vote-yes-no

Het afbraakkabinet Rutte IV

Omdat heel Nederland Mark Rutte inmiddels weg wil hebben en ik het daar hartgrondig mee eens ben, schrijf ik nog maar eens over hem. Míjn artikelen komen er toch niet door, dus hé wat maakt het uit wat ik schrijf, toch? Op Twitter is het ook weer opeens afgelopen met de aandacht die ik zo zorgvuldig had opgebouwd en wel zonder dat ik wat voor ban ook heb.

Het is en blijft een mysterie waarom iedereen die een artikeltje schrijft of een videootje in mekaar flanst, aandacht krijgt en ik als professional niet. Er wordt wel gedeeld op sociale media en op de mail, maar te weinig om Google & Co echt te kunnen verslaan. Het is ook onverklaarbaar waarom mijn statistieken niet kloppen en ik na meer dan 20 jaar op het internet daar nóg altijd niet doorheen weet te komen. Ik moet wel heel actief tegengewerkt worden, want aan aandacht voor wat ik schrijf of vertel, ontbreekt het niet. Een schril contrast met Mark Rutte, die de meest vette kul verkondigt, maar altijd alle aandacht én steun krijgt! Iedereen schaamt zich voor hem, maar hup maar weer op hem stemmen. Vandaag toch eens kijken hoe dat kan!

 

Een minister-president met een gat in zijn geheugen

Eerst maar eens het geheugen van onze demissionaire premier op een rijtje. Hij heeft een Oost-Indisch geheugen, dat geen actieve herinnering aan zaken behoudt die niet in zijn voordeel zijn. De Amerikaanse Joe Biden die ook last heeft van verwarring en vergeetachtigheid, wordt daar tenminste nog mee gepest, maar hier in Nederland moet je je mond houden over Rutte: “Bek houden” en “Pleur op”, weet u nog? Rutte’s driftbuien zijn internationaal berucht.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Rutte en ruzie in het buitenland

Hier die potsierlijke tweet, waarin Rutte de Sloveense premier Janez Janša voor schut probeert te zetten. Er is een EU-delegatie nota bene onder leiding van de meest corrupte politica ooit, namelijk wie anders dan D’66-ster Sophie in ‘t Geld, die gaat controleren of Slovenië wel democratisch genoeg is onder Janša. Lollig toch. Terwijl je hier in Nederland tegenwoordig je mond niet meer open mag doen met kritiek op de regering, want dan word je onmiddellijk overal uitgefoeterd voor fascist en antidemocraat. De meest ondemocratische partij die we in dit land hebben, is D’66, die het woord ‘Democraten’ in z’n naam heeft.

auto-klassieker
D’66 is het voertuig van Rutte

Hun minister Ollongren uut Zweuden schafte het referendum af en neemt beslissing na beslissing die door niemand gesteund wordt, zonder zelfs maar de Kamer erover te laten stemmen. Dat dat volgens de Grondwet niet mag, boeit niet. En ze kwam met briefstemmen, want oh jongens toch, we konden niet naar het stemlokaal met dat vréselijke killervirus erbij. Bijna 70.000 stemmen gingen verloren, maar ach wat kan het schelen? Nu komt ze weer met een nieuw stembiljet, waarop de namen van de te verkiezen Kamerleden niet eens meer vermeld staan. Je verzint het gewoon niet! De hele media zijn in handen van D’66, zoals Thierry Baudet eens vertelde en de rechterlijke macht eveneens. D’66 is het voertug van Rutte en daarom blijft hij maar met deze hersendode afbraakpartij samenwerken.

 

Ook Polen en Hongarije mogen het steeds ontgelden als het aan Rutte ligt. Iedereen die gewoon de waarheid zegt, wordt uitgemaakt voor extreemrechts en net als vroeger op school in de hoek gezet. Tegenwoordig moet je verplicht de Amerikaanse president Trump de grond intrappen als je een artikel met kritiek op het regeringsbeleid gepubliceerd wilt hebben. Hetzelfde geldt voor de premiers van Polen, Hongarije en Slovenië, net als Nederlandse partijleiders Thierry Baudet, Geert Wilders, Wybren van Haga en bij Caroline van der Plas is het framen ook al begonnen. Vergeet ik afgestudeerd en bijna gepromoveerd farmaceut aka ondernemer Willem Engel nog bijna.

Omdat er nooit eens gewoon een bericht in de media komt, waarin staat dat genoemde landen simpelweg een regering hebben die voor hun bevolking staat en die juist heel democratisch is, weten de meeste mensen niet hoe de zaken in elkaar steken. In Polen mogen ze niet eens een degelijk tuchtcollege voor rechters hebben om hun rechtspraak onafhankelijk te houden, want dan worden ze bedreigd door de EU. In Nederland is geen onafhankelijke rechter te vinden, dus hoezo heeft Rutte daar kritiek op? Hongarije mag geen seksualiteit op basisscholen weren, want dan zijn ze zogenaamd anti-homo. Russisch president Putin heeft coronavaccins vrijwillig gemaakt, maar oh wat is die man toch een dictator. Hoe gek moet het nog worden?

 

Vertrouwen in de regering inmiddels onder vriespunt

Letterlijk alle peilingen geven al heel lang aan dat Nederlanders weinig vertrouwen in Mark Rutte hebben. Hij staat ons gewoon dagelijks voor te liegen, maar confronteert u hem ermee, dan is zijn actieve herinnering plots verwenen. Ondertussen is eindelijk 61% volgens de laatste peiling van Ipsos het vertrouwen totaal kwijt in Rutte. 6% weet het niet meer en 31% heeft nog iets aan vertrouwen. Ik weet 100% zeker, om maar even bij de procenten te blijven, dat de meesten van die 31% niet weten hoe je die man moet wegkrijgen, nadat zulks reeds 12 jaar mislukt. Daarom zeggen ze dat ze nog vertrouwen hebben, niet omdat ze dat echt hebben. Verder heb ik al vaker gezegd: ze zijn bang om op een normale rechtse partij te stemmen, want men denkt dat die weinig aanhang zouden hebben. Dat klopt helemaal niet, alleen durven mensen niet op FvD of PVV te stemmen vanwege het framen. Toch heeft FvD de meeste leden van alle partijen.

Maar ik heb nog meer hoor. Zelfs superlinkse krant Het Parool meldt dat niemand Rutte meer pruimt. Vragen “Waarom stapt hij niet op” en “Heeft hij dan geen schaamte?” worden openlijk behandeld in deze doorgaans totaal niet kritische krant. En hier mold De Gelderlander twee jaar geleden al dat de achterban van de VVD het klimaatbeleid veel te links vindt. Uit hetzelfde artikel blijkt ook dat de VVD-achterban liever samenwerking met FvD wil dan met GroenLinks en PvdA. Het staat er gewoon, klikt u maar op de link!

 

Catastrofaal coronabeleid eiste extra doden

Zullen we het ook even gezellig over het werkelijk uitmúntende coronabeleid van de Nederlandse regering hebben? Zelfs de NOS die doorgaans ook heel weinig kritiek doorschemert, vertelt nu dat dit afbraakbeleid heel veel extra doden heeft veroorzaakt. Kijkt u maar hier:

En kijkt u eens wat Minister van VolksONgezondheid en Wetenschap Slopen Hugo de Jonge gisteren zei over gevaccineerde mensen. Het is niet meer te filmen! Eerst een jaar lang pushen en drammen dat iedereen per se die covidspuit moet nemen en als hij dan boven de 80% zit – gelooft u dat trouwens? Ik eigenlijk niet – geeft hij opeens toe dat die spuit voor nop is. Als je alleen maar de mainstreammedia volgt, raak je toch je logica kwijt met zulke berichten?

 

Gepeperde energierekening

Dan hebben we nog meer fnuikend beleid, namelijk op energiegebied. De paniek van de niet eens bestaande klimaatverandering zit er goed in. De kranten stonden deze week weer vol met berichten als: koudste winter aller tijden enzovoort en daarom zegt de lobby niet meer klimaatopwarming, maar klimaatverandering. Het is sluw hoor mensen! Maar goed, het meieren over gas, onze schoonste energiebron, dat zo slecht voor het milieu zou zijn, gaat maar door en daar waar heel veel andere landen aan het gas gaan, moeten en zullen wij er onbedingd af. Dat dat miljoenen kost en de schatkist legerdanleeg is, daar heeft Rutte het liever niet over. Gas wordt gewoon acht keer zo duur, hetgeen het gemiddelde huishouden een slordige €1200 op jaarbasis kost en vandaag besloot het demissionaire kabinet dat we dan maar even €400 compensatie daarvoor moeten krijgen, waarmee de kous af was – volgens hen.

En toch is een echte oplossing echt niet moeiijk. Zelfs ik snap het. Ik heb eens even opgezocht wat het percentage belasting exact is op de energierekening en vond het antwoord op de website van Essent: 41%. Dat is gewoon bijna de helft van het bedrag! Met die belastingcenten doet deze ontslagen regering toch niets voor het land, want alle geld gaat naar het verzonnen klimaatprobleem of anderszins naar het buitenland. Waarom dan niet die belasting verlagen, zodat iedereen de verwarming weer durft aan te zetten in dit toch wel enigszins koude land? In Groningen kan best geboord worden, maar dan moeten de mensen wel compensatie krijgen voor de geleden schade. Misschien is het ook wel mogelijk om de gaten in de grond, die door het boren ontstaan, weer op te vullen met aarde of iets dergelijks. Bovendien wil ook Rusland ons best gas leveren, dus aan energie is totaal geen schaarste, die deze verticale prijsstijging zou vergoelijken.

 

Onophoudelijke massa-immigratie

Ondertussen is er letterlijk geen mens meer te vinden, die nog meer immigratie wil in Nederland. Ik bekijk af en toe wat Scandinavische detectiveseries en wil dan ook wel eens iets weten over de noordelijke landen. Heb heel wat woorden en zinnetjes opgepikt in Zweeds en zelfs Fins, maar hoeveel mensen wonen daar nu eigenlijk? Wel …. in Denemarken wonen bijna 6 miljoen mensen op ongeveer dezelfde oppervlakte. Tweeënhalf keer minder dichtbevolkt al met al. Als je dat land even niet meetelt en alleen naar Noorwegen, Zweden en Finland kijkt, hebben die tezamen een grove 19 miljoen inwoners. Vergelijkbaar met Nederland dus. Nu de oppervlakte! Noorwegen is ongeveer acht keer Nederland, Zweden elf keer en Finland ook acht keer. Samen is dat 27 keer Nederland. Okee, in het noorden van deze landen wonen niet veel mensen omdat het er te koud is, dus laten we de oppervlakte ruiterlijk door de helft doen. Dan hedde-gij nog steeds ruim 13 keer Nederland met eenzelfde bevolkingsaantal. Dertien keer meer ruimte om te leven dus!

Griekenland nog even dan. Dat is qua landoppervlak zonder eilanden ongeveer drieënhalf keer Nederland met een bevolking van 10 miljoen. Dat is bijna zes keer dunner bevolkt. Toch is het er bommetje vol en kan er niemand meer bij. In 1991 toen ik er nog woonde, had het land 11 miljoen inwoners en puilde het gewoon uit. Amerika met een kleine 330 miljoen inwoners en met bijna 10 miljoen km² aan oppervlakte ruim 200 keer Nederland, is 20 keer minder dichtbevolkt dan Nederland. Duitsland dan nog als laatste: dat is ook weer rond de acht keer zo groot als Nederland qua oppervlakte en met 83 miljoen inwoners bijna de helft leger: 8x meer landoppervlak tegen 5x meer bevolking. Hoezo is Nederland niet vol??

Ik moest wel lachen om Caroline van der Plas, die voorstelde om regeringsgebouwen op te zoeken, die niet gebruikt werden. Daar konden dan nog wel asielzoekers uit Afghanisten in, dacht ze. Haar motie is nog aangenomen ook! Nee lieve mensen, Nederland is vollerdanvol en er kan geen mens meer bij. Er moeten mensen terug naar hun land van afkomst, netjes opgevangen worden in het buitenland of anderszins emigreren, want iedereen ergert zich dood aan elkaar en dat komt door de overbevolking. Ik vind het heel erg wat er gebeurt in Afghanistan en ja, miljoenen mensen moeten opgevangen worden, maar niet hier in Nederland. Hoe moeilijk kan het zijn om een degelijk kamp op te richten in een buurland? En … hoe moeilijk was het geweest om Trumps idee van terugtrekken van Amerikaanse troepen uit dat land toe te passen, waardoor de Taliban de tent niet had overgenomen?

 

Conclusie

Ik kan nog wel uren doorgaan met het benoemen van rampen, maar dan wordt het arikel saai. Het is uiteraard niet de bedoeling om uw tijd te verdoen. Mijn punt is gemaakt, namelijk dat geen mens en zelfs geen huisdier Mark Rutte nog wil als premier of zelfs maar in de politiek. De man doet niets anders dan konkelen, liegen en bedriegen en het hele land ligt in puin na 10 jaar regeringen met hem aan de top. Het moet afgelopen zijn! We willen nieuwe verkiezingen en dit keer eerlijke zonder dat er politici voorgetrokken of uitgejouwd worden. Geen VVD meer! Het CDA was in maart al weggestemd, de mensen hebben door D’66 heengeprikt en de ChristenUnie vindt vast wel een andere hobby dan regeren met drie partijen die hen er eigenlijk niet bij willen.

Verspreid dit artikel alstublieft, schrijf u in voor de nieuwsbrief en doneer, zodat ik kan doorgaan met het schrijven van messcherpe en zinvolle artikelen!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.