Hondsdolheid

Hondsdolheid

Eigenlijk zou iedereen als verrot slecht mens geboren moeten worden en daarna leren goed te worden. Als je namelijk als normaal iemand geboren wordt – dus iemand die gewoon niet weet wat het kwaad is – word je van alle kanten aangevallen en de grond ingesleurd door de hyena’s om je heen. Je hoort er training in te krijgen en een gepantserde intuïtie om te weten wanneer ze weer toeslaan. Sigrid Kaag, Mark Rutte en Kajsa Ollongren zijn daar goede voorbeelden van in Den Haag, maar heksen zijn overal. En het zijn niet alleen maar vrouwen.

Net kreeg ik een boze brief in mijn handen gedrukt door de postbode. Hij was van de tot op het bot corrupte gemeente Waadhoeke in Friesland, waar ik moet wonen. Had net mooi alle persoonlijke artikelen van mijn site geveegd, want ik wil hier niet over mezelf schrijven, maar over interessantere zaken. Het leek ook weer even dat ik herstellende was en dus moest er weer een klap komen. Al een tijdje zat ik erop te wachten, want ik weet zulke dingen altijd intuïtief. En gelijk kreeg ik ook. Ik kán niet normaal doen wat ik zelf wil, want ik ben helaas niet als slechterik geboren en sla na 55 jaar nóg dagelijks honderden schurken van m’n vege lijf af. En het is genoeg geweest! Toen ik de brief las, flitste er iets door me heen en ik wist opeens wie er helemaal achter zit dat deze onderduimse gemeente mijn praktijk kapotmaakte, mijn goede naam verpestte en vervolgens mijn jongens hun moeder afpakte. Een Oekraïense vrouw uit Harlingen, van wie ik de verdrietige dochter in behandeling had. De gemeente Harlingen ligt vlak naast onze tegenwoordige gemeente en ze doen vaak dingen samen.

Uiteraard is zelfs zíj sterker dan ik, want alles moet altijd en eeuwig weer achter mijn rug om geregeld worden. Waarom? Wel, omdat er niets negatiefs aan mij te melden valt en als je me kwaad wilt doen, moet je me een mes in de rug steken. Dus wat is er nu gebeurd? Wel, ik had dus een jong meisje – inmiddels studente aan de universiteit – in behandeling. Dankzij mij genas ze van een aantal aandoeningen en kreeg ze steeds meer zelfvertrouwen. Meer kan ik er niet over zeggen, want ik ben niet zoals die moeder van dit meisje, die heel Friesland bij elkaar heeft geroddeld over mij en mijn jongens. Vooral op mijn oudste zoon had ze verschrikkelijk de pik in, want ze was bang dat haar dochter hem leuk zou vinden en dus viel ze mij aan. Dit gezin had mij dit op tijd moeten vertellen, maar ze waren er niet eerlijk over en nu is ons leven kapot! Dat gaan we éven rechtzetten.

Zij heeft de gemeente Waadhoeke en daarvan het gebiedsteam – in normale plaatsen heet dat wijkteam en smerig zijn ze overal – zitten bellen met een bak leugens over mij, waar de honden geen brood van lusten. Blijkbaar dacht ze met haar zieke brein dat wij naar Friesland waren verhuisd vanwege haar dochter. Nee natuurlijk niet. Ik zocht overal naar een huis, maar kon er geen vinden, omdat die verrekte ISS ons hier wilde hebben. En toen we hier kwamen, was de hele provincie Friesland al over ons ingelicht hoe gestoord, gek, opstandig en geestesziek wij zogenaamd wel waren. Hoe ze maar moesten zorgen dat mijn jongste zoon niet gewoon in Leeuwarden naar school kon, zoals alle kinderen uit ons dorp. Hoe ze maar moesten zorgen dat mijn jongens hier geen kant op konden en hoe ze maar moesten zorgen dat er een valse claim werd ingediend over mijn praktijk. Dan konden ze die lekker sluiten, zodat mijn naam ook gelijk kapot was en ik geen ander werk meer kon doen. En dan lekker mijn gezin kapottrekken en ons huis afpakken, oh wat is het cool om een hondsdolle heks te zijn.

Dus zij maakten alles kapot en nu wil dit monster van een vuile gemeente Waadhoeke ook nog ons huis afpakken. Dát pik ik niet, want daar ligt de allerlaatste grens. Eerst mijn bedrijf en goede naam verpesten en ook nog op zo’n achterbakse manier. Vervolgens mijn jongens weggraaien en de hel insturen, waardoor ik me zulke zorgen maak dat ik doodziek ben geworden en mijn hart het nu ook nog aan het begeven is. En dan mijn huis nog stelen, hun erfenis? NEE. Waadhoeke moet maar eens eerlijk toegeven wat ze ons allemaal precies hebben geflikt, want wedden dat ik nóg steeds lang niet alles weet? En dan moeten ze in dát gezin maar eens ingrijpen. Als ik een slechte moeder was, had ik toch nooit een pakket van tientallen aanbevelingsbrieven gekregen, toen Veilig Thuis ons voor de zoveelste keer aanviel in 2016 en het op mijn lieve jongens voorzien had? Niemand heeft ooit zoveel brieven gekregen.

Mijn jongens vonden het stom dat ik dat genezingswerk moest doen. Dat vond ik zelf ook en het was zwaar werk daarbij, maar er moest inkomen komen en met de chronische ziekte van Lyme, COPD, de ziekte van Crohn én MS kon ik geen ander werk meer doen. Ik had daarbij ook die jongedame als patiënte, waarvan ik nog niet wist hóé ziek haar moeder was en voor ik het wist, kreeg ik heel Nederland over me heen. Je moet maar weten waar de aanvallen vandaan komen en wat ze van je motten … Friezen zijn bèste mensen en ze hebben mooie hynders (peerd’n), maar niet als ze je hebben moeten. Een Italiaan kan nog van ze leren roddelen.

Er is nog één iemand die mij hulp verschuldigd is: de manager van het gebiedsteam in Harlingen. Met haar had ik een paar – meende ik – goede gesprekken over het gezin in kwestie, een paar jaar geleden. Ik kon namelijk niet langer helpen, aangezien niemand mij wilde bijstaan en die moeder met geen mogelijkheid tot rede te krijgen was. Toen heb ik het overgedragen aan die gemeente en hun met klem verzocht deze moeder met stevige hand, maar ook liefdevol te begeleiden. Nooit heb ik meer gehoord over hoe het gegaan is en nu dit. Maar deze manager was heel gemeen en hard tegen me. “Ja ik weet niet wat wij moeten doen om u te helpen”. Nou, wat dacht u van mij mijn gezin eens teruggeven? Mijn goede naam terugbezorgen door alle ook door jullie in Harlingen verspreide hartgrondige leugens overal weghalen en mijn bedrijf in ere herstellen? Mijn huis kopen voor de prijs die het waard hoort te zijn en ons in vrede laten gaan? Ons onze eigen identiteit teruggeven en uit de weg gaan, zodat wij onze familie kunnen terugkrijgen. Ze zijn ertoe veroordeeld in Athene, al een maand geleden, maar de Nederlandse overheid heeft voor God nog geen respect. Onze familie zit te wachten totdat Nederland eindelijk eens haar klauwen uit mij en mijn gezin trekt. Lyssa! Schuimbekkende hondsdolheid, dat is wat het is.

Ik zit met tranen in mijn ogen te schrijven en met alweer een dreigende hartaanval. Mijn hart racet, mijn armen verkrampen en ik zit naar adem te happen. Het is niet mijn schuld dat deze Oekraïense vrouw geen goede relatie met haar dochter kan hebben. Ze had er echter wel eerlijk over moeten zijn. Ik had haar graag willen helpen en heb al mijn best gedaan, maar het zit kennelijk erg diep en er is tijd voor nodig om te helen. Maar ik accepteer het niet dat zij mijn gezin en mijn hele leven kapot zit te maken, omdat ze het zo lastig met zichzelf heeft. Wat moeten ze toch altijd weer met ons? Laat ons eens met rust!

Denkt u even weer aan het liken, delen, reageren en inschrijven voor mijn artikelen? Iedere keer vergéét u het weer en ik maar herhalen. Even doen!

 

 

© Natassa Vassiliou

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.