fight-women

Grote veranderingen in de Nederlandse politiek: hoe verder?

Een hele serie Kamerleden en bewindslieden stapten de laatste paar weken plotseling op. Vlak vóór en vlak nádat het kabinet net zo plotseling viel. Sindsdien is er een haantjesstrijd om wie de volgende premier van Nederland zou kunnen worden. De grootste partijen schuiven een kandidaat naar voren, maar BBB’s voorvrouw Caroline van der Plas vertelt de Telegraaf uitgebreid dat ze juist géén premier wil worden. En Pieter Omtzigt laat almaar niets horen over wat hij gaat doen.

Eigenlijk zou bijna het hele land op een partij willen stemmen, waar de twee laatstgenoemde kanjers – Pieter Omtzigt en Caroline van der Plas – beiden deel van uitmaken. Ach en liefst nog met de zeer geliefde Renske Leijten erbij en zelfs Nikki Pouw zou best mogen meedoen. En Fleur Agema die zo hard vecht voor de zorg. Als die nou eens een grote partij aan de rechterkant van het midden zouden stichten, zouden ze absoluut met afstand de allergrootste partij worden en heel eerlijk is dat ook wat Nederland nodig heeft. Er gaan veel stemmen voor dit geweldige idee op en wie weet wordt het nog bewaarheid.

Voor een helemaal rechtse partij is geen draagvlak, want veel onderwerpen zijn altijd weer zo taboe in dit soms best onbegrijpelijke land. Met héél erg veel moeite hebben meerdere conservatieve politici voor elkaar gekregen dat er eindelijk eens heel voorzichtig gesproken mag worden over het toch wel íetsjes minder toelaten van immigratie, bijvoorbeeld. Gezinshereniging is toch best een puntje. Maar gewoon hardop zeggen dat het beter is om kansloze mensen in eigen land te helpen – met échte hulp – en echte vluchtelingen in de regio netjes en fatsoenlijk op te vangen, levert u nog atlijd een eeuwige ban van de media op. En dat terwijl beide ideeën ontzettend goed uitvoerbaar zijn, vooral in samenwerking met een groep landen. Degenen die hierheen komen om klap te lopen, kunnen we dan gewoon gelijk terugsturen. Opgelost het probleem, maar helaas is dat niet bespreekbaar. Op de een of andere manier is er bij linkse mensen geen vertrouwen in degelijke opvang elders voor vluchtelingen.

Zo zijn er veel thema’s die gewoon niet besproken mogen worden. Dat is echt niet alleen maar het feit dat veel mensen aan voodoo doen en daarmee hele families kapotmaken. Het gaat om de invloed van het klimaat die per se geaccepteerd moet worden, ook al is de trieste waarheid dat het klimaat verandert door nogal stiekeme technische ingrepen zoals geoengineering en ontbossing. De groene Nederlander wil om onbegrijpelijke redenen alleen maar iedere keer wéér bevestigd krijgen dat het klimaat verandert door CO2-uitstoot en verder niet. Als er ergens een ramp gebeurt door slecht onderhoud aan spoorwegen, riolen, dammen enzovoort of door ontbossing dus, dan wordt dat onmiddellijk keihard ontkend en erger nog: doodgezwegen. Zo kan ik nog een rij onderwerpen opnoemen, maar ik denk dat het zo wel duidelijk is hoe de politiek in Nederland werkt. Polderen betekent helaas maar wat vaak doodzwijgen.

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

Waarom wordt er zoveel onzin geloofd?

Nog zoiets is het eeuwige getouwtrek om de toekomst van de Hollandsche boer. Die moet en zal weg, zo vindt het halve land, terwijl dat een veel grotere negatieve impact op het land zal hebben dan wanneer hij blijft en er verder niets verandert. De hele export van vlees en zuivel, waarmee Nederland zo groot geworden is in meerdere eeuwen tijd, zakt in één klap in zonder boeren. De volksgezondheid net zo hard als we allemaal veganist moeten worden, hier de link naar het artikel. Het toerisme ook. Afijn, ik heb er al vaker over geschreven. Dit zijn grote inkomsten voor het land, die we beslist niet kunnen missen. Zeker niet in deze tijd, waarin alwéér de linkse helft er met veel geweld miljarden doorgedrukt heeft, die naar het klimaat en de instandhouding van de gruwelijke oorlog in Oekraïne moesten. Nederland heeft een grotere staatsschuld dan ooit en ja, daar moet toch wel iets van terugbetaald worden. Rente ook enzo, weet u wel. Lenen kost geld. Ja.

Eigenlijk is het heel vreemd dat zóveel mensen tot in hun diepste vezels geloven in de best rammelende theorieën over dat klimaat, over immigranten die per se moeten blijven komen terwijl het land gewoon dichtgegroeid is van de mensen en die oorlog in Oekraïne. Ik begrijp niet dat mensen echt kunnen geloven dat president Poetin, die rond de 80% van zijn land pal achter zich heeft staan, een vreselijke fascist, moordenaar en dictator zou zijn. Dat je in Rusland je mening niet eens mag zeggen, terwijl je toch echt Russen hoort op de video’s van Patrick Lancaster die de boer opgaat en mensen op straat gewoon ondervraagt, die de meest uiteenlopende meningen hebben. Die lopen allemaal vrij rond en vertellen open en bloot voor de camera met hun naam er vaak nog bij ook, wat ze vinden van de politiek.

Waarom moeten vluchtelingen – economisch of politiek – verplicht in Nederland worden opgevangen? Hoe kan iemand dat vinden, terwijl Nederland al in de jaren ’70 met rond de 10 miljoen inwoners in de top 10 van meest dichtbevolkte landen ter wereld stond? Waarom geloven zoveel mensen heilig dat de EU Nederland niet vrij kán laten, omdat het nu eenmaal overeenkomsten heeft getekend over immigratie? Waarom zouden die niet teruggedraaid kunnen worden, nu je in bijna heel Europa over de mensen struikelt? Als een hotel volzit, protesteert niemand daar toch ook tegen? Waarom dan wel tegen een land, dat het met de beste wil ter wereld niet meer aankan om zóveel buitenlandse mensen die bovendien voor zeker 80% niet integreren, maar te blijven opvangen ten koste van de hele economie, het woongenot van de mensen en de werkgelegenheid? Het komt door de propaganda en omdat veel mensen niet goed nadenken, dat ze dit soort kul in zo grote mate allemaal slikken.

 

Wie trekken er aan de touwtjes?

Natuurlijk zijn er mogelijkheden om af te wijken van wat men in Brussel allemaal wil. Daar gaat het niet om. Waar het wél om gaat, is dat er lobby’s zijn vanachter de schermen, die dat extreemlinkse beleid er steeds weer door weten te dwingen. Dat is nu toch wel duidelijk na zoveel decennia, waarin alle parlementen ter wereld iedere keer weer plotseling tegen iets stemmen, waar ze eigenlijk vóór waren en áltijd is dat iets wat slecht is voor hun land. Dat is niet toevallig meer! Er is echt een clan van mensen met veel te veel geld en macht en met een maffia van hier tot gunder met regelrechte satanisten erin, die aan de touwtjes trekt en de democratie wereldwijd hondsbrutaal ondermijnt.

Deze clan zorgt ervoor dat de media maar zo mondjesmaat wat meer conservatieve geluiden laten horen en lezen. Ik moet eerlijk zeggen dat de laatste tijd Vandaag Inside wat meer de goede kant opgaat, ook al is het al giebelend, en BNR die ik op YouTube volg, is ook niet zo links als het wel geweest is. In de Telegraaf staan steeds meer columns wat logisch redenerende medemensen en zelfs helemaal rechts heeft een eigen omroep, Ongehoord Nederland, die toch echt al anderhalf jaar sukkelend overleeft. Zelfs Euronews begint aarzelend een heel klein beetje te verschuiven. De centrumrechtse partij BBB werd de grootste in alle provincies afgelopen maart en ik vind het dan ook ontzettend jammer dat leider Caroline van der Plas, voor wiens nuchtere houding en durf ik veel respect heb, opeens gaat zeggen dat ze geen premier wil worden.

Ik krijg heel sterk de indruk dat de hele rataplan in De Haag, zoals Hagenezen hun stad meestal zo leuk noemen, door heeft gekregen dat die griezelclan er echt is. En dat veel Kamerleden en ook bewindslieden bang zijn geworden om daartegen te vechten. Dat ze het misschien ook niet meer zien zitten om te vechten voor wat juist is, aangezien er toch heel weinig goed beleid een kans krijgt in Nederland. Zo’n schandaal als de toeslagenaffaire wordt dáárdoor onoplosbaar en Jeugdzorg blijft ook maar onterecht kinderen uit goede gezinnen afpakken. Kamerleden hebben mogelijk het gevoel gekregen, nu ze de volle waarheid weten, dat ze voor niets in de Tweede Kamer zitten of minister zijn. Dat deze naargeestige groep toch altijd wel weer met een omweg zijn barre ideeën door de parlementen heen jast. Een paar hebben wellicht ook begrepen dat ze aan de verkeerde kant staan en zijn er daarom mee gekapt.

 

Caroline wél premier!

Heel jammer en het is dan ook tijd om deze janboel eens op te lossen, door de knelpunten wél te benoemen. Caroline van der Plas, u mag beslist premier worden van dit land, als uw partij de grootste wordt. Met groene nagels, op platte schoenen, zonder al te veel ervaring en met vliegangst. De mensen durven niet op extremere partijen zoals PVV of FvD enzovoort te stemmen en die zijn ook veel te versnipperd, maar op uw partij durven ze dat wél. Laat u niet gek maken door een groep over het peerd getilde kwasten, die met hel en vagevuur dreigen als u niet doet wat ze willen. En ook nog zo stiekem achter de schermen. Dat is toch niet meer van deze tijd? Het grote voordeel van uw partij is juist dat u als enige zowel met de linkse partijen als met de rechtse kunt werken. U bent niet bang om mee te buigen, of dat nu naar links of naar rechts is. Blijf dat doen en vergeet de rechtse kant niet te vaak daarbij. Blijf voor de boeren staan en geeft zo’n pias als Frans Timmermans, die die nare clan nog in zijn slaap aanbidt, niet meer macht dan hij eigenlijk heeft.

 

 

Voor mij hoeft Caroline van de Plas geen premier te worden. Eenieder die de belangen van Nederland voorop durft te stellen en die capabel is, mag dat wat mij betreft. Ik ben overigens Griekse en stem niet hier, maar omdat ik hier nog altijd wel woon, ben ik zeker geïnteresseerd in een goedbestuurd land. Net als steeds meer mensen met mij. Dat gun ik álle landen. Dus wie het ook wordt van de rechterkant van het midden en welke partij ook het grootste wordt: het zal dan altijd beter worden dan nu en het land zal in ieder geval íets minder schade lijden en weer een stukje opgebouwd kunnen worden. Dat is hard nodig, dus ik wens iedereen toe dat er nog voldoende Kamerleden rechtop blijven staan en durven vechten, nu ze weten wíe er tot nu toe meestal aan de touwtjes trok. Dat kan alleen veranderen als het duidelijk is en ertegen gevochten wordt. Links gaat dat niet doen, omdat die hun agenda uitdragen. Het zal van rechts moeten komen en in de komende maanden wordt vast duidelijk wie de grootste belhamel is, die deze clan de handschoen toewerpt.

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.