Lady-Justice

Read this page in English.

 

Onze wereld verandert snel van een beschaafde democratie naar een gecensureerde maatschappij. We vechten voor onze vrijheid, maar het meeste nog voor het gezin. Kinderen hebben het steeds moeilijker op school, waar ze tegenwoordig op heel jonge leeftijd zelfs al ‘les’ krijgen in seksualiteit. Ondertussen leren ze steeds minder normale vakken, zoals taal, rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis enzovoort. Ook heeft de coronacrisis een enorme impact op kinderen, die niet altijd nodig is en ook niet wenselijk, ook al vertellen de overheid en de scholen ons als ouders dat dat wél het geval zou zijn.

Indien u het nieuws over deze zaken en over andere dingen die het gezin aangaan, zoals gezondheid en leuke korte verhalen om (voor) te lezen, in het Nederlands, Engels en heel soms Grieks wilt volgen, kunt u me hier volgen. Daarnaast deel ik op Twitter nieuws samen met nieuwsgroep #NieuwsInPerspectief.

U kunt mij, Natassa Vassiliou, helpen door u in te schrijven voor het nieuws en de columns op deze website. U kunt nog meer steunen door te doneren, zodat ik kan doorgaan met dit mooie en noodzakelijke werk.

 

goldenapple

 

 

Follow the news by Email

 

Het laatste nieuws: