You are currently viewing Het Hollandsche Moeras en hoe een kalf een put dempt

Het Hollandsche Moeras en hoe een kalf een put dempt

Bijna nooit schrijf ik over Nederland en toch woon ik hier. Vandaag dus toch maar eens over het prachtige, edoch diepe Hollandsche Moeras en hoe het kalf dat eigenlijk verdronken was, het toch nog gaat dempen. De problemen op een rij en hoe we alles weer kunnen oplossen. Laten we daarom beginnen met een ouderwets puntdicht:

 EU of internationaal,
de wet is Nederland egal.
Al ga je op je koppie staan,
het land houdt zich er toch niet aan.

 

Wellek moeras bedoel-u?

Nou, dit hier. Ik vind dat deze meneer op Twitter het prima in één tweet samengevat heeft:

Dan hebben we nog:

  • een volledig uit de klauwen gelopen en totaal opgezwollen Jeugdzorg, dat naast z’n schoenen loopt van ongepaste trots.
  • We hebben een stelletje wetboeken dat wel bij het oud papier kan, want geen enkele wet geldt toch meer zo langzamerhand. Maakt niet uit of die internationaal is, Europees of Nederlands.
  • We hebben een onderwijs dat steeds voor minder kinderen passend is en waar onze spruitjes tegenwoordig ook al les krijgen over orale seks en in de war gemaakt worden over of ze nou een jongen of een meisje zijn door voorlezende transgenders. Waar onze spruitjes niets meer léren onderhand, want het onderwijs slaat nergens meer op en school is meer een woke-opvoedclub dan een leertent geworden.
  • We zijn lid van de EU, die wel weg weet met ons geld en de baas speelt over ons land.
  • We hebben een coronacrisis die niets meer toelaat. Als je maar éven je vrijheid neemt, word je letterlijk tot moes geslagen door een platgesnoven ME, waarna de werkelijk gewéldige Hollandsche MoerasMedia berichten dat jij maar liefst een Nazi bent en een agressieve complotdenker.
  • Zelfs de Tweedekamerverkiezingen zijn tegenwoordig dubieus. Vooral nu mensen dit jaar per brief mochten stemmen en daar dom genoeg hevig gebruik van hebben gemaakt. Tienduizenden stemmen zijn ongeldig verklaard en dat terwijl mensen zich nog niet eens hoefden te legitimeren, als ze per brief stemden. Ik vertrouw de uitkomst niet meer en ben niet de enige!

 

Kortom: het gaat lékkerrrrr! Jeej!

 

En het kalf dan? Dat ging toch dempen?

Ja hoor, klopt. Ik begin voor mij privé. Laatst zocht ik zo voor de aardigheid om te zien hoe het mijn advocaten, die me allemaal zo hebben laten zinken door de jaren heen, eigenlijk verging. Ik kan me lang niet meer alle namen herinneren, maar dit is wat er over is van een advocatenkantoor, waar 5 jaar geleden nog zeker vier advocaten werkten: Scheffers Advocaten in Hoogezand en Kolham, een gat net over de brug bij Hoogezand, dat weer in Groningen ligt. Scheffers is in z’n eentje overgebleven en zoekt collega’s. Dan Van Kooten Advocaten in Utrecht met vier collega’s, daar waar ze, naar ik me meen te herinneren, drie locaties hadden en welzeker 20 advocaten. Deze kantoren zullen wel meer mensen hebben opgelicht en afgescheept dan alleen ons.

Dan Winnips en Schütz in Leeuwarden, waar Jacqueline de Boer me recht in mijn ogen belazerde middenin de rechtszaal. Ze had haar haren opvallend vlak voor de rechtszaak knalletjevuurtorenrood geverfd en kwam in een soepjurk met Duckschoenen. Ik schaamde me blauw! Na afloop van de rechtszaak had ze ook nog een grote mond over wat ik wel allemaal fout had gedaan volgens haar – ik had nauwelijks het woord gekregen en heb me heláás aan haar adviezen gehouden. Ik weet niet meer hoeveel advocaten er toen waren op dat kantoor, maar zeker een stuk of vier. Nu nog twee zoals u ziet. Als u even leest, ziet u dat de andere advocaat, Schütz, jarenlang lid is geweest van de Raad van Toezicht bij Jeugdhulp Friesland. Ik had het toen niet gezien, maar snap nu wel waarom dit debiele kantoor mijn zoon geen moeder gunde.

Het is een héél schrale troost, maar mensen die mij kwaad doen, worden altijd wel gestraft. Soms duurt het een poosje en vind ik de straf maar laag, maar ze gáán koppie onder in hun eigen moeras. En dat is wat ik bedoel: al ben je bijna verdronken als kalf in de put, je staat weer op en gaat niet alleen de put waarin je gevallen bent, maar het hele moeras helpen dempen. Dat is heel moeilijk in een land waar heel erg veel mensen heel goed weten wat het moeras is en hoe diep het reikt, maar weigeren mee te helpen. Het Hollandsche Moeras is niet 1-2-3 weer gedempt, maar het gaat zéker gebeuren!

 

Het omslagpunt

Tijdens mijn studie kreeg ik onder andere college in sociolinguïstiek: een mix van sociologie met taalwetenschap. Ik heb er zelfs mijn specialisatie van gemaakt. In de sociologie nu heeft men het wel over een tipping point of omslagpunt in het Nederlands. Het is gevonden naar aanleiding van hoe een weegschaal die naar één kant overhelt, toch opeens helemaal kan omslaan, als je er nog net één gewichtje bijlegt. Wetenschappelijk onderzoek wees uit dat het omslagpunt van een bevolking 10% is. Dat betekent dat als 10% van de bevolking in een land een vast geloof heeft ergens in, de rest van het land uiteindelijk dat geloof zal overnemen. Tegenwoordig gaan we er meestal van uit dat het omslagpunt voor sociale verandering rond de 25% ligt. Hier legt iemand het uit in een ongelófelijk saai artikel.

Of het omslagpunt nou op 10 of op 25% ligt, in Nederland zijn er momenteel genoeg mensen die inzien dat het land een wildgroei aan dictatoriale trekken is geworden en dat alles wat er goed aan was, wegbezuinigd is in de laatste tientallen jaren. Lastig is alleen dat deze 25% van de putdempers straal genegeerd én geframed worden in de media. Daardoor wordt hun stem niet zo gehoord, maar de kritiek sijpelt toch wel door. Er is een flinke groep wél objectieve media opgestaan, waarvan deze website een goed voorbeeld is, die de waarheid wél vertellen en die vechten voor democratie en vrijheid in het vaderland. Voorlopig worden die overal nog geweerd, maar in Amerika zitten de grootste nieuwe media NewsMax en OANN toch op de kabel. Ook hier in Nederland heeft ONgehoord Nederland zendtijd bemachtigd op de televisie. Alleen moeten dan de andere omroepen tijd aan hen afstaan en dat gaat met enórme moeite vooralsnog. Maar het komt er toch aan en dan kan iedereen zien en horen hoe de rest van Nederland erover denkt. Zo ziet u dat het omslagpunt wel degelijk werkt, al gaat het ons nooit snel genoeg.

Hier een voorbeeldje van wat er met u gebeurt, als u op Twitter zegt dat u bepaalde corrupte politici helemaal geweldig vindt:

 

De put van de coronacrisis

In de VS nogmaals zijn inmiddels 21 of zelfs 22 geloof ik, staten helemaal opengegooid na de coronacrisis. Het gaat in ál die staten prima, zo las ik laatst: bijna geen besmettingen (positieve tests) meer, booming business en blije mensen. Democratie alom, vrije pers zoveel mogelijk en niet dat beklemmende, bazige van Vadertje Staat die u wel even zal vertellen hoe het allemaal moet. Geen woke in het onderwijs ook, de wapenvergunning blijft en er blijft ook onderzoek naar de presidentsverkiezingen van afgelopen november. Wat moet ik nog meer zeggen? Zweden is al een hele tijd open en sinds een dag of twee ook Rusland. Hier een paar reacties van mensen uit Rusland:

 

Een paar moerasdempers in Den Haag

Een prachtig filmpje van Geert Wilders kwam naar voren, toen ik Facebook vandaag bekeek. Hij vraagt in zijn leuke Limburgse accent de heer Rutte op te stappen in het landsbelang:

 

 

Ook Wybren van Haga van FvD weert zich hard tegen het “pantoffeldiertjesgedrag” van de Kamerleden van tegenwoordig, volgens DDS. Hier het filmpje even.

 

 

En eerlijk is eerlijk: ik vond lange tijd dat we eigenlijk één partij van wakkere mensen zouden moeten hebben in Nederland, maar nu er een stuk of vier in de Kamer zijn, komen die allemaal aan het woord en krijg je toch wel een mooie strijd. Hier even Caroline van der Plas van BBB in de bocht, die het opneemt voor medestrijder Pieter Omtzigt. Ja, hij is verschrikkelijk behandeld door de regering en zit nu ziek thuis, maar hij wordt wel gesteund:

 

 

Een kritisch leger op sociale media

Op sociale media en echt niet alleen maar op Twitter, is een steeds groeiend kritisch leger te zien en te horen. Zij delen nieuwsberichten, mooie uitspraken en gedachten over hoe zij tegen Nederland en de rest van de wereld aankijken. Ze worden steeds van vooral Twitter en Facebook afgegooid, maar keren daarna gewoon terug met een nieuw account en zetten de strijd voort. Dit weet u natuurlijk allang, maar als u er middenin zit, ziet u de voortgang niet zo. Die is er wel, al is de strijd hard en zijn er in verhouding met andere landen weinig strijders. Demonstraties voor de vrijheid zijn er bijna ieder weekend en u hebt gezien hoe druk het overal op Koningsdag was. En hoe de politie ook toen weer allemaal onschuldige mensen in elkaar ramde. Wanneer het “wappies” zijn, heeft de rest van het land er totaal geen begrip voor, maar eergisteren werd iedereen mishandeld. Op zo’n moment wordt het overduidelijk dat de democratie echt tanende is en dat er heel veel reden is om ervoor te vechten.

Zelf doe ik méér dan mijn deel door mezelf en mijn familie als eerste slachtoffers ooit te bevrijden uit het satanisme. We krijgen 0,0 steun of hulp en niemand deelt mijn berichten erover, maar dit is het meest cruciale deel van de hele strijd voor de vrijheid. Ze hadden mij als hun voetveeg, maar aan de andere kant wel als hun allerhoogste lid en nu ik er echt bijna uit ben, kunnen er steeds meer mensen bevrijd worden. Kinderen ook en Jeugdzorg haalt niet zomaar meer kinderen uit goeie gezinnen, als de ISS of FIOM zoals u denkt dat ze heten, er niet meer achter zit. Mijn website is mijn tweede prachtige bijdrage aan de strijd om het moeras.

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.