we net verhuisd waren naar Friesland. Daarom kon ik toen ook niet tegen hem op. Maar nu wel!

 

Muziek!

Weet je wat we gaan doen? Ik ga hieronder joodse muziek neerzetten. Hartstikke mooie, die niks van de kabbalaanse arrogantie en gekte in zich heeft. En lieve joodse mensen die wél normaal zijn: jullie hoeven dat juk niet te dragen, dat God jullie uitverkoren zou hebben en dat jullie daardoor van alles zouden moeten. Jullie zijn doodnormale mensen, net als de rest. Er is ook niets mis met jullie, helemaal niets! We horen allemaal bij elkaar als mensen op de wereld en zijn allemaal gelijkwaardig aan elkaar. Discriminatie slaat nergens op en positieve discriminatie ook niet, want afgezien van wat uiterlijke verschillen zijn we allemaal gelijk en allemaal even goed.

Volgens mij is hiermee ook het probleem van de islam opgelost. Moslims denken immers dat iedereen moslim zou moeten zijn en anders niet zouden mogen bestaan? Dat is die kabbalaanse gedachte en ik dénk dat die bij de Filistijnen/Palestijnen vandaan komt. Die zijn van afkomst ook joden, alleen zij mochten die kabbala niet kennen en verzetten zich daarom tegen de joden. Zij horen er ook bij en zijn normaal net als iedereen. Niemand is beter of minder dan een ander. Nou, dat zootje kabbalistengekkies dan misschien … zolang die blijven volhouden aan hun duizendjarige onzin.

 

Hier is dan Yorgos Dalaras die het prachtige Hebreeuwse lied Yad Anuga (zachte hand, יד עדינה) voor u zingt, tezamen met het briljante Israëlische Filharmonische Orkest.

 

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow The News by Email

 

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.