thatsallfolks

Géén virus en geen varianten: het einde van de covidcrisis

Hoelang vechten we nu al tegen de waanzin van het Covid-19-virus? Anderhalf jaar, niet? Wel, hoe verbaasd stond ik vanochtend niet, toen ik wakker werd na een kort slaapje en ik op Twitter onderstaande video van nog weer een ander videoplatform – Odysee – tegenkwam. Nieuws van dr. Reiner Füllmilch en wát voor nieuws! Alsof dat niet genoeg is, is er nóg meer nieuws dat exact hetzelfde omhelst en die twee bij elkaar gaan nu toch eindelijk die coronascam eens doen stoppen.

 

Dr. Martin: géén Covid19-virus

Hij had contact weten te leggen met eveneens dr. David Martin uit Virginia, de VS dus. Hij is voorzitter van M-CAM, een soort controlerend bureau voor vooral financiële aspecten van allerlei soorten patenten. Nu wil het geval dat er wel 4000 patenten zijn op coronavirussen en dat terwijl er eigenlijk maar één is, vertelde hij lachend. Urenlang heb ik zitten luisteren naar de video hieronder, want er kwam veel terminologie in voor en ik begrijp helaas nog steeds niets van biologie en scheikunde. Iedere keer viel ik weer eventjes in slaap en ondanks dat de boodschap steeds vertaald werd in het Duits door dr. Füllmilch – Fuellmilch zoals de Amerikanen het schrijven – was niet álles me duidelijk. Daarom dacht ik: ik moet hierover schrijven, maar ook de video erbij doen. Veel mensen weten immers veel meer dan ik over dit vakgebied en die zullen er veel meer uithalen dan ik.

Wat ik er zelf uithaal, dat is de essentie: het Covidvirus is al tientallen jaren oud – straks komt er nog meer informatie – en alle zogenaamde ‘varianten’ die worden gevonden – duizenden – zijn voor 99% gelijk aan het hoofdvirus. Daarom kun je niet spreken van varianten, zegt dr. Martin. Er is dus ook geen Deltavariant: die bestaat gewoon niet, klaar. Het is iemand die er verstand van heeft, die het zegt! Als u het hem zelf wilt horen zeggen, kan dat hieronder. De video duurt gezellig 1 uur en 50 minuten en er wordt nog veel meer gezegd dan alleen dat. Maar dit is de kernboodschap: het coronavirus is al bekend sinds tientallen jaren en in de jaren ’90 hadden ze de term ‘oud en nieuw normaal’ al bedacht: toen wilden ze al een dictatuur beginnen, maar dat lukte ze niet: eerst moest er een daadwerkelijk virus komen en het lukte ze om dat 25 jaar later te faken.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Dr. Martin bevestigt ook weer dat mondkapjes, afstand houden, quarantaines en vaccins niets helpen. Hij zegt zelfs iets heel kwalijks over de vaccins die tegen covid zouden helpen. Ten eerste waren die er dus ruim 20 jaar geleden al en eerder ook, maar voor dieren. Het coronavirus kwam namelijk vooral of zelfs alleen maar meen ik begrepen te hebben, bij dieren voor. Ten tweede zijn het geen vaccins, want je spuit mRNA of DNA in de mensen, waardoor die zelf het virus gaan aanmaken. Dán testen ze dus positief met die rommeltesten van PCR, waardoor de demissionaire minister van Volksgezondheid die nota bene schoolmeester is, weer gaat roepen dat de horeca dicht moet. Waarvan akte.

Maar er is meer: een virusvaccin moet de ingeënte persoon beschermen tegen de ziekte waartegen hij dient en dat doet deze rommel van Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Jansen enzovoort niet. Daarom zijn deze prikken officieel dus niet eens vaccins, maar ja … dat zegt de regering er niet bij, de artsen zeggen het niet en ook de grootste media houden stijf de kaken op malkander. Gelukkig ben ik óók media en zijn er nog wel meer media die het wél noemen! Afijn, hier is de video!

 

 

Dr. Grandjean: coronavirussen zijn zo oud als de mensheid

Toen ik de video eindelijk afgekeken had, ging ik verder op zoek op Twitter, want ik moet immers op reacties reageren, mensen terugvolgen die mij zijn komen volgen en nieuws delen. Daarom zit ik bij die nieuwsgroep ja. Al zoekend, lezend en naar video’s kijkend, vond ik deze van BlackBox van een paar dagen geleden met dr. Jan Grandjean uit Twente, die tot een paar weken geleden werkzaam was als (kloppend-)hartchirurg en nu geniet van zijn pensioen. Weet u wat híj zei? Alweer ten eerste: iedere virusmutatie is ZWAKKER dan de voorgaande en nooit sterker. Een viroloog die dat niet weet, snapt z’n eigen vak niet. Sic.

Ook zei hij dat coronavirussen niet alleen een paar tientallen járen oud zijn, maar dat ze zo oud zijn als de mensheid of misschien wel zo oud als de wereld. Hij wist nog niet wat hierboven op de video stond, want hij werd op 7 juli geïnterviewd en de video uit Amerika erboven is van gisteren (9 juli). Maar dit wist hij zo te vertellen! Hij vertelt nog veel meer razend interessante zaken, ook weer over vaccins in het algemeen, over de eed van Hippocrates die bijna geen arts meer in ere houdt deze dagen (dat hoeft hij mij niet te vertellen) en over covid bij dieren. Ze vinden het virus zelfs in planten, wist u dat? De president van Kenia had vorig jaar voor de grap PCR-testen op planten en dieren losgelaten in plaats van op mensen om de WHO te laten zien met wat voor onzin ze bezig waren. We lachten er toen allemaal om en terecht, maar het is dus nog waar ook, blijkt nu!

 

 

nrc-pfizer-winst
Pfizer wilde per se winst maken en nog veel meer in dit stuk.

Zonet op Twitter vond ik nog dit filmpje van een expert, die zegt dat mensen die twee keer geïnjecteerd zijn met een Pfizer’vaccin’, vijf tot zes keer minder antistoffen hebben tegen Covid-19. Na één prik is het al te zien dat ze waarschijnlijk veel minder antistoffen zullen hebben en hoe ouder een mens is, des te erger het is gesteld. Ouderen herstellen zelfs helemaal niet meer. Pfizer was overigens ook het eerste bedrijf dat per se winst wilde behalen aan de vaccins. Zie hier rechts het berichtje uit de NRC.

Ook staat er dat de farmaceutische bedrijven die de nepvaccins maken, bepalen wanneer de “pandemie” over zal zijn. Ongelofelijk, niet? Lieve mensen: hoever moeten we nog gaan totdat iedereen eindelijk een keer snapt waar we in zijn beland? Moeten we nu werkelijk eerst geen voedsel meer hebben? Moeten de boeren weg? Moeten we voor 50 jaar staatsschulden hebben? Kom op, wakker worden!

 

Zullen we maar kappen met de quatsch?

Ik geloof dat het nu wel klaar is met de oplichterij over dat idiote virus. Het heeft gewoon altijd bestaan, is een griepvirus dat we al sinds de oudheid af en toe bij ons dragen en we moeten direct stoppen met het inenten van jongeren en kinderen. Het is gewoon gevaarlijk, juist omdat dit “vaccin” dus alleen maar de ziekte opwekt (en een hoop sores met vals positieve PCR-tests), maar het lichaam niet helpt immuun te worden voor het virus. Het maakt dus meer kapot dan goed!

Van alle kanten is bewezen dat de hele toestand een grote farce is om zoveel mogelijk geld van belastingbetalers bijeen te harken, waarmee ze de wereld lekker in een gigadictatuur kunnen trekken. Nou, wij het volk, hebben ook wat te zeggen over onze toekomst! En wij willen dat niet, dus kappen met die handel. Wij willen leiders die integer zijn en we willen een echt democratisch systeem, waarin we zelf ook eens iets te zeggen hebben. Een echte Atheense democratie met een echt forum, waar iedereen zijn of haar zegje mag doen en zoals in Zwitserland nu bestaat. En die bezopen wetenschap waarin ze met mensen, met bewustzijn en met virussen enzo knoeien, die schaffen we gauw af!

Zo en als u dit nou eindelijk eens een keer wél ronddeelt, zijn we binnen een week van de ellende af. De regering is met reces, dus die willen geen onrust: hét uitgelezen moment om er zachtjes mee te kappen, met die corona-onzin. Lekker terug naar het oude normaal en veel beter nog. Inschrijven voor de VIP-maandelijkse nieuwsbrief, voor de alerts per mail bij ieder nieuw artikel, delen en doneren voor de echte journalistiek! Ik kan niet leven van de wind en ik heb niet, zoals mijn collega’s, van die leuke sponsors. Die worden míj niet gegund door Het Systeem, dus even helpen ja. Nóg maar een donatieknop dan, van het welbekende internationale donatieplatform Whydonate.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

  1. Mia

    Voor Vet Veel Dank zou ik liever iets anders zien. Het lijkt me teveel op VVD helaas.

    1. Wahaha!! Dat had ik nog niet gezien. Maar nu laat ik’em staan, vind het wel grappig. ✌