Herinneringen
Herinneringen aan het gezin dat u had

Het einde aan staatsontvoering van kinderen

Ze hadden een prachtig nieuw woord gevonden: staatsontvoering! Dat is het onterecht weggraaien van kinderen bij hun ouders weg door Jeugdzorg. Daar gaan we het over hebben vandaag, maar eerst leg ik nog éven uit waarom ik deze column met de letter ‘Z’ begin. In Duitsland mag je het namelijk niet meer met Russisch president Poetin eens zijn en het Duitse leger gebruikt de letter Z om sympathie met Rusland uit te drukken. Die letter mag je nu niet meer gebruiken en dús verscheen de volgende meme vandaag:

 

Jeugdzorg ontvoert kinderen en laat ze mishandelen en misbruiken

Ik kon het even niet laten, beste lezer! Het is ook een goed voorbeeld om te laten zien hoe wij, burgers, allerlei doodnormale dingen niet meer mogen doen, terwijl de staat met Jeugdzorg voorop exact doet waar ze zin in heeft en niemand kan er iets tegen doen. Het wordt tijd dat dat eens afgelopen is, vindt u ook niet?
Zoals u waarschijnlijk wel weet, is eerst mijn moeder als kind ontvoerd van Athene naar Keulen; daarna ik van Athene naar verschillende plaatsen in Nederland en nu zijn mijn jongens ook afgepakt door Jeugdzorg. Dat is drie generaties staatsontvoering, allemaal door de Nederlandse staat. Reden: ik ben een goede moeder en dat wordt mijn zoons niet gegund. Jeugdzorg in Nederland gelooft namelijk heilig in het traumatiseren van kinderen. Zij vinden letterlijk dat kinderen een harde opvoeding nodig hebben met een vette portie verdriet en onrecht. Zorg je daar zelf niet voor als ouder, dan komt Jeugdzorg het doen. Teruggeven is er niet bij, want Jeugdzorg geeft géén fouten toe en maakt ook nooit iets goed. Dat is regel nummer 1 bij hen, ook al staat in hun werkreglementen dat ze de waarheid moeten vinden en dat ze een heleboel andere misdaden en wetsovertredingen die ze dagelijks begaan, ook niet mogen.

De sfeer zit erin. Laten we even mij steunen en dan doorgaan naar de rest van dit artikel!

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Déze tweet vond ik vanavond op Twitter, toen ik even kwam kijken hoe het ervoor stond daar. Van een mevrouw die door Jeugdbescherming, de voogdijvereniging van Jeugdzorg, bedreigd is dat ze op Twitter niets mag vertellen over wat zij haar en haar gezin allemaal aandoen. Wat opvalt voor de ervaren ouder: Jeugdzorg mailde haar niet, maar belde op. Dat doen ze omdat u dan geen bewijs hebt dat ze u bedreigd hebben, ziet u? Weet u hoe vaak ik precies gelijke dreigementen heb gehoord van ouders? Facebook staat er al tientallen jaren vol mee en Jeugdzorg laat ouders zelfs zwijgcontracten tekenen onder het dreigement dat ze hun kinderen anders nooit meer mogen zien. Dat dit bij de wet verboden is, kan hun niets boeien, want Jeugdzorg staat bóven de wet.

O ja dit moet ik nog zeggen voor de mogelijke achterblijvers die nog steeds denken dat Jeugdzorg zogenaamd een ‘goede’ organisatie zou zijn, die kindertjes die mishandeld worden, redt van hun monsterlijke ouders, door ze uit huis te halen. Lieve lezer, dat is de grootste kul die u ooit gehoord hebt. IK ben zelf ontvoerd van mijn geweldig lieve en capabele ouders en moest in een satanisch (!) gezin helemaal in Nederland opgroeien! Tot drie keer ontvoerde de Nederlandse staat me, want mijn ouders houden van mij en kwamen me overal steeds weer ophalen. Totdat ze met hun slangenmanieren voor elkaar hadden gebokst dat ik een valse geboorteakte in de maag gesplitst kreeg en geadopteerd werd door twee monsters die me jarenlang zo zwaar misbruikt en mishandeld hadden als u nog nooit hebt gehoord. Het misbruik hield toen op, maar ik werd zo erg psychisch en fysiek mishandeld dat er op mijn 16e, toen ik uit huis gezet werd, niets meer van me heel was. Dus we gaan maar liever niet meer zeggen dat Jeugdzorg iets goeds is, right? Ze doen gewoon heel zelden iets goed om niet al te erg in het oog te lopen, dat is alles.

 

Niet alleen toeslagenouders zijn de dupe

Ik zal niet ingaan op de allerdiepste wortelen en achtergronden van Jeugdzorg, want dan raakt u mogelijk nog depressief. Het is juist mijn doel om u moed te geven om tegen Jeugdzorg te vechten en daarbij ook van ze te winnen. Ik heb 14 jaar oorlog met ze gehad, want ze moesten en ze zouden me mijn lieve jongens afpakken. Maar ik ben een ontzettend goede moeder en wist ze al die jaren van mijn kinderen af te houden. Wat ze ook probeerden, ik was ze te slim af en daarbij was – niet lachen! – mijn universitaire titel keer op keer weer de factor waar ze niet overheen konden walsen. Toen hadden de meeste huppeltrutjes van Jeugdzorg een mbo- of hbo-opleiding, vandaar. Tegenwoordig hebben ze vaak een master en dan maakt een drs. voor je naam niets meer uit.

Het is niet sinds de toeslagenaffaire speelt, maar sinds de nieuwe jeugdwet is ingegaan in 2015, dat ouders niet meer tegen deze achterbakse firma op kunnen. Deze wet heeft hun zóveel macht gegeven dat het onmogelijk is er nog tegen te vechten. Vervolgens kwam in 2018 de AVG, die nieuwe Europese flutwet voor privacy, die alleen maar tégen burgers wordt misbruikt, maar nooit vóór burgers werkt. Vanaf dat jaar krijg je gewoon geen dossier meer opgevraagd, tenzij je machtige kennissen hebt. De overheid stelt doodleuk dat de informatie in uw dossier ook over anderen gaat en dat die allemaal toestemming moeten geven. Zonder dat krijgt u het niet. Vroeger in mijn schoolagenda stond de volgende spreuk: kennis is macht, maar kennissen zijn machtiger en zo is het maar net. We leven niet meer in een democratie of een meritocratie, maar in een corrupte bananenrepubliek met koning.

 

 Kennis is macht, maar kennissen zijn machtiger

 

Hier hebt u dan ook precies de manier waarop míjn jongens me toch weggegraaid konden worden: de jeugdwet en de AVG. Net als bij de toeslagenouders deden ze een valse aanval op mijn bedrijf, helemaal vanuit de Eerste Kamer, ze zorgden dat mijn jongste zoon na onze verhuizing niet met de andere kinderen in ons nieuwe dorp in Leeuwarden naar school mocht en de hele provincie loog me voor dat daar zogenaamd geen plek zou zijn. Toen ik er gewoon langsging, bleek er wel degelijk plek te zijn, maar Jeugdzorg wilde per se dat onze verhuizing een fiasco zou lijken, zodat ze mij de jongens konden afpakken. “Ja haar bedrijf loopt helemaal niet en de kinderen zijn helemaal ongelukkig daar in dat dorp”, stond dan ook in hun rapport over ons te lezen. Tja als je iemand zo erg in diskrediet brengt op letterlijk alle vlakken, willen de zaken wel eens anders lijken dan ze zijn. Dit is ook met de toeslagenouders gedaan, door hun plotselinge belastingschuld te misbruiken om hen neer te zetten als incompetente mensen en ouders en zelfs als fraudeurs ofwel misdadigers.

 

Hoe kunnen we hiertegen vechten?

Er is één truc die soms kan helpen om Jeugdzorg van u af te krijgen. U zegt dan dat u hulp hebt – er wordt u immers verweten dat u een probleem zou hebben, ook al is dat niet waar. Truc werkt alleen als u ook daadwerkelijk hulp hébt of tenminste op een wachtlijst staat voor hulp. Dat mag geen alternatieve hulp zijn en de helpers moeten per se alle diploma’s en toestanden hebben, waar Jeugdzorg om vraagt. Jeugdzorg geeft immers niet toe dat u géén probleem hebt, want dat is hun principe en dus moet u net doen alsof u aan het denkbeeldige probleem werkt. Dan kunnen ze de kinderen veel moeilijker pakken. Maar ja, bij ons verraadde de hulp ons, want het gebiedsteam bleek óók in het aanvalsteam te zitten. Dat heb je dus sinds 2015: er is geen normaal maatschappelijk werk meer, alleen een wijkteam of gebiedsteam op het platteland en dat hoort bij Jeugdzorg. Die staan niet aan uw kant, maar steken u een mes in de rug.

Gelukkig is er nóg iets wat helpt en dat is dat u alles online zet. Het liefst in de mainstreammedia. Ik heb honderden malen verzocht dat u míjn professionele artikelen deelt, omdat ik in mijn bereik word bekneld door dezelfde club en dus niet een groot genoeg publiek kan bereiken met mijn artikelen. Als persoon met een pedagogisch beroep en diploma én als professioneel journalist kan ik natuurlijk meer bereiken dan anderen. Maar niemand wil de problemen écht oplossen, dus dan moet u het maar zelf zien te doen. Plemp het internet maar vol met uw verhalen over Jeugdzorg, zodat ze hopelijk ooit op een dag niet meer wegkomen met alle onrecht dat ze onze kinderen aandoen. Dat zal nog zeker wel een eeuw duren als u het op deze manier doet. Maar Jeugdzorg pakt uw kleinkinderen ook en uw achterkleinkinderen, dus er komt een generatie in uw nageslacht, waar de kinderen níet meer ontvoerd worden door de staat.

En in ieder geval is Jeugdzorg uitgespeeld als de kinderen 18 zijn. Dan krijgt u ze helemaal kapot weer terug en mag u het uitzoeken, want ze zijn dan “volwassen” en u krijgt dan geen rooie cent meer vergoed om ze te helpen. Ik kan ze genezen, maar dat mag niet meer in Nederland: alleen “therapieën” die níet werken, zijn toegestaan, zoals EMDR enzo. Ook kunt u nog meemaken dat het wijkteam uw kinderen achterna blijft zitten of tegen u opstookt na hun 18e. Deden ze bij ons ook en door mijn jongens te dreigen dat ze niet meer thuis mochten wonen, kregen ze ze losgeweekt. U kent het, u hebt het meegemaakt. Zie de patronen en los ze op.

In ieder geval is mijn oudste zoon teruggekomen. Dat bewijst mijn gelijk, dat overigens helemaal niet ter discussie stond. Toch boeten ze aan macht in, wanneer kinderen toch naar huis terugkeren. De jongste is net 18 geworden, dus die komt binnenkort ook wel terug als mijn ex merkt dat zijn uitkering (hij is te lui om te werken) straks opeens een heel stuk lager is. Hoe is dat bij u? U hebt misschien nog jonge kinderen, die ontzettend getraumatiseerd worden door het gemis van hun ouders. Pleegouders zijn niet leuk hoor, ik heb het allemaal meegemaakt. Een kind wil gewoon thuis wonen, ténzij het echt mishandeld wordt.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

 1. B.J. Moviat

  zit met tranen in de ogen het verhaal te lezen. Ik hoop dat het niet jezelf is overkomen.
  Maar ik vindt het altijd al verschrikkelijk om kinderen uit het buitenland te ontvoeren.
  In mijn kennissen kring was het ook een tijdje een mode artikel..
  je afkomst blijft (gelukkig) generaties lang in je ziel.

  1. Vreselijk is het en onmenselijk wat er met kinderen wordt uitgespookt op de wereld. Goed dat het nu eindelijk eens naar buiten komt. En ja het is mij wel degelijk overkomen! Ik ben uit Griekenland ontvoerd en moest naar een satanisch (!) stel krankzinnigen hier in Nederland. Mijn ouders hebben als leeuwen voor me gevochten, maar dat weet ik nu pas, omdat Jeugdzorg mijn geheugen heeft gewist toen ik op mijn 4e jaar wéér terugontvoerd werd naar Nederland en hier moest blijven. Ik loop rond met een geboorteakte die iemand anders toebehoort en diegene heeft dezelfde geboorteakte als ik. Met het verschil dat zij de eigenaar ervan is en niet ik.
   Jeugdzorg moet helemaal op de schop en dat ISS ook, dat International Social Service, want dat is de bron van de ontvoeringen!