Feiten en inzichten

Feiten en inzichten

Okee, ik zal het u maar bot vertellen. Er schreef zich net iemand nieuw in voor de nieuwsupdates en voor deze persoon is het niet zo leuk dat ik niet normaal mijn artikelen kan schrijven, omdat ik door de overheid geblokkeerd word op het internet en mijn lezers delen en liken mijn artikelen niet. Ook de donatieknop, die er na 12 helse jaren waarin ik nooit een cent gevraagd heb, niet voor niets zit, wordt massaal omzeild. Ik heb echter iemand gevraagd om wat feiten te verzamelen over de reden waarom u allen mij het bestaan niet gunt. Zoiets ergs heb ik nog nooit teruggehoord. Tijd om exact uit te leggen met wie we te maken hebben tegenover ons, want dat heeft een aantal van u totaal niet begrepen.

 

Objectief onderzoek

Iemand die ik ken, heeft op mijn verzoek op verschillende plekken op het internet waar mijn artikelen horen te staan en waar mensen mij kennen, gevraagd waarom ze mij zo erg niet moeten. Wat ze dan tegen me hebben. Waarom andere columnisten en journalisten, die het probleem waarin we mondiaal al zolang zitten, níet kunnen oplossen en dat zelfs niet proberen, wél hun aandacht krijgen en hun liefde, maar ik als enige niet. Ik ben degene die het moet oplossen en dat weet u heel goed, zo bleek gisteren en vandaag maar weer. Degene die me te hulp kwam, vertelde me nota bene dat u jaloers bent omdat ík de gave heb om deze prutbrij op te lossen en u niet! U wilt het zelf doen. U wilt zélf op eigen houtje de duivel verslaan, terwijl u in zijn klauwen zit en er iemand is die het wél kan. Laat u dat éven tot u doordringen?

 Ik kon niet geloven wat ik hoorde en hij moest het me laten zien.

Dus als we dat eens even analyseren, dan hebt u zó’n dik bord voor uwen kop dat u liever wilt dat de hele wereld binnen een jaar tijd in 1984 zit en daar nooit meer uit kan, dan dat ik toevallig degene ben die u allen redt. Waar denkt u eigenlijk dat deze jaloezie vandaan komt? Weet u eigenlijk wel tegen wie wij het hier opnemen? En: hebt u er eigenlijk wel eens bij stilgestaan hoe ik aan die gave kom? Dat heb ik toch verteld. Wat ik ervoor moet opgeven, zonder dat mij ooit gevraagd is of ik dat wel wil? Of mijn kinderen dat wel willen, want die zijn en worden nog steeds volkomen gesloopt door de satansekte, waar onze overheid in zijn geheel tot de nek in zit? Of denkt u soms dat dat ú niet zou gebeuren, als ú die gave had? Zou er niet een reden zijn waarom juist ik de gave heb?

Het is duidelijk: nee, daarover hebt ú allen nog nooit nagedacht. Dan zal ik u dat nóg een keer laten zien. Misschien dat u dan eindelijk eens uit uwen roes komt en inziet dat u anderen voor schapen uitscheldt, terwijl u zichzelf een nadenkend en kritisch, verstandig en intelligent mens noemt. En maar tekeer gaan op Twitter, Facebook en al die andere sociale media zoals Gab, Telegram en Parler waar het geen ene moer uitmaakt wat u allemaal rondschreeuwt, want iedereen is het toch met u eens. En dat noemt u dan vechten voor een betere wereld? Vanmiddag waren er maar tienduizend mensen op de Dam! Had u daar niet beter naar toe kunnen gaan dan, als u het zo goed weet? In Berlijn waren er een half miljoen vorige zomer!

 

Een voorbeeld: Elon Musk

bitcoin
Het gecentraliseerde systeem van de Bitcoin en ook van de Dogecoin.
blockchain
Informatie over geldtransacties verspreid opslaan via blockchain.

Ik begin gelijk met een voorbeeld van iets wat ik wel weet, maar u niet. Iedereen is nu woedend op Elon Musk, omdat hij de Bitcoin maar niks vond en toen iets maakte wat alleen maar concurrerend was, maar niets oploste: de Dogecoin. Hij accepteerde alleen Dogecoins als betaling voor Tesla-auto’s, maar geen Bitcoins. Nú vond hij de Doge te vervuilend, want zo’n cryptocurrencysysteem is dag en nacht aan het werk en trekt zoveel energie als een heel land. Zo’n munt wordt namelijk iedere keer iets meer waard en alle gebruikers worden voortdurend op de hoogte gebracht van de veranderingen via een teller op hun app.

Op het energieverbruik is inmiddels een oplossing gevonden, die blockchain heet. Heel kort door de bocht betekent dat dat de gegevensbank van zo’n systeem, die al die energie verbruikt, verspreid is over een heleboel ‘nodes’ of knooppunten. Elon Musk is de rijkste man ter aarde: waarom oh waarom heeft hij dan geen blockchainsysteem ingesteld voor zijn Dogecoin? Wel … ik weet dus waarom en als u zou willen luisteren, dan wist u het ook. Dan wist u tegen wie u het moet opnemen en wie uw vrienden zijn of wie beschermd dienen te worden. Elon Musk is net als ik en miljoenen anderen ook gevangene van de satansekte en hij is niet vrij om te doen wat hij wil. Ik liet u zien hoe ze bij mij tot voor kort aan mijn codewoorden konden trekken, met als gevolg dat ik mijn gang niet meer kon gaan. Musk is een bijzonder aardige man, maar hij zit op eenzelfde manier ook vast in dat systeem, dat zelf trouwens niet zozeer op een centraal systeem lijkt, maar meer op een blockchain. Dat had u óók allemaal geweten, als u naar mij had geluisterd: de satansekte heeft wel een top, maar mensen pushen elkaar om kwaad te doen. Lang niet alles wordt vanuit de top georganiseerd. Daarom is die sekte ook zo gevaarlijk en heeft ‘ie het 15.000 jaar lang volgehouden om de wereld te beheersen. Omdat het een web is.

->->Moeten we dus Elon Musk aanvallen, omdat hij iets moest doen wat ontzettend gemeen is voor heel veel anderen, maar wat misschien zelfs wel voor hem gedaan is? Nee toch?

 

Een muur om de aarde en uw pijnappelklier

Ik weet dat veel mensen die mijn website lezen, het een en ander menen te weten en soms ook wel echt weten over de satansekte. Ze weten dat het satanisten zijn, die in het Oude Testament al bestonden – Filistijnen, Kanaänieten, Babyloniërs, Chaldeeën, Egyptenaren. U weet dat ze kindertjes martelen en dat ze Jeugdzorg in hun klem houden. Maar dan komen er anderen met het woord pedofiel aan en raakt u in de war. U krijgt niet uitgezocht waarom het de ene keer gaat over pedofielen en de andere keer over satanisten. Veel mensen denken dat er mensen in regeringen zitten, die kindertjes martelen en op reis gaan naar Thailand enzovoort om kinderen te verkrachten. Nee, want degenen die kindertjes offeren, zijn priesters en geen politici. Een priester kan ik zijn of haar dagelijkse leven geen politicus zijn, want daarvoor is een ándere “opleiding” oftewel marteling.

Ja, sommige mensen die opgroeien in zo’n sekte met misbruik en alles, raken seksueel in de war en raken verslaafd aan allerlei dingen. Eén daarvan is pedoseksualiteit, zoals je tegenwoordig moet zeggen. Maar echt belangrijke ministers enzovoort hebben vaak het MK Ultra voor hun kiezen gehad: een heleboel ritueel seksueel misbruik als kind, waardoor ze zo hoog hebben kunnen komen. Zij moeten verplicht een paar keer per jaar naar offerrituelen kijken, maar doen zelf zulke dingen niet. Ze worden tegen hun wil meegenomen, gedrogeerd en als ze niet toekijken, worden ze zelf gesloopt. Ik heb dat uitgezocht, want het was nodig om het te weten. En nu komt het moeilijke: tussen al die MK Ultramensen zitten goeie en slechte gasten. Bijvoorbeeld Mark Rutte zou wél anders willen. Ik weet dat u niet snapt dat hij dat niet kan, maar ik heb er zelf ingezeten en verzeker u dat het toch zo is.

Weet u dat de wetenschappelijke tak van deze sekte alle geld van pensioenfondsen, hulp aan de derde wereld, banktegoeden van anderen en alles waar ze verder aan kunnen komen, opgemaakt hebben aan technologie? Ja, sommigen weten dat. Maar weet u ook dat zij een kolossale donkerbruine kluisdeur om de aarde heen hebben gezet? Die wilden ze sluiten, zodra ze nú met de coronacrisis en daarna met de klimaatleugens de volledige macht gegrepen zouden hebben en één machthebber neerzetten: de Antichrist, zoals genoemd in het boek Openbaringen uit de bijbel. Weet u ook wel dat die machthebber Mark Rutte zou zijn? En weet u ook wel dat die man dat helemaal niet wil, maar dat hij er niet tegenop kan? Het eerste dat satanisten namelijk doen met hun slachtoffers (hun kinderen dus hè!), dat is hun wil platleggen. Dat doen ze door ze van God af te trekken via martelingen, waarbij kinderen alle hoop kwijtraken dat het ooit nog goed kan komen. Dát is waarover de verhalen gaan, die vertellen over de pijnappelklier en hoe belangrijk die is. Tja, ík vertel al jaren dat dat kleine dingetje de baas van uw brein is, maar ja … wie luistert er nu naar Natassa hè? Ze leggen de wil plat van mensen, waardoor die niet succesvol tegen hen kunnen vechten. Bij mij is dat ze niet helemaal gelukt en dat is de belangrijkste reden waarom ik het werk moet doen.

 

Al hun plannen gaan allang niet meer door

Hoe geweldig is het dan om te weten dat deze vuile clan míj als “god” wilde hebben en mij “opgeleid” heeft tot een ongeëvenaard medium, dat exact weet hoe ze hen allemaal één voor één en soms in groepen moet uitschakelen? Het aanvankelijke plan was namelijk dat mijn ene zoon deze Antichrist moest worden. Nou, dat heb ik weten te voorkomen en wel met helderziend werk, maar ook door Jeugdzorg zes keer (!) te trotseren. Toen was die wetenschapsmaffia een heleboel macht kwijt en moesten ze iemand anders zoeken. Niemand wilde toen meer deze machtspersoon worden, omdat ik de motor van dat plan had stilgezet. Misschien lijkt het voor ú dat Rutte wél macht wil, maar ik kan binnenin hem kijken en zeg u dat dat geenszins het geval is. De man is uitgeput van alle eisen die aan hem gesteld worden en die hij helemaal niet aankan. Ik heb best medelijden met hem en ja ook met Hugo de Jonge. U ziet toch ook wel aan hen dat ze op zijn van vermoeidheid?? Mijn zoon heeft het ongenadig moeten bezuren, wat ik niet heb kunnen voorkomen, maar we krijgen tenminste geen volledige dictatuur meer.

Iemand voor wie ik géén warmte voel, dat is Sigrid Kaag. Daarnaast Kajsa Ollongren en Sophie in ‘t Geld. Allemaal D’66, dus dáár komt het kwaad vandaan. Dat zijn keiharde wijven waar geen greintje gevoel in zit. Heus, bij hen heb ik de motor ook uitgezet, maar die zijn nog steeds slecht. Dat is dus wie ze zijn. Ollongren is de hele tijd burnout, omdat ze het niet meer kan en Kaag volgt binnenkort. Thierry Baudet en ook Geert Wilders kunnen soms wat onhandig zijn, wat ook weer gestuurd wordt, maar het zijn goede mensen. Zo kan ik nog wel een hele tijd doorgaan. Het Koningshuis is ook weer van het MK Ultra en dus zijn ze een stuk minder slecht dan ze lijken. Dat wil echter niet zeggen dat we op ze kunnen vertrouwen. Nee, ze worden immers gemanipuleerd. Dát is de echte betekenis van het Engelse “pull the strings”: ze hebben handlangers achter zich die codewoorden opzeggen, waardoor ze niet kunnen zeggen of doen wat ze echt willen. Ik heb er keihard tegen gevochten, maar ook ik kwam er maar deels doorheen. Je moet echt persoon voor persoon handmatig uitschakelen en dat doe ik nu al iets van 13 jaar inmiddels. Het zijn wel even 1 miljard slechteriken en nog een miljard gevangenen.

 

Waarom hebt ú de problemen eigenlijk nog niet opgelost?

Wilt u mijn plaats innemen? Mag hoor! Maar dan moet u wel alles doormaken wat ík heb moeten doormaken, want anders hebt u de gave niet. Ik heb dus niet alleen dat beruchte MK Ultra voor mijn kiezen gekregen, waarin ik gemarteld ben tot tolk (maar dat werk kon ik niet doen, nadat ze me tot twee keer toe een hersenbreuk lieten vallen, zoals ik verteld heb). Zíj zagen het feit dat ik dat niet kon, als ze luistert niet en gingen me nog erger martelen. Ik heb echter ook het “programma” voor priesters en hogepriesters, dus de top van die kliek, mogen doorlopen en dan een heleboel erger, omdat ze dus vonden dat ik ‘god’ was en ze me allemaal haatten. Ze haatten me overigens omdat ik maar niet slecht werd en God niet afzwoer. Maar ja, dat hadden ze kunnen weten, want ze denken immers dat ik écht God ben. Je kunt jezelf toch niet afzweren?? Bovendien ben ik niet de enige. Afijn, díe “training” heeft me tot medium gemaakt, tot genezer en tot iemand met een heleboel talenten. Die moesten ze immers zonodig van mij tappen, zoals ik verteld heb. Dus moesten ze me die eerst geven. Ik geloof niet dat ik het verdiend heb dat ik nu wéér gehaat word en wel door mijn lezers!

Als u wilt helpen om deze afschrikwekkende duivelspiraten een kopje kleiner te maken, dan kunt u dit voor me doen: helpen dat ik de publieke aandacht krijg. Dán bent u mijn team en dán gaat het werk hartstikke snel. Nu bent u allen juist de reden waarom het allemaal niet wil en zo moeizaam vooruit gaat. U werkt mij immers tegen en gaat de hele tijd op mijn plek staan, in de waan dat u die tent wel even aan de kant kunt duwen. Dat kunt u niet en dat hebt u nu zó vaak gezien! Dacht u nu werkelijk dat ik het leuk vind dat ík het moet doen? Hoe vaak is het nodig om uwen kop tegen de zere steen te stoten, voordat u eindelijk een keer leert dat zelfs een ezel dat geen twee keer hoeft te doen? U bent geprogrammeerd door die Duvelse Deurdrammers. Begrijp het en laat me u losmaken. Ik verklap alvast hoe ik dat ga doen: met dit artikel dat als een bom iedereen gaat laten schrikken. Ik weet immers exact welke woorden ik moet schrijven om de motoren van die toko uit te zetten. Ik wil wedden dat ze nu stilstaan.

 

 Doel bereikt.

 

 

Tot de volgende keer!

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.