podcast-natassanews

Informatie van en via de minister

Goedenavond allen. Ik kreeg toestemming om te vertellen dat ik minister Grapperhaus persoonlijk ken en dat hij me helpt. Hij heeft me ook informatie gegeven over zaken die u ook aangaan en die vertel ik hier op den video!

Denkt u er wel even aan, bij het bekijken van de video, dat Ferd Grapperhaus niet alleen aan de verkeerde kant staat, maar ook in het groepie van 9 zit? En dan: vergeet niet u te abonneren op Natassa News, mijn artikelen en video’s te delen en een donatie te doen! Ik heb geen cent inkomen en kan niet alleen niet doorgaan met publiceren als u nalaat mij te steunen, maar ook niet overleven. Voor december kan ik niet eens mijn vaste lasten betalen op dit moment. Dat is toch schande!!! Dat zou ik ú nooit laten gebeuren.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Hier is de video op YouTube. Ik mocht hem van Costas niet meer op Rumble zetten, want, zo zegt hij: ‘De mensen moeten terug op YouTube, want daar hoort iedereen bij. Wij, de dissidenten, ook!”. YouTube it is, folks!

 

 

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.