Abracadabra!

Hoe een hart vol haat mensen afbreekt: een portret van Catherine de Jong (kwakzalverij)

Vaak vertel ik over wat er met mensen gebeurt, wanneer ze getraumatiseerd raken of een of meer flinke shocks meemaken. Als je ze weet te verwerken, word je er hoogstwaarschijnlijk lichamelijk ziek van – zoals ik bijvoorbeeld -, maar zo niet, dan krop je je emoties op. Zo word je een harde, gevoelloze persoon en dat is gebeurd met Catherine de Jong, secretaris van de Vereniging vóór de Kwakzalverij (VtdK).

 

 Dit artikel stond op mijn oude website en heb ik niet meegenomen naar de nieuwe, omdat ik hoopte dat Catherine de Jong zelf dat venijnige stuk afval vol kwaadaardige laster en taalfouten, dat ze over me liet schrijven door Broer Scholtens in 2013 en in 2016, 2017, 2019 en 2020 nog een keer, wel zou verwijderen. Ze heeft immers in samenwerking met onze gemeente, Waadhoeke in Friesland, de satansekte en de gehele overheid van dit land inclusief de volledige medische en farmaceutische sector mijn hele gezin begraven.

 Ze kreeg voor elkaar dat ik mijn kinderen kwijtraakte, nog zieker werd dan ik al was én dat ik wéér voorgelogen werd in het ziekenhuis, beroddeld door iedere huisarts die ik zocht, verraden door iedere advocaat en dat mijn naam voor eeuwig verpest is. Aangezien het stuk er nóg steeds staat en niet alleen op die site maar op meerdere en nog meer lasterstukken over mij, moet het afgelopen zijn met deze achterhaalde vereniging. De kwakx zijn geen staatsinstituut en zij hebben het recht niet om hele bedrijven en gezinnen de dood in te werken. Vandaag krijgt zij haar afrekening!

 

Dreigementen via Whatsapp via Vereniging kwakzalverij
Hij had mijn telefoonnummer gekregen van de kwakx en kwam me daar nog even bedreigen. Ik belde de politie die er erg van schrok.

Kwaadaardige laster

Als deze mevrouw vorig jaar niet al voor de zevende keer een ongelijke en achterbakse hetze tegen mij begonnen was, had ik haar met rust gelaten. Zij heeft echter voor de zoveelste keer een dermate destructieve en persoonlijke mail over mij gestuurd aan iemand die psychisch labiel is en niet goed door heeft wat voor prachtig werk ik doe, dat ik nu toch met haar afreken. Geen wraakactie, maar een spiegel waarin ze kan zien hoe ze mensen afbreekt met haar onbewezen insinuaties – en hoe het ook heel anders kan. Als allereerste zit dit mens dus achter me aan, omdat ze dom genoeg is om te denken dat ik mensen door middel van zelfgemaakte natuurlijke medicijnen zou genezen, terwijl ik dat in werkelijkheid doe met mijn helende gave en een heleboel kennis van 15.000 jaar geleden tot nu aan toe over hoe je ziektes wél geneest. Wel mij achternajagen, maar nog te lui zijn om even uit te vissen hoe ik eigenlijk werk! Dat is dus duidelijk een wraakactie.

Het ging als volgt: ik had een ‘gesprek’ met een mevrouw over het genezen van autisme op mijn Facebookpagina, toen er opeens iemand gewelddadig inbrak in de conversatie. Ik was overdag met iets anders bezig en toen ik ‘s avonds wilde antwoorden op het gesprek, zag ik zijn reacties. Ondertussen was dezelfde man onder een andere naam op mijn YouTubekanaal ook al heel agressief bezig. Ik was genoodzaakt een paar video’s te verwijderen, voordat hij me daarmee door het slijk zou gaan halen met zijn blinde agressie.

 

kwakzalverij-stookt mensen op tegen Natassa Vassiliou
En voilà het bewijs dat de man was opgestookt tegen mij met leugens door Catherine de Jong van de vereniging (!) voor de kwakzalverij.

Wat bleek? De man was zelf autistisch en liet zich gemakkelijk opstoken tegen mij, omdat ik bij meerdere mensen deze aandoening aantoonbaar genezen heb. Hij had iets naars meegemaakt met alternatieve geneeswijzen en dacht zonder enige aanleiding dat ik dan dús ook een oplichter was. Eigenaardige conclusie! Ik werk niet eens alternatief, maar gewoon regulier. Ik weet dat er best veel alternatieve genezers en therapeuten zijn (geweest), die mensen schaamteloos hebben bedonderd. Aan de andere kant zijn er meer dan genoeg reguliere artsen, die ook mensen zeer vakkundig uitknijpen en bovendien vet broddelwerk leveren. Alleen in míjn leven al zeker zo’n 20. Aan beide kanten zijn echter ook goede mensen te vinden. Maar deze man liet zich

leiden door zijn nare ervaring uit het verleden en begon me dag en nacht op Facebook, YouTube en mijn telefoon te stalken. Daarbij dreigde hij via mijn Whatsapp dat hij naar ‘instanties’ en politie zou gaan. Hij stuurde zijn mailuitwisseling met De Jong mee. Ik blokkeerde hem. Zie mailuitwisseling en apps rechts. Ik belde de politie op, die zeer geschokt reageerde, maar was te ziek om erheen te gaan voor een aangifte.

De verwarde man had echter ook zitten mailen met bovengenoemde Catherine de Jong, die haar ware gezicht weer eens liet zien. Het kwam erop neer dat deze vreselijke club mensen na zeseneenhalf jaar – en zelfs na 8 jaar dus – nog steeds jacht op mij maakt en dat is uiteraard schrikken. De denigrerende manier waarop De Jong zich over mij uitliet, was misschien nog wel het schokkendst. Ze deed alsof ik bedriegend en afpersend door het leven zou gaan en had duidelijk leedvermaak, omdat ik gehinderd word door hun laster. Die toon deed alle alarmbellen afgaan: hier ligt toch echt de grens! Ziek en in een zwakke positie of niet, ik zal dit onrecht nú stoppen.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Catherine de Jong kent 0 integriteit

Hoe moet je die als dokter hebben? Ze is anesthesist, maar kent geen greintje integriteit. De misinformatie die ze over mij gaf aan die autistische man, mag ze absoluut nooit geven en wat ze ook niet mag, is anderen aanzetten tot laster. Een vriend van me die haar vorig jaar mailde om dat artikel over mij weg te halen, antwoordde ze ijskoud dat hij loog en dat wat hij schreef, voldoende was voor aangifte wegens smaad. Leuk dat ze geen laster zei, want daarmee geeft ze toe dat ze alles bij elkaar liegt met als doel om mij persoonlijk te vernietigen. Ze vergeet bovendien dat de Vereniging voor de Kwakzalverij slechts een vereniging is en geen overheidsorgaan met welke autoriteit ook om praktijken te sluiten en mensen van hun inkomen en gezin te ontdoen.

reactie-eerstekamer
Toen ik afgelopen december het verhaal kort aan de Eerste Kamer mailde, kreeg ik precies EEN reactie: deze arrogante, naargeestige van Saskia Kluit van GroenLinks.

Het stak me bijzonder dat ze een rotopmerking maakte tegen die onbekende vent over dat mijn kinderen zouden zijn afgepakt door Jeugdzorg, wat ten eerste niet correct is en ten tweede zó verdrietig dat je daar iemand toch niet mee de grond intrapt! De waarheid is dat iedereen weet – en Jeugdzorg in het bijzonder – dat ik een topmoeder ben, die alles over heeft voor haar kinderen en verder doet deze vuige vereniging zelf het hardst van allemaal mee aan het verspreiden van grove leugens over mij. Sterker nog: het komt bij hen vandaan.

Samen met Gwen Veneman en Marian van Baal van Veilig Thuis en de RvdK, Monique Delno van o.b.s. de Wereld, blijkbaar de voltallige Eerste Kamer van de Staten-Generaal en de hele provincie Friesland doet zij dit: oftewel die kennen elkaar en delen “informatie” over mij. Dit weet ik door diep graafwerk. De VtdK is schuldig aan het feit dat mijn kinderen hun moeder en hun rechtmatige inkomen ontnomen zijn. Mijn zoon is naar zijn vader gestuurd, niet omdat dat een goede vader zou zijn en ik geen goede moeder, maar omdat mijn ex én Marike Galama van het gebiedsteam hier in Waadhoeke mijn jongens bedreigden mij te zullen vermoorden, als ze niet weggingen. En hoe goede moeder is De Jong zelf, die egoïstisch carrière maakt en daarbij bovendien dagelijks werk doet voor die kwakzalverij, terwijl ze twee kinderen heeft? En wat voor voorbeeld is zij voor haar kinderen, als moeder die leugenachtige indianenverhalen over anderen schrijft, waarmee ze hen afbreekt?

 

Trage studente en zwaar bekritiseerd arts

In ieder geval is ze bij lange na niet zo briljant als ze iedereen wel wil doen geloven. Zo deed ze maar liefst 10 hele jaren over haar basisstudie medicijnen en 7 jaren over haar specialisatie – zie Wikipedia over haar. Ze kreeg een vette uitbrander van de WUR, de Universiteit van Wageningen, toen ze hun de les ging lezen over alternatieve geneeswijzen. Ze blijft maar hangen in haar hardnekkige en ongefundeerde mening dat geen enkel medicijn anders dan regulier ook maar enige geneeskracht zou bezitten. Ondertussen is er nog maar nauwelijks onderzoek gedaan naar genezende voeding. Dus hoezo is alles onderzocht, zoals zij zo pertinent beweert? Ze praat altijd over feiten, maar het overgrote deel van wat artsen doen, berust op aannames en op twijfelachtige “wetenschappelijke” onderzoeken, waar ik ook nog wel eens een boekje over open kan doen. Daarom verandert alles wat zij zeggen iedere paar jaar drastisch. Dat wat ík zeg, verandert niet en mensen genezen ermee! Wie weet het nou beter dan?

Bovendien: mijn theorie dat je voedingsstoffen met elkaar moet combineren is wel degelijk – zij het nog in beperkte mate – bekend in de wetenschap: natrium + kalium is bijvoorbeeld een bekende combinatie. Biotine en prednisol is een andere; vitamine C met quercetine, bioflavonoïden en / of resveratrol is er nog één. Als je die sámen gebruikt in plaats van alleen, hebben ze geen schadelijke bijwerkingen meer en werken ze ook krachtiger. Wat de wetenschap ook weet, is dat trauma’s en stress ziektes veroorzaken. Niet alleen geestelijke, maar ook lichamelijke. Dat is uit-en-te-na aangetoond in serieuze onderzoeken op de manier waarop de kwakzalverij dat graag ziet. De trauma’s en herinneringen van mijn patiënten die ik kan zien, zijn óók aangetoond: in de kwantumfysica, de natuurkunde voor slimme geesten. Die vonden lichtdeeltjes (fotonen) binnenin atomen en cellen.

Verder is het doodgewone psychologie. Je kunt je verdrongen of zelfs gewiste herinneringen toch terughalen, waarbij je ze opnieuw ziet en ze dan verwerkt? Dat is exact wat ik doe. Dat wat mensen meestal ‘magie’ noemen, blijkt een soort mindtruc te zijn, die eveneens vele malen is onderzocht en bewezen. NLP is er een voorbeeld van en EMDR ook. Van het gebied van Wernicke in de hersenen waar ik het vaak over heb, weet men ook dat het met bewustzijn (in de zin van alert zijn) te maken heeft. Waar is dus het enorme gevaar dat ik zou vormen voor de mensen met mijn oplichterij? Waar is de kolder die ik de mensen zou wijsmaken? Mijn geneeswijze is feitelijk niet eens alternatief, want alles is gewoon bewezen effectief. Dat artsen het zelf niet doen, is hun dus verwijtbaar. Daardoor blijven de mensen ziek en daar is de hele medische en farmaceutische sector schuldig aan!

 

Alles voor status en geld

Ze blijft ook maar koppig volhouden dat alternatieve geneeswijzen niet meer dan mogelijk een placebo-effect zouden hebben. Ook zoiets! Artsen nemen niet eens normaal de tijd voor hun patiënten, want ze voelen zich daar te goed voor en werken alleen maar voor het geld. Een enkele uitzondering daargelaten. Dat wat echter nu juist zo genezend werkt op mensen, dat is dat je ze positieve aandacht geeft! Daar groeien ze van en ze bloeien ervan op. Het verschaft hun het bewijs dat genezing mogelijk is, plus het verschaft hun een positief zelfbeeld. Daar is nog nooit iemand minder van geworden. Hoe gevoelloos moet je wel zijn om dat af te doen als ‘placebo-effect’?? Zonder liefde te ontvangen en zonder zelfvertrouwen kun je niet genezen, maar ook niet functioneren als mens! Wat is er immers genezender dan liefde? Het zelfherstellende vermogen werkt niet optimaal als mensen nooit liefde, vertrouwen en complimenten krijgen.

Dat wat genezend werkt, is het luisteren naar de ander; het maken van een welgemeende hartelijke opmerking, het versterken van het geloof van de ander in zichzelf. Het coachen dus eigenlijk. Het serieus nemen van de mens, het náást ze staan en moed inspreken. Het geven van voedingsadviezen die hun genezing ondersteunt. Het lief zijn voor de ander. Doe daarbovenop eens mijn helende gave, die bovenal bestaat uit een gigantische hoeveelheid liefde voor alles wat leeft. Dat dicht het gat in hun ziel, dat om te beginnen hun ziekte heeft veroorzaakt! Dat is de enorme toegevoegde waarde van alternatieve therapeuten. Homeopathische middelen werken inderdaad niet (zijn te veel verdund), maar dat doen heel veel farmaceutische middelen ook niet. Die hebben nog bijwerkingen ook. Maar alleen al de positieve interactie met de therapeut doet wonderen, waar menig arts nog veel van kan leren!

 

Negatieve ervaringen bepalen De Jongs houding

Mevrouw De Jong is getraumatiseerd geraakt door een tweetal negatieve ervaringen met alternatieve geneeswijzen, zo leert de Wikipedia. Die hebben haar tot een boze en harde persoon gemaakt, die zich met hand en tand verzet tegen alle soorten van genezing anders dan exact zo geleerd bij de studie medicijnen. Zij doet enorm hooghartig over haar arts-zijn, terwijl ze totaal niet lijkt te zien hoe verschraald ze eigenlijk is. Als ze echt had kunnen genezen, had ze die trauma’s allang eens aangepakt en verwerkt. Dan had ze een mooi karakter gehad en vreedzame gedachten gekoesterd over mensen, die in tegenstelling tot haar oprecht patiënten helpen. In plaats van een liefdevol en wijs hart heeft ze nu een lijf tot de nok toe vol met wrok, haat en jaloezie. Je ziet het gelijk aan haar uitstraling en je voelt het aan de ijzige toon waarop ze schrijft.

Screenshot-kwakx
Screenshot mailtje kwakx over mij aan oud-patiënt. Ze wisten niet dat ik de ontvanger van het e-mailbericht kende. Namen verwijderd. Overigens had ik mijn artikel wel degelijk aangepast, maar de RCC negeerde dat.

Ze laat daarom het gros van de artikelen van de VtdK schrijven door een verbitterde voormalige verslaggever van de Volkskrant, Broer Scholtens. Het is een hork van een man, van wie alleen bekend is dat hij een paar jaar sociologie gestudeerd heeft en die met zijn snerpende, hatelijke toon nog niet eens één zin in fatsoenlijk Nederlands weet te schrijven. De “stukjes die hij maakt” (zijn eigen woorden), zijn niet om door te komen zo saai en staan bovendien vol onjuistheden en respectloos fout gespelde namen. Moeten wij nu echt van déze mensen wijsheid ontvangen over hoe je van ziektes geneest? Zij hebben zelf therapie nodig!

Deze vereniging betaalt Google om haar prutschrijfsels hoog in de zoekmachines te houden, hetgeen De Jong en haar medeleden glashard ontkennen. Ik heb echter aan den lijve ondervonden dat een artikel van hen of hun vriendjes van andere websites in het niets verdwijnt, zodra ze het ‘loslaten’. Hoe laag-bij-de-gronds kun je zijn om zulke dwangmethodes te gebruiken tegen meestal oprechte behandelaars, omdat je in de zieke waan verkeert dat je God bent en over alle anderen je Eindoordeel mag vellen? Moeten we niet eens besluiten de VERENIGING voor de Kwakzalverij op te doeken in plaats van zij ons?

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.