laboratory
  • Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:14/07/2021
  • Berichtcategorie:Podcast
  • Leestijd:3 minuten gelezen
  • Laatste wijziging in bericht:14/05/2022

Geen virus, geen vaccin, wel een … biologisch wapen: dr. David Martin

Deze week schreef ik een artikel over de nieuwste inzichten in wat het coronavirus eigenlijk is. En wat de vaccins eigenlijk zijn. Er zat een laaaange video bij, die best moeilijk te volgen was en daarom heb ik het wat vereenvoudigd op een podcast. Dit zet ik even niet op YouTube, want dan blijft het toch niet staan. Beter gelijk op Rumble, niet?

U kunt het beste even op het tandwieltje in het beeld klikken en de video dan instellen op 720p. Anders kunt u de webpagina’s die ik laat zien, niet goed lezen.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Mijn vorige artikel vindt u hier. Deel het vooral, like het voorzover dat kan, schrijf u in voor de nieuwsbrief en voor de VIP-maandelijkse nieuwsbrief met een uniek artikel erin en doneer, want ik ben opeens onafhankelijk journalist. Iedere nieuwswebsite en krant vraagt om bijdragen, dus ik ook. Anders kun je niet bestaan in dit vak en zolang ik nog zo ziek ben dat ik niet naar buiten kan en maar heel weinig op een dag kan doen, kan ik mezelf niet op een andere manier organiseren. De persoon die me een paar keer donaties heeft gestuurd via iemand die ik ken: hartstikke bedankt, wat tof zeg!

Maar lieve mensen, dat is niet genoeg om door te kunnen gaan. Omdat we Facebook, Twitter, Google en de e-mailserver niet direct betalen, zijn we gaan denken dat alles op het internet gratis is. Dat is echter niet zo: van het maandelijkse abonnementsgeld dat we voor toegang tot het internet betalen, krijgt een aantal  bedrijven geld. En de rest moet maar zien dat ze het uitzingen, want die krijgen niets en de gebruikers willen ook niet betalen, doneren of wat ook. Zo werkt het niet! Voor de krant betaal je ook, dus voor mijn nieuwswebsite net zo goed. Zelfs ik geef kleine donaties wanneer ik even kan, terwijl ik zonder inkomen zit! Zo hoort dat. Dus even doneren en maak er maar een maandelijks bedrag van!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.