Geneeskrachtige kruiden, planten en voeding
Podcast by Natassa Vassiliou!

Geneeskrachtige kruiden, planten en voeding

Het is even een satanistisch hoekje op mijn website de laatste tijd, maar satanisten hóren ook in de hoek, niet? Liever nog helemaal weg ermee, maar dat komt nog wel. Eerst is het eens tijd om u wat informatie te geven om uzelf en uw kinderen van alles waar u last van hebt, te zuiveren. Hierna heb ik ook nog een podcast over boeken die u kunt gebruiken voor zelfhulp. Daar ben ik ook mee begonnen en op een gegeven moment bleek ik een gave te hebben. Toen ging het sneller.

Ik weet ondertussen dat de ISS z’n handen zit te wrijven om nóg een lastercampagne over mij te beginnen. Omdat ik over mijn wederhelft schrijf en vertel dat die rechtszaken over mij gewonnen heeft, terwijl ik de papieren daarvan niet kan krijgen. Dat is hun eigen schuld en mochten ze het lef nog hebben, dan heb ik mijn antwoord wel klaar. Ook als ze iets anders flikken om me nog eens te grazen te nemen. Ik ben niet meer de Natassa van 10 jaar geleden, die bang was voor mensen met macht. Niemand komt meer aan mij, aan mijn kinderen of aan mijn familie. Heb ik dat niet even mooi gezegd?

 

Hier is deel I van de video:

 

 

En deel II

 

 

Veel plezier ermee en geef even een like! Hier op mijn website en ook op Rumble. Niet vergeten.

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.