flash-of-understandig
Een flits van besef

Hebben we dit niet al eens eerder gezien? Over brute moordenaar Omikron

Het mag met een -k nu, Omikron. De vooruitgang is weer niet te stuiten. Nog meer vooruitgang? Volgens Brits premier Boris Johnsons tenhemelschreiende bericht in de Dailymail vandaag is de eerste Omikrondode een feit. Zullen we daar eens nader naar kijken? En ook waarom letterlijk alles wat er gebeurt en niet leuk is, zich constant herhaalt? Eerst het coronavirus zelf, dan Alfa, dan Delta en nu Omikron. Iedere keer hetzelfde cirkeltje weer. Als we weten hoe het werkt, kunnen we het stoppen.

 

Het regent Omikrondoden!

Hier is ‘ie, de vermeende eerste Omikrondode. Er zat alleen geen foto bij. Jammer toch, niet? Moet Omikrondode niet het woord van 2021 worden, beste Van Dale? Ik had al op ‘prikspijt’ gestemd, maar stem graag nog een keer hoor. En er moet waarschijnlijk nog een debat gevoerd worden over de vaag of het met een Hoofdletter moet of toch maar niet.

Zoals de Zuid-Afrikaanse arts dr. Angelique Coetzee – inmiddels wereldvermaard – al zo vaak verteld heeft, veroorzaakt de Omikronvariant van het Covidvirus een loopneus. Niemand in het hele land, dat toch wel net ietsjes groter is dan Nederland en net zo dichtbevolkt met z’n 60 miljoen mensen op 122 km² grondgebied, is in het ziekenhuis terechtgekomen door of zelfs maar mét Omikron en er is al zékers niemand aan overleden. Er moet me eerlijk van het hart dat ik het niet eens meer grappig vind, wanneer wereldpolitici van zo’n kaliber als Johnson zo met een pokerface staan te liegen voor de camera. Dan ga ik me echt afvragen hoelang ze voor zoiets voor de spiegel moeten oefenen en of we die uren niet van hun salaris moeten aftrekken.

In Zuid-Afrika wonen toch gewoon mensen net als hier? Waarom zou er daar dus niets aan de hand zijn en hier de IC’s uitpuilen van de Omikronmensen, die bij bosjes midden op straat sterven aan de killervariant van het uniekdodende coronavirus SARS2-Covid? Dat is statistisch onmogelijk en dan moet u nog nagaan dat ik meestal een 3 had op wiskunde vroeger op school. Op rekenen had ik trouwens meestal een 8, even voor de volledigheid hoor. Dan gaan we nu naar het herhalende aspect van de coronacrisis kijken en dat aansluitend gauw oplossen.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Herhaling is de moeder van de perfectie

Ik geloof dat dit de Engelse variant van het Nederlandse “oefening baart kunst” is, maar het past wel perfect bij de situatie. Vogeltjesgriep, gekkekoeienziekte, SARS1-Covid, SARS2-Covid, Mexicaanse varkensgriep en ziekte van Lyme (niemand heeft het opgemerkt, maar dat was óók een uitbraak die expres veroorzaakt was): constant worden er virusziektes uitgemolken in laboratoria om er uitbraken mee op touw te zetten. Bij de dierenziektes moeten de dieren dan in één klap allemaal geruimd worden, waarbij ruimen dan betekent doden. Dat traumatiseert de overblijvende dieren als die er zijn tenminste en de boeren. Bij de menselijke ziektes moet iedereen mondkapjes op, thuisblijven in quarantine en verplicht ongeteste en gevaarlijke vaccins nemen. Dat is de manier van werken van de satansekte: eerst iedereen traumatiseren en dan direct erachteraan gewilligheid eisen. Dan constant herhalen, net zolang totdat zij de absolute heersers van een kapotte wereld zijn.

 

 Dat is de manier van werken van de satansekte: eerst iedereen traumatiseren en dan meteen gewilligheid eisen.

 

Wie zaten er nog maar bij de satansekte? Ow ja, Natassa was opgegroeid in de hoogste familie ter wereld en had er vele malen over geschreven: 1 miljard mensen, waaronder een groot deel van de rijke en regerende elite. De rest van de sekte wordt gebruikt als spion, als verspreider van hun waardeloze plannen en als schaapjes om ze keurig netjes op te volgen. Want alles wat die elitaire clan bedenkt, dat komt van God, weet u nog? Zo denken deze mensen en tegen God ingaan is uit den boze volgens hen. De énige reden waarom het grootste deel van de mensheid niet in opstand komt tegen alles wat onrechtvaardig is, dat is dat zij of geloven dat het van God zou komen of onder de plak van zulke mensen zitten. Die zijn immers uytermaete bazig en eisen dat hun hele omgeving net zo denkt en handelt als zij. Zo niet, dan veroorzaken deze mensen ruzie, verdeeldheid en verdriet in families. Op het werk zorgen zij dat vrijdenkende collega’s ontslagen worden, door over ze te roddelen tegen de baas. Op straat gaan ze tegen volslagen onbekenden lopen klagen en zeuren dat die een mondkap op moeten, afstand moeten houden of eisen ze dat die hun QR-code aan ze laten zien.  De satansekte, u kent ze allemaal, ook al noemen ze zichzelf niet zo.

Waar zijn foute wereldleiders nog maar bijzonder goed in? Jawel: in het programmeren en ongeëigend overheersen van de bevolking. Hoe doen ze dat nog maar? Door de media constant te laten herhalen wat het WEF wil en wat dientengevolge de regeringen zeggen. Door de bevolking te traumatiseren met dagelijks veranderende maatregelen tegen corona, die hun vrijheden systematisch één voor één afnemen. Door vrijdenkende mensen de mond te snoeren, door ze zowel op als buiten het internet geen bereik te geven. Door hun de schuld van alles wat er gebeurt, te geven: “ongevaccineerden zorgen dat de coronacrisis nu al bijna twee jaar voortduurt”, terwijl het in werkelijkheid degenen die alle regeltjes opvolgen, zijn, die daarvoor zorgen. Zij accepteren steeds meer dwang en steeds minder vrijheden. Zullen we eens kijken hoe dat komt?

 

Onveilig

Bazige en geprogrammeerde mensen voelen zich eigenlijk altijd onveilig. De satan- of gnostische sekte bestaat uit meesters in psychologie en in het bewerken van ‘s mensen geest, dat weet u. Dat betekent dat de miljard leden ervan als eersten geprogrammeerd zijn en omdat ze zo bazig zijn, houden ze hun hele omgeving die géén lid van de sekte is, in hun houdgreep. Dat doen ze door eeuwig woorden als ‘ik voel me onveilig‘, ‘ik voel me bedreigd (door ongevaccineerde mensen)’ of ‘ongevaccineerde mensen (of wie ook die anders denkt dan zij) zijn gevaarlijk‘ te bezigen. De media staan er bommetjevol mee en op teevee wordt het dagelijks herhaald en herhaald. De woorden onveilig en gevaarlijk triggeren de mensen immers met angst en sommigen zelfs met paniek.

Als iemand bang is, is die niet meer in staat na te denken over wat datgene waar ze zo bang voor is, eigenlijk voorstelt. Momenteel is het een virusje dat in het begin in 2020 even een flinke griep veroorzaakte en daarna alleen verkoudheidjes. Het monster onder het bed bleek een zwarte sok te zijn, die in het donker net op een duivel leek. Het probleem is dat mensen die het licht proberen aan te zetten, waardoor alles duidelijk wordt en de angst verdwijnt, voor gek gezet worden, de mond gesnoerd en binnenkort misschien zelfs wel opgepakt. In Australië, Oostenrijk, Duitsland en nog wel meer landen gebeurt het al, dus dat kan in Nederland ook zomaar voorvallen. Als de regering maatregelen neemt tegen deze gevaarlijke extremisten en terroristen, die de samenleving onveilig maken, moet het wel waar zijn, zo denken mensen die zichzelf te veel overbelasten om verder dan hun neus te kijken of die onderdrukt worden door lieden van die rare sekte.

Ja, psychologie werkt! Waarom dacht u dat George Soros’ grote voorbeeld Karl Popper er een eeuw geleden zo per se in moest en zou promoveren? Dat kon niet, want psychologie was toen nog niet erkend als wetenschap. Daarom heeft Poppers hoogleraar hem de regels voor wat wetenschap is, laten schrijven. Heel snel daarna werd psychologie opeens wél erkend als wetenschap. Niemand die dat is opgevallen. Alleen ik schrijf erover, omdat ik de patronen doorzie. Al dat NLP – neurolinguïstisch programmeren -, EFT – Emotional “Freedom” Technique”, EMDR – Eye Movement Desensitization and Reprocessing – komt van die sekte af. De methodes heten letterlijk programmeren en ongevoelig maken, maar niemand, nee helemaal niemand behalve een héél kleine fractie van de mensen die wél nadenken, doorziet het. Déze methodes mag u met recht een gevaar voor de mensheid noemen!

 

Brein weer van het slot af?

Waarom denkt u eigenlijk dat ik met míjn psychologische methodes ziektes kan genezen en al die psychologen en psychiaters die bovenstaande shit gebruiken, niet? Zij zetten uw hersens op slot en daarna kunt u niet meer vrij nadenken! Nog beter: u verneemt er niets van. Mijn waarschuwingen tegen deze methodes hadden al jaren geleden trending moeten zijn en mensen moeten afhouden van deze drogmethodes. Maar nee, Natassa is dom (daarom kan ze genezen, ziet u wel) en naar haar moeten we in ieder gevál niet luisteren. Toch, mensen? Als u één van deze methodes of een andere die erop lijkt – ze hebben tientallen namen, maar in feite is het maar één methode: het brein van de patiënt op slot programmeren – hebt laten doen met uzelf, kunt u niet meer zo vrij nadenken als u zou willen. Het is alsof u de veters van uw schoenen aan elkaar hebt vastgeknoopt. Dat deden wij vroeger als kinderen wel eens voor de grap.

Mensen die getraumatiseerd en/of overbelast zijn, kunnen zichzelf meestal niet meer deprogrammeren. Het komt omdat hun linker hersenhelft oftewel hun logica niet meer goed werkt en ze daardoor labiel en onzeker zijn. Dat proberen ze te verhullen door stug naar andere mensen te wijzen: dan valt het licht niet op henzelf en gaat niemand zeuren dat ze die harses van ze eens onder handen moeten nemen. Dat moet een ander voor ze doen. Voor mensen die onder de plak van een geprogrammeerd persoon zitten, geldt hetzelfde. Een ander moet het voor ze doen en de methode daarvoor heb ik op YouTube neergezet. Tijd dat die eens bekeken en vooral gebruikt wordt!

Dan doe ik ondertussen het deprogrammeerwerk voor de hele wereld. We zitten immers van Siberië tot Vuurland en van Nieuw-Zeeland tot Alaska in hetzelfde schuitje van constante herhaling. Als u daarbij wilt helpen, graag natuurlijk. Via de link hierboven krijgt u beide methodes te zien. De eerste die ‘zelfhulp’ heet, gaat via direct opvragen wat de oorzaak voor een probleem is. De tweede die ‘trauma’s’ heet, is een meer geleide methode. Zelf denk ik dat die gemakkelijker is voor veel mensen, maar bekijkt u zelf maar wat ú vindt. U kunt zich ook op bijvoorbeeld de regering in Den Haag, de Tweede Kamer, de EU-top of het WEF concentreren en daar deprogrammeren wat u te zien krijgt.

 

Jeukt het om te helpen?

Iedereen die veranderingen op de wereld wilt, vraagt altijd wat wij zelf kunnen doen om de situatie te verbeteren. Nou … de wereldtop heeft ons allemaal op slot gezet en dat moet van het slot af, wilt u steun krijgen om de regering weg te krijgen en alle onrecht daarbij. U kunt uw stem op sociale media laten horen én zelf mensen en situaties van het slot halen. Het is echt niet klaar, met één keer even zo’n oefening uitvoeren! Programmeren is stukken eenvoudiger dan déprogrammeren, maar het kan beslist en u gaat het ook zien in uw omgeving als u mijn methode probeert. O ja, hij is wetenschappelijk, want het is ouderwetse psychologie uit de tijd van Carl Jung. Geef hem maar door en steun me maar met een donatie. Abonneert u zich ook maar op mijn columns. Dat kan alleen hier rechts in het menu, want anders krijgt u de mails niet van WordPress. Gemeen hè?

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.