altenstein-castle

George Soros en … complottheorieën?

Miljonairs en miljardairs zijn wat mij betreft simpele rijke stinkerds en ik heb niet veel met ze op. Nooit heb ik begrepen waarom je zoveel geld zou moeten hebben, want dat maak je toch niet op. Ik vind het bezopen om allemaal dure spullen te kopen, omdat je je geld moet laten zien aan anderen. Hier investeren, daar oogsten … wat een werk om niets! Maar mensen worden dus rijk, omdat ze macht willen hebben over anderen. Iemand die héél veel geld heeft en daardoor ook héél veel macht, is George Soros. Wat is die man altijd bezig met zakendoen op z’n 90e! In plaats van lekker te genieten van z’n pensioen, bemoeit hij zich letterlijk overal mee op de hele wereld en heeft hij geregeld ook boze mensen achter zich aan. Hij liever dan ik en daarom wilde ik vandaag eens even een klein kijkje nemen in zijn leven.

princess-leia
Princes Leia uit Star Wars. Zoiets zagen ze dus in me.

Als ik heel eerlijk ben, wil ik heel graag precies weten wie er nou uiteindelijk mijn leven lang achter mij en mijn familie aanjaagt. Hier kunt u lezen wat ik daarmee bedoel. Ja de ISS, dat internationale adoptie-ngo-ding, dat overal elders spionnen neerzet om groter te zijn dan ze eigenlijk lijken. Natuurlijk, maar hoe meer ik die tent bestudeer, des te meer weet ik zeker dat er nog ‘wat’ achter zit. Iemand of iets die mij echt helemaal wil verpulveren, omdat hij in zijn gestoorde wanen denkt dat ik de macht op de wereld even kwam verstoren. Dat vertelde de vrouw die zogenaamd mijn biologische moeder zou zijn, maar dat niet is. Ziet je het al gebeuren? Ik in mijn uppie de hele wereld op z’n kop zetten? Ik heb wel wat anders te doen zeg! Probleem is dat degene die dat dacht, veel geld heeft, veel macht, een griezelig karakter en een sektegeloof. En George Soros past in dat plaatje. Nu de meesten van zijn soort niet meer zoveel macht hebben dat ze kunnen doen wat ze willen, staat hij nog overeind. Dus het kan best eens zijn. En misschien denkt u: wat kan het mij bommen wie Natassa hebben moet, maar dan zit u er toch echt naast. Dé grote machten op de wereld denken allemaal dat ik een speciaal soort prinsesje ben en dat ik dus ga zorgen dat zij allemaal hun macht om iedere keer weer oorlog, ellende, geweld, ziekte, kindermisbruik en armoede te kweken, zullen kwijtraken. Inmiddels heb ik besloten dat ik dan maar moet helpen om de wereld vrolijker te maken.

 

Dus wie is George Soros zo’n beetje?

Het vermogen van meneer Soros wordt geschat op 8,6 miljard, zag ik ergens voorbijkomen. Ik heb de site teruggevonden, wat even zoeken is als je er tig open hebt staan. Hier is hij, van Forbes. Als u hem opent, ziet u staan dat Soros in zijn iets jongere jaren kans gezien heeft om de gehele Bank of England om te laten vallen. Hij kreeg een miljard en de bank was failliet, in 1992 was dat. 8,6 miljard dan hè? Daarmee financiert hij dus Antifa, de gewelddadige antifascistenclub overal op de wereld, die Europese partij Volt, honderden ngo’s met ‘linkse’ oftewel marxistische, socialistische of communistische denkbeelden en dan niet alleen in de Verenigde Staten waar hij woont, maar overal. Een aantal in Zuid-Amerika, in Palestina zag ik ook, in Nederland had hij vorig jaar ook iets gefinancierd wat ik intussen niet meer weet en dat zou hij dan met een toch wel vrij schamele 8,6 miljard dollar doen. Van mij mag u daar nog een paar nullen achterzetten. Een nul is toch niks, zeiden wij vroeger als kind, dus dat mag wel. En nu serieus: die man heeft zoveel geld in omloop overal dat hij waarschijnlijk zelf niet eens weet hoeveel hij heeft. En hij woont in twee oerlelijke spookkastelen in de buurt van New York. Zoveel geld en dan geen smaak. Ook nog iets wat niet klopt: hij is in 1930 geboren, maar is 86 jaar volgens sommige websites. Nee hij is 90!

Nu wordt overal verteld dat Soros joods is. Maar je hebt dus twee soorten joden: echte en nepperds. De echte komen uit Israël en de nepperds zijn een Turks volk uit de Kaukasus, dat in de 8e eeuw n.C. joods is geworden qua geloof. Niet qua afkomst dus. In die tijd heetten ze Chazaren en hadden ze een nogal groot rijk in het zuiden van Rusland en de Kaukasus. Later verloren ze dat en werden ze Russische en Oost-Europese joden oftewel Ashkenazi. Deze mensen werden overal gehaat, maar de echte joden niet. Alleen denk je daar normaliter niet over na, waar iemand precies vandaan komt en wat hij of zij exact is qua afkomst. De echte joden waren in de eerste eeuw n.C. gevlucht en vooral in Spanje en Portugal terechtgekomen. Later verhuisden ze soms ook wel eens naar een ander Europees land, maar de meesten bleven daar. In de Verenigde Staten heb je beide soorten joden en tenslotte zijn heel veel Ashkenazische joden later moslim of christen geworden. Het probleem is echter dat ze de kennis van de Kabbala hebben weten te bemachtigen. Met deze wetenschap kun je heel gezellige dingen doen, maar ook hele slechte en vooral in dat laatste was een aantal van hen behoorlijk bedreven. Dat George Soros in ieder geval wel interesse heeft voor het occulte kun je hier lezen.

 

Occultisme: √ en rechters beïnvloeden: √

Wat ik hier vertel heb ik uit een heleboel bronnen bijeengesprokkeld door de jaren heen. Boeken die ik gelezen heb, bijvoorbeeld een boek van Bernard Malamud over het leven van joden in Rusland. Stukjes encyclopedie, verhalen van joodse mensen, colleges over Franse, Griekse en Nederlandse literatuur over schrijvers of andere artiesten die van origine joods waren, de Wikipedia over de Chazaren, nog veel meer informatie overal en ergens die niet correct is en verder nog wat verhalen die meestal worden afgedaan als complottheorieën, maar waar altijd wel iets in zit wat klopt. Op een gegeven moment wordt zo’n puzzel dan steeds completer en Soros is een Ashkenazische jood. Er zijn er veel in Hongarije. De reden waarom zij gehaat werden en worden, is dat zij overal andere mensen uitbuiten en daar zelf enorm rijk van worden. Niet allemaal uiteraard, maar wel een vrij groot deel van hen. Het zijn ook deze mensen die die vreselijk vervelende, corrupte kabbalacentra uitbaten en al die nare clubjes zoals Vrijmetselaars, Rozenkruisers en hoe het allemaal mag heten met zogenaamde ‘occulte kennis’ uit de kabbala, waar geen mens iets van snapt, maar waar ze wel bepaalde krachten aan ontleenden of dat meenden. Misschien herinnert u zich de rode armbandjes nog van Madonna van een paar jaar geleden en het ingestraalde water.

Er is nog iets wat erop wijst dat deze joden met Soros voorop een Turkse afkomst hebben. U zult het misschien vreemd vinden, maar de strijd tussen Griekenland en Turkije is niet voor niets zó heet. Premier Erdoǵan van Turkije is eigenlijk een soort ver familielid van Soros, in zijn wereld van wanen, illusies en magie over een wereld zonder grenzen waar hij het commando voert. Toen ik Grieks studeerde in Amsterdam, herinner ik me dat we het hadden over een enorme NAVO-basis die in de jaren ’60 in Griekenland zou komen, op Kreta. Nu was daar al een NAVO-basis van de marine, maar de rest die daarbij zou komen, ging niet door. Die ging namelijk naar Turkije. Turkije is in z’n geheel een soort van NAVO-basis geworden, kun je bijna zeggen en dat is raar, aangezien dit land nooit is opgehouden Europa te bedreigen met een hernieuwd Ottomaans Rijk, waarbij ze Europa nu wél in z’n geheel zouden overheersen. In ieder geval heeft Soros de hand (gehad) in het opbouwen van de macht van Turkije en nu van Erdoǵan, met wie hij intussen echter slaande ruzie heeft, maar nog wel iedere keer contact.

Ik voel me enorm egocentrisch vandaag, omdat ik over mezelf schrijf. Dat heb ik jarenlang steeds moeten doen, maar nooit leuk gevonden. Als echter blijkt dat het inderdaad goed mogelijk is dat George Soros achter mij aanzit, zijn we een grote stap dichterbij het behoud van de westerse culturen en de democratie waarin we nu nog net een beetje leven. Hoe het precies in elkaar steekt, weet ik ook niet, maar hij drukt mij de kop in om zijn zin te krijgen in het overheersen van honderden regeringen. Slechte mensen hebben altijd een slachtoffer nodig en misschien ben ik dat voor hem. Ik weet alleen dát er een macht achter me aanzit en dat de ISS betrokken is. Gisteren ontdekte ik tot mijn schrik dat Soros rechters beïnvloedt, officieren van justitie, OM’s en als hem dat niet via de politiek lukt, stuurt hij gewoon iemand van de vele ngo’s die door hem gefinancierd worden, naar de rechtbank om te zien tegen wie er rechtszaken zijn. Degene die achter mij aanjaagt, doet dat ook. Zo heeft hij dus mogelijkerwijs kunnen zorgen dat ik nooit een rechtszaak won, want het is echt raar dat ieder ander dezelfde soort rechtszaken met een goede advocaat gewoon wint en alleen ik niet. We hadden iedere keer overduidelijk gelijk met bewijzen en alles en niemand kon geloven hoe wij steeds verloren. Wel, misschien was Soros de reden … Kijk, hier staat het, in het artikel dat ik gisteren deelde. Er hoort een video bij, die ik apart heb opgezocht omdat hij niet wilde afspelen. Ik zet hem onder zit artikel, zodat u hem kunt beluisteren. Het is 10 minuten in plat Amerikaans, maar ik heb er net genoeg van begrepen om te weten dat ik meer over Soros moest gaan uitzoeken. Glenn Beck, degene die over Soros vertelt, blijkt dé expert erover te zijn in Amerika. Dit is geen loze complotdenker.

What he does, he gobbles up the law enforcement, he gobbles up the attorney generals, he gobbles up district attorneys. If he can’t change it in Washington or the capital of a country, he changes it by going in and controlling who’s prosecuted and who’s not”, Beck said.

 

Soros en kinderhandel, vluchtelingen en chaos

Eigenlijk moet ik dan nog twee dingen weten, waarvan het ene wel duidelijk is: hij houdt ervan om chaos te creëren en dat vertelt hij gewoon. Experimenteren met regeringen is zijn ding, waarvoor hij zijn geld inzet, alsof het een spelletje schaak is. Dit artikel waar ik hierboven ook al naar linkte, vertelt daar genoeg over en de door hem gefinancierde Antifa-BLM-plunderingen in Amerika eveneens. Het tweede is de vraag of hij ook wel eens betrapt is op affiliaties met kinderhandel of kindermisbruik. Hier is een stukje uit 2018 dat gaat over sekshandel, waar Soros bij betrokken was. Hij vond dat de seksindustrie wereldwijd maar gedecriminaliseerd moest worden en werkte niet mee aan onderzoek om te zien of dat wel kon, gezien de vele mensen die onder dwang in deze industrie moeten werken. Dit stuk hier gaat over een Russisch gezin dat via Finland naar Zuid-Amerika was gevlucht. Soros zorgde via zijn organisaties dat hun zoontje van 3 jaar oud in een weeshuis terechtkwam, waar hij fysiek en psychisch mishandeld werd. Ook kwam de familie in de gevangenis. Verdere websites die ik tegenkwam, vond ik niet serieus genoeg om te noemen. Ik vind het voorlopig nog maar houtje-touwtje allemaal. Allemaal losse gebeurtenissen, maar geen grote projecten.

Wat ik wél vond, was iets wat ik vergeten was: de immigratiestromen richting Europa van al heel wat decennia komen ook ergens vandaan. Kijkt u eens op deze Italiaanse website wat aan ngo’s Soros’ Open Society Foundation allemaal sponsort. En dan heb ik nog een kleine verrassing, want ik kan geen banden vinden tussen Soros, zijn stichting en de ISS die zo achter mij aanzat tot voor kort. Maar als hij betrokken is bij de miljoenenimmigratie met bootjes over de Middellandse Zee, dan is hij óók betrokken bij de ISS. Ik weet niet of ik de informatie inmiddels nog kan vinden, want deze corrupte organisatie heeft een heleboel veranderd op hun verschillende websites sinds ik over ze schrijf. Nee, over migranten schrijven ze wijselijk niet meer, maar nog wel dat ze vluchtelingenwerk ondersteunen. Internationale adopties doen ze ook en daarvan zijn er heel wat illegaal gebleken door de jaren heen. Mijn verhaal is verschrikkelijk (vooral voor mijn ouders!), maar ik ben slechts één van miljoenen kinderen die bij hun ouders worden weggeroofd en (tegen geld) geadopteerd. Of in een kinderhandeltent gezet, waar ze opgeleid worden tot crimineel of prostituee. In zo’n tent ben ik geweest en ik heb met hulp alle herinneringen daaraan teruggehaald.

Ik zeg niets met zekerheid, want ik schrijf vanuit feiten en wetenschap. Vanuit betrouwbare informatie en niet van alles en nog wat. Maar George Soros is van het Wokedenken, hij is extreemlinks qua politieke overtuiging, hij heeft geld teveel, bemoeit zich met letterlijk alles wat zich op de wereld afspeelt, is al in vrij wat landen verbannen en doet heel veel obscure zaken, die het daglicht niet mogen zien. Niet alleen vage, anonieme websites schrijven daarover, maar ook wereldberoemde gerespecteerde, serieuze media. Toen ik probeerde op te zoeken of hij ook betrokken is bij de ISS, “wist” ik opeens dat zijn Open Society Foundation de ISS ís. Dat is echter niet iets wat bewezen is en dus moet ik nog zien hoe ik kan bewijzen dat hij bij deze organisatie betrokken is. In ieder geval is het een ngo en doet hij zaken met ngo’s. Mijn vraag is hiermee niet onomstotelijk beantwoord, maar het lijkt wel mogelijk dat George Soros degene is, die via-via achter de schermen aan de touwtjes van mijn leven trekt. Het moet een heel machtig iemand zijn, want ik krijg echt niets voor elkaar en toch werk ik heel hard. Dat klopt niet. Ik wens u een fijne dag morgen en als ik op een dag meer weet, meld ik dat wel.

 

Uitkomst onderzoekje

Hoe vervelend en gevaarlijk George Soros ook is: achter mij zit hij niet aan en dat heeft hij ook nooit gedaan:

The enmity against my person doesn’t come from George Soros and his people. So that is why with the best will in the world I couldn’t find any connection between him and the ISS, who is certainly behind the whole story of denying who I am and wilfully destroying my life time and time again. The only way to find the truth about this subject is still by digging and ploughing further through my memory and by opening more and more doors in my brain. One of the doors showed me Soros is not the one I’m looking for and that I really have to keep looking in the Kabbalah club of Amsterdam and worldwide. They have a weird kind of sect belief that tells them to look very deeply in the stars – just like the Dutch look very deeply in the glass when they drink too much – in order to predict the future and things like that. It’s a creepy organisation that is well-known for its scandals in Los Angeles. Now these people saw a star they believed announced my birth, just like Jesus. That is how illusioned they are! They started telling around about it and not only that: they sent their friends from this ISS, who also believed in these nonsense, to find me and kidnap me from my Greek parents who lived in Germany at the time. They totally destroyed my life, their life and the lives of my partner and children.

These people have a lot of power and can even influence judges, lawyers and the whole politics in the world. That’s why I thought for a moment they could be linked to the billionaires club in the USA, which may very well be the case but not with regard to me. I don’t know about these things. It’s not a very fine gentlemen-and-ladies club, but what they exactly do is not what I keep myself busy with. This ISS is known for mixing themselves up with illegal adoptions and corruption with regard to child trafficking worldwide. Since I wrote about them on my earlier website, they suddenly made themselves known on Google. I am not lowering myself trying to find out why they did that, but I just update my information too.

 

 

Dit is het interview met Glenn Beck, Amerikaans Soros-expert, ex-radiopresentator bij Fox News en eigenaar van een grote nieuwswebsite.

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.