math

Hoe het kan dat Joe Biden 80 miljoen stemmen had

Ik open mijn mail vanmiddag en vind een mailtje van NewsMax met de resultaten van een paar peilingen over president Trump en zijn steun bij de GOP, Good Old Party oftewel de Republikeinen. Er zat ook een peiling tussen over hoe Newsmax concullega FoxNews aan het inhalen is. Er zat een opmerking tussen, die me deed inzien dat het niet alleen maar een vráág is of Joe Biden 80 miljoen stemmen heeft gekregen. Kijkt u even mee?

 

fully 20% of U.S. voters – or 30 million Americans – watch Newsmax regularly …

 

Hier is het artikel. Twintig procent van de Amerikaanse stemmers komt neer op 30 miljoen Amerikanen met stemrecht. Dat staat hierboven en dat komt uit een peiling van McLaughlin & Associates. Da’s een bekende in de Verenigde Staten, net als Rasmussen. Als 20% van de stemgerechtigden gelijk aan 30 miljoen is, dan is 100% dus 150 miljoen, niet? Wel, we gaan even terug naar de tweede klas lagere school. Groep 4 van nu. President Trump had 75 miljoen stemmen gekregen en zijn opponent Joe Biden 80 miljoen. Samen 155 miljoen! Is de massale fraude nu bewezen of niet? Zijn er 5 miljoen trollen ingezet? Zijn er vijf miljoen stemmen dubbel geteld? Hebben er vijf miljoen dode mensen gestemd? Of klopt de héle uitslag van de verkiezingen misschien wel niet?

Voordat u het artikel verlaat: hebt u een like gegeven? Een reactie? Nee? Even doen dan, dat is waardering voor de auteur die er hard voor werkt en het verdiend heeft om leuke reacties te krijgen van eerlijke mensen die haar alle goeds gunnen. En even delen! Zo hoort dat: internetetiquette.

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.