dream-big-work-hard

Eindelijk na al die jaren word ik gesteund door een geweldige collega: Ines van Bokhoven van Opiniez. Het zou niet nodig moeten zijn, want ik heb gewoon mijn eigen waarde en die hoort gezien te worden nadat ik daar toch 14 jaar lang keihard voor gewerkt heb. Maar door alle tegenwerking niet alleen van facties achter de overheid, maar ook van jullie, moet het toch. Dus hieronder. Ik heb een nieuwe video gemaakt die u hieronder vindt.

Belangrijk werk, dus ik zou maar gauw gaan kijken en steunen!!! U weet wel: inschrijven voor de nieuwsbrief en YouTube, delen, reageren, liken en doneren, net als u bij iedere andere journalist doet. En nu Schluss met het mij negeren he! Denk erom ik hoor er gewoon bij en krijg alle steun en medewerking. Het is gewoon grove schande. Zelfs als Ines die zóveel volgers heeft, mij aanbeveelt, komen jullie niet naar me toe. Eén like, wat is dat nou???

 

 

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

 

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

YouTube:

 

 

 

Rumble: (komt eraan)

 

 

 

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.