ukraine-castle
One of many awesome castles in Ukraine. i called this the Chocolat Castle.

Giorgia en de Russen

Voordat ik ga slapen, wil ik nog heel even gereageerd hebben op de nieuwe Italiaanse regering in de maak met de spontane Giorgia Meloni aan het hoofd. Er stond nogal een lelijk stuk op de Duitse verzamelnieuwswebsite Uncut News en dat zit me niet lekker.

Eigenlijk zou ik moeten slapen, want morgen heel vroeg voor mijn doen hebben we een garageverkoop hier in het dorp. U bent uiteraard van harte welkom. Maar eerst nog éven langs Italië, want winnares van de verkiezingen Giorgia Meloni werd hard aangevallen van meerdere kanten vanwege deze tweet van gisteren. “Ze is conservatief, maar steunt wel Oekraïne”, zeiden onder andere twee Nederlandse journalistes, namelijk Sietske Bergsma en Annelies Strikkers. Ik vind dat wat kort door de bocht en niet getuigen van veel begrip voor de situatie.

https://twitter.com/GiorgiaMeloni/status/1574862655067660295?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1574862655067660295%7Ctwgr%5Ec4fcccb4503ce6ebaaf782544ca772ede824ac74%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fgiorgia-meloni-macht-sich-gerade-unbeliebt-das-kann-man-sich-nicht-ausdenken-ein-tag-an-der-macht-und-dann-dieser-tweet%2F

 

Rusland óf Oekraïne?

De mensen zijn al verdeeld in twee kampen: links en rechts. Het linkse kamp is veel meer gecoördineerd en werkt veel beter samen dan het rechtse. Waarom? Omdat in het rechtse kamp de angst regeert om er niet meer bij te mogen horen, omdat je mening iets afwijkt van degenen om je heen. Ook zijn veel mensen bang dat de wereld toch nog de Great Reset ingaat, als ze niet goed op hun strepen staan. Dat is jammer! Ik heb bijvoorbeeld best wat begrip voor de Russische kant van de zaak in de Oekraïne-oorlog, maar ben het lang niet altijd met ze eens. Kritiek houdt op de been en doet groeien, zo is mijn visie erop. En ik ben heel erg bezorgd om de gewone mensen in Oekraïne, want die zijn slachtoffer van die vreselijke oorlog. Zij moeten hun leven geven zonder de kans gehad te hebben om zelfs maar een klein beetje terrein te winnen van het Russische leger.

En dat Russische leger heeft nu vier provincies geannexeerd in plaats van twee, namelijk de twee republieken Donetsk en Lugansk in de oostelijke regio Donbass. De mensen in de andere twee provincies, Cherson en Zaporizhzha, hebben dan wel gestemd om bij Rusland te horen, maar dat is niet hoe de oorlog begonnen is. Het Oekraïense leger schoot alleen op burgers in de Donbass – hoe verschrikkelijk dat ook is; niet in andere regio’s van het land. Dan zou Rusland die ook niet moeten innemen, gewoon omdat het kan. Dat is wat ik erover denk tenminste. Hoezeer de Amerikanen, de Europeanen en Oekraïne ook die agenda van het WEF die uitloopt in een gruwelijke dictatuur door willen drukken, ook Rusland heeft een agenda. Dit land wil namelijk een wereld met niet één machtspunt, maar meerdere continenten met een leidinggevend land daartussen. Dan heb je meerdere machtsblokken in plaats van één. China zou zo’n blok zijn, Rusland, India, Australië en Brazilië. Het is wel een beter plan dan dat van het WEF, maar persoonlijk vind ik het verre van perfect.

 

Even pauze om Untold Times te steunen dat extreem zware tijden meemaakt, ondanks dat het zulke goede artikelen levert:

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Hoe integer is het Russische leger eigenlijk?

Iets wat me ook verontrust, is dat je steeds vaker hoort dat ook het Russische leger soms Oekraïense gevangenen martelt. Van Rusland hoor je er niets over. Als dit waar is, zijn ze niets beter dan de door en door corrupte Oekraïners. Ik had de indruk dat Rusland het belangrijk vond om zich strikt te houden aan de internationale wetten en richtlijnen tijdens oorlogen, maar het lijkt of ze verslappen. De waarheid krijg je niet te horen en ik vind dat de Russische regering daar dan ook veel te weinig aan doet. Ze houden vage verhalen en ik kan niet geloven dat in een land van 150 miljoen inwoners er niet één tussen zit, die hun beleid goed duidelijk kan overbrengen aan het westen. Misschien zijn de insinuaties niet waar, maar dan wil ik dat wel weten en u vast ook!

Wat er morgen, zaterdag 1 oktober dus, gaat gebeuren, is dat Rusland allevier de nieuwe provincies gaat innemen en bij Rusland gaat trekken. We weten allemaal dat president Poetin en zijn regering met deze zet de Amerikanen gigantisch uitdagen. Wat die willen, is dat Rusland kwaad wordt en een kernoorlog begint. Dan kunnen zij Rusland de schuld geven en de macht op de hele wereld grijpen. Dáár zitten ze op te wachten en als Rusland Oekraïne morgen bijna halveert, is zo’n oorlog een heel stuk dichterbij. Aan de andere kant hebben de mensen in deze vier regio’s alle recht op een veilig bestaan en ze geloven letterlijk allemaal dat ze dat zullen krijgen, als ze bij Rusland horen. Er moet openlijke discussie over komen, denk ik. Eerlijke en oprechte discussie. Geen gekonkel over machtsverhoudingen, geld en gas.

Er is immers nóg iets wat speelt en dat is dat Polen en Roemenië – en misschien zelfs wel Hongarije – óók aanspraak maken op stukken van Oekraïne. Okee, dit land heeft een vreselijke regering en die is ook niet eerlijk gekozen. Maar los dat dan op door wél eerlijke verkiezingen te houden, waar Amerika én Rusland beide buiten blijven. Als zoveel landen een hap uit dit prachtige land nemen, vegen ze het van de kaart en dat is niet terecht. De andere kant van de zaak is uiteraard dat Oekraïene sinds 1991 al afhankelijk is en nog nooit één normale regering heeft gehad. Altijd is het mot, geweld en de Nazi’s groeien er de pan uit. Het leger met die Nazi’s erin schiet burgers dood bij iedere gelegenheid die ze krijgen en de Oekraïense staat weet nog nauwelijks hoeveel inwoners ze heeft. Je kunt ook zeggen dat het daar genoeg mee is geweest en dat dat land dan maar niet moet bestaan als soeverein land, als het zich niet een klein beetje kan gedragen. Om daar een juiste beslissing in te nemen, moet er informatie van beide kanten beschikbaar zijn over alles wat er gebeurd is in deze oorlog.

 

Terug naar Giorgia Meloni!

Deze dame heeft haar hele campagne lang gezegd dat haar allerbelangrijkste punt op de agenda het gezin is en de familie. Die wil ze beschermen, door geen immigranten meer toe te laten, het christelijke geloof te doen opleven en het gezin op alle mogelijke manieren te beschermen. Zodat kinderen liefde krijgen, een goede opvoeding en een goede opleiding. Dát is waar het haar om gaat. Het onderwerp Rusland ligt moeilijk bij de bevolking in heel Europa, want die heeft niets gehoord van hun kant van de zaak en het framen van dit land is al wel een eeuw bezig. Als Meloni Rusland vol steunt, raakt ze heel veel steun kwijt en kan ze wel inpakken voordat ze begonnen is aan haar regeringsperiode. Als ze de publieke opinie in Italië wil ombuigen, heeft ze daar tijd en geduld voor nodig.

We wisten bovendien al die tijd dat ze het niet eens is met Rusland in de Oekraïne-zaak en ze heeft recht op haar mening daarin. Ik persoonlijk vind het gevaarlijk om Volodimir Zelenski die een vette boef is, zo te spekken met geld en wapens. Hij verkoopt er een flink aantal immers, zoals we meermalen gezien hebben en waar al dat geld heen gaat, weet niemand. Niet naar de mensen in ieder geval, want die worden maar steeds doodgeschoten, niets wordt wederopgebouwd door de Oekraïense staat en de mannen moeten zich allemaal de dood in vechten. Zo’n land moet je toch geen geld en wapens geven en al helemaal niet als je daar geen controle over hebt.

Ik vind het dus ook jammer dat Meloni deze corrupte regering wil steunen, maar we zien nu dat Rusland ook gevaarlijk is met al die annexaties. De Russen hebben wel hun best gedaan om over vrede te praten, maar wilden nooit hun wens om de Donbass in te nemen, opgeven of zelfs maar ter discussie stellen. Ze hadden immers ook kunnen afdwingen dat er eerlijke verkiezingen in het land kwamen, waardoor de Russische kant van Oekraïne een aparte deelstaat werd. Dit had al decennia geleden moeten gebeuren, maar nu zijn de spanningen zo hoog opgelopen dat Rusland er geen heil meer in ziet. Ik zou zo graag willen weten in hoeverre Rusland daar gelijk in heeft. 85% van zijn bevolking steunt Poetin daar, maar in Nederland steunen mensen ook vaak standpunten die helemaal niet goed of eerlijk zijn. Mensen zijn mensen, overal.

 

Voornemen

Laten we liever met elkaar samenwerken, ook al zijn we niet op alle punten met elkaar eens en laten we elkaar niet laten zakken. Giorgia Meloni krijgt de kans Italië te redden van de ondergang, dus laten wij hier in Nederland óns land nog redden vóórdat het het schip ingaat. Dat doen we door vrede te sluiten met elkaar, mijns inziens tenminste. Door elkaar niet buiten te sluiten, door niet alleen maar voor onze eigen parochie te preken, maar ook anderen aan het woord te laten en door samen één grote conservatieve partij op te richten of bijeen te vegen met Kamerleden en andere politici, die dat zien zitten. Als je eerlijk samenwerkt, verzwak je niet, maar word je juist sterker. Dan kunnen we gezamenlijk die Great Reset, waar ik net over sprak nadat Bill Gates me er een heleboel over verteld had, hopelijk nog stoppen. Dat lukt ons niet als we blijven polariseren! Fijn weekend lieve mensen en laten we hopen dat het morgen allemaal goedkomt in Oekraïne!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.