clogs

Frans Timmermans werkte Job Cohen eruit en Prem Radhakishun. Hij dramde net zolang door totdat de Europese grondwet er kwam, ook al stemde de Europese bevolking ertegen. Hij heeft nu ontslag genomen bij de EU, maar houdt toch een lading wachtgeld van hier tot gunder voor die paar maandjes van de verkiezingscampagne en zo heeft hij nog wel meer van die onaardige dingetjes gedaan.

Ik dacht: ik zet het geheel eens mooi op een rijtje, dan hebt u het overzicht. GroenLinks/PvdA is echt geen partij om op te stemmen. Ze hebben geen greintje humor, stellen een profiel op voor een lijsttrekkert (!) en hebben die ka van een Attje Kuiken als leider voor de Pee van de Aa. Na de video gezien te hebben, hebt u uw portie humor voor vanavond gehad én weet u precies wat u tegen iedereen die overweegt op deze dr … man te stemmen, moet zeggen.

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

 

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

YouTube!

 

 

 

Rumble:

 

 

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.