altenstein-castle

Miljonairs en miljardairs zijn wat mij betreft simpele rijke stinkerds en ik heb niet veel met ze op. Nooit heb ik begrepen waarom je zoveel geld zou moeten hebben, want dat maak je toch niet op. Ik vind het bezopen om allemaal dure spullen te kopen, omdat je je geld moet laten zien aan anderen. Hier investeren, daar oogsten … wat een werk om niets! Maar mensen worden dus rijk, omdat ze macht willen hebben over anderen. Iemand die héél veel geld heeft en daardoor ook héél veel macht, is George Soros. Wat is die man altijd bezig met zakendoen op z’n 90e! In plaats van lekker te genieten van z’n pensioen, bemoeit hij zich letterlijk overal mee op de hele wereld en heeft hij geregeld ook boze mensen achter zich aan. Hij liever dan ik en daarom wilde ik vandaag eens even een klein kijkje nemen in zijn leven. Geschreven op 25-09-2020, aangepast 23-02-2022.

 

Dus wie is George Soros zo’n beetje?

Het vermogen van meneer Soros wordt geschat op 8,6 miljard, zag ik ergens voorbijkomen. Ik heb de site teruggevonden, wat even zoeken is als je er tig open hebt staan. Hier is hij, van Forbes. Als u hem opent, ziet u staan dat Soros in zijn iets jongere jaren kans gezien heeft om de gehele Bank of England om te laten vallen. Hij kreeg een miljard en de bank was failliet. In 1992 was dat. 8,6 miljard dan hè? Daarmee financiert hij dus Antifa, de gewelddadige antifascistenclub overal op de wereld, die Europese partij Volt, honderden ngo’s met ‘linkse’ oftewel marxistische, socialistische of communistische denkbeelden en dan niet alleen in de Verenigde Staten waar hij woont, maar overal. Een aantal in Zuid-Amerika, in Palestina zag ik ook, in Nederland had hij vorig jaar ook iets gefinancierd wat ik intussen niet meer weet en dat zou hij dan met een toch wel vrij schamele 8,6 miljard dollar doen. Van mij mag u daar nog een paar nullen achterzetten. Een nul is toch niks, zeiden wij vroeger als kind, dus dat mag wel. En nu serieus: die man heeft zoveel geld in omloop overal dat hij waarschijnlijk zelf niet eens weet hoeveel hij heeft. En hij woont in twee oerlelijke spookkastelen in de buurt van New York. Zoveel geld en dan geen smaak. Ook nog iets wat niet klopt: hij is in 1930 geboren, maar is 86 jaar volgens sommige websites. Nee hij is 92!

 

 Natassa News is een onafhankelijke medicinale en anti-misbruikgerichte nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorm grote kennis van hoe je van ziektes en trauma’s geneest, heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun Natassa met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Nu wordt overal verteld dat Soros Joods is. Russische en Oost-Europese Joden worden wel Ashkenazi genoemd. Deze mensen werden vreselijk gehaat, vooral door de Chazaren die zo ongeveer rond en in Georgië woonden en soms nog wonen. Stalin was daar een goed voorbeeld van en de Joden in Rusland hebben nog meer dan de meeste anderen geleden onder zijn bewind. Veel Joden zijn in de eerste eeuw n.C. uit Israël gevlucht, nadat hun tempel in Jeruzalem door de Romeinen verwoest was. Ze zijn vooral in Spanje en Portugal terechtgekomen. Later verhuisden ze soms ook wel eens naar een ander Europees land, maar de meesten bleven daar. In de Verenigde Staten heb je Joodse mensen uit zowel West- en Oost-Europa en George Soros is Joods uit Hongarije.

 

Occultisme: √ en rechters beïnvloeden: √

George Soros heeft meegewerkt an het opbouwen van het machtsmonster dat Turkije en in het bijzonder diens president Erdoǵan. Toen ik Grieks studeerde in Amsterdam, herinner ik me dat we het hadden over een enorme NAVO-basis die in de jaren ’60 in Griekenland zou komen, op Kreta. Nu was daar al een NAVO-basis van de marine, maar de rest die daarbij zou komen, ging niet door. Die ging namelijk naar Turkije. Turkije is in z’n geheel een soort van NAVO-basis geworden, kun je bijna zeggen en dat is raar, aangezien dit land nooit is opgehouden Europa te bedreigen met een hernieuwd Ottomaans Rijk, waarbij ze Europa nu wél in z’n geheel zouden overheersen. In ieder geval heeft Soros intussen slaande ruzie met Erdoǵan, maar ze houden nog wel iedere keer contact.

In de video hieronder kunt u zien hoeveel macht George Soros wel zo ongeveer heeft. Het is 10 minuten in plat Amerikaans, maar u verstaat het belangrijkste wel. Glenn Beck, degene die over Soros vertelt, blijkt dé expert erover te zijn in Amerika. Dit is geen loze complotdenker.

 “What he does, he gobbles up the law enforcement, he gobbles up the attorney generals, he gobbles up district attorneys. If he can’t change it in Washington or the capital of a country, he changes it by going in and controlling who’s prosecuted and who’s not”, Beck said.

 

Soros en kinderhandel, vluchtelingen en chaos

Eigenlijk moet ik dan nog twee dingen weten, waarvan het ene wel duidelijk is: hij houdt ervan om chaos te creëren en dat vertelt hij gewoon. Experimenteren met regeringen is zijn ding, waarvoor hij zijn geld inzet, alsof het een spelletje schaak is. Dit artikel waar ik hierboven ook al naar linkte, vertelt daar genoeg over en de door hem gefinancierde Antifa-BLM-plunderingen in Amerika eveneens. Het tweede is de vraag of hij ook wel eens betrapt is op affiliaties met kinderhandel of kindermisbruik. Hier is een stukje uit 2018 dat gaat over sekshandel, waar Soros bij betrokken was. Hij vond dat de seksindustrie wereldwijd maar gedecriminaliseerd moest worden en werkte niet mee aan onderzoek om te zien of dat wel kon, gezien de vele mensen die onder dwang in deze industrie moeten werken. Dit stuk hier gaat over een Russisch gezin dat via Finland naar Zuid-Amerika was gevlucht. Soros zorgde via zijn organisaties dat hun zoontje van 3 jaar oud in een weeshuis terechtkwam, waar hij fysiek en psychisch mishandeld werd. Ook kwam de familie in de gevangenis. Verdere websites die ik tegenkwam, vond ik niet serieus genoeg om te noemen.

Wat ik wél vond, was iets wat ik vergeten was: de immigratiestromen richting Europa van al heel wat decennia komen ook ergens vandaan. Kijkt u eens op deze Italiaanse website wat aan ngo’s Soros’ Open Society Foundation allemaal sponsort. En dan heb ik nog een kleine verrassing, want ik kan geen banden vinden tussen Soros, zijn stichting en de ISS die zo achter mij aanzat tot voor kort. Maar als hij betrokken is bij de miljoenenimmigratie met bootjes over de Middellandse Zee, dan is hij óók betrokken bij de ISS. International Social Service dat kinderen uit goede families ontvoert en dan naar Europa of Amerika brengt om illegaal onder een valse identiteit te laten “adopteren”. Met mij is het gedaan, met mijn moeder en met nog veel en veel meer mensen. Over migranten schrijft hun website inmiddels wijselijk niet meer, maar nog wel dat ze vluchtelingenwerk ondersteunen. Ik ben slechts één van miljoenen kinderen die bij hun ouders worden weggeroofd en (tegen geld) geadopteerd. Of in een kinderhandeltent gezet, waar ze opgeleid worden tot crimineel of prostituee. In zo’n tent ben ik geweest en ik heb met hulp alle herinneringen daaraan teruggehaald.

Ik zeg niets met zekerheid, want ik doe mijn uiterste best om te schrijven vanuit feiten en wetenschap. Vanuit betrouwbare informatie en niet van alles en nog wat. Maar George Soros is van het Wokedenken, hij is extreemlinks qua politieke overtuiging, hij heeft geld teveel, bemoeit zich met letterlijk alles wat zich op de wereld afspeelt, is al in vrij wat landen verbannen en doet heel veel obscure zaken die het daglicht niet mogen zien. Niet alleen vage, anonieme websites schrijven daarover, maar ook wereldberoemde gerespecteerde, serieuze media. In ieder geval doet hij dagelijks zaken met ngo’s.

 

Dit is het interview met Glenn Beck, Amerikaans Soros-expert, ex-radiopresentator bij Fox News en eigenaar van een grote nieuwswebsite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.