top-secret-aivd

Het Ministerie van Onrecht

Wanneer we het over het ministerie van Justitie hebben, denken we gelijk aan demissionair minister Ferdinand Grapperhaus. Die houden we verantwoordelijk voor alles wat dat ministerie doet. Toch kent Justitie twee ministers, een staatssecretaris, een lading departementen en een héleboel ambtenaren. Een kijkje in het ministerie.

 

De top van Justitie

Volgens de website van de overheid telt het ministerie van Justitie een minister mét portefeuille, één zonder portefeuille en een staatssecretaris aan haar top. De minister mét portefeuille is dr. Ferdinand Grapperhaus en die is daarmee ook de grote baas van het ministerie. Hij gaat over beveiliging, politie en nog een paar zaken. Daarnaast is er minister Sander Dekker, die als een soort hulpsinterklaas over rechtsbescherming gaat. Rechtspraak is zijn ding, maar hij legt wel verantwoording af aan minister Grapperhaus. Hij mag meestemmen over alle beslissingen van het ministerie, maar staat wel op nummer 2.

Organogram-minjenv
Departementen van het ministerie van Justitie en Veiligheid

Op nummer 3 staat dan die blunderende staatssecretaris, die we allemaal goed kennen: Ankie Broekers-Knol. Zij gaat over asiel en immigratie en is daarmee degene die die enorme hoeveelheden immigranten van de laatste jaren heeft binnengelaten. Tenminste: in samenwerking met ministers Grapperhaus en Dekker, de IND en het COA. En met de EU, want die bepaalt tegenwoordig hoeveel immigranten iedere lidstaat dient binnen te halen. De VVD, de partij van Broekers-Knol, wil zeker niet meer immigratie, maar die lijkt niet tegen te houden. Verder zien we dat de rechtspraak al heel lang niet meer objectief en integer is. Ook daar lijkt geen beweging in te zitten. Achter de drie bewindslieden schuilt immers een heel ministerie met vele werknemers, waarvan een hele groep die behoorlijk wat in de melk te brokkelen heeft. Aan de andere kant trekt de EU en ook het volk wil nog wat. Vergeet ik nog bijna de nummer 4, namelijk de secretaris-generaal van het ministerie, Dick Schoof. Hij is het hoofd van de ambtenaren en tegelijkertijd de belangrijkste adviseur van de drie genoemde bewindslieden.

 

De minister wil gráág problemen oplossen

Op onderstaand filmpje kunt u horen (ongeveer in het midden) dat minister Grapperhaus bijzonder graag de pedofilie wil aanpakken en meer problemen oplossen. Ondanks dat hij de hoogste baas is, krijgt hij dat allemaal niet gedaan. Waarom niet? Omdat de EU hem daarbij in de wielen rijdt en zijn ministerie vol pedofielen zit. Het klinkt misschien wat rauw op z’n dak, maar dat is wel hoe het zit. En al die mensen die maar meegaan met de politiek en nooit protesteren, helpen ook niet om ministers, staatssecretarissen en parlementsleden een beetje in actie te krijgen. Er is veel weerstand en dus moeten wij blijven schreeuwen. Anders gebeurt er niets in Den Haag en zakken we steeds dieper weg in de modder.

 

 

Immigratie stoppen

Als u naar Denemarken kijkt, dat eenderde van de Nederlandse bevolking heeft of naar Zweden dat in verhouding zelfs 16 keer minder bevolking heeft, maar dat deze landen toch niet alleen geen nieuwe immigranten opnemen en zelfs mensen terugsturen naar hun land van afkomst, ziet u dat er wel enige rek in zit. Rek in de regels van de EU.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Toch is het in Nederland onbespreekbaar om deze verstandige landen, aangevuld met Polen, Hongarije, Spanje en Griekenland, na te volgen. Dat komt niet eens zozeer door de bewindslieden, maar vooral door de mainstreammedia. Die hebben de vrijheid gekregen om in Nederland opinies te fabriceren en op te dringen aan de bevolking. En er zijn natuurlijk heel veel mensen die zich het lot van mensen uit arme landen aantrekken. Aangezien de media hun voorspiegelen dat rechtse partijen die mensen zogenaamd aan hun lot willen overlaten, blijven zulke mensen hardnekkig stemmen op partijen als GroenLinks en D’66, die nog even 2,5 miljoen meer immigranten willen binnenhalen in de komende paar jaar. Dat dat letterlijk onmogelijk is, begrijpen zij niet en ook niet dat er betere opties zijn dan iedereen maar hierheen halen. Omdat ze niet te weten komen dat rechtse partijen juist een degelijke opvang in de regio waar de immigranten vandaan komen, voorstaan. Dat dat heel goed mogelijk is en van alle kanten een beter idee dan alle Nederlandse resterende natuur op te geven voor grote flatgebouwen met nóg meer kansloze mensen.

 

Pedofilie aanpakken

U hoort dat Grapperhaus zegt dat hij kinderporno heel graag wil aanpakken en dat ook probeert. Hoe gemakkelijk is zoiets met een ministerie vol pedofielen, die door willen gaan met hun vuile praktijken en de boel onder druk zetten om hun zin te krijgen? Het satanisme is een stuk minder geworden, omdat ik heb gezorgd dat ze dat smerige energetische werk niet meer kunnen doen van zwarte magie, occultisme en andere griezelzooi. Toen hadden ze veel minder macht en kon ook de politiek enigszins ingrijpen. Deze gruwelen hebben duizenden jaren bestaan en zijn lastig te stoppen. Het kan wel en het gebeurt ook wel, maar er is heláás tijd voor nodig. En je moet niet zomaar namen van hooggeplaatste ambtenaren noemen, zoals Huig Plug deed – hoe moedig dat ook was. Dat levert je een kapotte reputatie op, je hebt geen bereik meer op het internet, geen inkomen meer en komt uiteindelijk in de gevangenis. Zo machtig is de AIVD. Pedofilie ofwel satanisme is een venijnig iets, wat je met handschoenen moet aanpakken en vanaf de top aanpakken. Niet vanaf de bodem.

 

De corrupte rechtspraak

Rechters, officieren van justitie enzovoort hebben vaak allerlei bijbaantjes en zitten in commissies hier en daar. Nou, die voorzitter van de klachtencommissie van de Raad voor de Kinderbescheming bijvoorbeeld, die het lef had om mij mijn gelijk niet te gunnen, terwijl hij wel vond dat ik het had: die had wel 12 zulke nevenfuncties. Hij had al eens uitgebreid in de Gelderlander gestaan, maar niemand die hem iets deed en dus sukkelde hij lekker door, hele volksstammen kapotmakend. Als je CV’s bekijkt van zulke mensen, zie je vaak dat die gelijk na hun studie al ergens een prestigieuze baan krijgen en gigantisch snel carrière maken.

Dat zijn maar al te vaak de foute personen, want die kennen elkaar en steunen elkaar. Dat is hoe het werkt en dat moet doorbroken worden. Zoiets doe je niet even 1-2-3. Er is tijd voor nodig, diplomatie, je moet ze in de val lokken, zodat hun misdaden aan het licht komen en dat kost veel tijd, energie en creativiteit. Het corrupte karakter van de politiek en de rechtspraak heeft veel te lang doorgesukkeld en daarom is het nu zoveel werk om alles uit de knoop te trekken. Het kan nog wel, maar heel moeilijk.

 

Oplossing?

Ik wil hier niet beweren dat demissionair minister Grapperhaus perfect is. Zeker niet en sowieso is niemand perfect. Alleen weet ik dat hij wel graag het goede wil doen en dat hij ook ziet waar de problemen liggen. Het moeilijke is dat er heel veel voor nodig is om het tot op het bot corrupte ministerie van Justitie met al z’n departementen en organisaties, waaronder dus ook de politie, de IND en het COA (vluchtelingen), uit te mesten. Ik help op mijn manier mee door weer energetisch werk te doen en erover te schrijven. Dat wat ik schrijf, is exact dat wat nodig is om de situatie weer een stap verder te krijgen. Zelf ben ik ook ongeduldig en boos dat het niet opschiet.

Ik heb niets met het CDA en sowieso niet met linkse of middenpartijen, maar ik heb voldoende levenservaring om te weten dat het soms toch juist die partijen zijn, waar de veranderingen die nodig zijn, vandaan komen. Zo ziet u dat de ChristenUnie, zo links als die is, toch dat 2g probeert tegen te houden. Ik hoop dat die ons eventjes redden van die coronapas, want de media staan vol met spookverhalen over dat vaccinatie maar eens verplicht moet worden, net als in Oostenrijk. Want dat is helemaal geen dwang ofzo. Nee het lijkt maar zo, mensen!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.