shrimp-salad

Heerlijke Griekse garnalensalade

Al een tijdje heb ik geen recepten meer geschreven. Hier is een recept voor een vurrukkuluku garnalensalade, die u in vijf minuten maakt en die ook nog oergezond is.

 

Ingrediënten voor 2 personen:

-ca. 200 gram middelgrote gepelde garnalen
-een paar blaadjes kropsla naar smaak
-een komkommer
-twee lenteuitjes
-ca. 150 gram echte Griekse feta (en niet van die Deense zooi!)
-een paar scheppen Griekse yoghurt
-wat vers citroensap naar smaak
-zeezout en zwarte peper ook naar smaak
-een beetje (verse) dille

-een diep bord of saladeschaal
-een kommetje

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Bereiding:

Snij de sla, de komkommer, de feta en de lenteuitjes klein en voeg ze toe aan de garnalen in de saladeschaal of op het bord. Neem dan de kom en doe daar de yoghurt, het citroensap, de (gesneden) dille en het zout-en-peper in. Even goed mengen en over de salade gieten en uw salade is klaar!

Als u geen tijd hebt om te koken, kunt u er prima (stok)brood bij eten of de salade zelfs óp brood doen. Hij vult uitstekend.

 

Eet smakelijk!  —  Καλή όρεξη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou is the inventor of how to heal all diseases. To thank her, the Dutch government destroyed her life, her three businesses and stole her two beloved sons away. This after kidnapping her as a child from her family in Greece. Education: Greek & French Literature. Career: 4 years music, 25 years education, 13 years traditional medicine, 3 years journalism. Loves: kids, μπουγάτσα, coffee, boeren & experts. No to: Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Orthodox Christian.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.