happy-house

Hoe vrij zijn we eigenlijk?

We hebben het altijd over politieke vrijheid, maar hoe vrij zijn we eigenlijk in ons persoonlijke leven? Hangt alles niet met elkaar samen in het leven? Dan moeten we toch kijken naar het hele plaatje en onszelf overal bevrijden? Vandaag gaan we er eens naar kijken en daarna ook richting politiek uiteraard.

 

Het toppunt van onvrij zijn

Meteen maar beginnen met een portie vette terreur, zodat je even goed weet wat ik bedoel met wel en niet vrij zijn. Er was dus een – overigens nog steeds bestaande – clan die in hun gestoorde illusies dacht dat de familie van mijn moeders kant afstammelingen van Jezus waren. Daarom ontvoerden zij haar, maar zij wist te ontkomen. Toen ze zelf een dochtertje kreeg, dachten ze uiteraard weer dat die dan óók van Jezus afstamde en grepen ze haar. Dat ben ik dan dus. Satanisten geloven wel degelijk in God, maar ze hebben dat geval dat de ene keer man is en dan weer vrouw: Baäl, Astarte, Ishtar, Athena in haar beginjaren (later is ze door de Grieken omgevormd tot godin van de wijsheid), Baphomet en hoe heten ze allemaal. Ze geloven dat ze die krengen moeten voeren met kinder- en jongemeisjesbloed, want anders zouden ze zogenaamd niet normaal kunnen leven. Niet alleen gestoord, maar levensgevaarlijk.

Jezus, daar geloven ze zelfs heel erg in, maar ze wijzen hem af net als ze de echte God – het goede – afwijzen. Dus toen ze dachten dat mijn familie afstamde van Jezus, moesten en zouden ze ons per se beheersen, zodat we hen niet omver zouden werpen. Dat is immers de profetie van Jezus geweest: “ik kom terug en vernietig de duistere machten, waarna we leuk gaan leven”. Nou, dat zien deze gasten dus niet zitten, want zij onderdrukken alles wat leuk is en willen alleen maar alle macht hebben. Doordát de top van die clan opgroeit met gruwelijk misbruik op letterlijk álle vlakken, dat hun aangedaan wordt en ze later bij anderen ook weer moeten aanzien en doen, weten ze totaal niet wat ze met liefde of vriendelijkheid aan moeten. Ze zijn bovendien seksueel ziek en dat kan gaan van aseksueel tot pedofiel, SM-liefhebber of serieverkrachter, want liefde tussen twee partners kennen ze ook niet. Ze trouwen met iemand die ze nog meer macht verschaft en vaak adopteren ze hun kinderen zelfs. Het is een omgekeerde wereld, waar je echt niet zomaar aan went als je die leert kennen ofzo.

 

Gevangen in de hel

Mensen die als kind in zo’n omgeving hebben moeten opgroeien, zijn voor het leven kapot. Je hoeft maar één keer misbruikt te zijn of je ziel is al aan stukken gereten. Dan heb je nog niet direct een dissociatieve stoornis, want dat hangt van je brein af, maar je kunt niet meer normaal functioneren. Als je daarna gehard wordt, kun je op een sadistische manier over anderen heersen, zoals je ziet bij veel mensen in de politiek en andere hoge functies. Maar als je een mooie mens bent met het hart op de juiste plek, gaat alles in je leven verkeerd. Relaties, vriendschappen, verslavingen, banen en ook je gezondheid zijn allemaal verstoord. Dit is een extreme vorm van je vrijheid kwijt zijn, maar het is niet het enige dat je vrijheid ontneemt.

Want hoe dacht je dat je leven eruit gaat zien, als je in de Afrikaanse Sahel wordt geboren? Als je je kindertijd al overleeft, ben je nog altijd gebroken en kun je je niet opwerken. Over een paar generaties verspreid misschien, maar één leven is daar niet lang genoeg voor. Of als je in een arm gezin in een land als Thailand of India wordt geboren. Daar kom je ook niet zomaar uit. De favela’s in Brazilië zijn eenzelfde verhaal. Er is wel eens iemand uitgekomen, maar dat is heel zeldzaam. Niet iedereen is vrij om in het leven te doen wat hij of zij zelf wil en de meeste mensen weten niet eens wat keuze is. Als ergens een heel klein kansje is, dan grijp je dat met beide handen vast en doe je er alles aan om te slagen. Na een aantal mislukkingen geloof je er niet meer in en accepteer je je harde lot maar. Murw geslagen door het leven. Hoe triest is dat? Dat komt omdat we in een wereld leven, waar die kwade clan het voor het zeggen heeft. Daar kom je niet maar zo even weer uit. Ze laten je niet los immers, maar je kunt hen wél loslaten en uiteindelijk kom je dan toch vrij.

 

En hier in de westerse wereld …

Wat denk je er zelf van? Ik ken veel mensen die het leuk vinden om te werken en er veel plezier uit halen, maar het is wel een zware sleur. Vooral als je ook nog uren moet reizen om op je werk te komen. In de file heen en terug. Een baas boven je die niet altijd beslissingen neemt waar je blijer van wordt. Collega’s die elkaar pesten en waar je niet mee door één deur kunt. Een laag salaris, een hoge hypotheek en te veel uren. Hetzelfde geldt voor kinderen op school. Sommige hebben het daar leuk, maar voor de meeste kinderen is school een harde dobber. Pesterijen, moeite met leren, geen vriendjes, veel uren …

Ouders die allebei veel te hard werken, omdat ze alleen maar aan geld denken en er niet voor de kinderen zijn. O en wat dacht je van al die mensen die met een bazige, narcistische partner moeten leven, omdat ze daar niet af kunnen? Als je bij zo iemand weggaat, pakt die ten eerste al je geld af en als dat niet lukt, je kinderen. Hij of zij verpest je goede reputatie en zelfs na tientallen jaren is het nog niet afgelopen met stalken, treiteren en pesten. Zo vrij zijn we allemaal niet! Iedereen heeft wel een punt in het leven waarop hij of zij niet vrij is. Kijk daar maar eens naar.

 

Politieke vrijheid

Zonder dat ik het over de coronadictatuur en de klimaatterreur heb gehad of zelfs maar over de übercommunistische Great Reset, heb ik een artikel volgeschreven over alles wat je niet vrij maakt. Natuurlijk heb je in een land als Nederland vrije keuzes: een opleiding en daarna beroep bijvoorbeeld, een partner, vrienden en verder kun je uit alle omstandigheden het beste zien te halen met een positieve insteek. Pinda’s met of zonder zout, brood met zonder gluten en nep- of juist echt vlees. Ik heb niet de intentie om een potje te zitten klagen! Maar we zijn allemaal minder vrij dan we zouden willen en ik weet zeker dat als we onszelf van binnenuit bevrijden uit onze eigen gevangenis, dat we dan ook die politieke vrijheid zullen krijgen. Het gaat er immers allemaal om wat je jezelf en een ander gunt.

Kijk maar eens naar Australië bijvoorbeeld, waar nu een verschrikkelijke dictatuur heerst wat corona betreft. Of Duitsland! In Australië is het leven in het algemeen heel streng en kinderen moeten er bijvoorbeeld in zo’n ouderwets uniform naar school, om maar een voorbeeld te noemen. Ook de Duitsers staan bekend om hun discipline en niet om hun vrije manier van leven. In een land waar de inwoners niet veel vrijheid gewend zijn en die zichzelf ook niet gunnen, is het veel gemakkelijker om een dictatuur in te stellen dan in een land zoals Nederland, waar iedereen z’n waffel opentrekt als iets hem of haar even niet aanstaat. We kunnen onszelf wel oerirritant vinden af en toe, maar op dít moment zijn wij één van de landen waar de minste inbreuk op de vrijheid is gekomen door dat stomvervelende virus en z’n gevolgen. En dat komt omdat wij zélf vrijer zijn dan de meeste andere volkeren.

Maar we zijn niet vrij genoeg, want ook hier komt nu toch een vaccinatiepas. Het hangt van onze eigen innerlijke vrijheid af hoe snel we weer van die pas af zijn. Mensen die zich hebben laten vaccineren met gevaar voor hun gezondheid en zelfs hun leven gunnen het anderen die níet in de val getrapt zijn, namelijk niet dat die ook vrij zijn. Heel veel mensen hebben die prik laten zetten om ‘het goede voorbeeld te geven’, zodat het hele land zogenaamd van de coronaterreur zou afkomen. Ze vergaten in hun ijver dat ze helemáál geen vrijheid kregen en zijn woedend dat ze ook na twee of zelfs drie vaccins nog altijd niet beschermd zijn tegen het virus, tegen het doorgeven ervan én dat hun immuunsysteem er slechter aan toe is dan eerder in plaats van beter. Daarom zijn ze voor die vaxxpas, want ze zien in dat ze zich hebben laten ringeloren en nu willen ze compensatie.

Dat is fout, want wat ze hadden moeten doen, was eerst nadenken voordat ze die prik lieten zetten. Het is niet de schuld van mensen die zich géén oor hebben laten aannaaien dat corona nog altijd een probleem is. Sterker nog: dankzij hen (ons) zijn we hier nog geen Australië. De dictatuur is de schuld van een klein stel boeven met te veel macht (Wuhan, het Amerikaanse CDC, het WEF, de WHO en de EU) en een stel regeringen dat zich de les door hen laat lezen. En de domme mensen die op slaafse partijen blijven stemmen, tegen beter weten in. Dus even in de spiegel kijken, even slikken en ons komen helpen om onze laatste vrijheid te behouden, is een betere oplossing dan blijven kniezen.

 

Oplossingen?

Wel, ik heb met veel genoegen kennisgenomen van India’s oplossing tegen corona. Daar verstrekte de regering gewoon doodsimpel Ivermectine aan iedereen die het wilde en ik geloof nog gratis ook. In veel Afrikaanse landen deden ze hetzelfde, maar dan met Hydroxychloroquine en ook in bijvoorbeeld Vietnam waren bijna geen coronaslachtoffers. Waarom? Omdat die regeringen daar, zolang ze dat voor elkaar kregen, maling hadden aan de WHO en hun kornuiten, die per se moesten en zouden hebben dat mensen zich lieten inspuiten met een ondeugdelijk vaccin. Zolang deze landen daaraan konden ontkomen met een betere oplossing van zichzelf, deden ze dat.

Ik geloof er ook helemaal niets van dat die zogenaamde Indiase of Delta’variant’ van dat virus opeens zo huisgehouden heeft daar en in alle bovengenoemde landen. Wat ík denk, is dat het WEF of anders wel de WHO of de EU deze landen gedreigd heeft dat ze geen ontwikkelingshulp meer krijgen of geen zaken met het buitenland meer mochten doen, als ze niet onmiddellijk in het gareel gingen lopen en dezelfde coronadictatuur gingen instellen als elders. Mét ook de eis dat hun bevolking zich liet vaccineren. In Afrika zijn maar liefst zeven staatshoofden vermoord (“toevallig overleden”), precies in de landen waar ze dat HCQ verstrekten. Dat is de enige reden waarom het coronavirus toch nog een probleem is geworden in een aantal landen die hun vrijheid probeerden te behouden.

Als je afdwingt dat gezonde mensen zich massaal laten testen met zo’n incompetente PCR-test, krijg je natuurlijk allemaal valse positieve resultaten en lijkt het net alsof het land in kwestie gefaald heeft in het coronabeleid, door in te gaan tegen de Geweldige WHO. Eigenlijk zijn die testen het ultieme én enige machtsmiddel van WHO, VN en WEF. Ik hoor gelukkig al maanden mensen op Twitter elkaar aansporen om te stoppen met die (zelf)testen, want dan kan de regering niet meer beweren dat er zogenaamd zoveel besmettingen zouden zijn. 70% is ingeënt, schijnt, en dat was het doel van de EU in samenspel met de WHO. Als niemand zich meer laat testen, kunnen ze niet meer doorgaan met vaccinatiedwang. Zo simpel is het! Als je verkouden bent, blijf je een paar dagen thuis van werk of school, zodat niemand kan eisen dat je zo’n test doet. Probleem opgelost!

Meer oplossingen: vaccinatiepas en voedseltekort blokkeren

Bij gebrek aan kennis van het Griekse alfabet kwamen de media vervolgens aanzetten met een of andere Lambdavariant. Nou, die redde het niet en de daarna weer opgedoken Mu-variant ook niet. Hoor je niets meer over, want ze hebben de macht niet meer. De manier om je vrijheid te behouden, is weigeren je aan te passen, zonder de wet te overtreden. De waarheid over dat dat hele virus niet natuurlijk is (tenminste niet bij mensen) komt toch wel bij alle mensen terecht inmiddels en daardoor heeft de regering de macht niet meer om nog meer hachelijke maatregelen af te dwingen. In Rusland was het heel snel afgelopen met vaccinpaspoorten, want de mensen gingen gewoon niet meer uit, klaar. In Engeland heeft de regering die pas maar weer teruggetrokken, om dezelfde reden en ook in alle andere landen waar die pas wél is, komt zoveel weerstand en nemen mensen zo massaal ontslag, dat de regeringen niet anders kunnen dan buigen. En zo hoort het, want wij als volk zijn uiteindelijk de baas!

Over het klimaatverhaal is het exact hetzelfde. De boeren die weg moeten, zetten gewoon het hele land klem en geen minister die hen dan nog van hun land afkrijgt. Het hele land staat bovendien achter ze. Onteigenen? Niks ervan. Veel boeren wonen al generaties lang op hetzelfde land en dat geven ze echt niet maar zo op. Het klimaatverhaal is toch één grote quatsch en misschien is het je opgevallen dat het de gezamenlijke regeringen niet eens gelukt is om een voedseltekort te creëren dit jaar. Ja, je zou het nog bijna vergeten, maar dat waren ze van plan. Nou ja, het WEF had het dan verzonnen en alle regeringen op de wereld moesten eraan meedoen. Ze wisten een paar vette natuurrampen te bewerkstelligen door slecht onderhoud van watervoorzieningen te combineren met mogelijk weerbeheersing of in ieder geval weten dat er stortregens kwamen en dan expres sluizen dicht laten of een dam openen. Toch zijn we er weer bovenop gekomen, ondanks dat er veel onnodige doden zijn gevallen en liggen de supermarkten gewoon vol. Behalve in Australië dan, want daar staken de vervoersbedrijven van voedsel al een paar weken vanwege die vaxxpas.

 

Innerlijke vrijheid

Uiteindelijk zit vrijheid binnenin je: het bestaat uit datgene wat je jezelf en anderen gunt. Als je jezelf en een ander dus heel veel gunt, ben je een heel vrije persoon en dat heeft zo z’n uitstraling op het hele land waarin je woont. Maak jezelf dus maar vrij! Gun jezelf die geweldige baan, gun het jezelf dat je lekker ontspannen bij de kinderen thuiszit als moeder of vader. Gun jezelf een leuke vakantie, een nieuwe auto en ja gun het jezelf dat je ontspannen en gelukkig bent. Pieter Omtzigt vertelde in de krant dat hij helemaal gelukkig werd, toen hij met een burnout thuiszat en lekker bij zijn gezin kon zijn. Gun jezelf een evenwichtig leven en met ‘jezelf’ bedoel ik ook je gezin, mocht je dat hebben. Als je jezelf al die dingen gunt, gun je die een ander ook en gek genoeg bevrijd je daarmee ook je land!

Zo en ik gun het mezelf dat ik morgen, wanneer de buren komen helpen om onze tuin van een jungle om te toveren in een beschaafde tuin, iets lekkers heb om ze te bedanken voor hun moeite. Dus ga ik iets voor ze bakken, want ik gun het hún dan ook weer dat zij een beloning krijgen voor hun harde werk. Vrijheid, zie je wel? Dat is het. Vrijheid is ook geluk namelijk!

En om míjn vrijheid te behouden, zolang ik nóg steeds niet vrij ben van die sekte, mag je mij donaties sturen. Dat kan hier gelijk onder en wat daar óók kan, is je inschrijven voor de nieuwsbrief en mijn artikel – dit en andere – delen. Onafhankelijke journalistiek is immers een groot doel dat je moet koesteren en steunen!

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Spread the love:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.