You are currently viewing Herinneringen: moet je die ophalen of begraven?
Kerstschilderij uit Quebec van Elena Khomoutova, dat helemaal niet bij dit artikel past, maar wel prachtig is.

Herinneringen: moet je die ophalen of begraven?

Sommige mensen lijden aan Oost-Indisch geheugenverlies. Een goed voorbeeld daarvan is premier Mark Rutte, die zich nooit iets herinnert wanneer dat hem niet uitkomt. Dat het een truc is die werkt, blijkt wel uit het feit dat er nog altijd mensen zijn die hem aanhangen en de hele tijd wéér op hem stemmen. Dát komt weer omdat de rechtse partijen waarop die mensen eigenlijk willen stemmen, wat racistisch zijn en niet verbindend (PVV) of interne geschillen hebben (FvD). In de drie maanden tot de verkiezingen in maart volgend jaar zal er nog wel heel wat gebeuren, als je het nieuws een beetje volgt. Het kan zelfs wel zijn dat de regering alsnóg valt over de toeslagenaffaire. Als Mark Rutte énig gevoel voor fatsoen heeft, treedt hij af met zijn regering.

Hieronder zie je de uitzending van Buitenhof, waarin nationale helden Renske Leijten en Pieter Omtzigt vertelden over hoe dat allemaal verlopen is. Hun onderzoek naar een grote groep mensen die al 10 jaar kampt met een achter hen aanjagende belastingdienst. Deze mensen zijn voor paal gezet, voor crimineel en wanbetaler uitgemaakt en ze kregen zóveel problemen en onterechte rekeningen van de belastingdienst, dat ze de zaak niet meer konden oplossen. Ik hoor niet helemaal, maar wel een beetje bij deze groep, omdat ik ook mocht meemaken hoe je gewoon keihard wordt voorgelogen door de belastingdienst, terwijl je jaren later opééns vette rekeningen krijgt, waarvan ze eerder beloofden en zworen dat je die níet zou krijgen. In mijn geval gaat het om alle toeslagen in het jaar waarin mijn pleegvader overleed en me een half huis achterliet, dat ik eerst moest zien te verkopen. Iemand die het wilde hebben zonder er netjes voor te betalen, was zelf ook makelaar en heeft tegengewerkt om te zorgen dat er niemand anders kwam bieden. Toen ik dan eindelijk het overgebleven geld op mijn rekening had staan, was het bijna 1 januari en ik wist niet dat dat een peildatum was voor de belastingdienst. Dat had mijn eigen makelaar me moeten vertellen en ook een paar “vrienden” die dat wel wisten, maar het kennelijk wel aardig vonden als ik problemen zou krijgen. Dus ik weet ook hoe gewéldig tof de Nederlandse belastingdienst is.

Leijten en Omtzigt vertelden iets waar ik in ieder geval wel van schrok: het kabinet wilde hun de hele tijd geen informatie verschaffen, die ze nodig hadden voor hun onderzoek. Zo raakte een briefje waarin iemand zich schuldig verklaarde, ‘zoek’ en nog een heleboel andere dingen. De rechtsstaat is geschonden, doordat de Tweede Kamer niet de regering kon controleren, daar die geen informatie verstrekte. De regering controleerde de Tweede Kamer en dat is echt ongezien in een parlementaire democratie. Wat ik mogelijk nog erger vond, is dat de twee helden vertelden dat er bovendien sprake is geweest van discriminatie bij de belastingdienst: zij deden steekproeven bij mensen die kinderopvangtoeslag hadden aangevraagd en zochten daarbij mensen met buitenlandse namen uit. In het onderzoeksrapport dat nu is uitgekomen, is daarmee nog niet eens rekening gehouden, waarmee het onderzoek dus nog altijd niet afgerond is. Ik kamp mijn ganse leven met dit soort zaken en meestal wel een stuk of 15 tegelijkertijd. Voor mij is dit niet nieuw, maar erg is het zeker!

 

Als je niet eerlijk bent, ontneem je anderen hun recht en mogelijkheid om baas over hun eigen leven te zijn.

 

Als mensen net doen alsof ze feiten vergeten zijn, is dat niet best. Niet alleen in de overheid, maar overal. Mijn persoonlijke leven draait al ruim 50 jaar om het wél terugzoeken van mijn verleden, dus hoe bitter is het dan om te moeten horen dat ánderen het verleden expres proberen te vergeten, om maar niet ontslagen te worden uit een baan die ze in de eerste plaats niet verdienen. Als je niet eerlijk bent, ontneem je anderen hun recht en mogelijkheid om baas over hun eigen leven te zijn. In mijn geval is dat wel héél schrijnend. Ik ben zelfs verwisseld met een heel andere persoon, die op een andere plek, dag en uur geboren is. Die een heel andere naam en afkomst heeft en de Kinderbescherming heeft me bovendien voorgelogen over mijn biologische “moeder”. Mijn leven lang jagen zij achter mij aan, omdat een of andere mislukte NGO – de ISS, International Social Service, bekend van vele schandalen – die overal kindertjes vandaan jat en aan de andere kant van de wereld vaak tegen geld illegaal laat adopteren, hun dat opdringt. Als ze dat bij míj hadden gedaan, had ik gezegd dat ze dat maar tegen hun moeder moesten zeggen. Ik ga me niet bezighouden met het onterecht weghalen van kinderen uit gezinnen en die vervolgens kapot laten maken in instellingen, pleeggezinnen of bij een foute ouder, waarvan ik weet dat ze er misbruikt en mishandeld worden. Maar het volledige Jeugdzorg in Nederland – álle organisaties die daarbij horen! – kent geen wroeging en doet dat gewoon alsof het normaal is. Ik was dan ook ongelofelijk blij dat ik meneer Omtzigt hoorde zeggen dat er niet alleen bij de belastingdienst veel meer schandalen zijn, maar ook in de Jeugdzorg. En dat hij – hopelijk met mevrouw Leijten – daaraan gaat werken om ook die boven water te krijgen.

Dingen die gebeurd zijn, zijn gebeurd. Hoe erg ook! En ja, degene die dat zegt, ben ik. Ik die zóveel ellende moet meemaken, mijn hele leven lang en vooral ook nu nog. Omdat de ISS mij zomaar even bij mijn ouders vandaan heeft gejat, omdat mijn schat van een Griekse moeder naar een Duits nazipleeggezin gestuurd was na de dood van haar ouders in de Griekse burgeroorlog. Mijn vader was een buitenlander net als zij – tja een Griek die in Duitsland kwam studeren – en dus was het lekker makkelijk om hun pasgeboren baby’tje even weg te jatten en daarmee de satanische en pedofiele kinderhandeltrein te laten draaien. Ik geloof dat ik eindelijk snap waarom juist zo’n vrij onbekende organisatie als de ISS uiteindelijk alle macht op de wereld heeft: zij houden zich bezig met kinderen en dat doen satanisten ook. Die misbruiken, mishandelen, verwaarlozen en martelen hun eigen en vreemde kinderen met als doel dat hún kinderen en zijzelf uiteráárd een hoge positie in het leven krijgen en voor altijd behouden. Ze traumatiseren (hun) kinderen dermate erg en al op babyleeftijd, dat ze slecht en gewetenloos worden. Die kennen maar één persoon en dat zijn zijzelf. Er zijn veel meer satanisten dan u denkt! Toen ik mijn geheugen openbrak om alles, maar dan ook echt álles te zien, kwam ik ontzettend veel tegen, waarvan niemand het ooit zou vermoeden. Minister Hugo de Jonge is een zwak figuur die niet tegen het kwade op kan. Als je die opbelt en zegt dat hij ergens zijn mond over moet houden, dan doet hij dat onmiddellijk. Hij heeft totaal geen ruggegraat en het is dan ook niet toevallig dat híj de baas van Jeugdzorg is, samen met de grap van Nederland Ferd Grapperhaus. En de Satanskerk … die staat gewoon pal midden in het centrum van Amsterdam! Een pikzwart geverfd gebouw aan de Oudezijds Voorburgwal, waarvan men dient te denken dat het er allemaal niet zo’n vaart loopt. Jah, wilt u mijn verhalen horen? Ik heb er nog wel een aantal die ik nog niet verteld heb. Satanisme gaat over het creëren van een meervoudig persoonlijkheidsyndroom, door slachtoffers jarenlang totaal te traumatiseren en te laten schrikken. Deze mensen zijn kampioen verleden nóóit meer oprakelen.

Ook al zijn er erge dingen gebeurd in het verleden, de juiste manier om ermee om te gaan en die een toekomst biedt, is er toch naar kijken en het verwerken op een goede manier. Niet op slot zetten, zodat je er niet meer bij kunt. Dat is wat de ISS met mijn herinneringen deed en daardoor ging mijn leven stuk en werd ik zo doodziek. Niet je herinneringen laten vervagen en oplossen, zonder dat je ze verwerkt hebt, zoals bij totaal hippe maar belachelijke methode EMDR wordt gedaan en net zo goed bij andere vormen van NLP – neurolinguïstisch programmeren – zoals EFT. NLP is iets wat door die satanisten is verzonnen! Je manipuleert en chanteert er mensen mee, hen op het verkeerde been zettend en het is eigenlijk heel gemeen. Communiceren kun je beter gewoon direct en eerlijk doen, zonder misleidende trucs te gebruiken. Nou, zo plat als ik bijvoorbeeld alles altijd zeg. Misschien vindt u me wat bot af en toe, maar beter bot dan leugenachtig. Het verleden hoort bij het leven en als je het goed verwerkt hebt, vervagen de herinneringen vanzelf. Dat doen uw hersenen, omdat de narigheid van vroeger u de rest van uw leven dan geen parten meer speelt. Dat is de juiste manier om om te gaan met het verleden en eigenlijk weet iedereen dat best. Je hersens laten programmeren met zoiets vals als EMDR is alleen wel vet makkelijk. Ja, voor nu, maar later krijg je er spijt van als haren op je hoofd hoor.

Volgens mij heb ik genoeg gezwamd. Meestal schrijf ik langere artikelen, maar dit verhaal is klaar zo. Hieronder ziet u nog het stuk van Buitenhof waar Pieter Omtzigt en Renske Leijten een hoofdrol in speelden en misschien kom ik een andere keer nog terug op de rest van het programma, waarin Neelie Kroes vertelde dat het volgens haar oorlog is vanwege het coronavirus en dat er dus een generaal moet worden ingezet. Dat bedoelde ze létterlijk. Ik schrok ervan. Echt! Nu heb ik het toch al gezegd, dus wens ik u maar een fijne avond nog en tot de volgende keer.

 

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.