rubles

De mensen die door hadden dat er iets niet klopte met dat vreemde World Economic Forum, een discussietent van ene Klaus Schwab in het Zwitserse Davos, hebben ontdekt dat er daar politieke plannen voor de hele wereld worden gesmeed. Dat is al 20 jaar het geval en wij, het klootjesvolk, worden niet geacht dat te weten. Wij moeten denken dat alle politieke beslissingen – nieuwe wetten, regelingen, nieuw beleid enzovoort – keurig netjes in de Tweede Kamer worden genomen. Dat is echter niet het geval en héél langzaam begint dat nieuws eindelijk door te dringen tot in de met NPO-nieuws gevulde huiskamers van het Nederland anno 2022.

Ik val gelijk binnen met een filmpje van Telegram (van TikTok zelfs), dat me op Twitter aangedragen werd.

Zoals u ziet en kunt lezen, is dit een Oekraïense soldaat, die even een brandbom middenin een kinderspeeltuin plaatst. Er zijn ladingen soortgelijke filmpjes te vinden op Telegram en andere mediaplatforms die minder gecensureerd worden dan de grote mediabedrijven. Het laat u zien dat het niet de Russen zijn, maar een deel van de Oekraïners zelf, die hun eigen burgers vermoorden en martelen. Er zijn tevens ladingen filmpjes en verslagen van humanitaire hulp aan de Oekraïense bevolking, gegeven door de Russen. Nee er is geen inval van Rusland daar, maar een militaire operatie. Hun verhaal dat het land stikt van de Nazigekken die de Oekraïense bevolking terroriseren, blijkt waar te zijn. Omdat de Russen geen Amerikanen zijn, die zichzelf hoger en beter achten dan anderen, bemoeien de Russen zich niet met Oekraïners die niet Russisch zijn of russischgezind. Daarom zijn ze het westen van het land ook niet binnengereden, ziet u wel? Zo eenvoudig is het om de waarheid te onderscheiden van de leugens. Kijk naar wat de ander doet en oordeel niet eerder dan dat je dat hebt geobserveerd.

Amerika en de EU nu zagen hun kans om Rusland te overstelpen met sancties. Allemaal filmpjes en reportages waarin vierkant wordt gelogen dat de Russen de Oekraïense bevolking aan het uitmoorden zouden zijn door bommen te gooien op burgerdoelen, verschijnen dagelijks in de media maken de Europese bevolking woedend op Rusland. Maar als u ze goed bekijkt, ziet u wel dat er van alles niet klopt. Bij die zogenaamde slachtpartij in het stadje Bucha (of Boetsja) vlakbij Kiev zag u bijvoorbeeld een lichaam op de straat liggen, die een voorbijrijdende tank groette. Dat moest dan een lijk voorstellen! Uit geen enkel lichaam kwam bloed én de Russen waren al twee dagen voordat deze ramp zich voltrok, weg uit Bucha. Vervolgens deed de New York Times een “onderzoek” op het filmpje, dat concludeerde dat die lijken er al weken zouden hebben gelegen. Wel, die mensen waren niet eens dood! Later dook er een filmpje op met gesneuvelde Russische soldaten. Ik laat het niet zien, omdat het erg naar was, maar hier kunt u het zelf zien als u dat wilt. De lichamen zaten onder het bloed en waren duidelijk gemarteld. De Oekraïense daders stonden er nog bij en gingen door met schieten op de mannen.

Waarom moet Rusland nu zo geframed worden, dat er zóveel leugens uit de kast getrokken worden? Een truc die overigens in álle voorgaande oorlogen van de Amerikanen ook gebruikt is en waar de mensen toch eindelijk eens doorheen zou moeten kijken na tig herhalingen. Wel, Rusland heeft zich na de val van het communisme jarenlang teruggetrokken als wereldmacht en heeft hard aan zijn eigen economie gewerkt. Dat is goed gelukt en dat steekt de Amerikanen. Een land met een sterke economie en een niet-getraumatiseerde bevolking kan immers niet door hen gecontroleerd worden. Vooral niet als het een dermate krachtig leger bezit, dat het heel veel andere landen militair helpt. Ze doen dit bovendien alleen als dat andere land erom vraagt en dringen zich nooit op. Ze doen het beter dan de Amerikanen en dat mag niet gebeuren: dan kunnen die hun macht immers niet tot over de héle wereld verspreiden! Ik laat het zien met een voorbeeld uit de oorlog in Irak.

 

De oorlog in Irak als voorbeeld

De tante Truzen en ome Klazen, evenals de Johnny’s en Anja’s hadden veelal wel in de gaten dat er heel erg veel dingen niet kloppen in dit land. Het probleem zijn meer de Henken en Ingrids, die, ieder languit op z’n eigen comfortabele driezitsbank in de woonkamer van hun doorzonwoning naar de NPO kijken, het Amerikaanse CNN en het Engelse BBC volgen, waarna ze zich zeker wanen dat ze op de hoogte zijn van alles wat er speelt. “… Irak heeft kernwapens en dus moet het uitgekamd worden door de Amerikanen …”. Ja ja ja, denkt Henk, er moet toch íemand als politieagent optreden. Goed dat de Amerikanen dat doen. Ingrid is allang blij dat die enge kernwapens opgeruimd gaan worden en denkt er verder niet over na. In werkelijkheid wáren er helemaal geen kernwapens in Irak en dat wist Amerika donders goed. Ze wilden president Saddam Hussein een kopje kleiner maken, want dat was een dictator in hun ogen, zo vertelden zij de wereld. Dat er bij hun operatie een half miljoen Irakese kinderen werden vermoord, deed hun niets. Zie filmpje hieronder.

https://twitter.com/MusaHakeem010/status/1506747221311725569

De waarheid: dictator of niet, Hussein had zijn land prima op orde qua economie, onderwijs en zorg. De Koerden hadden een aparte regio voor henzelf waar ze enige mate van zelfbestuur hadden en alles ging eigenlijk best goed daar. Het echte probleem waarom Amerika er binnenviel, was niet dat er kernwapens of anders toch wel chemische wapens zouden zijn, maar het feit dat het er zo goed ging. Dat was een doorn in hun oog, want als er ergens geen problemen zijn, hebben zij er geen vat op. Zo’n rijk olieland mocht absoluut niet onder hun macht vandaan wegvallen en als er geen problemen wáren, dan zouden zij ze wel even komen bréngen. Zelfs de gifgasaanvallen die Irak zogenaamd op de Koerden hadden uitgevoerd, bleken door Iran te zijn uitgevoerd: Irak heeft ook nooit chemische wapens gehad. Deze stunt herhaalden de Amerikanen in Syrië, Iran, Libië en eerder in Joegoslavië. Nu doen ze nóg een keer precies hetzelfde in Oekraïne en wéér heeft de massa niet door wat er aan de hand is.

Ik ben momenteel mijn zoon aan het helpen met een boekverslag voor school en in het voorwoord ervan staat een citaat van wijlen Amerikaans schrijver Saul Bellow uit zijn boek Herzog uit 1964. Het is te lang om hier neer te zetten, maar komt erop neer dat hij over Amerika zegt dat het land miljarden uitgeeft voor militaire doeleinden tegen buitenlandse vijanden, maar geen cent wil betalen voor thuis. Daardoor is de situatie in Amerika zelf barbaars en primitief in de steden. Dat is precies hoe het is en dat komt omdat de Amerikaanse globalisten dat zo willen hebben. Hoe groter de problemen waar dan ook ter wereld, des te groter hun macht! Maar die manier van de wereld ‘leiden’ is nu tot een einde gekomen en daar gaan we vandaag eens gezellig over keuvelen.

 

Wat is de Great Reset nog maar weer?

Voordat we teruggaan naar Rusland, eerst de Great Reset nog eens toelichten. De toekomstplannen voor de wereld, die politici en miljardairs tezamen op het WEF voor de Amerikanen uitbroeden, luiden eensgezind:

  • Er zou een klimaatcrisis zijn, die door mensen zou zijn veroorzaakt en er moeten miljarden euro’s worden besteed aan het fixen van dit niet-bestaande probleem.
  • Er moet een Europees leger komen, want Europa – de EU-landen dan – moet één land worden en feitelijk is het dat al jaren. Lidstaten die zoveel eenwording niet zien zitten, worden gepest met sancties.
  • Rusland moet uitgevaagd worden als wereldmacht, want alleen als dit grote, machtige en rijke land kapot is, kan Amerika één staat maken van de hele wereld.
  • In die staat hebben gewone burgers geen bezit meer, maar je mag niet zeggen dat de Amerikanen een communistische staat willen.
  • Je moet dan verplicht vier keer per jaar een coronavaccin, want dan gaat je immuunsysteem eraan en sterf je op den duur. Dat is dan de Amerikaanse manier van terugdringen van de wereldbevolking. Ze overdrijven de aantallen mensen die er zijn enorm.
  • Je krijgt een alomvattend digitaal ID-bewijs waar alles op staat over wie je bent en wat je doet en dat wordt als sociaal kredietsysteem gebruikt: als je je niet aan de vele regels houdt, wordt je pas rood bij het scannen ervan en krijg je straf. Quarantaine, geen recht om boodschappen te doen en dus verplichte honger … echt een oergezellige wereld!
  • Om dit voor elkaar te krijgen, worden nu overal bewust ziekte, oorlog, natuurrampen en voedsel- en energietekorten gecreëerd. De mensen móeten en zúllen het geloven.

 

Deze plannen tezamen dragen de naam Great Reset en daarna gaat het NWO heten: New World Order. De dictatuur die er dan is, zal nooit meer ongedaan gemaakt kunnen worden, want als je geen millimeter vrijheid hebt, kun je geen opstanden organiseren. Ik neem aan dat u begrijpt dat wij als niet-Henken en niet-Ingrids dit niet kunnen laten gebeuren. We zijn dus alles aan het doen wat we kunnen om de plannen van die tent daar in Davos te ontmaskeren en openbaar te maken. Thierry Baudet wordt erom voor gek verklaard, maar degenen die écht gek zijn, dat zijn zij die het zien en eraan meewerken. Dat zijn alle linkse en middenpartijen in het land.

 

 Untold Times is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Wat heeft Rusland nu gedaan tegen de Great Reset?

Toen Rusland op verzoek van de Donbassrepublieken Lugansk en Donetsk de Nazi’s ging opzoeken, arresteren en berechten in speciale rechtbanken vlak over de grens met Rusland, stelden Amerika en de EU onmiddellijk allemaal sancties in tegen het land. Hun banktegoeden werden bevroren en dat u het maar even weet: dat zijn dus de betalingen voor het gas dat zij ons leveren! En voor nog wat meer grondstoffen die zij ons leveren voor de industrie. Dus hun bloedeigen, keurig verdiende geld met eerlijke business konden de Russen niet langer opnemen. Ook werden er allerlei bezittingen van rijke Russen in beslag genomen, wat hun overheid niet echt erg vond, want die lieden zijn zo corrupt als een deur en nu worden ze mooi gestraft.

Maar dat geld voor het gas was natuurlijk wél een probleem. Rusland is echter niet van gisteren en had allang overeenkomsten met landen als India, Iran en China klaarliggen, zodat die landen in hun eigen munteenheden konden gaan betalen voor Russische producten die zij invoeren. Dat kon eerder niet, want zowel Irak als Iran als Venezuela alsook Libië hebben al eerder gepoogd de petrodollar – het verplichte betalen van olie en gas in dollars, zodat de dollar hoog blijft in waarde – te breken. De Russen staan echter veel sterker dan deze landen en hun is het nu wél gelukt. En heel netjes ook, zoals het hun betaamt. Landen moeten nu een rekening bij een Gazprombank in Rusland afsluiten en daarop in euro’s of dollars betalen voor de hun geleverde producten, maar wel tegen de op die dag geldende koers van de roebel. Eerder betaalden ze bij een Gazprombank in hun eigen land en liepen de Russen steeds het risico dat ze het geld niet konden ophalen, omdat de EU het weer eens bevroor. De Europese landen maken hier een enórme hetze over, maar in feite is het niet moeilijk en volkomen redelijk van de Russen.

https://twitter.com/Natassanews/status/1511648519244984320

Het probleem voor de EU en de Amerikanen is dat hun sancties de Russen niet raken, maar henzelf wel. Zij kiezen er helemaal zelf voor om hun bevolking zonder gas te laten zitten en zonder voedsel ook. Ik zei laatst al dat ik opeens €3,59 moest betalen voor één liter zonnebloemolie, terwijl er nog helemaal geen tekort aan het spul is. Trouwens u kunt ook maiskiemolie nemen. Dat is net zo gezond en het kan zelfs in de friteuse. En wat het graan betreft: Nederland produceert zelf graan en Rusland staat er ook vol mee. Dus mocht Oekraïne dit jaar minder graan kunnen produceren, dan is er nog altijd meer dan zat beschikbaar. Onze regeringen moeten alleen niet zo moeilijk doen. Het zijn bovendien de Amerikaans gezinde Nazi’s in het Oekraïense leger die het land kapot aan het maken zijn, dus eventuele voedseltekorten en tekorten aan gas, olie en mineralen in het land zijn hun schuld en niet die van Rusland.

 

De koers van de roebel

Door de sancties tegen Rusland kelderde de roebel eerst even. Hij stond rond de 79 roebel voor een dollar en medio maart stond hij op 109. Maar door het slimme ondervangen van de sancties door de regering-Poetin staat de roebel nu weer zo rond de 80. Hij schommelt nog een beetje na, maar gaat niet meer ver omhoog. Hier kunt u het zien tot 4 april. En hier kunt u lezen hoe de roebel weer aan goudvoorraad en grondstoffen gelieerd is, zoals het hoort, maar zoals munteenheden al tientallen jaren niet meer zijn.
Wat dit betekent: de Amerikanen in samenwerking met het WEF en de EU zijn niet in staat geweest om de Russische economie omver te werpen in de Oekraïnecrisis. Rusland is nu de baas en met zo’n sterk land dat zich niet onderwerpt aan hun wil, kunnen zij de Great Reset niet meer uitvoeren. Nog beter: Rusland heeft nu nog betere handelsrelaties met India, China, Iran en nog wat landen in het Midden-Oosten. Yemen wilde ook graan kopen uit Rusland, zo stond laatst in het nieuws en zo gaat het maar door.

 

georgia-caucasus
Prachtig land, Georgië en vol met schitterende oude kerken

Democratie of niet?

Om u te laten zien dat Rusland wel degelijk een democratisch land is, heb ik dit korte berichtje van Telegram voor u. Abchazië, een klein stukje land in de Kaukasus, heeft via een referendum democratisch besloten om zich niet bij Rusland aan te sluiten. Het blijft als autonome republiek deel van Georgië en niemand zeurt erover. Rusland heeft de uitkomst van het referendum gewoon aanvaard. De Krim deed dat wél, Zuid-Ossetië – ook een autonoom deel van Georgië – houdt er binnenkort een referendum over en wat de Donbassrepublieken in Oekraïne willen, weten we nog niet. Maar het wordt democratisch besloten in een keurig net referendum, iets wat Nederland niet eens kent, en het antwoord kan ook ‘nee’ zijn.

 

Dan hebben we nog Hongarije. Daar heeft de bevolking afgelopen maandag hun eigen premier Victor Orbán opnieuw gekozen. Die gaat tegen de EU en het WEF in om een nationale en lokale koers te varen, die goed voor zijn eigen land is. De mensen in Hongarije zijn daar blij mee en willen graag dat dat doorgaat. De westerse pers staat te schetteren met lasterstukken over het recalcitrante Hongarije en Ursula von der Leyen kan zó slecht tegen haar verlies dat ze Hongarije wil straffen met een “rechtsstaatmechanisme”. Het betekent dat de EU gaan “onderzoeken” of de media in Hongarije wel EU-gezind genoeg zijn. Zo niet, dan wordt er gezegd dat er geen vrije pers zou zijn en krijgt Hongarije allerlei sancties te verduren.

Ik zie nog wel gebeuren dat dit land de EU binnenkort verlaat of misschien wel verslaat in een strijd om de democratie. Brussel wordt er immers niet populairder op als hun parlement gaat zitten ruziën met allerlei lidstaten, omdat die niet het staatshoofd kiezen dat Ursula in gedachten had. Vrije verkiezingen wil de EU toch? Nou, dan moet je het kunnen hebben dat de mensen in een lidstaat iemand kiezen die goed voor ze is. Neem een voorbeeld aan Rusland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.