america-first

Hoe weg is Donald Trump eigenlijk?

Na vijf doodzieke dagen waarop ik ‘maar’ één artikel heb geschreven en gisteren zelfs geen, staat er weer een bult deeg te rijzen op de verwarming. Als alles goed gaat – of deo volente zoals christenen vroeger zeiden: als God het wil – wordt dat straks een kersvers brood. Gaat alles níet goed, tja dan heeft God het niet gewild en zo gemakkelijk is het eeuwenlang geweest om een gelovig mens te zijn. Verder ontdekte ik dat er nog best wat mensen zijn die geloven dat meneer Trump terug zal komen als president. Zijn opvolger maakt een enorme bagger van het land. Dus misschien is het best een idee om eens te bekijken hoe de zaken er eigenlijk voorstaan in het land aan de overkant van de vijver, zoals de Engelsen Amerika zo prachtig noemen. Hoe weg is de heer Trump eigenlijk?

Als u naar de meest bekende media kijkt of als u die leest, is Joe Biden zo ongeveer God en ik las laatst dat zelfs een presentator op CNN hem daadwerkelijk met God had vergeleken. Uiteraard noemde die Donald Trump in dezelfde zin als de duivel. Ik kan het artikel helaas niet meer vinden, maar als u deze video van 25 seconden bekijkt, hebt u gelijk uw hele portie humor voor de hele week binnen:

 

 

In het Bidenkamp …

Ach en wat lees je dan zoal? De Mexicaanse president vertelt dat Joe Biden $4 miljard heeft beloofd aan de Centraal-Amerikaanse immigranten in de VS. De helft van Joe Bidens volgers op Twitter zijn nep en China vliegt in het luchtruim van Taiwan rond met militaire oorlogsvliegtuigen. Joe doet zich opeens voor als een toegewijd katholiek, terwijl hij van zijn leven waarschijnlijk nog niet eens een kerk van binnent gezien heeft, totdat hij president werd. Enige tijd geleden noemde de paus hem nog een ongelovige.

 

Bizar beleid

Verder heeft Twitter de algemeen directeur van MyPillow, een soort internetwinkel-van-Sinkel, voor altijd verbannen. De man heeft vorig jaar gezorgd dat de zorg in het hele land mondkapjes kreeg, maar daarna steunde hij president Trump. Dat is verboten in Amerika en nu moet zijn bedrijf maar even kapot. Het is een drama en ik hoop dat dit bedrijf het redt.

Verder is het ganse land nu boos op Biden, vanwege het rigoureuze sluiten van de pijplijn voor aardolie vanuit Canada naar de raffinaderijen in Texas. Eerst was er gezeur over of dat wel echt 11.000 banen heeft gekost, maar na een factcheck van meerdere kranten en krantjes is dan eindelijk vastgesteld dat het inderdaad klopt. Dan blijkt dat Biden wel érg veel geld voor zijn campagne heeft gekregen van onbekende en ook wel obscure anonieme donateurs.

Van de 26.000 militairen die Bidens inauguratie moesten beveiligen, zijn alleen die van Texas al een paar dagen geleden teruggeroepen. De rest is nog steeds in Washington DC en de Senaat vindt het welletjes geweest. De Democraten moeten maar eens ophouden met het uitschelden van de miljoenen Trumpsupporters voor terroristen, nadat zo overduidelijk gebleken is dat degenen die het Capitool hadden bestormd op 6 januari jl., leden van Antifa waren.

Nog zo’n heikel punt van geschil tussen Democraten en Republikeinen is dat veel doorgeslagen Democraten vinden dat abortus tot aan de geboorte en zelfs tot een paar uur daarna nog moet kunnen. Republikeinen hebben het liever helemaal niet, maar een belangrijke peiling wees gisteren uit dat de meeste Amerikanen wel met een toestemming voor abortus tot 3 maanden kunnen leven.

 

Moord door BLM-activiste

Verder heeft een BLM-activiste haar 3-jarige adoptiedochtertje vermoord. Ook in Amerika is Jeugdzorg volkomen verrot en krijgen de meest bizarre en onveilige “gezinnen” adoptiekindertjes toebedeeld.

Hier nog even Joe Bidens miljoenen nieuwe nepvolgers.

 

Nieuws uit de Trumpgelederen

Daar lees je dat er nog weer een andere rechtszaak tegen Trump diende, maar dat die weggewoven is door het Hooggerechtshof van de VS. Het ging over de vraag of hij zijn bedrijf wel had mogen houden tijdens zijn presidentschap. Zoals u ziet, slaat het allemaal weer als een tang op een varken, want Joe Biden doet NU openlijk zaken met China en geen haan die ernaar kraait. Donald Trump heeft zijn bedrijf en alles wat erbij hoort aan zijn drie kinderen overgedragen, toen hij president werd. Zijn salaris van rond de 4 ton aan dollars doneerde hij aan goede doelen en ook dát stond uiteraard weer niet in de bekende media. Gelukkig zijn nieuwskanalen NewsMax en OANN inmiddels uitgegroeid tot internationale proporties, net als nieuwswebsites Breitbart en The Pundit Gateway. En het moedige NeonNettle.

Er werd gespeculeerd dat president Trump zogenaamd een derde politieke partij wilde oprichten: the Patriot Party. Ik heb het hier niet verteld, omdat ik er niets van geloofde en inderdaad is het onderwerp van tafel. In plaats van te vertellen dat ze het mis hadden, zeggen de media nu dat Trumps omgeving het idee uit zijn hoofd gepraat heeft. Mooi om dat ego te zien. Wat hij wél heeft gedaan, is een kantoor van de Voormalige President – Office of the Former President – openen in Florida. Daarmee wil hij zijn plannen om Amerika weer recht op de benen te krijgen, toch nog proberen uit te voeren.

Verkiezingsfraude

Ook de onderzoeken naar de verkiezingsfraude van 3 november jl. gaan door, zoals ik al eerder meldde. Steeds grotere en ergere fraude wordt gevonden, want eindelijk mogen dan in Georgia de stem- en telmachines van Dominion onderzocht worden. Daar blijkt duidelijk uit dat ze online waren tijdens het stemmen, wat verboden is. Ook blijkt dat de resultaten mathematisch gezien zo in elkaar steken, dat geen mens het had kunnen doen en dat het ook niet van nature had kunnen gebeuren. Ik geloof dat de video even in Rumble zelf geopend moet worden. Er is een probleem met mijn prachtige nieuwe deelknoppen. Nu doen allerlei technische foefjes het niet meer.

https://rumble.com/vdc0hb-mathematician-election-numbers-dont-add-up.html

 

Aanklacht – impeachment tegen Donald Trump

De aanklacht van Nancy Pelosi, die met haar 81 jaren en drankverslaving echt iets te oud wordt om nog te werken en zeker als voorzitter van het Amerikaanse parlement, tegen voormalig president Trump is van de baan. De senatoren (Eerste Kamer) hebben het onding afgewezen, omdat hij ten eerste niets misdaan heeft en hij ten tweede al vertrokken is. 45 senatoren stemden voor het stoppen van deze onzin, zoals u hier kunt zien.

 

Dat was het nieuws voor vandaag, dames en heren! Wat er nu aankomt, is dat de Democraten gaan pushen om het Hooggerechtshof van 9 naar 13 rechters uit te breiden. Als ik heel eerlijk ben, denk ik niet dat de regering-Biden het lang zal uithouden in Washington. Ik hield mijn hart vast, omdat de Democraten in beide Kamers van het parlement een meerderheid hebben, maar de wijze oud-burgemeester van New York Rudy Giuliani had gelijk: zo’n vaart loopt het niet. Ook tussen de Democraten zitten verstandige mensen. Ze zijn niet allemaal extreem-links, Woke-verslaafd en vóór de plannen van hun top om een totalitaire staat te beginnen. Als Biden weg is, moet vice-president Kamala Harris president worden. Dat zie ik ook niet erg zitten, want die kan dat mijns inziens nog geen dag aan. Ze raakt gelijk in paniek als er even iets misgaat en dan valt de regering om. Dan wordt Donald Trump niet gelijk weer president. Ik denk dat dat ook niet gebeurt, als zijn partij het toch nog voor elkaar krijgt om de fraudezaak van de verkiezingen te winnen in een rechtszaak. Verkiezingen zijn denk ik een meer logische keuze, maar laten we eerst maar eens afwachten hoe het allemaal verdergaat. Fijne dag!

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.