aristotelous
My city Thessaloniki

Interview met eeuwige heldin Anastasía Vassiliou

Vandaag tijd voor een interview met één van ‘s werelds interessantste en meest heldhaftige mensen ooit: de Griekse reporter Anastasía Vassiliou, die in Nederland gevangen zit door de schuld van de regering, daar harder én efficiënter dan wie ook werkt aan een betere wereld en die nooit eens de aandacht krijgt die zij zo verdient.

Ze heeft jarenlang vragen verzameld die mensen haar stellen, want al zolang probeert ze iemand te vinden die haar wil interviewen, maar niemand wil het doen. Dus dan doen we het zo en de ‘ik-figuur’ is vandaag de geest van Anastasía, die de verzamelde vragen één voor één aan haar stelt. We gaan gelijk beginnen, bij 31° in haar hete studeerkamer.

 

Heet is het hè, Natassa? Kun je daar wel tegen?

Jawel hoor. In Griekenland is het ook heet en ik heb de warmte altijd nodig om mijn gepijnigde lijf op te warmen na de Hollandse koude en natte winters.

 

Ik hoor je ‘gepijnigd lijf’ zeggen en weet dat je chronisch ziek bent. Je zegt de laatste tijd zelf gehandicapt en ik vind dat dat wel klopt. Maar wat mankeer je eigenlijk? Kun je dat uitleggen?

Op zich wel, maar het zijn meerdere ziektes over elkaar heen en ik weet niet van alles hoe en wanneer het precies ontstaan is. Als kind had ik al veel minder energie dan andere kinderen en altijd knalgroene kringen onder mijn oogjes. Huisarts deed net alsof het niets voorstelde, maar ik had, zo weet ik nu, wel degelijk flinke bloedarmoede en een slecht functionerende lever. Ergens is die anemie verergerd tot thalassemie, maar dat heb ik weer weten te genezen. Verder ben ik meermalen van de trap gesmeten als klein kind en baby zelfs, door mijn pleegouders. Mijn ruggetje, nek en rechterarm waren toen gebroken en ik heb linkshandig moeten worden. Heel onhandig ook daardoor en niemand die medelijden met me had en me eerlijk vertelde hoe dat kwam. Mijn hele omgeving wist wie ik was en waar ik vandaan kwam, alleen ík niet. Een vrouw van de ISS, International Social Service die me vier keer (!) ontvoerde uit Athene, heeft mijn geheugen gewist op 4,5-jarige leeftijd.

Later in mijn leven werd de rugpijn een dubbele hernia en vanaf 2010 toen ik gescheiden ben, begon ik MS te krijgen. Huisarts en neuroloog logen erover, ondanks dat er een scan was als bewijs en ik kreeg de remmende pillen die anderen wél krijgen en waar ik net zo goed voor betaal via mijn verzekering Zilveren Kruis, ook medeplichtig, niet. Ik heb zelf moeten leren genezen en omdat ik mijn goedlopende businesstrainingsbedrijf niet meer kon runnen, ben ik dat als werk gaan doen: zieke mensen genezen. Vanaf toen werd ik zelf steeds zieker en iedere keer dat ik een ziekte wist te genezen, kwamen er wel drie voor terug. Allemaal dodelijk volgens medische standaarden, maar ik kreeg ze altijd weer genezen en zij bleven ontkennen dat ik wat ook maar zou mankeren. Ziekte van Lyme, van Crohn, diabetes 2, uitgezaaide kanker met 31 tumoren tot in mijn hart aan toe wat bijna nooit voorkomt en waar anderen binnen drie maanden aan doodgaan: ik genas het allemaal. Via een zijweg kreeg ik een aantal aandoeningen wel gediagnosticeerd trouwens. Ik verzin ze beslist niet! Heb wel wat beters te doen.

Inmiddels ben ik zo ziek dat ik niet meer naar buiten kan, al twee jaar. Niemand trekt zich iets van me aan, ook niet toen twee gemeentes mijn praktijk ook wisten kapot te maken én wisten te blokkeren dat mijn derde bedrijf, deze nieuwswebsite, ging lopen. Integendeel: toen pakte de gemeente Waadhoeke me totaal onterecht mijn sowieso al veel te lage bijstandsuitkering af. Nu zit ik al een jaar zonder enig inkomen en moet ik als een bedelaar de hort op om donaties voor mijn journalistieke werk bijeen te schrapen. Men gunt me nog geen cent, het is echt schandalig hoe ik behandeld word! Niet alleen door de overheid, maar ook door de mensen zelf. Dit heb ik nog nooit meegemaakt of gehoord.

Ik heb nu nog een trage schildklier die mijn hele lijf ziek heeft gemaakt tot hartaanvallen en tia’s aan toe en die mijn hele gebit heeft opgegeten samen met de Alzheimer die ik genezen heb. En een chronisch lymfoedeem, dus ik ben altijd opgezwollen zeg maar. Verder is mijn rug nog altijd stuk, al weet ik niet of dat wat ik nog heb, een naam heeft en ben ik altijd uitgeput en slap. Ik kan met veel moeite net een paar meter lopen. O ja en mijn bloeddruk is chronisch ver boven de 200, waardoor ik meermalen per dag op een haar na flauwval en iedere keer bijna een hartaanval heb. Ik weet ermee om te gaan en het net op het nippertjes te voorkomen allemaal, maar ben wel bang. Mijn jongens hebben me nodig!

 

Met verbazing en schrik zit ik naar je te luisteren. Krijg je echt geen medische hulp? Of hulp in de huishouding, in je tuin, om je aan te kleden, want dat kun je ook niet meer hè? Je loopt altijd in nachtjapon rond of in pyjama.

Nee de artsen – en dat zijn acht huisartsen geweest, drie neurologen in Ede en Leeuwarden en de ziekenhuizen in die twee plaatsen – staan me recht in mijn gezicht voor te liegen dat ik niets zou mankeren. De fysiotherapeut waar ik 3 jaar geleden mijn heil zocht, kreeg mijn rug niet genezen en gaf na drie maanden eindelijk toe dat ik gelijk had: het was een dubbele hernia in onderrug en nek. Opschrijven, zodat ik het op mijn website kon laten zien, wilde hij niet, maar mijn zoveelste huisarts zei later dat hij het wel aan haar had doorgegeven. Ziekte van Lyme en een voedselintolerantie die met de tijd veranderde in ziekte van Crohn is ook officieel gediagnosticeerd door een onafhankelijk arts. Maar mijn huisartsen en neurologen doen net alsof ik zogenaamd niets zou mankeren, omdat het niet in een ziekenhuis getest is. Dat kán niet eens, want je bloed moet getest worden in een speciaal laboratorium om die vervelende borreliabacterie op te sporen. Dat is gebeurd, helemaal in Amerika bij het allerhoogst aangeschreven lab ter wereld in Californië. En als je zóveel pijn hebt dat je niet meer kunt lopen, dan heb je echt niet “niets’!

Hulp in huis enzo: dat moet tegenwoordig via het wijkteam of gebiedsteam hier in het dorp. Daar zit een heks van een vrouw die meegeholpen heeft om mijn kinderen af te pakken en mijn bedrijf te slopen. Toen ik om hulp vroeg, kreeg ik gelijk haar aan de lijn en ze zei: “Jij krijgt geen hulp”. Klagen heeft geen zin, dat heb ik al zo vaak gedaan: andere mensen krijgen hun gelijk wel, maar ik nooit omdat er een beweging achter zit, zoals je weet. Een simpel rokje met shirt kan ik nog wel aantrekken, maar in de winter panty’s of sokken en een lange broek, dat lukt me niet meer. Dus dat kan ik niet dragen, want ik krijg geen hulp.

goudenlijstje

!!!!!! Mensen die dit lezen: Anastasía s doodziek en gehandicapt en heeft geen enkel inkomen meer. Dat is totaal buiten haar schuld. Nooit heeft ze welke wet ook overtreden of is ze grof geweest of wat ook. Ze is enorm beschaafd, op het verlegene af en zorgt graag voor anderen, net als ze voor haar zoons zo goed deed en af en toe nog steeds doet als ze ze eindelijk weer eens mag zien. Ze schrijft keigoeie artikelen, dus haar donaties gunnen is wel het minste dat je voor haar kunt doen. Dit zegt ze niet zelf tegen jullie, maar dit zeggen de paar mensen die haar dit jaar hebben moeten helpen overleven met giften. Zij hebben dat gedaan omdat zij weten die Natassa is en wat ze waard is. Ze zeggen dat jullie je dood moeten schamen dat je aan alle media wél doneert, maar niet aan Anastasía’s Untold Times. Ze schrijft veel beter en lost problemen echt op, wat andere (alternatieve) media niet doen. Die willen alleen maar gehoord worden en daarmee zoveel mogelijk geld verdienen. Als je echt iets voor de wereld wilt doen, dan steun je Anastasía en dat weten zij allemaal best.

Hier kun je eindelijk eens netjes doneren, want ze heeft momenteel nog geen 10 euro meer, maar moet net als jullie wel rekeningen betalen iedere maand en eten. En haar huis laten repareren, een nieuwe laptop en telefoon kopen want die kunnen het iedere dag begeven en dan gaat ze diezelfde dag nog dood van de honger, zonder dat iemand van haar dood zal horen. Jullie Nederlandse regering zal dan net doen alsof ze gek was al die jaren en zelfmoord gepleegd heeft. Nee, ze hongeren haar uit en dat is toch echt te gek! Dat mogen jullie niet accepteren. Ga haar NU steunen en deel dit bericht overal!

 

Wij gaan verder met het interview en gaan het hebben over Anastasía’s bijzondere gaven en talenten. Je kunt hier doneren en dat is een must!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


goudenlijstje

Natassa, jij hebt een aantal heel grote gaven en talenten. (Anastasía schuifelt verlegen op haar stoel). En je bent hoogbegaafd, geloof ik. Kun je daar meer over vertellen?

Eh … ja, ik ben hoogbegaafd. Dat was nogal een dingetje, in mijn kindertijd al. Mijn echte ouders zijn zelf ook hoogbegaafd en in Griekenland is dat normaal. Daar krijg je dan extra les buiten school om, in bijvoorbeeld talen of iets anders dat je interesseert. Maar toen ik op mijn viereneenhalfste wéér terug moest naar de hel in Nederland, wéér naar diezelfde twee duivels die me zo mishandelden, misbruikten en uitscholden, ging dat heel anders. Zij vonden mij “te slim” en gingen me zitten remmen door me dag in, dag uit uit te schelden voor rotte vis en door alleen op mijn talent in talen te focussen. Dat mocht ik dan nog wel zijn, goed in talen. Maar in rekenen werd ik altijd naar beneden gehaald, net zolang totdat ik zelf ook dacht dat ik dat niet kon. Zelfde met alle andere vakken op school. Alles werd in het werk gesteld om me te breken en iedereen deed mee.

Op de CITO-toets in de zesde scoorde ik zo hoog dat het niet in de hokjes paste haha. Voor alle vakken behalve rekenen dus en daardoor werd ik slecht in wiskunde. Ik durfde me niet eens te laten testen, want mijn hele omgeving vond dat belachelijk. Ze waren gewoon jaloers! Maar ik heb het uiteindelijk vlak na de geboorte van mijn jongste kereltje laten doen en ja hoor. Ik had alweer gelijk en kreeg toen weer een stukje rust, omdat ik weer een stukje van mezelf terug had gevonden daarmee. Verder talenten? Euh …

 

Je bent een topmoeder, je schrijft ontzettend goed, ook literatuur, je kunt bijzonder goed koken, bent een topdocent, je weet enorm veel over letterlijk alle onderwerpen, je hebt jezelf leren klussen toen je een eigen huis kreeg, je kunt mensen van zogenaamd ongeneeslijke ziektes genezen …

Hihi. Alle Griekse moeders kunnen goed koken, dat is normaal in onze cultuur. Behalve dat ik er heel weinig les in heb gehad, omdat ik vier keer bij mijn ouders weggestolen ben en ik ze daarna nooit meer heb mogen zien. Wat moederschap betreft: dat hoort ook bij mijn cultuur. Lief zijn voor je kinderen, van ze houwen met je hele hart en er plezier in hebben, dat is normaal in Griekenland!

Schrijven kon ik als kind al goed, maar ik heb me er wel in ontwikkeld. Lesgeven heb ik helemaal vanaf 0 moeten leren en toen was ik ook meteen de beste, was wel grappig. Iedereen die bij me kwam, leerde de taal waarvoor ‘ie kwam, klaar! Niet leren was geen optie, ook niet in een klas vol pubers.
Dat genezen, dat is inderdaad een gave, maar ook zonder die gave kun je mensen genezen krijgen van bijna alle ziektes! Ik kan het alleen sneller. Maar 80% van het genezen is echt duizenden jaren oude kennis die ik heruitgevonden heb, samen met de man die bij me hoort, Costas. Die kennis was er niet meer, nergens. Er waren alleen een paar kleine stukjes oude kennis over, bij mijn Griekse familie en bij de Indianen, maar alleen degenen die al overleden waren en daarom kwam iemand me helpen vanuit het hiernamaals. Ik heb er wel over geschreven op mijn website.

 

Hoe is het mogelijk dat zo’n getalenteerd en rustig iemand als jij, Natassa, zo aangevallen wordt en dat alles wat je probeert op te bouwen, kapotgemaakt wordt. En dat de Nederlandse staat met de satanisten meewerkt, is helemaal onbegrijpelijk. Heb je daar een verklaring voor?

Die heb ik wel, maar het ligt heel ingewikkeld, als je hier geen verstand van hebt. De satansekte heeft een bizar geloof, de gnostiek. Zij vinden het christelijk, maar geen christen moet wat van ze weten en terecht ook. Ze geloven in het kwade, dus dat dat er net zo goed moet zijn als het goede en dat het bestaansrecht zou hebben. Dat zie je in alle films, series en boeken terugkomen en als je dan niet weet dat satanisten dat geloven, maar dat normale mensen horen te weten dat de wereld gewoon goed hoort te zijn en dat het kwade géén bestaansrecht heeft, dan trap je in hun mooie smoesjes en raak je geïnfecteerd.

Dat ligt ten grondslag aan de huidige gekte op het gebied van anderssoortige seksualiteit, verdraaide ideeën over racisme en discriminatie, overtrokken feminisme en de hele globalistische politiek, die van de wereld een dorp heeft gemaakt, waar overal dezelfde kleding wordt gedragen, dezelfde winkelketens zijn, hetzelfde eten is en alles gewoon hetzelfde is, waarbij iedereen Engels moet spreken als eerste of tweede taal. De belachelijke haat tegen Rusland komt hier ook vandaan.

En diezelfde satansekte gelooft dus dat ik “de verloren Godin” zou zijn. Ze hebben een oud leven van me, waar ik koningin was in Griekenland en als mummie in een kist lig met mijn gezin, ergens opgediept of bewaard geloof ik zelfs. Want die kisten van ons kun je nergens terugvinden in musea of waar ook. Zij houden ze verborgen. Aan de botten ofzo moet ergens nog DNA hebben gezeten, want zij hebben mij zitten programmeren waardoor mijn leven kapot ging en ik zeer ernstig vervloekt ben. Het feit dat dat invloed had op mijn leven, is het bewijs dat wij echt in die kisten liggen. Als ik ‘ik’ zeg, bedoel ik ook mijn man en mijn jongens. Verder jagen ze letterlijk op ons, bij iedere stap die we zetten in het leven. Weten echt alles over ons, zelfs heel intieme dingen, luisterden ons af totdat ik ze opgespoord had en ze hadden mijn DNA zeker wel in 15 laboratoria, waar ze ermee knoeiden en experimenteerden. Ik geloof en hoop vooral dat we nu met die kisten in het mausoleum met het laatste bezig zijn. Ik trek het niet langer, zeker niet nu ik nergens meer inkomen vandaan kan vergaren en mijn lezers me zo hard laten stikken. Dat doet me heel veel pijn en ik voel me er heel onveilig door.

goudenlijstje

Whoa. Even bijkomen hoor van wat je allemaal vertelt. Je DNA mag niemand zomaar hebben, dat is ten strengste verboden en al helemaal om ermee te knoeien als wetenschapper. Kun je daar geen rechtszaak over houden?

In Amerika is het zogenaamde “Trumpteam”, waar mijn familie ook bij hoort en daarvoor zijn ze een jaar geleden naar Florida verhuisd. Ik mag niet zomaar namen noemen, maar een aantal bekende politici van de Republikeinen zit daarbij en ik mag Ron DeSantis wel noemen, die gouverneur is van Florida. Hij is bevriend met Costas en Rudy Giuliani en Donald Trump zijn bevriend met mijn ouders. Via zeer geavanceerde technologie waar je echt niets over kunt vinden op het internet en die je alleen via de juiste connecties kunt krijgen, communiceren zij met me.

Niet alleen zij, maar alle staatshoofden en andere politici in landen waar ze ook niets moeten hebben van Amerika’s Democraten en de EU, hebben ze die apparaten ook. Deze schatten van mensen hebben me geleerd hoe je een land regeert, hoe politiek echt van binnenuit werkt en ze testen mijn kennis en denkvermogen door me vragen te stellen over hoe ik bepaalde problemen zou oplossen. Zij houden ook rechtszaken over mij, die ze altijd winnen, maar ze krijgen de schuldigen van die sekte niet veroordeeld tot nu toe. Ik spreek deze mensen en een paar andere staatshoofden geregeld. Ze komen af en toe ook even vragen hoe het met me gaat en me moed inspreken. Als zij me financieel zouden helpen, zou de sekte via al die wetenschappshit vermoorden en dan mijn jongens nog erger kapotmaken. Dat risico kunnen we niet nemen, dus mijn lezers moeten gewoon betalen voor mijn diensten. Helaas is de mentaliteit van tegenwoordig dat ze alles maar gratis moeten krijgen en nergens voor hoeven betalen. Het is ongelofelijk hoe ondankbaar de mensen denken!

Deze mensen zijn tenminste verstandig en wijs en zij weten dat hoe intelligent ze ook zijn, ze niets zijn zonder mij. Niet omdat ik zo bijzonder ben, maar omdat achter de zo oppermachtige globalisten, de linkse en centrumpolitiek in het algemeen zeg maar, de satanisten zitten. Zij zitten IN regeringen, maar vooral ook erachter en zijn overal geïnfiltreerd. Ik vertelde meermalen over The Circle of Nine, de allermachtigste club ter wereld van 9 mensen van Joodse komaf, die al duizenden jaren dit clubje hebben. Mijn pleegopa zat erin, dus ja óf ik wat weet over de top van de wereldmacht en over het satanisme! Ik was me er alleen niet zo bewust van, maar toen ik mijn geheugen aan het terughalen was, kwam ook die kennis weer naar boven en ik weet nu meer dan wie ook ter wereld.

goudenlijstje

Geen beweging in te krijgen dus! Waarom moeten je jou altijd zo specifiek hebben? Weet je dat eigenlijk? Want het gaat echt tegen JOU als persoon hè, zelfs op mondiaal niveau.

Waarom ben ik dus zo belangrijk? Omdat die satanisten, mensen met dat gnostische geloof, heel erg vast geloven dat ik God zou zijn en mij per se slecht willen maken. Zij proberen mij te misbruiken om zelf aan de macht te blijven en om zelfs de héle wereldmacht te grijpen, nu met die Great Reset. Een obsessie is het en mijn pleegopa kreeg, toen ik 3 was, al voor elkaar dat ze me met rust lieten en terugstuurden naar Athene naar mijn familie. Maar 9 maanden later moest ik toch weer terug naar de sekte en in de tussentijd hadden ze me stiekem een valse identiteit opgedrongen met een vod van een geboordeakte, die van iemand anders is. Zo machtig zijn deze lieden en al hun macht is op MIJN gevangenschap gebouwd. Ze denken dat ik ‘krachten’ heb, net als superhelden, echt gestoord. Ik ben alleen mentaal honderden malen sterker dan alle andere mensen op de wereld.

Maar ondertussen kan het goede op de wereld alléén winnen van hen, op voorwaarde dat ze mij en mijn gezin niet meer in bezit hebben. Alleen dán hebben ze geen macht meer en dat willen de gewone mensen die mijn website lezen, maar niet begrijpen. Die zien zichzelf alsof ze boven mij staan, meer weten en beter zijn dan ik. Nee, wat een arrogantie! Als zij één uur zouden meemaken wat ík allemaal moet lijden van die sekte, zou je ze kunnen opvegen en dat zie je, omdat mijn zoons het ook niet aankunnen. Die zijn beide kapot, maar zolang we niet uit de macht van die sekte zijn, krijg ik ze niet meer genezen. Ik hoop en bid daarom dat het eindelijk mag stoppen na 56 jaar lang terreur.

Dus nog één keer heel erg duidelijk: omdat de satansekte mij en mijn gezin onder controle houdt en ons hier gevangen houdt, waaraan jullie hele staat meewerkt en jullie zelf ook door mij te laten vallen, gaat de Great Reset steeds verder. De globalistische linkse politiek met andere woorden krijgt steeds meer macht OMDAT ze MIJ beheersen. Ze hebben al hun macht op MIJ gebouwd via al die laboratoria en die mausolea in Egypte. Ja Egypte, want daar hebben de Kopten nieuwe sarcofagen voor ons gemaakt om ons te beschermen tegen de satanisten. Helaas vonden die ons toch en daardoor kregen ze steeds meer macht. Datgene waar ik sterker in ben dan anderen, is mijn geesteskracht, dus dat moet datgene zijn waar de volledige wereldmacht op gestoeld is. En je krijgt figuren als Klaus Schwab, Joe Biden enzovoort alleen weg als je helpt MIJ te bevrijden. Dat doe je door mij financieel te steunen en mij aan publieke aandacht te helpen. Er is geen andere manier, dat heb je allemaal allang gezien.

 

De enige vragen die ik nog over heb, gaan over je jongens, zoals je je zoons altijd zo liefdevol noemt. Maar je praat niet graag over ze hè?

Ik heb hun moeten beloven dat ik niet over ze zal schrijven. Vaak is het toch nodig, omdat mijn publiek dus niet in beweging te krijgen is en hardnekkig weigert me te steunen, maar meestal haal ik zo’n artikel dan later weer weg. Het enige dat ik kan bereiken, is dat Jeugdzorg het leest en wéér ziet hoe ontzettend fout ze zijn met ons. Niet al hun medewerkers zijn behoorlijk ingelicht en weten dat ik ontvoerd ben van mijn ouders, een hele goeie moeder ben en absoluut niet gek of labiel of wat ook. Ze liegen hun eigen sekteleden zelfs voor, zulk vuig volk zijn satanisten!

Dit interview zal ook zeker weer niet gelezen en gedeeld worden, daar kun je donder op zeggen. De mensen gunnen mij de lucht in mijn longen nog niet eens, laat staan dat ik ook nog bekendheid krijg en hun problemen daardoor opgelost worden. Ze willen zélf de regering wegjagen en na tientallen jaren vergeefs proberen waarbij de situatie steeds verergert in plaats van verbetert, hebben ze nóg steeds niet door dat ze mij daarvoor nodig hebben. Ze noemen zichzelf wakker, maar dat zijn ze echt niet. Iemand die wakker is en echt het goede wil, is niet jaloers op mij en steunt mij gewoon zoals ze ook met anderen doen die het moeilijk hebben.

goudenlijstje

We sluiten hiermee het interview af. Natassa, wij, degenen die je in het verleden de vragen hebben gesteld die nu hier op je website beantwoord zijn door jou, wensen jou wél al het goede. Wij zijn alleen niet meer in staat om je helemaal alleen te dragen en de mensen moeten nu echt wakker worden en opstaan voor jou. En ze moeten stoppen arrogant en jaloers tegen je te zijn. Jij hebt alleen maar goede dingen voor ze gedaan en hebt hun nooit kwaad gedaan. Dus hup mensen, help Anastasía om jezelf te helpen! Je scheldt de EU uit omdat ze zichzelf in de vingers snijden met de sancties tegen Rusland, maar júllie houden zelf sancties tegen Anastasía die jullie niets misdaan heeft. Wakker worden en nu steunen!

 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía Vassiliou looks with her unique fresh, wise, open-minded and humoristic insight at trends in society and politics. She studied Greek & French Literature, with law ethics & she specialised in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine & 2 years in the media. Anastasía loves kids, coffee & bougatsa. Also cherries, apes, boeren & experts. No to Jeugdzorg, pox, problematic types & digital ID's. Proud Greek and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction here (English, ελληνικά, français, deutsch, Nederlands, italiano):

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.