You are currently viewing Hoe Florida omgaat met het coronavirus!

Hoe Florida omgaat met het coronavirus!

De avondklok is er enorm ingeslagen in Nederland. Het ís ook een bedreigend fenomeen, dat mensen aan de Tweede Wereldoorlog doet denken. Dat wordt door de regering afgedaan als ‘onzin’, want de mensen die nu leven, hebben de oorlog bijna niet meer meegemaakt – zo zeggen zij. Maar we hebben wel verhalen gehoord van ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s over hoe de oorlog was. Mijn pleegmoeder, die in Den Haag was opgegroeid, had er levendige herinneringen aan en vertelde er veel over. Ik zal maar niet vertellen over alle oorlogen en gevechten, die in mijn eigen land nog weer gewoed hebben ná de Tweede Wereldoorlog of elders op de wereld. Avondklok = oorlog of minimaal dictatuur: dat is het beeld dat deze maatregel oproept bij iedereen en dat mag niet aan de kant geschoven worden als ‘onzin’. Ik heb vandaag iemand voor u, die het héél anders aanpakt met coronamaatregelen en met eclatant succes.

Eerst wil ik u laten zien wat het Opiniepanel van Eén Vandaag over de avondklok te zeggen had. Er was laatst een peiling over en uiteraard heb ik die weer ijverig ingevuld. Dit panel beweert dat zogenaamd 63% van Nederland vóór de avondklok zou zijn en voor verlenging ervan ook nog. Ze zeggen ook niet ‘63% van onze ondervraagden’, maar van Nederland. Wel, bij Stand.nl dacht ‘Nederland’ daar geheel anders over! 84% vond dat die avondklok afgeschaft moest worden en ja, dat was ook vandaag. Oók Nederlands publiek!

Wat mij en ik weet zeker u ook zeer ter harte gaat, is het onderwijs dat onze kinderen moeten missen. Overal zie je reclames van kindjes met mondkapjes op en mama’s die hun met een zilveren stemmetje manipuleren om die dingen te dragen. Zo triest! Waar zijn we in vredesnaam mee bezig? Die mondkapjes maken mensen juist ziek, zo hebben al zoveel onderzoeken bewezen. Je kunt ze niet meer vinden, want Google laat ze gewoon niet meer zien. Al een hele tijd niet meer, maar het is beslist meermalen uit wetenschappelijke onderzoeken gekomen. Dat zegt ook gouverneur Ron DeSantis van Florida. Hij zegt dat er in Florida veel minder mensen zijn overleden aan of zelfs maar besmet met het coronavirus en dat bij hén de scholen gewoon open zijn en het bedrijfsleven weer op dreef is.

Exact hetzelfde vertelde Kristi Noem, de gouverneur van South-Dakota, enige tijd geleden. Het is waar: al die maatregelen maken de toestand er alleen maar erger op. Alle statistieken wijzen het uit. Wanneer krijgen de demissionaire regeringsleiders in Nederland dat eindelijk eens door en gaan ze stoppen met hun wanbeleid? U ziet hier Tucker Carlson, de held van FoxNews ook weer even. Die is ook lekker op dreef de laatste tijd weer.

 

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.