laboratory

Geen virus, geen vaccin, wel een … biologisch wapen: dr. David Martin

Deze week schreef ik een artikel over de nieuwste inzichten in wat het coronavirus eigenlijk is. En wat de vaccins eigenlijk zijn. Er zat een laaaange video bij, die best moeilijk te volgen was en daarom heb ik het wat vereenvoudigd op een podcast. Dit zet ik even niet op YouTube, want dan blijft het toch niet staan. Beter gelijk op Rumble, niet?

U kunt het beste even op het tandwieltje in het beeld klikken en de video dan instellen op 720p. Anders kunt u de webpagina’s die ik laat zien, niet goed lezen.

 

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Mijn vorige artikel vindt u hier. Deel het vooral, like het voorzover dat kan, schrijf u in voor de nieuwsbrief en voor de VIP-maandelijkse nieuwsbrief met een uniek artikel erin en doneer, want ik ben opeens onafhankelijk journalist. Iedere nieuwswebsite en krant vraagt om bijdragen, dus ik ook. Anders kun je niet bestaan in dit vak en zolang ik nog zo ziek ben dat ik niet naar buiten kan en maar heel weinig op een dag kan doen, kan ik mezelf niet op een andere manier organiseren. De persoon die me een paar keer donaties heeft gestuurd via iemand die ik ken: hartstikke bedankt, wat tof zeg!

Maar lieve mensen, dat is niet genoeg om door te kunnen gaan. Omdat we Facebook, Twitter, Google en de e-mailserver niet direct betalen, zijn we gaan denken dat alles op het internet gratis is. Dat is echter niet zo: van het maandelijkse abonnementsgeld dat we voor toegang tot het internet betalen, krijgt een aantal  bedrijven geld. En de rest moet maar zien dat ze het uitzingen, want die krijgen niets en de gebruikers willen ook niet betalen, doneren of wat ook. Zo werkt het niet! Voor de krant betaal je ook, dus voor mijn nieuwswebsite net zo goed. Zelfs ik geef kleine donaties wanneer ik even kan, terwijl ik zonder inkomen zit! Zo hoort dat. Dus even doneren en maak er maar een maandelijks bedrag van!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.