hum-exper-memorywipe
Het wissen van herinneringen met dank aan Amazing Polly

Gewiste herinneringen terughalen: hoe het werkt en wat is ervan waar?

Iedereen die mij kent, weet dat ik in tegenstelling tot mijn familie en de Nederlandse staat, nooit lieg en altijd 100% eerlijk ben. Als ik niks te melden heb of iets niet weet, hou ik mijn mond of ik zeg gewoon dat ik het niet weet. Ik heb zitten lezen over hoe dat werkt met het wissen van herinneringen en zelfs het vervangen van traumatische herinneringen met positieve, die wel of niet waar kunnen zijn. Omdat ik zeker weten niet de enige ben die dit heeft meegemaakt en anderen waarschijnlijk ook graag hun herinneringen terug willen, leg ik het allemaal uit op de video hieronder. 

Dat wissen van trauma’s en ze vervolgens vervangen met een positieve, dat noemen ze tegenwoordig dan “traumaverwerking”. Nou, m’n dikke neus! Ik vertel op deze video hoe men dat doet en hoe ik me voel nadat ik 5 jaar aan gewiste herinneringen heb weten terug te halen. Gewist waren ze dus niet, want dan kun je ze nooit meer terugkrijgen. Nee, wat men geflikt had bij de ISS, International Social Service en de RvdK – zelfde vrouw werkte bij beide toko’s – is dat mijn herinneringen aan mijn Griekse afkomst en aan het misbruik waar jeugdzorg schuldig aan is, nooit meer naar boven konden komen. Ze hadden alleen niet op Natassa gerekend, want die laat zich niet met een kluitje in het riet sturen en gelooft vást dat er voor ieder probleem een oplossing is. Dat is tot nu toe altijd nog juist gebleken, al moet je met jeugdzorg in je nek wel heel hard werken voor ieder klein stukje oplossing.

Ik leg uit HOE het gedaan wordt en nee, wat mijn familie heeft gedaan, is NIET de oplossing om herinneringen terug te krijgen. Daarom twijfel ik ook zo aan ze. Slechte mensen zijn altijd half slecht en half goed, zoals ik al zo vaak heb uitgelegd. Ze brengen je eerst met open ogen expres in de problemen en daarna helpen ze je er net zover uit dat je weer éven verder kunt, maar dat je altijd problemen blijft houden. Dat is exact wat mijn Griekse “familie” met mij doet. Als je iemands herinneringen wilt helpen terughalen, dan vertel je diegene heel rustig dingen die hij niet meer weet. Je laat foto’s en filmpjes zien, documenten en alles wat je hebt. Dan geef je de persoon weer rustig de tijd om alles te verwerken en als je dit een aantal keer gedaan hebt, komen de herinneringen wel terug.

Niet zoals ze bij mij doen, dat ze gewoon hun mond houden en je zelfs voorliegen over dingen uit het verleden die je niet meer weet. Dat is toch geen manier van doen? Dat is gemeen! Mijn familie mag zich echt schamen en ik hoef ze niet terug. Ik heb liever dat mijn jongens géén ooms, tantes en oma/opa hebben dan dat het negatieve mensen zijn, die ons het leven alweer niet gunnen. Die kennen we nu wel een keer. Of positieve mensen die ons omhoog helpen of géén familie en het lijkt erop dat het het laatste is. En een tweelingziel uit die familie hoeven we ook niet. We gaan zien hoe dit verhaal verdergaat, maar denk erom dat ik wel steun voor mijn harde werk nodig heb.

En als je wilt dat ik meer van die geweldige messcherpe analyses schrijf en op video vertel, dan moet je mijn werk delen en doneren. Dit is het inkomen van een heldin van een alleenstaande moeder, die 31 kankertumoren (!) heeft weten te genezen, MS, de ziekte van Lyme en van Crohn (etcetera) en die de satansekte grotendeels heeft weten te stoppen. Dat heeft nog nooit iemand anders gekund, dus daar mag je best eens voor doneren. Vooral omdat je daar zelf ook van profiteert. Er wordt nog altijd geknoeid met mijn statistieken. Iedere keer stopt de teller van zowel mijn website als van YouTube en overal elders. Dat klopt natuurlijk niet. Op de video vertel ik ook wat Twitter nu weer heeft uitgevroten met mijn account daar. Ja, ik word ernstig tegengewerkt en dat wordt steeds duidelijker zichtbaar. Omdat ik zo hard werk, kan die vuile clan zichzelf niet meer verstoppen. Niet meer politiek gezien – het WEF was een paar jaar geleden toch een volledig onbekende club? Als IK mijn werk niet had gedaan, hadden jullie hen nu nog steeds niet gekend! – en ook niet meer op privé-terrein.

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou MA, a Greek journalist in the Netherlands who writes meaningful articles about issues that matter. Thank you very much for the donations that are coming in! But do help Anastasía to become even better known, by supporting her work with a monthly or once-only contribution to Untold Times. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Hier heb je mijn video op YouTube.

 

 

En op Rumble.

 

 

 

En nu steunen allemaal!!! Kan gelijk hieronder. Liken, delen, inschrijven voor mijn nieuwsbrief, reageren en doneren. Dat doe je ook voor anderen en ik doe dat ook, want dat is normaal als iemand goed werk levert zoals ik doe. 

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.