Read this page in English

Welkom bij Natassa Vassiliou Media

 

Lady-Justice

Mogelijk maakt u zich zorgen om de wereld. Over de toekomst, uw vaderland, uw baan, uw familie of uw gezondheid. Veel mensen zitten in dezelfde boot, bezorgd om de politieke impasse in Amerika, Europa en andere delen van de wereld.

De allergrootste zorg is een gewapend Jeugdzorg in steeds meer westerse landen, dat de macht heeft om zonder enige rechtvaardiging kinderen uit gezinnen weg te halen. Wat zeer weinig mensen weten, is dat het groeiende Jeugdzorg de wortel van alle andere problemen in ons land en op de wereld is. Daarom schrijf ik daar het meest over.

Onze historische en culturele waarden staan op het spel net als ons recht op vrije meningsuiting. Het is geenszins overdreven te stellen dat onze maatschappij Orwelliaanse proporties begint aan te nemen. Zelfs het recht om als volwassene zelf te bepalen wat voor behandeling we willen voor medische aandoeningen is ons afgenomen. Momenteel zitten we met een coronavaccin, waarvan het geenszins duidelijk is of dat veilig is om te nemen en of dat het probleem van de twijfelachtige pandemie wel oplost.

Als u ook een grondige verandering in de maatschappij en politiek nastreeft, is dit de plek om uw hart op te halen aan gedegen artikelen. U kunt zich inschrijven voor het nieuws om op de hoogte te blijven en om nooit een artikel te missen. Natassa Vassiliou staat voor een vrije, logische, realistische en gelukkige wereld net als u.

 

goldenapple

 

Nieuwste artikelen: