high-heels
High heels for President!

Hoe Caroline Nederland voor zich gaat winnen

Nu is het artikel klaar! Excuses voor zonet. Ik drukte per ongeluk op de ‘publiceerknop’ in plaats van op de ‘bewaarknop´ omdat de telefoon net op dat moment ging.

Een paar weken geleden zei Caroline van der Plas stellig dat ze echt geen premier durfde te worden, want op hakken lopen gaat haar niet echt lekker af. Ze kreeg gelijk antwoord uit het land: Sigrid Kaag loopt óók niet op hakken, maar die was wel vice-premier. Ze vond zichzelf ook niet ervaren genoeg om zo’n zware functie aan te kunnen. Ook Pieter Omtzigt vond zichzelf er niet geschikt voor en stilletjes verliet Mona Keijzer het CDA. Zou zij …?

High heels …

Harry Vermeegen vond ook dat “een premier met groene nagels niet echt kon”. Ik vind het juist wel grappig. Maar als je naar Italië kijkt, zie je daar een Giorgia Meloni die altijd in uitgezakte soeptruien liep, nu in prachtige outfitjes lopen (goeie smaak heeft ze!) en op héééééle hoge hakken. Het gaat haar redelijk af ook nog. Ik weet nog dat ik dat moest leren toen ik zangeres werd. Nou, eenvoudig was dat niet hoor mensen! Hakken waren toen lang niet zo hoog als nu (mijn hoogste waren 8cm), maar de schoenen hadden niet zo’n goede pasvorm meestal en dan kreeg je me toch pijn.

Toen ik 20 jaar later MS en een dubbele hernia had en half kreupel rond liep te stuntelen, mezelf op de been houdend met geneeskrachtige crèmes, moest ik ook op hakken lopen. Dat was om de directrice van mijn zoons school en de juffen van die school die zij over mij had voorgelogen in haar borderline-illusies, aan te kunnen. Als ik me zwak had betoond, had ze mijn zoons laten afpakken door jeugdzorg. Als ik nu premier moest worden, zou ik het verrekken om nog weer van die palen aan te doen, echt! Marteling is het. Hakken zijn er voor een avondje uit of voor een receptie als je politica bent. Toch, dames?

Tot zover over het uiterlijk van een eventuele toekomstige premier van Nederland! Gaan we naar de inhoud.

 

 Untold Times is de geheel onafhankelijke en dús crowdfunded nieuwswebsite van Anastasía Vassiliou. De site kan alleen in de lucht blijven met uw likes, deelacties, reacties, inschrijving voor de nieuwsbrief en niet te vergeten donaties. Duizendmaal dank voor de donaties die binnenkomen! Maar meer is absoluut nodig. Dat kan eenmalig en ook maandelijks via de drie manieren die hieronder staan:

 

Buy Me A Coffee

 

Via Whydonate:

 


 

Stemmen!

Als je stemt voor een nieuwe premier, ga je toch hopelijk ook een beetje af op wat de politici allemaal zéggen, hoe ze meestal stemmen in de Kamer en wat ze uitvoeren van wat ze allemaal beweren. Degenen die niet waarmaken wat ze zeggen, stem je er dan met een beetje geluk uit. Of je zorgt ervoor dat ze te weten komen dat Nederland – en de hele wereld overigens – niet door de regering bestuurd wordt, maar door de satansekte. Dan loopt de Kamer in één klap leeg en ben je mooi weer even van een stel sykofanten af. Niet alleen de leegloop van de Kamer in de afgelopen paar maanden, maar ook andere keren dat het voorkwam (in 2018 bijvoorbeeld), was de echte reden waarom men uit het parlement wegrénde – gekozen of niet – dat men doodsbang was voor die sekte. Als u dit artikel maar goed ronddeelt overal, gaan er nog wel meer hypocriete lieden weg, u zult het zien.

Zoals u al wel weet, heb ik insidersinformatie. Het is omdat ik niet zómaar tot vijf keer toe (!) ben ontvoerd als baby en peuter hier naar Nederland, helemaal uit Griekenland. Ik blijk uit een echt helemaal ontzettend duizelingwekkend torenhoge familie te komen, die een Amerikaans én een Grieks diplomatiek paspoort heeft en letterlijk álles weet over wie de wereld écht regeren – nou die sekte dus – en hoe ze dat doen etcetera. Ze weten welke politieke leiders eerlijk zijn en voor hun volk staan, ook al lijkt dat soms niet zo omdat ze geframed worden in de westerse media, die hier de boventoon voert. Ze weten wat de slechteriken plannen, geven dat door aan de leiders van de landen waar boze plannen zijn en helpen die zich te verdedigen tegen de aanvallen. Mijn familie weet gewoon alles wat er te weten valt. In feite nam de sekte wraak op hen door mij te stelen en kapot te maken en door mijn babyzusje bruut te vermoorden.

Dit is echt waar – anders zou ik het niet zeggen. Waarom zou ik leugens vertellen over mijn eigen leven en mijn familie? Sowieso is liegen niet mijn ding. Of dingen verzinnen. Verder dan “de brug stond open” of misschien nog een “het stoplicht ging steeds op rood” als ik ergens te laat ben, kom ik niet met dat soort praktijken. Ik heb er geen talent voor en heb ook geen zin om het te leren. Wat ik zeg, is altijd waar of anders zo dicht mogelijk bij de waarheid. Want ook mijn familie, onze vrienden en ik moeten iedere keer weer nieuwe informatie te weten zien te komen over die gruwelclan, die alle touwtjes in handen heeft en iedere keer weer minderwaardige types vindt, die voor een paar cent of tegen een bedreiging bereid zijn voor de sekte te rennen en te vliegen. Daarom heb ik af en toe wat nieuwe informatie, maar het verhaal zelf blijft intact. Dat is omdat het klopt. Helaas, maar daar gaan we dan ook wat aan doen, nu. Nu het kan.

 

Wat is die insidersinformatie dan?

Dus ik dacht: laat ik iets van de informatie die ik heb, met u delen vandaag. Er is iemand uit onze groep 10 jaar lang undercover geweest bij die sekte en dat is iemand uit Nederland. Ik vind het niet veilig voor deze held om zijn naam te noemen en bovendien is hij zó zwartgemaakt dat u het toch niet zou geloven. Ik zou zoiets nooit gekund hebben, laat staan gedurfd en ben ontzettend blij dat ik niet in de boze roddels over hem getrapt ben, die hem zijn dekmantel moesten geven. Deze koene ridder heeft alle geheimen ontfutseld en daarom kunnen we nu als maatschappij het tij keren. Maar dan moet u wel naar mijn wijze woorden luisteren en ook de rest van Nederland moet dan verstand gaan kweken. Als ze massaal als zombies op Frans Timmermans gaan stemmen, blijft er geen spaan over van dit – ondanks dat ik hier gevangen zit en niet blij ben – ooit zo mooie en vrije land.

Timmermans hoort bij de kant van de machthebbers die ons, de bevolking, in armoede willen storten om zichzelf nóg verder te verrijken. Dat ziet u aan het feit dat hij nota bene de brutaliteit heeft om als socialist nog wel wachtgeld te vragen voor die paar maandjes overbrugging tijdens de verkiezingen, waarna hij waarschijnlijk wel in de Kamer zal belanden. Attje Kuiken heeft ook al wachtgeld aangevraagd om nu even te stoppen als Kamerlid en dan straks “hopelijk” als minister terug te keren. Trap niet in hun paniekvoetbal over dat de wereld vergaat als u niet op hen stemt, want de wereld is nog altijd niet vergaan ondanks dat die club dat al zo vaak heeft beloofd met zure regen en een kapotte ozonlaag. Bovendien is de oplossing om het klimaat te beschermen niet dat je niet meer mag douchen en eigenlijk helemaal niets, want zonder gas, olie en kernenergie is er überhaupt niet voldoende energie. Ook niet voor industrieën en bedrijven. De hele economie gaat dan over de kop, terwijl dat wat écht moet gebeuren, is dat die geo-engineering (weermodificatie) moet stoppen, net als het kappen van bomen en het overal rondstrooien van plastic. Maar dáár doet GroenLinks/PvdA niets aan, ziet u.

Moet ik het nog hebben over de ongehoorde roof van grondstoffen zoals uranium, kobalt en meer zulk mooi spul uit Afrika door Engelsen en vooral Fransen en Amerikanen? Ook dáár zegt deze partij, die beweert voor het volk te staan, niets van en zij blaten de mainstreammedia na dat die zogenaamde “democratisch gekozen” president in het Afrikaanse land Niger onmiddellijk terug moet, of ze gaan daar óók een oorlog beginnen. Wel, deze meneer Mohamed Bazoum was daar neergezet door diezelfde Fransen als zwak persoontje, die hen lekker alle uranium liet wegroven ten behoeve van hún kerncentrales, terwijl de meeste Nigeranen niet eens aangesloten zijn op het elektriciteitsnet. Moeten wij nu echt op zo’n oneerlijke manier uranium hebben voor ook ónze kerncentrales? Hebben de Afrikanen niet óók eindelijk eens het recht om netjes betaald te worden voor hun grondstoffen, hun koffie en hun cacao die zij zelf niet eens kunnen betalen? U kunt Tony Chocolonely een linkse rakker noemen (is wel waar), maar hij (Ton Keuken) doet wel nog altijd pogingen om eerlijke chocola in zijn repen te stoppen. Dat is zo goed als onmogelijk onder de huidige uiterst corrupte omstandigheden in (West-)Afrika.

 

BBB: de toekomst

Ik weet dat het er op dit moment naar uitziet dat de BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas toch niet zoveel zetels zal halen als gedacht. Caroline vertelde dat ze geen premier durft te worden en had nog een paar kleine akkefietjes door wat onhandige uitspraken. We hoopten vervolgens dat ze ons Mona Keijzer zou voorstellen als kandidaat voor de partij, maar ze wil pas in september met meer informatie komen. Onzekerheid is het gevolg. Pieter Omtzigt vertelt ook maar steeds niet wat híj nou wil en moet hij nu echt nóg een conservatieve partij oprichten? We hebben er al zes. De progressieven werken ook samen, dus waarom wij dan niet? Wel, ik heb ook hierover insidersinformatie en die luidt dat Pieter Omtzigt zich wel degelijk bij BBB gaat scharen. En dat Mona Keijzer inderdaad de premierskandidaat gaat worden. Daarom verliet ze onlangs het CDA. Hebben de columnisten die hun brood verdienen met het schrijven van bagger over Omtzigt die geen goede leider zou zijn, ook gelijk niets meer te melden. Mooi, niet?

Natuurlijk weet je nooit wat de toekomst exact gaat brengen en ook dít plan – wat er toch echt is – kan op het allerlaatste moment nog exploderen. Toch is het de bedoeling dat deze kanjers allemaal met BBB samen een succespartij gaan vormen. Het verhaal over de satansekte is namelijk uit in Den Haag en alleen de moedige mensen daar gaan door. En degenen die aan de foute kant staan of die nog altijd niet door hebben wie er aan de touwtjes trekt, want vergis u niet in de hoeveelheid klapvee dat er in De Haag rondloopt. Die hebben totaal niet door wie ze aan de macht aan het helpen zijn. Degenen met de echte macht willen echt niet alleen maar armoede creëren, maar u weet dat ze ook héél erg bezig zijn om onze kinderen te seksualiseren.

In die sekte is het immers een gebruik om baby’tjes al in hun wegen te initiëren door ze te verkrachten. Het is mij ook gedaan, dus ja dat is waar en u krijgt het uit eerste hand. Als linkse partijen deze verkiezingen winnen, kunnen we onze kinderen helemáál niet meer beschermen tegen roof door jeugd”zorg” via de door en door corrupte belastingdienst en seksualisering op school. Laat nog staan wat die griezels van een boze LHBT+ers nog allemaal in petto hebben met het gezin. Uw leven is in één klap onherstelbaar kapot hoor, als u als baby of peuter seksueel misbruikt wordt. Kijk maar naar mij. Ik ben al tientallen jaren bezig mezelf en mijn kinderen te genezen, maar we zijn nóg altijd niet van die sekte af. De enige die iets over pedofilie durfde te zeggen, was Pieter Omtzigt en hem werd de mond gelijk gesnoerd. Hij kent de satansekte ook van dichtbij, net als Geert Wilders, Thierry Baudet, Sigrid Kaag en misschien nog wel meer Kamerleden.

 

Wat ik als prognose zie

Met de informatie die ik nu heb, weet ik dat de informatie over wie het land eigenlijk bestuurt, nog veel meer politici de tent zal uitjagen. Ik denk dat BBB de grootste partij gaat worden, want ik denk dat ze de knoop zullen doorhakken en zullen durven zeggen dat immigratie echt moet stoppen. En ze zullen weer helemaal voor de boeren durven staan. Ze wankelden daar even in, omdat al die andere parijen waar ze in de provincies mee moeten samenwerken de boeren per se wél willen uitkopen. Als ze daarin niet een béétje mee waren gegaan, hadden ze eruit gelegen. En dat is nog erger! Ik weet dat ze terug willen naar hun principe vóór de boeren en hoop dat het hun lukt dat te doen. Dan zullen ze beslist 45 zetels krijgen. Het CDA krijgt dan niets meer, net als D’66 en ik denk dat de rechtse partijen ook (nagenoeg) zullen verdwijnen, als BBB dit doet. Alleen de PVV zal nog wel iets van 20 zetels krijgen, schat ik in.

Achter de schermen wordt druk gelobbyd en worden politici geïnformeerd over dat Grote Geheim van die de baas echt is in het land (en op de wereld). Daardoor zijn er aardverschuivingen en ja, ook de VVD zal eraan geloven. Ook met Dilan Yesilgöz aan het hoofd, die én vrouw én goeie politica is. 15 zetels denk ik ongeveer, héél misschien 20. GL/PvdA zal niet meer dan 15 zetels scoren, want veel van de PvdA-ers zullen uitwijken naar de SP die dan vast wel 15 zetels zal halen, als ze een beetje slim campagne voeren. De kleine partijtjes zullen naar ik denk wel blijven zoals ze zijn: DENK, SGP, ChristenUnie (2 zetels denk ik), Volt en PvdD met z’n allen minder dan 20 zetels. Maar als de christenen het verhaal van de duiveltjesaanbidders horen, zullen ze de SGP naar rechts dwingen en allemaal daarop stemmen. Die kans is er ook nog. En misschien gaat half GroenLinks richting de Partij voor de Dieren. Dan heb je alsnog een verdeeld links. We gaan het zien, maar één ding is zeker: D’66 en het CDA zijn afgelopen, de CU zal heel klein zijn en de VVD gaat ook vet verliezen.

Let maar op mijn woorden en vergeet niet mijn werk te steunen! Kan gelijk hieronder.

  • Inschrijven voor de nieuwsbrief,
  • liken,
  • reageren
  • het artikel delen
  • en doneren voor mijn harde werk!

 

 

donaties

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.