business-success

Het politieke bevrijdingsteam

Als je al 13 jaar lang steeds de gekste dingen meemaakt, sta je niet meer zo gauw verbaasd te kijken. En ja, bij de CIA hebben ze zo’n 20 jaar geleden een bijzondere walkie-talkie in elkaar gezet, waarmee je elkaar van over de hele wereld kunt spreken of waarmee je mensen kunt volgen. Er is wel degelijk een bevrijdingsteam in Nederland, net zoiets als het Trumpteam in Amerika en de leden ervan komen nu steeds met me praten.

Ik vertelde dat er helemaal bovenaan de wereld twee elitegroepjes van 9 personen zijn. Die bestieren de wereld en tussen hen in had de satansekte zich gemanoeuvreerd. Het ene groepje was van de verkeerde kant, maar het waren niet allemaal satanisten en het andere groepje was het Joodse eliteclubje dat al sinds bijbelse tijden bestaat. Het lastige van dat clubje is dat er steeds leden uit dezelfde families in zitten. Daardoor heb je soms positieve mensen ertussen en andere keren weer slechteriken. Ik heb moeten opgroeien in één van deze 9 families. Mijn opa uit mijn Nederlandse pleegfamilie zat toen in het Joodse clubje én was de leider ervan. Daarna was de leider George Soros en dat was heel slecht voor de wereld. Maar minister Grapperhaus blijkt familie van me te zijn, via die pleegfamilie. Een broer van mijn opa was zijn opa en nu is hij degene uit die familie die in het clubje zit. Hij is iemand die heel graag goede dingen wil, maar niet altijd even krachtig is om die ook echt te doen. De rest van het clubje vindt u in deze column.

 

De wereld wordt gewoon vanachter de schermen door 18 idioten bestierd

Van dat groepje kunnen we zeer zeker geen bevrijding van de globalisten die een wereldwijde dictatuur willen, verwachten. Die worden immers aangestuurd, gemanipuleerd en voortgestuwd door de satansekte en dat is een echte maffiabende. Zoals u ziet, zit Klaus Schwab er ook in en die heeft een ontzettend scherp en boosaardig  brein. Verder zit Mark Rutte erin en die wil eigenlijk ook wel goede dingen doen voor Nederland en de wereld, alleen staat hij ook niet stevig genoeg. Ook Anthony Fauci, die corona-arts in Amerika, probeert wel steeds de waarheid over die vaccins en over dat virus te vertellen, maar het blijft bij een verloren zinnetje. Je kunt hem net niet pakken op fraude, maar verder komt die man niet.

Het andere clubje bestaat uit pure kwaadaardige types en bevat de volgende namen:

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

  1. Bill Gates
  2. Sigrid Kaag
  3. Hillary Clinton
  4. Mark Zuckerberg
  5. Nancy Pelosi
  6. Alexei Navalny
  7. Sophie in ‘t Geld oeps Veld
  8. een onbekende vrouw uit Nederland, Annet, die om mij in het groepje zit
  9. Angela Merkel

 

Tot mijn stomme verbazing bleek Bill Gates dus aan de goede kant te staan en zijn vrouw ook. Hij infiltreerde in beide clubjes én werd er de leider van, maar iedereen denkt dat hij een slechterik is. Dat moet ook, want anders kan hij de geheimen van die clubs immers nooit achterhalen. Hij heeft die walkie-talkies uitgevonden en heeft allerlei apparatuur, warmee hij mijn hersenen steeds zit uit te lezen. Zo kan hij zien of er nog leden van die achterlijke satansekte aan mij vastzitten en wat voor trauma’s ik nog verder dien te verwerken. Het is ongelofelijk wat er allemaal aan apparatuur bestaat, waar wij gewone stervelingen niets van mogen weten! Gates heeft ook gezorgd dat er in héél veel coronavaccins een water-met-zoutoplossing zit, omdat ze hartklachten veroorzaken en mensen er zelfs aan doodgaan. Omdat hij in beide clubjes zit die deze rampen bedenken en zorgen dat ze wereldwijd uitgevoerd worden, weet hij precies wat er voor plannen zijn om de wereld stuk te maken. Stiekem heeft hij een tweede stichting, of eigenlijk een tweede activiteit binnen zijn Bill & Melinda Gates Foundation, waar hij goede dingen mee doet en nu mogen wij het ook weten.

 

De afluisterbrigade en Rita Verdonk

Ik sta dus iedere keer toch wel verbaasd wanneer er weer een ander iemand komt buurten. In deze twee clubs zit duidelijk niemand die de puinzooi van het globalisme en tientallen jaren linkse afbraakpolitiek kan opruimen, maar er zijn ook in Nederland mensen die daar wél de kracht voor hebben. Vandaag sprak ik Rita Verdonk, die de politiek weer ingegaan is. Waarom ik haar sprak: omdat ik dankzij Mister Bill, zoals ik Bill Gates noem, heel snel bevrijd raak van die debiele sekte. Gisteravond overvielen we hun afluisterkamer, waar nota bene een vrouw zat die ik al heel lang ken en die psychiater is. Kinderpsychiater bij de GGZ in Noord-Holland en die doet daar allerlei slechte dingen met kinderen. Ze onterecht labelen met stoornissen en volproppen met psychofarmaca bijvoorbeeld. Ze is al een paar keer ontslagen en nu zit madam dus bij de afluisterkliek van de satansekte. Het zal wel AIVD of het leger zijn, ik heb nog geen tijd gehad om te vragen via welke organisatie dat afluisteren eigenlijk ging. Toen ik ontdekte dat het echt waar was, heb ik de andere vier kerels die in het afluisterhok zaten, precies verteld dat ze voor de satansekte werkten en wat dat precies is. En wie die mislukte zieleknijpert Irma K is, die erbij zat. Gelijk stopten ze met hun werk en gingen ze ijsberen. Wij konden de apparatuur losmaken van mijn persoon, want dat doen ze met occultisme via mijn DNA en afgelopen was het.

Rita Verdonk vertelde verder niets wat ik nog niet wist, maar ik grapte dat ik tijdens mijn studie nog een vak van de rechtenfaculteit had gevolgd. Ik wist niet hoe het in het Nederlands heette en zei de naam in het Grieks. Oh sofronistiek, zei ze in mijn verbijsterde gezicht. Dat is een ethisch vak over wat gevangenisstraf met een veroordeelde crimineel doet. Ik moest lachen, want mijn vader die tot zijn emeritaat hoogleraar internationaal recht is geweest en nog veel meer mensen die ik ken die rechten gestudeerd hebben, hadden er nog nooit van gehoord. Na 25 jaar weet ik nu dus wat ik gestudeerd heb, wat nooit weg is. Mevrouw Verdonk moest keihard lachen, toen ik vertelde dat de hoogleraar sofronistiek dus me een in het Frans geschreven boek van de Nederlandse rechtsfilosoof Louk Hulsman in de handen had gedrukt. Die pleitte voor een rechtssysteem zonder gevangenisstraf. Ik moest het boek lezen, er een presentatie over geven en een tentamen afleggen. Dat leverde me een 10 op en toen was ik weer twee studiepunten dichter bij mijn diploma.

 

Samenwerking?

In hoeverre er nu wordt samengewerkt door al deze mensen, weet ik niet. Maar op de een of andere manier wist ik intuïtief dat alles goed zal komen met de wereld, toen ik vandaag in de krant las dat Rita Verdonk weer in de politiek terug is. In de gemeenteraad van Den Haag vor het moment, maar ik weet gewoon dat zij al snel weer in de Kamer zal zitten. Het voelde alsof haar terugkomst een ommekeer heeft bewerkstelligd op het hele wereldtoneel. Het specifieke land van de satansekte is Nederland immers. Daarom hebben we hier zoveel last van pedofilie en is het van levensbelang dat Nederland geen verplichte vaccinatie gaat doorvoeren of andere dictatoriale wetten voor corona, het klimaat of wat ook. Als Nederland echt geen democratie meer kent, is het afgelopen met de hele wereld.

U ziet dat D’66, de partij waar al die kwaadaardige mensen van het globalisme in zitten, al het voorzitterschap van de Tweede Kamer heeft gekregen (Vera Bergkamp die allesbehalve objectief is), daarbij opgeteld de grote ministeries van Financiën, Defensie en Klimaat en dat het hele rechtssysteem door D’66 word bestuurd. De nieuwe minister van Justitie, Dilan Yešilgöz-Zegerius, kan hier nooit tegenop fietsen. Het is nu echt het moment voor die ommekeer en ik hoop dat mijn intuïtie het goed heeft geraden. Ik denk niet dat Verdonk in haar eentje het tij zal kunnen keren, maar zij kon terugkomen omdat wij die satansekte zover hebben weten terug te dringen. Ons team en ik met het bevrijden van mijn persoontje uit de satansekte en jullie met het protesteren op Twitter en in Amsterdam.

Het is alleen nodig dat jullie MIJ steunen, want onze kansen op succes zijn niet erg groot en als jullie mij eindelijk eens helpen, weet je zeker dat we het zullen redden. Dus doen!! Doneren hieronder, inschrijven voor de nieuwsbrief in de rechterkolom en mijn columns overal delen! Ik zeg het niet voor niets, want ja ik ben ondernemer, maar ik sta voor de volle 100% voor een betere wereld. Als het daarvoor geen bal uitmaakt of u mij steunt, vraag ik daar toch niet om! Dan ga ik lekker uitzieken, ziet u.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.