corona-suspect

Het coronabeleid en de feiten

Vandaag heb ik een heleboel geleerd en dat al zo vroeg op de dag. Het gaat over hoe George Soros een diepgaande invloed heeft op de Amerikaanse nieuwskanalen (en andere media), over wat de eed van Hippocrates die artsen afleggen, exact behelst en … niet in het minst dat de wetenschap wél antwoorden geeft over het coronavirus. Door alle tegenstrijdige berichten van het laatste jaar had ik het overzicht niet meer. Daarom ben ik blij dat er mensen zijn die wél overzicht hebben over hun vakgebied, zodat ik vandaag de boel kan combineren en verder vertellen.

 

Een Belgische Brandbrief

Wat ik graag wil zeggen, is het volgende dat me duidelijk werd tijdens het lezen van de Belgische brandbrief van artsen over het restrictieve coronabeleid. Net als ik hebben zij het over feiten tegenover meningen en zeggen ze dat het beleid veel te streng is. Dat is een zienswijze die samen met het genuanceerd denken over racisme en seksuele geaardheden en terughoudendheid op het gebied van immigratie, wordt gezien als ‘extreemrechts’. Dat is foutief, lieve mensen! Het is niet ‘rechts’ om naar feiten te durven kijken en het is niet ‘links’ om op de wollige intuïtie van anderen te vertrouwen. Neen, het is slim om naar feiten te kijken en het is in veel gevallen dom om dat te verzuimen. Kijk maar eens naar de algehele puinhoop waarin de wereld zich momenteel bevindt! Dat komt allemaal omdat het simpelweg verboden is om in feiten te denken en de waarheid te zien door alle misinformatie heen, die nota bene de overheid zelf verspreidt. In Nederland is de overheid er kampioen in, maar gebeuren doet het overal wel.

We kunnen toch moeilijk zeggen dat al die ruim 300 artsen en gezondheidswerkers uit België, die een prachtig geformuleerde en in foutloos Nederlands geschreven brandbrief aan de regering hebben gestuurd alsmede aan de pers vrijgegeven, allemaal extreemrechts zijn en op partijen als Vlaams Belang stemmen. Allemaal racisten, fascisten, homofoben en complotgekkies. Nee toch? De mensen die wél op dergelijke partijen stemmen, zijn dat in de meerderheid niet eens. Toch spreken zij zich in hun brief overduidelijk uit tegen het overheidsbeleid aangaande het coronavirus. Op de website van Vaccinvrij staat een open brief van advocate mr. Carine Knapen aan de redactie van een aantal Belgische media over hoe die hun journalistieke integriteit en beroepscode schenden, door alleen maar foutieve informatie en paniekzaaierij van de overheid en een aantal in belangen verstrengelde “experts” de ruimte te geven in de media. Dat pedante verwijt dat je alléén maar over het coronavirus zou mogen nadenken en er een mening over hebben, als je viroloog bent! Waar slaat dat op? We worden hier voor dom plebs uitgemaakt en dat past netjes in de Woketheorie.

Zelf vind ik het allerergste nog dat de enige reden waarom het coronabeleid nog steeds wordt doorgezet, de testen zijn. Bijna niemand wordt meer ziek van corona of overlijdt eraan, maar als je eventjes hoest of niest, moet je on-mid-del-lijk een test afleggen. Dat is dan een zogeheten PCR-test, die aangeeft of er ook virussen binnenin je zitten. De maker ervan heeft tevergeefs al zijn best gedaan om de media te bereiken met de boodschap dat hij die test uitdrukkelijk niet heeft ontwikkeld om te weten te komen om iemand ziek is van het coronavirus. Laat staan dat al die mensen die zich moeten laten testen niet eens ziek zijn. Het griepseizoen is alweer begonnen of komt er binnenkort aan en dat betekent dat we weer zieke mensen gaan krijgen. Volgens zo’n PCR-test lijkt het dan net alsof die állemaal corona hebben, wat beslist niet met de werkelijkheid correspondeert. Een andere grond om de coronaregels met zware boetes en strafbladen voort te zetten, is er niet!

 

Invloed van belangenhebbende miljardairs

Als derde vond ik nog een Amerikaanse website, waarop een radiopresentator vertelt hoe diep de invloed van miljardair George Soros, die hier in Nederland eeuwig ‘filantroop’ wordt genoemd, op alleen al Fox News is. En dan moet je nagaan dat Fox News bijna het enige kanaal is in het hele land, dat af en toe nog eens iets ten voordele van hun eigen president Donald Trump schrijft. Hoeveel invloed heeft die man met z’n feitenvrije dwangmethodes dan wel niet op alle andere kanalen wereldwijd? Weet u dat ik minister Kaag laatst in een video hoorde vertellen dat het volgens haar antisemitisme is (!), als je je tegen Soros uitspreekt? Blijkbaar is de man joods, maar velen kennen hem niet anders dan uit Hongarije afkomstig. Net nadat ik deze zin geschreven heb, ontdek ik op de website waarop over Soros verteld wordt, een artikel dat de Joodse gemeenschap kritiek op Soros niet antisemitisch acht. Soros stelt zich ook tegenover Israël en joodse kwesties vijandig op, zeggen zij. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Wat in het eerste artikel ook wordt duidelijk gemaakt, is dat George Soros uit een aantal landen verbannen is, vanwege zijn negatieve invloed op de maatschappij door allerlei dubieuze “filantropische” organisaties te steunen. Eén van die landen is Griekenland, maar ook Hongarije, de Filippijnen en Rusland doen mee en ik neem aan Israël. Verder werd hij ‘Connoisseur of Chaos’ genoemd in Amerika. In Europa is niet eens bekend hoeveel invloed deze man op de samenleving heeft. Hij zit in ieder geval achter de – gelukkig mislukte – Europese politieke partij Volt, weet ik nog.

Met al deze informatie bij elkaar lijkt het mogelijk dat George Soros ook invloed heeft op het coronabeleid in veel landen. Alleen … ik vertel net dat Griekenland hem geweerd heeft en dat was in de jaren ’90 al. Toch heeft Griekenland een heel streng en restrictief coronabeleid. Dat komt dus niet door Soros! Iemand die zich veel met epidemieën, pandemieën en vaccins bemoeit, is Bill Gates met zijn Foundation. Ook zie je Bill en Hillary Clinton vaak in die kringen – mensen met eveneens nogal veel geld, die investeren in gezondheidskwesties en daar dus belangen in hebben, want dat geld moet terugverdiend worden. Een kleine zoektocht met behulp van Mr. Google levert al gauw een artikel op, waarin Gates vertelt hoe armoeiig hij het optreden van de Amerikaanse regering op het coronagebeuren vindt. Dat maakt hem uiteraard niet gelijk schuldig, maar hij heeft er wel belang bij dat er zo snel mogelijk een vaccin komt. Daar verdient hij immers aan: zijn stichting heeft maar liefst $350 miljoen in de coronacrisis gestoken, waarvan ook geld naar farmaceutisch bedrijf AstraZeneca dat het vaccin produceert, is gegaan. Ik laat u zelf concluderen wat u ervan vindt.

 

Een beetje hulp uit de natuur

Volgens de brandbrief uit België is dat vaccin helemaal geen goed idee, want het virus muteert er te snel voor en er is geen tijd om het goed te testen. Inmiddels hebben alweer twee proefpersonen een ruggemergontsteking opgelopen door het testen ervan. AstraZeneca heeft er helemaal geen zin in om te onderzoeken wat ze precies hebben opgelopen en hoe dat komt. De FDA, maar ook de vergelijkbare instantie in het VK hebben toch toestemming gegeven om door te gaan met testen. Wat ik eveneens heel duidelijk lees in de Belgische artsenbrief is dat zij unaniem vóór de oplossing van het hevig bestreden middel hydroxychloroquine in combinatie met zink en AZT, wat staat voor azithromycine, zijn. Zelf vind ik het nogal een zwaar middel, maar als het werkt en paniek onder de bevolking tegengaat, denk ik dat het dan toch maar gebruikt moet worden. Wat de artsen ook schrijven, is dat gezonde voeding, beweging en vooral ook wél contact met andere mensen het immuunsysteem versterkt. Ze vertellen zelfs dat dat wetenschappelijk onderzocht is en dat veel ouderen overleden zijn, juist doordat ze geen contact met hun familie mogen. Hier een ontzettend leuk onderzoek over hoe contact met de natuur invloed heeft op uw gezondheid. Meer dan ik ooit had gedacht, dat zeg ik. Hier een onderzoek over wat er in de media eigenlijk wordt verteld over hoe je je immuunsysteem een oppepper – tegenwoordig boost genoemd – kunt geven. Als u flink scrollt, ziet u ook een vergelijking tussen nieuwsartikelen en commerciële. En hier de visie van Harvard op hoe je je immuunsysteem kunt helpen. Allemaal natuurlijke methodes, zoals veel fruit en groente eten, bewegen en stress proberen te mijden.

Ik weet niet of u wilt weten wat ik zelf nog vond op dit gebied. Het heeft veel mensen geholpen en in veel landen waaronder mijn vaderland Griekenland is het een traditionele methode, die iedereen gebruikt. Dat is kamillethee met honing en een beetje vers citroensap, verveinethee (ook wel ijzerhard genoemd of Griekse bergthee), goed vruchtensap, fruit (maakt niet uit welk) en citrusvruchten. Gebruik overal maar citroen, limoen, sinaasappel, mandarijn en grapefruit voor. Sap ervan, schijfjes citroen en limoen in een karaf drinkwater en citroensap in de salade met olijfolie, ook zo’n belangrijk levensingrediënt. Kunt u geen honing verdragen of iets anders uit het rijtje, dan staan er genoeg andere dingen in, waarvan u vast wel iets kunt gebruiken. Weet u wat ook helpt? Doodgewone zwarte thee. Beetje kaneel en kruidnagelen erin meekoken, want die hebben een antibacteriële werking. Al deze ingrediënten uit de traditionele en reguliere geneeskunde helpen een stukje om gezond te blijven en ook om te genezen van ziektes. Hier vindt u een artikel erover.

 

Onze democratie in het gedrang

Hoe u het hebt ervaren, weet ik natuurlijk niet, maar ik zelf schrok ervan hoeveel er doodgewoon vaststaat over het coronavirus en de behandeling ervan. De artsen in de brandbrief waarschuwen voor mondkapjes, want die zijn juist levensgevaarlijk, vooral als je ze lange tijd moet dragen. Er blijken zelfs scholen te zijn waar ze verplicht zijn! Onze regering informeert ons ronduit verkeerd en ik vind dat kwalijk. In de volledige media, of dat nu kranten, tijdschriften, websites of talkshows zijn, wordt de wél correcte informatie bewust vermeden en zelfs voor gek gezet. Ik was geschokt van hoe artieste Famke Louise gisteren bij Eva Jinek de mond werd gesnoerd en gemelijk uitgelachen, omdat ze vertelde dat ze vond dat de te strenge coronamaatregelen de economie schaden en veel mensen onnodig in financiële problemen brengen. Ze werd voor dom uitgemaakt, terwijl ik dacht: ze heeft in ieder geval begrepen dat de coronamaatregelen niet in verhouding staan tot de virusuitbraak en ik ken een heleboel zogenaamde intellectuelen, die dat helemaal níet inzien. Ze kon alleen niet zo goed uit haar woorden komen, omdat ze misschien wel zenuwachtig was voor de show. Enige tijd geleden was er een fotomodel dat probeerde het coronavirus iets in perspectief te brengen met de werkelijkheid; Doutzen Kroes. Ze vroeg zich alléén maar af of het niet een idee was om in de media te vertellen hoe je jezelf sterk kunt maken door gezonde voeding bijvoorbeeld en ze werd letterlijk afgemaakt door het hele land. Persoonlijk vind ik deze twee dames slimmer dan een heleboel intellectuelen, die zichzelf God wanen.

Ik vind dit een enorme inbreuk op de democratische waarden van ons land en de censuur vind ik stuitend en dictatoriaal. Waarom zou iemand die geen viroloog is, zijn of haar verstand niet mogen gebruiken? Het moest er nog bijkomen dat het verboden is om na te denken! We zijn al 500 jaar niet meer in de middeleeuwen en hebben simpelweg het recht om onze mening te verkondigen. Of de regering en de belangenhebbende media het nou leuk vinden of niet. Waarom ook zouden experts die wél wetenschappelijk werken, niet in de media mogen? We bevinden ons niet in het China van Mao! Op Twitter worden mensen die soortgelijke dingen vertellen als ik bij bosjes van het medium verbannen en ondanks dat Twitter beweert geen shadowbans te geven, doen ze dat toch, zag ik in mijn volgerstellende app. Een shadowban betekent dat je tweets maar heel beperkt zichtbaar zijn, omdat je een mening verkondigt die Twitter niet deelt of niet snapt. Ik zie soms tweets van mensen die in één dag tijd 1000 volgers kwijtraken vanwege de censuur. En ik vind dat abnormaal! Facebook gaat waarschijnlijk zelfs verdwijnen uit Nederland, omdat ze zich niet aan de privacyregels wensen te houden. Ik lees al hoopvolle berichten van mensen die hopen dat het gezellige Hyves weer terugkomt.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.