horses-running

Interview met Klaus Schwab

Dat de waarheid over hoe onze wereld helemaal echt wordt bestuurd een ingewikkeld verhaal is, snap ik. Dat het feit dat ik bijna de enige ben die alles te weten kan komen me niet gegund wordt, snap ik echter niet. Ieder ander mag toch ook expert zijn op z’n eigen vakgebied? Misschien is het goed om in plaats van mij aan de kant te gooien eens op te letten, want dat wat ik vertel, dat weten alle bewindslieden overal ter wereld en verder alleen mijn familie en ik. Moet u het ook niet eens weten dan?

Zelf geloofde ik ook het grootste deel van mijn leven absoluut niet dat er “een elite was die de wereld het honderd instuurt”. Onzin vond ik het en beangstigend ook. Je kon er immers niets tegen doen en ging dan maar depressief zitten kniezen! Bovendien wilde ik geloven dat iedereen een kans maakte, maar dat geloof werd voor eens en voor altijd overhoop gehaald toen ik net afgestudeerd was: net als nog een paar studentes van mijn faculteit wilde ik graag naar Brussel om in de toen nog EG genoemde EU tolk te worden. Ik had het al helemaal bedacht: ik wilde na een paar jaar opleider voor tolken worden, want ik vind tolken helemaal niet leuk en daarna wilde ik opklimmen om de Europese Gemeenschap een stuk democratischer te maken. Maar ik kwam er niet eens binnen, want die vrouw van wie de Nederlandse staat me voorloog dat ze mijn moeder zou zijn, zou me er zelf wel even inloodsen. Omdat ik op haar vertrouwde, was ik te laat bij de universitair docente om met onze studentes mee te gaan. Die nepmoeder hielp me opeens niet meer en in mijn eentje kwam ik niet eens de selectie in.

 

 Zonder connecties ben je letterlijk nérgens op deze wereld.

 

Die nepmoeder eiste dat ik haar achternaam zou aannemen, maar dat is mijn echte naam niet. Wat maakt het uit of ik A of B heet, als het toch niet de naam van mijn echte familie is? Nú weet ik dat de satansekte altijd een offer eist voor iedere hulp die ze je bieden en dat dat áltijd datgene is wat het belangrijkste voor je is. In mijn geval dus mijn familie en die krijgt niemand van me cadeau. Tot zover mijn Brusselse ambities. Al snel bleek daarna dat ik zwanger was. De vader van mijn baby, Costas, kon ik niet meer zien, want dan zouden we het niet overleven. Zijn vader was al vermoord door de sekte. Mijn eerste ex-man eiste het kind op en ik moest me 8 jaar lang verstoppen om hem van ons af te schudden.

Er was dus wel duidelijk “iets” wat zeer machtig was op de wereld en dat moest specifiek mij hebben. Pas een jaar of 12 geleden kwam ik erachter dat dat ‘satanisten’ waren en pas in 2019 ontdekte ik wat ze van míj moesten. Afijn dat heb ik al verteld. Ik weet dus niet dat er een elite is met te veel macht omdat ik erover gelezen heb, zoals u, maar omdat ik hen iedere dag van mijn leven aan den lijve ondervind. Dat is dus gewoon een feit waaraan niet te twijfelen valt. Iedereen die dat niet gelooft, is wel heel zwaar geïndoctrineerd en verder bijzonder dom en koppig.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

“Met Klaus Schwab!”

dark-light-gnostics
Goed, kwaad en wat ertussen zit volgens de gnostici.

Vanavond zat ik een beetje te niksen, want op Netflix heb ik alles wat een beetje de moeite waard is, al gezien. Ik had niets om te schrijven, op Twitter word ik alwéér geblokkeerd en is dus niks te beleven en ik was te moe om iets in huis te doen. Bill Gates kwam even een praatje maken en Costas brak even door, maar toen opeens zag ik Klaus Schwab. Hij had ook weer zo’n zelfde walkie-talkie van de CIA in zijn hand en begon tegen me te praten. Ik had al wel gedacht dat ik hem nog te spreken zou krijgen, maar was boos op de man en had er weinig zin in. Eerst de hele wereld aan je voeten willen over het lijk van Natassa en haar familie en dan ook nog komen buurten alsof het cool was? Nee, daar deed ik niet aan mee.

Maar ja, ik ben ook wel een nieuwsgierig persoontje en nog meer dan dat wil ik het probleem waardoor de wereld zo’n puinzooi is geworden, graag zo snel mogelijk oplossen. Toch maar mijn best doen dan om hem te verstaan, dacht ik. Daar ontkom ik toch niet aan, dacht ik er boos bij. Vals zei ik hem gelijk in mijn beste schoolduits dat ik zijn Engels echt niet wilde aanhoren en dat zelfs mijn vreselijke Duitse uitspraak nog beter was dan dat. Van binnen lachte ik mezelf uit, want dat is geen ware bewering. Zeer zachtjes uitgedrukt. Ik begon dat hij een slecht mens was en dat hij de hele wereld maar zo even in zijn ijzeren greep hield. Dat híj het nou wel “leuk” kon vinden om van de hele wereld China 2.0 te maken, kon wel wezen, maar niemand anders wil dat ook en we laten het niet gebeuren. En die vaccins mocht hij ook houden, samen met dat klimaat van hem.

 

Twee sterren

Het eerste dat hij me vroeg, was: “Maar u bent toch Maria Magdalena??”. Ik wist niet hoe ik het had – dat zeggen ze allemaal, echt ongelofelijk – en ik vroeg hem of hij een hoer voor zich zag. Nee, nou niet echt eigenlijk. Dus ik stak mijn verhaal maar weer af dat mensen niet kunnen reïncarneren en dat ik, ook als dat wél kon, toch zeker niet dat mens zou zijn. “Oh oh oh, ja eh … “, stamelde Schwab, zich duidelijk schamend. “Wat is dat toch voor idioot geloof, die gnostiek?”, vroeg ik. “Er staat toch nergens in de bijbel en ook niet in andere boeken van vlak na Jezus’ tijd dat hij getrouwd was en al zéker niet met die Magdalena?”. Ik kan de naam niet meer horen ondertussen. Ik zag dat er iets bij hem brak en toen bleek dat hij wel meer dingen die zich om hem heen afspeelden, niet wist. Bijvoorbeeld wat die satansekte allemaal uitspookt daar in Davos.

Hij hoort bij het Joodse eliteclubje en is feitelijk de baas van de wereld. Hier rechts ziet u het schema van hoe de gnostiek het verschil tussen goed en kwaad beziet – op z’n minst héél raar! Het viel me opeens op dat het pentagram, de vijfpuntige ster die de satanisten gebruiken voor het kwaad, maar één punt verschilde van de zespuntige ster die volgens hen God uitbeeldt. En God, dat zijn volgens hen dus Jezus en die Magdalena, waarbij Jezus het licht is en zij het duister. Licht betekent niet ‘goed’, maar een mix van goed en kwaad. Gnostici kennen het goede niet en waarderen dat ook niet. Als ze mensen zien die gewoon goed zijn, vinden ze die naïef en worden ze geïrriteerd van de zuiverheid van zulke mensen. Maar als je nu dus één sterpunt of met andere woorden Jezus en zijn vrouw naar de aarde zou halen, dan zou je het licht hier hebben. Dan zou de wereld een ietsje minder onaangenaam zijn om in te wonen. Zoiets stellen ze zich voor en ze weten het vooral ook niet zo goed allemaal, want het is maar vage abracadabra, die gnostiek.

 

Indoctrinatie

Toen er iets gebroken was bij Schwab, geloofde hij dat rare verhaal opeens niet meer en kon hij opeens zien wat er zich allemaal afspeelde rondom het World Economic Forum of WEF. Nee nee, hij hield er onmiddellijk mee op, beloofde hij, want hij was echt niet degene die die boze wereld wilde. Ik was nog steeds een beetje boos en vroeg wie dat dán wilde. Nou, die satanisten dus. Die hadden ook dat Joodse groepje dat eigenlijk uit wijzen had moeten bestaan, in de tang en dat wat ze met Schwab hadden gedaan waardoor hij niet in staat was onafhankelijk te denken, hebben ze met de hele wereld gedaan, begreep ik. Manipulering van een stukje DNA dat ze van hem gestolen hadden, net als ze bij mij en verder nog een handjevol wereldleiders hadden gedaan. De man reageerde ontzettend geschrokken, toen hij zag in wat voor vreselijke toestand ik hier zit: doodziek, moederziel alleen, zonder een cent, zonder enige hulp en bovenal zonder mijn gezin en familie. Hij is de laatste die bevrijd moest worden van de invloed van de satanisten en ik moet nu toch eindelijk eens gered worden. Toch zie ik dat ook nu weer niet gebeuren.

Ik kan niet zeggen of al die politieke leiders die ik de afgelopen tijd heb gesproken, goede of slechte mensen zijn. Dat gnostische geloof, dat niet in het goede gelooft, zit hen danig in de weg. Dat is de enige ethische conclusie die ik kan trekken. Zelf had ik ook genoeg van die dingen die in me vastgeplamuurd waren, zoals dat je verplicht u tegen iedereen moet zeggen en je bord per se leegeten, ook al stik je erin. Die dingen doe ik nog steeds. Maar of die sekte dit met mijn geloof had kunnen doen? Ik denk het niet, maar dat komt omdat ik God kon zien toen ik een kind was. Ik wist dus wie Hij was – pure liefde en goedheid – en niemand kon me iets anders wijsmaken. Maar andere mensen hebben dit niet meegemaakt en als je dan zo’n bizar verhaal opgedrongen krijgt, waarin duidelijk gezegd wordt dat mensen die dat óók geloven, hoger zijn dan anderen en dat je moet oppassen dat je dat geloof niet kwijtraakt, weet ik niet hoe het met me zou zijn.

Ik baalde toen ik over die indoctrinatie hoorde, want je weet gewoon dat Costas en ik dat dan weer mogen opruimen allemaal en ook dat het een kolossaal werk is. Voordat het opgeruimd is, krijg ik ook geen geld en donaties kan ik ook wel uit mijn hoofd zetten. Die worden aan anderen gegund, maar echt niet aan mij. Iedere journalist die ná mij begonnen is, heeft nu een mooi bereik op z’n site en ladingen volgers op sociale media, maar ik blijf maar steeds achter en hoe ga ik in februari mijn rekeningen betalen als het werk dan NOG niet af is? Ik vertelde Schwab dat mijn zoon ook nog buiten zijn schuld om bestolen is bij het beleggen en dat ons hele gezin geen rooie cent meer over heeft. De kapotte verwarming liet ik hem zien en de ijzige onverschilligheid van mijn lezers, die doodleuk weigeren me te steunen, terwijl ze alle andere onafhankelijke media wél steunen. De politici kunnen niet helpen, want dan pakt die sekte ze. Bij Forum voor Democratie was de administratie vannacht gehackt, begreep ik. Dat soort dingen doet die sekte.

Wordt dat dan állemaal bewerkstelligd door die satanisten? Kunnen die écht mensen in ijspegels omtoveren? Ik geloof er niets van en weiger ook om nóg weer te bedelen om me niet te laten vallen. Nu weet u dankzij mij wie de wereldleiders echt zijn, wat ze wel en niet weten van wat er allemaal om hen heen gekonkeld wordt en hoe moeilijk ik het door hun schuld heb. Er is nog één groepje waar we niet geweest zijn en dat is het globalistenclubje van eveneens 9 personen in Amerika. Daar zitten die Hillary Clinton in, Alexei Navalny, Nancy Pelosi, Angela Merkel, Sophie in ‘t Geld van D’66 in Brussel en Mark Zuckerberg. Sigrid Kaag wordt er net als ik als een soort krijgsgevangene vastgehouden en Bill Gates is er geïnfiltreerd. Als ik ze te zien of spreken krijg, meld ik het wel weer, op voorwaarde dat ik steun gekregen heb.

 

 

donations-natassa-news

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.