merry-christmas

Fijne kerstdagen!

Beste paar lezers die mijn website nog lezen,

Ik wens jullie fijne kerstdagen en een goed uiteinde. De laatste persoon die ons nog in de weg stond, heeft eindelijk losgelaten en is bezig onze centrale verwarming weer te ontregelen. Ik ben benieuwd!

Veel is er misschien niet an, zo met een paar mensen kerst vieren. Maar er zijn heel veel mensen die altijd alleen en eenzaam zijn deze dagen en nu weet u dan ook even hoe dat is. Het komt wel goed met de coronadictatuur. Alles is aan het gebeuren en ik weet door de gesprekken met meer bewindslieden en Kamerleden dan u denkt, dat zij zelfs nog meer weten dan u en ik over de boze clan die de wereld in z’n greep houdt. U kunt het niet zien, maar het is echt waar dat zij alles proberen wat ze kunnen om uw land niet naar de gallemiezen te laten gaan. Ik heb het regeerakkoord een beetje bekeken en het is veel minder slecht dan het lijkt. Er zitten echt lichtpuntjes in en zo’n plan wordt nooit precies uitgevoerd zoals het op papier staat.

Hou de moed erin en blijf positief! Ik weet dat u allemaal ergens binnenin u voelt en weet dat deze belabberde situatie niet meer lang zal duren. Maak er maar gezellige dagen van en ik hoef nu geen dingen meer te schrijven die ik niet wil, dus dat betekent meer kwaliteit op Natassa News en minder zware stukken.

Vergeet niet dat ook míjn gezin een inkomen nodig heeft om überhaupt te kunnen bestaan en vergeet ook niet dat zodra de verbeteringen komen, u die voor het grootste deel aan mijn werk te danken hebt. Doneer dus, want u hebt een inkomen en u hebt de satansekte niet in uw zog. U kunt zélf werken en dan komt er geld. Als ú ziek bent, krijgt u hulp, maar ik moet alles in mijn eentje maar zien te regelen. Er kan best wat af voor degene aan wie u uw leven dankt!

 

Natassa Vassiliou

 

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.