arm-wrestling

Het ondoorbreekbare spasme van “vrijwillige” vaccinatie of lockdown

Daar gaan we weer. Hugo de Jonge doet een volkomen belachelijk en totaal tegenstrijdig met alle adviseurs en alle cijfers voorstel: “We gaan 2g”. Het hele land vervolgens plat. Hugo: “Geen 2g? Prima mensen, dan doen we nog een lekker strenge lockdown”. Hij laat er weer zo’n lekker objectieve (ahum) peiling op los door Opiniepeiling Eén Vandaag van de NPO, die dan als uitkomst heeft dat íédereen in het héle land strenge maatregelen zou willen en Hugo vraagt zich niet eens af of alle meningen wel vertegenwoordigd zijn in die peilingen. Stand.nl heeft immers altijd heel andere uitkomsten en Maurice de Hond ook.

ChristenUnie stelde vervolgens 1g voor, wat zou neerkomen op de hele tijd testen. Het was eerlijk, want de gevaccineerde medemensen zijn het probleem bij positieve tests, foutief “besmettingen” genoemd, en bij volle ziekenhuizen. Bezwaar is wel dat het een onuitvoerbaar plan is om iedereen de hele tijd kilometers te laten reizen voor weer zo’n test. Slecht voor het milieu klimaat ook. Want eventjes regelen dat zo’n test dan gewoon een maand lang geldig is, komt niet in Hugo’s Hoofd op, noch in de hoofden van zijne adviseurs. Het OMT weet ook niet wat het wil. Eerst raadden ze 2g af en nu zijn ze er opeens vóór, want het zou ‘besmettingen’ [lees: positieve PCR-tests] zogenaamd halveren. Precies hetzelfde bericht als in de Trouw staat ook op RTL-Nieuws, kijkt u maar hier. De media schrijven elkaars berichten gewoon over zonder ook maar iets uit te zoeken. De eersteklas informatiebron van meer dan de helft van Nederland.

 

Geweld door hooligans en Marokkaanse jongeren

Dan is er nog iets wat wel bijzonder opvalt: het hele weekend zijn opeens vanuit het niets en zonder enige reden in een heleboel steden anti-2g-demonstraties uit de hand gelopen. Dat is echt heel raar, want onze mensen demonstreren zo’n beetje ieder weekend, net als in de rest van Europa en er zijn anders nooit schermutselingen. Op de filmpjes die gedeeld werden op Twitter zag je ietwat gekleurde gezichten met zwart haar en hoodies en in ons eigen nieuws werd geschreven over hooligans, die zich in demonstraties mengden, waar ze alles molden wat ze tegenkwamen. Maar ja, het was de opzet dat wij de schuld kregen en dus was het racistisch om te zeggen dat de jongeren die zich plotseling tussen ons mengden, mogelijk Marokkaans waren. Maar als het zo is, dan ís het toch zo?

Demissionair minister Grapperhaus liet vervolgens weten dat het nu maar Schluss moet zijn met het demonstratierecht. Nu weet ik wel dat hij dat eigenlijk niet wil, maar hij zegt het toch maar wel en de mensen die nog voor vrijheid en democratie durven te vechten, vragen zich nu af hoe ze dat nu verder moeten doen. Onze artikelen en video’s worden geblokkeerd door de AIVD, terwijl wij moeten denken dat het Google, Twitter, Facebook enzovoort zijn die ons van hun platforms afgooien. We mogen niet meer de straat op. In de mainstreammedia worden wij dagelijks afgebrand alsof wij Nazi’s en fascisten zijn. Wij zijn allesbehalve racisten, fascisten en complotdenkers en iedereen die ooit zijn of haar verstand wel eens gebruikt heeft, weet donders goed dat we in alles wat we al decennia voorspelden, gelijk hebben gekregen. De media en politici die ons uitschelden, mogen mij echt eens uitleggen waar ze de complotten dan zien. En ook wat wij dán moeten doen tegen de oprukkende dictatuur.

 

Vaccinatie maakt mensen juist ziek én ze overlijden

Waar Hugo de Jonge wél aan denkt, is om zijn zin af te dwingen door vaccinatie toch nog verplicht te stellen óf door weer een winter vol lockdowns te starten. Vaccinatie verplichten heeft echter geen zin, want het is nu toch wel eens duidelijk genoeg gebleken dat mensen door vaccinatie juist meer besmettelijk zijn en vaker in het ziekenhuis, ja zelfs op de IC terechtkomen. Ook zitten we met een oversterfte van rond de 20% sinds mei al zo’n beetje, die uitgezocht dient te worden. Tot nu toe stopt het demissionaire kabinet de kop nog in het zand, maar ze zullen toch echt met de billen bloot moeten en ik wil wedden dat ze aan het zinnen zijn op een smoes om de doden te verdoezelen. Maurice de Hond doet zijn best om het probleem aangekaart te krijgen. Dat is ook nodig, want we mogen mensen toch niet dwingen een onveilig vaccin te nemen, waaraan zóveel mensen overlijden? Dat is moord, daar ga ik kort over en zeker als christen hoor je je daar ver van te houden.

 

 The Happy Times is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa Vassiliou vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Daarmee zijn we er echter nog niet. Nee nee, want het andere ‘vrijwillige’ dwangmiddel genaamd lockdown loert ook nog steeds om de hoek. Letterlijk alles wat niet helpt om dit virus te overwinnen, wordt gedaan en alles wat wél helpt, wordt verboden of gedemoniseerd. En zo zit de hele situatie onnodig muurvast. Ivermectine, uitgelachen als paardenmiddel, doet het virus gewoon smelten, zo blijkt uit ieder onderzoek dat ernaar wordt gedaan en Pfizer heeft er zelfs een aangepast middel van gemaakt. Een maand geleden werd je nog voor gek verklaard, als je zei dat dat nieuwe middel van deze fabrikant ivermectine bevatte, maar jawel, het was toch zo! Niet dat het wat uitmaakt, want negatieve mensen geven nooit fouten toe, bieden nooit excuses aan en kennen ook geen humor of zelfspot.

 

vaccplicht-geendwang
Vaccinatieplicht is geen dwang, maar je wordt wel gestraft als je het niet doet …

Een kramp van dwang, boosheid en zelfs haat

We blijven dus maar steeds zitten met een in januari eigenlijk al afgetreden minister van Volksgezondheid en een heel ministerie dat blijkbaar vol dombo’s zit. Ze gaan van de ene dwangmaatregel naar de andere, van lockdown via avondklok, mondkapjes en anderhalvemeters tot vaccinatiedwang, maar het is geen dwang hoor. Hier een artikel uit de zorgsector dat pleit tegen dwang. Als we op die manier mensen gaan dwingen om feitelijk Russische roulette met hun leven te spelen, zijn we terug in de steentijd?

Eén van de leden van dat omstreden OMT, Diederik Gommers, heeft het ermee gehad. Hij vertelt gewoon vrij overal in de media dat we genept zijn en worden en dat vaccineren niet helpt tegen corona – punt. En wat dacht u? Jawel, hij gaat aftreden op 1 februari 2022. Er wordt gezegd dat zijn voorzitterschap erop zit, maar hij benadrukt de verschillen van mening binnen het OMT wel erg duidelijk. Staatssecretaris Mona Keijzer werd nota bene op staande voet en zónder tussenkomst van de Kamer ontslagen, toen ze dat 2g niet zag zitten en alle artsen die het regeringsbeleid niet zien zitten op het gebied van coronabestrijding, worden op 0 gezet en bereiken de mensen niet meer. Helemaal toevallig is Gommers’ opstappen welicht niet.

 

Per ongeluk samenkomen

Meestal weet ik wel een oplossing op allerlei problemen, maar op dit moment ben ik ook even stil! Ergens heb ik het gevoel dat dat demonstratieverbod er niet komt, maar als het toch komt, dan moeten we maar per ongeluk op dezelfde tijd en plaats samenkomen om in stilte te lopen tegen dwang, dictatuur en covidmaatregelen. Geen muziek, geen toespraken, maar een onheilspellende stilte, die de rest van de bevolking wellicht nog aan het nadenken zet. Als die ‘gekke wappies’ zó volhouden dat ons land in gevaar is en als dat in bijna alle landen op de wereld óók gebeurt … tja misschien is er dan toch wel iets gaande. Tenslotte noemden de moeders die hun kinderen zochten in Argentinië zichzelf ook dwaze moeders.

Ik heb nog één ding dat ik wil zeggen en dat geldt ook voor wat mijzelf is en wordt aangedaan: we hebben maar één leven. Waarom moet dat in vredesnaam gesloopt worden voor bijna de hele wereldbevolking? Eén leven! Wat is dat waard als je niet eens het recht hebt om te leven en gelukkig te zijn? Waarom hebben regimes en rijke stinkerds de macht om het leven van de hele planeet te verpesten? Denk er maar eens over na. Iedere dag die je niet geleefd hebt, is een verloren dag. Het leven hoort iedere dag feest te zijn en daar heeft iedereen recht op. Ook mijn familie en ik, ook gescheiden moeders, ook arme boerenmeisjes en -jongens in Azië, ook arme mensen in Afrika en Zuid-Amerika en ja ook mensen die zichzelf en hun familie niet laten injecteren met een gifspuit, waarvan nu helemaal zeker is dat mensen er bij bosjes aan overlijden.

Demissionair kabinet: treed nou eindelijk eens een keer af en laat EERLIJKE nieuwe verkiezingen plaatsvinden. Zonder fraude, zonder framing en zonder beïnvloeding. Laat de waarheid naar buiten komen over alles waarover jullie liegen. Laat Thierry Baudet en zijn Forum met rust en luister liever eens naar ze. Ze hebben alles voorspeld wat momenteel gebeurt. Het satanisme, dat ons wilde laten lijden, is verleden tijd. Laat ons leven!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.