marokkaansethee
Groene thee met munt

Fluor: een benauwde kat maakt vreemde sprongen

Dat fluor een vervelend stofje is, weten redelijk wat mensen. Maar de tandarts vertelt dat het nodig is voor het gebit. Wat doe je dan? Laten we vandaag eens kijken naar wat fluor eigenlijk met een mens doet en of het ook weer uit uw systeem weg te krijgen is. Er zijn overigens vijf gifstoffen waar mensen van alles van krijgen en fluor is daar één van. De andere vier behandel ik nog.

Er zit fluor in ons drinkwater, in bronwater en in tandpasta. Ook in vis, schelpdieren, koffie, druiven (en dus ook in rozijnen en wijn), kant-en-klare babyvoeding, veel fruitsoorten en alle soorten thee zit fluor. Voordat u naar de keuken rent en alles wegdondert: even wachten! Toen ik in 2009 opeens helderziend werd en met mijn nieuwe kunst ging kijken of ik het leven van mijn gezin wat aangenamer kon maken (dat was hard nodig), vond ik gelijk een man die verkleed als Jezus met zijn armen wijd uitgestrekt bovenop me stond. Zijn vrouw zat stilletjes bij mijn rechterschouder iets stiekems te doen. Het was met andere woorden geen overbodige luxe dat ik dit te zien kreeg en ik ging gelijk hard aan het werk om het gezelschap weer uit me weg te jagen. Vriendelijk vragen hielp namelijk niet. Er horen toch geen mensen in je te zitten?

Al snel zag ik dat de stiekeme vrouw een tuutvormige zak bij zich had, die ze in mijn rechterschouder – waar ik veel pijn had – had gestoken. Die zak zat bommetjevol met fluor en aan mij de taak de zak te legen. Hardnekkig spul is het, dat zich niet maar zo laat opruimen. Het leek wel op heet asfalt, zo kleverig en taai. Maanden later had ik de rotzooi eindelijk opgeruimd, maar wat ik niet gezien had, was dat het desastreuze stel ónder mij mijn oudste zoon verstopt had. Hem hadden ze zijn longen volgeplempt met fluor en dat vond ik pas vandaag. Fluor veroorzaakt angsten en mijn oudste zoon heeft een zo erge faalangst, dat niemand hem genezen krijgt. Maar het vervelende goedje doet nog iets met mensen: het zorgt dat ze niet vrij kunnen denken en geïndoctrineerd raken. Geïndoctrineerde mensen krijgt u immers niet meer bij hun logica. Ik weet zeker dat u dit fenomeen herkent: angst verlamt. En een kat in het nauw maakt vreemde sprongen. Dat komt omdat deze mensen een fluorophoping hebben en daar gaan we vandaag eens dieper op in.

 

Fluor verlamt met angst

Ik heb hier geen biochemisch laboratorium om aan te tonen dat angstige mensen een fluorophoping hebben. Wat ik wél heb, is een eenvoudige manier om erachter te komen of u of iemand in uw omgeving dat wellicht zou kunnen hebben, plus een manier om eraf te komen. Zelf vind ik dat een redelijk alternatief voor een lab en het werkt nog een stuk sneller ook. Dat fluor angst veroorzaakt, wist ik al sinds 2009.  Dat die angst mensen letterlijk vastpint aan hun angst, waardoor hun denkvermogen het begeeft, ontdekte ik vandaag. Het is in ieder geval duidelijk dat er naast psychische ook fysieke oorzaken zijn, waardoor mensen in angst vastzitten. Van een te hoog fluorgehalte kun je ook letterlijk verlamd raken trouwens. Goed om het eens op te ruimen, lijkt me. Maar eerst eens kijken hoe het er komt.

Dit is overigens traditionele geneeskunde. De bevindingen zijn niet zomaar vast te leggen in wetenschappelijk onderzoek, omdat u dit intuïtief dient uit te zoeken. Uw intuïtie kan er echter ook prima naast zitten, dus onderzoek, verder zoeken en doorvragen aan uzelf om de waarheid te zien te krijgen blijft altijd nodig. Uiteindelijk zult u opmerken dat fluor angst veroorzaakt en daardoor het denkvermogen platlegt. Het spulletje hoopt zich op in de longen, waar het na verloop van tijd ook ziektes veroorzaakt of meehelpt te veroorzaken. Zaak om er gauw eens wat aan te doen, maar als u dat probeert, zult u gelijk merken dat dat niet zomaar gaat. Het kleverige fluor laat niet zomaar los.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Hoe komt u aan een fluorophoping?

Het antwoord is simpel: door angst. Het is echt niet even zo gepiept als u een spin ziet ofzo. Om uw longen vol met fluor te krijgen, is echt veel meer nodig. Gigantische doodsangst. Bijvoorbeeld als je een kind lange tijd in een donkere kast opsluit, als je kinderen vertelt dat opa en oma doodgaan aan corona als je naar ze toegaat en langdurige angstpropaganda door de media. Of door een ongeluk waarbij u urenlang klem zit in een auto, tussen een rots of iets dergelijks. Of soortgelijke ervaringen. Ik heb gezien hoe mijn zoon aan zo’n diepe angst is gekomen, dus dat zal ik als voorbeeld nemen.

Al deze jaren wist ik niet wie de vrouw was, die mijn zoon met fluor oftewel angst opvulde. Nu opeens kon ik de Jezuskleren van haar aftrekken en zag ik dat het de peuterjuf van de Zwaneridder was: de Vrije School in Wageningen, waar de kinderen zijn opgegroeid. Mijn zoon heeft niet bij haar in de klas gezeten, maar wel een keer bij haar thuis met haar dochtertje gespeeld. Eén aanknopingpunt is er: bij haar thuis kreeg hij een banaan. Ze gooide het ding expres op de grond en dwong mijn zoon hem op te pakken en alsnog op te eten. Toen ik hem kwam halen, had ze ook nog het lef haar actie te verdedigen. Ik liet mijn zoon daar uiteraard nooit meer spelen, maar nu ik het verhaal langzaamaan te zien krijg van die middag, zie ik dat dit vuile mens mijn zoon op alle manieren probeerde te vernederen. Met die banaan en met wel meer dingen die nu boven water komen.

Doodsangsten heeft hij uitgestaan door dit intimiderende mens en nooit heeft hij mij erover verteld. Dat kon hij niet, omdat dit niet de eerste keer was dat hij mishandeld is. Zo hebben zijn angsten zich verzameld tot een fluorstapeling in zijn longen. Daardoor kan hij niet meer logisch denken. Ik hoop dat ik hem eindelijk terug heb als de fluor uit hem weg is. Zoals u ziet, is er een welbewuste en zorgvuldige haatcampagne op hem losgelaten om te zorgen dat hij mij zou verliezen. Veilig Thuis (toen nog AMK) en de Raad voor de Kinderbescherming deden er gretig aan mee en hebben een groot aantal van de martelingen ook zelf aangedragen. Bureau Jeugdzorg, dat er inmiddels niet meer is, deed niet mee.

 

Wanneer is fluor schadelijk en hoe verwijdert u het?

Fluor in water en in voeding is niet schadelijk. Waarom niet? Omdat fluor een antidotum kent, in de vorm van calcium. Calcium ruimt fluor op. Voordat u een pot pillen gaat halen: in water zit ook calcium (soms kalk genoemd), in vis en schelpdieren zit het, in fruit, koffie en thee. Kortom in alles waar fluor in zit, vindt u ook calcium. U krijgt geen last van een fluorstapeling door voeding, tandpasta of water. In tandpasta zit immers ook menthol, waar calcium in zit. Hier moet u de oorzaak voor al die omgedraaide mensen die vol angst zitten, niet zoeken. Een fluorstapeling wordt veroorzaakt door een flinke portie doodsangst. En fluor, beste mensen, beschermt uw gebit niet. Dat doet calcium!

Hoe u dat wegkrijgt: met alle soorten munt. Dat zit vol calcium, maar er zit geen fluor in. Pepermuntthee, Marokkaanse munt in het eten of beter nog in een karaf water dat u drinkt en als u het snel weg wilt, in concentratie. Daarvoor gaat u ontspannen zitten en vraagt u uzelf om de fluorstapeling in de longen te zien te krijgen. Daarna gooit u er in concentratie enorme ladingen pepermuntolie overheen. Dat is immers geconcentreerd calcium. Recept voor muntwater: vul een karaf met water, doe er wat takjes verse munt in en eventueel citroen (daar zit ook calcium in), laat het een uurtje trekken en drink het door de dag heen. Of de angsten daarna gelijk oplossen, weet ik nog niet. Waarschijnlijk zal de persoon in kwestie wel meer openstaan voor de waarheid. Ook faalangst moet na het verwijderen van het fluor te behandelen zijn. Geduld en een portie liefde zal zeker nodig blijven, want iemand zit niet zonder reden vol fluor! Dat hebt u wel gezien. Er kan ook traumaverwerking nodig zijn, waarvoor ik gelukkig een video heb gemaakt.

 

Ruimte zat voor reacties hieronder en om mijn werk te steunen! Dat is hard nodig en dat verdien ik.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.