Mogelijk maakt u zich zorgen om de wereld. Over de toekomst, uw vaderland, uw baan, uw familie
of uw gezondheid. Veel mensen zitten in dezelfde boot, bezorgd om de politieke impasse in Amerika
en Europa. Read this page in English. Lady-Justice

Onze historische en culturele waarden staan op het spel, aan het wankelen gebracht door een leger slachtofferdenkende organisaties zoals BLM en Antifa. Eenieder die een poging doet om realistisch te zijn en het dientengevolge niet altijd eens is met het meest gangbare ‘linkse’ gedachtegoed, wordt hardhandig de mond gesnoerd door de media, op sociale media en in het algemeen op het internet. Het is geenszins overdreven te stellen dat onze maatschappij Orwelliaanse proporties begint aan te nemen.

Ons recht op vrije meningsuiting staat zwaar onder druk. Zelfs het recht om als volwassene zelf te bepalen wat voor behandeling we willen voor medische aandoeningen is ons afgenomen. De alternatieve en natuurgeneeskunde zijn uitgevaagd in Europa, terwijl de moderne geneeskunde de meeste ziektes niet kan genezen.

Nog een groeiende zorg is een gewapend Jeugdzorg in steeds meer westerse landen, dat de macht heeft om zonder enige rechtvaardiging kinderen uit gezinnen weg te halen. Maar al te vaak stoppen de verschillende organisaties van Jeugdzorg kinderen totaal onnodig in pleeggezinnen of instellingen waar ze worden getraumatiseerd, mishandeld en misbruikt. Ze hebben het recht niet meer om hun ouders te zien en niemand kan er tegenop.

Als u het ook gehad hebt met totaal buiten proportie bazige overheden die deze dingen doen en meer en als u een grondige verandering in de maatschappij en politiek nastreeft, is dit de plek om uw hart op te halen aan gedegen artikelen. U kunt zich inschrijven voor de blog om op de hoogte te blijven
en om nooit een artikel te missen. Natassa Vassiliou staat voor een vrije, logische, realistische en gelukkige wereld net als u.

 

goldenapple

 

Follow the news by Email

 

Het laatste nieuws: