russia-kremlin

Wat uw reactie op dit artikel zal zijn, weet ik al: “Dit zeiden we je toch Natassa? WIJ wisten dit allang!”. Ja leuk, maar u hebt de ministers en parlementsleden van uw land niet persoonlijk leren kennen zoals ik. Als je iemand plotseling te spreken krijgt, maar diegene niet goed kunt zien en met moeite kunt verstaan, heb je even tijd nodig om te weten wie eerlijk is en wie niet. Zo heb ik Mark Rutte kunnen beluisteren, toen hij met de Russische president Poetin zat te praten en door zijn gedrag ná dat gesprek weet ik nu helemaal zeker wie hij is.

In mijn vorige column van gisteravond vertelde ik dat nieuw politiek beleid een bepaalde weg neemt om de nationale regeringen en de instanties van een land te bereiken. Dat gaat zo:

 

 American Congress Group Biden >>> WEF >>> KPMG >>> EU >>> nationale regering >>> uitvoerende instanties.

 

Dus: die Amerikaanse gastjes van het clubje van Biden, Pelosi (voorzitter parlement), Obama enzovoort hebben iets wat ze er doorgedrukt willen hebben. Voorbeeldje: ze willen een voedseltekort creëren in het land. Dan gaan ze daar angst over zaaien in het land, terwijl ze het WEF onderhands de opdracht geven iets te bedenken om zo’n voedseltekort ook daadwerkelijk op touw te zetten. Daar komt dan een idee uit, want in het WEF zitten mensen van alle regeringen op de wereld bijeen, tezamen met mensen van grote bedrijven, organisaties en ngo’s. Als dat idee goed bevonden wordt door de Congress Group, gaat het naar KPMG en dan wordt het direct doorgestuurd naar bijvoorbeeld de onderwijssector, de zorg, de ICT-sector, de banken enzovoort in de verschillende landen op de wereld waar de Amerikanen iets te zeggen hebben..

Dat is hoe het werkt en dat is belangrijk om te weten. Waarom? Wel, omdat de ministers, staatssecretarissen en parlementsleden in Nederland – en in ieder land uiteraard – net doen alsof ze zo weinig te vertellen hebben. “De EU bepaalt alles!”, roepen ze hard, maar hebt u de EU gezien in het rijtje organisaties dat de plannen bewandelen? Nee dus hè. De plannen worden nu namelijk niet meer binnenslands besproken zoals zo’n 50 jaar geleden en zelfs niet meer in Brussel. Ze worden nu in Davos besproken, want ja, het is zo lekker hándig als je die enorm machtige bedrijven er ook gelijk bij hebt. Dan kun je die ook gelijk een gunst doen, zodat ze nóg machtiger worden, terwijl de wereld een steeds kleiner dorp wordt met dat globalisme dat werkelijk nergens goed voor is. Nee ook niet voor die grote bedrijven, want die vallen allemaal om zodra ze de top bereikt hebben van geld en macht. En dat komt omdat de Amerikaanse Democraten bovenaan de voedselketen staan.

 

 Natassa News is een onafhankelijke nieuwswebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan. Natassa Vassiliou vecht met haar unieke frisse blik en enorme kennis heel hard en uiterst effectief voor een betere wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help Natassa News echter blijven bestaan en steun haar met een eenmalige of beter nog maandelijkse donatie. Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Op dit moment is de machtsclan bezig om KPMG eruit te gooien als partij die de besluiten uit het oergezellige WEF-theekransje naar de verschillende sectoren in het land brengt. Daarom hebben ze geëist dat het gigantische bedrijf zich onmiddellijk terugtrekt uit Wit-Rusland en Rusland vanwege de sancties tegen Rusland, iets wat het niet zo snel kan. Het gaat daarin falen en dan zegt de machtsclan hun vaarwel. Zo werken ze immers altijd, net als de maffia: als ze van iemand af willen, geven ze die een onethische of onmogelijke opdracht. Faalt diegene vervolgens, dan ligt hij of zij eruit. Zo houdt de hardcore club altijd de macht binnenboord en kunnen ze nooit op hun mis- en wandaden gepakt worden. Alles gaat om de woorden en zinnen die ze gebruiken om zichzelf nog steviger in het zadel te hijsen en daarom is het zo goed dat ik, die hen omver moet gooien, taalwetenschapper ben en precies afgestudeerd op het gebied van hoe je het publiek manipuleert middels psychologisch handige taaluitingen. Een talenstudie is niet dom: als je maar niet meegaat in de wokecultuur die op de faculteiten hangt en als je maar logisch blijft denken.

 

Premier Rutte en zijn intenties

Wat heeft Mark Rutte nou eigenlijk tegen Vladimir Poetin gezegd? Wel, hij wilde zelf blijkbaar graag dat ik dat hoorde, want hij had dat afluisterapparaatje aan staan, op mij gericht, terwijl hij het gesprek voerde. Wopke Hoekstra was er ook bij, maar die heb ik niets horen zeggen. Hij knikte alleen af en toe. Premier Rutte zei heel duidelijk tegen president Poetin: “We kunnen je niet helpen, dat spijt me zeer. We moeten met de EU mee, want daar kunnen we niet uit”. Iets over handelscontracten en de rest vond ik niet meer zo belangrijk. Het ging om die ene zin we kunnen je niet helpen. Ten eerste vraag je je daarbij af waarom Poetin hulp van het kikkerlandje Nederland zou willen hebben in een crisis met het joekel-van-een-land Oekraïne; en ten tweede is het klinkklare onzin dat Nederland niet uit de EU zou kunnen. Rutte wil dat niet. Dat is niet hetzelfde als dat het niet kán.

Sinds ik vorig jaar april plotseling door de mokercorrupte gemeente Waadhoeke in Friesland uit de bijstand waar ik sowieso al niet in hoorde, werd gekeild, kreeg ik iedere maand op mysterieuze wijze wat geld toegestuurd. Dus eerst vond die gemeente het helemaal okee om mij financieel te ruïneren, door met de idioten van een kwakzalverijmafkezen in Amsterdam samen te heulen tegen mij, om te voorkomen dat mijn jongens naar een goede school konden hier in Friesland en dat ze me bovendien afgepakt moesten worden. Het hele huis is gesaboteerd door iemand uit onze vorige woonplaats Wageningen, die hier familie heeft die dat klusje even geklaard heeft vlak voor onze verhuizing. Die heeft de vorige bewoners verteld dat ze vóór hun verhuizing nog even hun friteuse met van dat hardwordende vet in de gootsteen moesten legen (!) en zowel de cv-ketel als de doortrekker van het toilet heeft hij zo beknoeid, dat die met de tijd steeds verder kapot zouden gaan.

Daarna vond deze vuile gemeente het bovendien geweldig om mij de halve uitkering die ze me duidelijk zelfs nog niet gunden toen ik dood lag te gaan van de constante tia’s en hartaanvallen, afhandig te maken. En een leedvermaak dat ze hadden! Ze beantwoordden mijn officiële klacht niet eens, want ja … tot en met het Rijk en tot en met Amerika zat die hele machtsclan achter mij aan, omdat hun geloof voorschrijft dat ik zogenaamd ‘God” zou zijn en weet ik het allemaal.

 

Heeft de regering nou macht of niet?

Als twee simpele gemeentes en een Rijk al kunnen samenwerken met z’n allen tegen één alleenstaande en doodzieke moeder, denkt u dan echt dat ze niet de macht hebben om een behoorlijk stel wetten in te stellen, waardoor het het land voor de wind gaat? Natuurlijk kunnen ze dat! Ook al wordt de hele mikmak tegenwoordig met EU, de Amerikanen en al in dat WEF besproken, dat wil nog niet zeggen dat alles wat men daar vindt ook per se moet gebeuren. In Hongarije kan premier Orbán toch ook zeggen dat het Schluss is met de vluchtelingen en kan hij weigeren zich uit te spreken tegen Rusland? Met de Hongaarse economie gaat het prima, want Orbán en zijn regering hebben ich niet druk gemaakt om het coronagedoe. In Zweden kon de regering toch ook besluiten dat er geen lockdowns kwamen? In Servië – ook al hoort dat land niet bij de EU – kunnen ze Rusland toch ook steunen en in heel veel Oost-Europese landen zijn er toch nauwelijks gevaccineerde mensen? Dat beslissen hun regeringen, want in die landen hebben de mensen nog iets aan verstand en kiezen ze verstandige politieke leiders.

Het probleem in Nederland is dat iets meer dan de helft links en dus globalistisch georiënteerd is. Helemaal klimaatfanaat, geitenwollensokkenwoke of gewoon met een dwarse kop stemmen ze massaal op debiele partijen als Partij voor de Dieren (!), GroenLinks, D’66, VVD die helemaal woke geworden is en CDA. Wát er ook gebeurt, ze blijven allemaal dat stemmen. Volgens mij is er niet eens fraude nodig in dit land om partijen als FvD of PVV klein te houden: de andere 45% is gewoon te laf om daarop te stemmen, zelfs al vertellen ze het aan niemand. En dan heb je nog wat: ik vertel nu al geruime tijd dat iedereen op de wereld die iets voorstelt, tegenwoordig zo’n vreemdsoortig afluisterapparaatje aka walkie-talkie in bezit heeft. Het is echt bizár wat je daarmee kunt, want dat stel je dus in op een persoon. Daardoor werkt het zonder bug, maar je wordt wel met het energetische veld dat om ons heen ligt en waar je bijvoorbeeld in je dromen bent, verbonden.

Daardoor kun je met enige oefening telepathisch met elkaar praten, maar er is nog iets: als je dat apparaatje aanzet, dan weet je gelijk alles wat er te weten valt. Wie er de macht bezitten op de wereld, wie ík ben en wie mijn man Costas is en allemaal dit soort dingen meer. Daarom komen al die politieke leiders met mij praten. Dus zo ongeveer alle parlementsleden in het land hebben zo’n apparaatje en weten dat Amerika echt, echt, echt de wereldheerschappij probeert te grijpen en een zo verstikkende dictatuur wil instellen, dat niemand daar ooit meer uit kan. Dit gaat daadwerkelijk gebeuren. Dat kan ik jullie wel zeggen, want ik heb misschien niet zo’n apparaatje, maar ik word er wel 24/7 mee in de gaten gehouden door de halve wereld en ik weet dus óók zo’n beetje alles. Niet zoveel als die types die zo’n ding hebben, maar ik weet wel heel veel meer dan een gemiddeld mens.

 

De nabije toekomst

En ik voorspel u met klem het volgende: als deze clan het voor elkaar krijgt dat zij de macht grijpen voordat mijn zoons en ik gevlucht zijn naar onze familie, gaan ze ons uithongeren. Ze willen ons namelijk op zo’n manier dood hebben dat we nooit meer kunnen terugkeren. Die idioten geloven immers in reïncarnatie en al die onzin. Voormalig minister Ferd Grapperhaus en zijn nieuwe vrouw zijn nú bezig om allerlei juridische dingen te regelen om mij in de val te laten lopen, maar wij hadden het op tijd door. Wat u óók op uw geweten zult hebben, is dat uw kinderen voor eeuwig in die dictatuur vastzitten. Ik ga het namelijk redden om op tijd weg te komen met de jongens. Dan kunnen wij u niet redden, want ook in Amerika zal er burgeroorlog zijn. Deze dictatuur zal zó wreed zijn als nog nooit eerder gekend is in de hele geschiedenis van de mensheid. Alles wordt gecontroleerd met 5G internet, net als in China maar dan nog veel erger en zodra je iets doet wat ‘niet mag’, word je opgepakt en in zo’n concentratiekamp van de FEMA gezet. Daar kom je nooit meer uit en je kinderen laten ze rustig op straat verhongeren. Laat daar geen twijfel over bestaan, ik heb de toekomst gezien. Ze gaan het niet redden om de hele wereld eronder te krijgen, maar een groot deel van Amerika, Australië en Europa wel.

Ze laten het leger op burgers schieten, burgers verschrikkelijk martelen en niemand mag meer bezit hebben. Kijk maar eens naar de honderden quarantainekampen die ze in China aan het bouwen zijn en die ‘ze’, dat zijn die Amerikanen van de top van de ‘Democratische” partij. Het is immers niet China dat zo machtig is, maar de Verenigde Staten die hun hele arm in dat land hebben gestoken en er de dienst uitmaken. De dictatuur is daar feitelijk al begonnen, zo mag u het zien. Xi Jinping is een enorm moedig man dat hij zich nu in de Oekraïnecrisis tegen de Amerikanen durft te keren en Rusland durft te steunen. Het is Amerika dat totaal verrot is en niet Rusland! Rusland is een zeer democratisch land met 23 deelstaten, die heel veel zaken zelf beslissen.

President Poetin is niet zoals president Biden een absoluut despoot. Hij kan alleen nieuwe wetten voorstellen voor het land, maar daarover wordt vervolgens in de deelstaten – oblasts – gestemd. Geloof geen onzin van tv en internet, maar ga zelfs eens iets verder lezen dan uw neus lang is. Hebt u wel gezien hoe Biden machtsspelletjes speelt met staten die zijn belachelijke wetten niet willen uitvoeren, zoals Texas? Het eerste dat hij deed zodra hij president was, was die pijpleiding Keystone XL dichtgooien. Half Texas zat gelijk zonder werk en al het overheidsgeld ging op aan uitkeringen, ziet u? Dat soort dingen gebeurt niet in Rusland, want daar heeft de president eenvoudigweg de macht niet voor. Dus die kolder van “Poetin voert oorlog”, “Poetin bombardeert Oekraïne plat”, “In Rusland mag je je mening niet zeggen en niet demonstreren” en meer van die flut is beslist niet waar. Vergeet niet dat Oekraïners ook Russen zijn en dat de Russen die mensen niet maar zo uitmoorden. Als dat zo was, zouden de Amerikanen toch wel ingegrepen hebben? Maar die zijn bang voor een nieuw debacle net als in Irak: “Er zijn hier helemaal geen nucleaire wapens” en kunnen in de eerste plaats de Russen al niet eens aan. Deze oorlog draait erom om Oost-Oekraïne te redden van de dictatuur die eraan komt. De rest van het land wil immers niet luisteren en zo is het overal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.