heineken-beer

Ben ik de enige die het wel cool vindt dat Heineken zich niets aantrekt van het hele haatgedoe rond Rusland en gewoon met 61 biertjes en andere drankjes in het land gaat zitten?

Vandaag lag er een boos artikel van het toch heus best kritische FTM of Follow The Money. Blijkbaar zijn er mensen die er belang aan hechten dat Heineken niets verdient aan z’n nieuwe toko in Rusland. Ik trek een voorlopige conclusie dat men de Hollandsche bierbrouwers er niet van kan weerhouden om bier die kant op te sturen, zolang ze er financieel niet beter van worden. Een echte goed gereformeerde Hollandse gedachte! Geld stinkt.

Toch is het lang niet alleen maar Nederland dat op hoge poten eist dat Heineken on-mid-del-lijk Rusland verlaat. Hier staat het ook op Bloomberg, helemaal in Amerika. Er staat ook overal direct bij dat Heineken héél hard probeert Rusland te verlaten, maar ja. Het is heel zielig voor ze, want niemand wil hun bedrijf daar overkopen.

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

In Griekenland staat een heel stuk in de Business Daily, maar geen oordeel erbij. Zo hoort het nieuws te zijn, nietwaar? Gewoon vertellen dat Heineken 61 biertjes en andere dranken naar Rusland gaat exporteren en dan kunnen de lezers zelf oordelen wat ze ervan vinden. Dat is hoe ik er ook over denk, met daarbij nog dat ik het toch wel waardeer van het enorme wokebedrijf Heineken dat echt altijd fout bezig is, dat ze middenin de Ruslandhaatsoap gewoon daarheen gaan om zaken te doen. Dat doet echt niemand ze na.

Twitter is inmiddels meermalen geëxplodeerd en ik ben benieuwd wanneer de site op tilt gaat van alle boze tweets van vooral trollen – volgens Business Daily – over de Heinekenmove. En ik ben ook heel nieuwsgierig of Heineken de rug recht houdt of dat ze gaan zwichten voor de druk der anonieme trollen.

 

 

donaties

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.