women

Irritante (zwarte) mannen

Wie mij kent, weet dat ik een gifhekel heb aan mensen met een ego. Als kind vond ik het al normaal om eenvoudig en oprecht te zijn en mijn omgeving vond mij dan ook uiterst irritant. De logica van die gevolgtrekking snap ik meer dan 50 jaar later nog altijd niet en daarom ga ik vandaag eens even lekker van leer tegen een inwoner van Nederland die wel een enórm vet ego heeft. Dat doe ik via een politica die ons land al een hele tijd geleden verruild heeft voor het grootse, ruime Amerika en die ik zonet weer tegenkwam op Twitter. En via een werkelijk ongelofelijk bericht dat vandaag op de nieuwssite van de Volkskrant staat. Laten we de maatschappij weer oprecht, logisch en normáál maken! Doet u mee? Vandaag kom ik op voor vrouwen versus irritante (zwarte) mannen.

 

Misbruik van Europese vrouwen door immigranten

Hieronder ziet u een berichtje op Twitter van niemand minder dan … Ayaan Hirsi Ali. Toen zij nog in Nederland woonde en prominent lid van de VVD was, vond ik haar maar niks. Tja, de media beïnvloeden je mening wel hoor! Ik ben van binnen niet veranderd, maar heb wel ingezien dat mijn manier van denken juist bij mensen zoals zij hoort. Mensen die hun mond open durven doen over écht onrecht, over hypocrisie, corruptie en ja ook over vrouwenrechten, wanneer dat nodig is. Niet zoals dat jonge meiske dat vandaag ook al in het nieuws was, omdat ze een genderneutraal kaartspel gemaakt heeft. Ja, want waarom is de heer dan ook altijd meer waard dan de dame? Zucht. De heer is degene die naar buiten treedt en de dame is degene die naast hem staat en voor hem plant, zorgt en strategieën uitdenkt. Het kaartspel dateert nog uit de tijd waarin de zaken meestal zo lagen tusschen den manne ende der vrouwe en ik snap dan weer niet waarom dat meisje zich níet afvraagt waarom de dame méér waard is dan de boer. Dát is pas discriminatie! Jawel en waarom de aas – het getal één! – nog weer meer waard is dan al die figuren bij elkaar. Als we het dan toch over onrecht hebben … 🙂 .

Ayaan had een serie broodnodige berichtjes op Twitter gepost over seksueel misbruik van Europese vrouwen door immigrantenmannen. Daar mag niet over gepraat worden, want dan ben je als vrouw geen slachtoffer – welnee, dan ben je een racist! Want oh die arme immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten, daar moet je begrip voor hebben, beste mensen. Die hebben zo hun eh … driften, want die zijn nog echt mán, weet u wel. En als ze je verkrachten, tja dan heb je gewoon pech gehad. Moet je maar een hoofddoek op doen en kleding tot hoog aan je hals dragen. Armen helemaal bedekt … Alsof je dan níet verkracht zou worden. Ja, zo denkt Woke Nederland, Woke Europa en zelfs Woke Amerika over moslimmannen, die van kleins af aan hebben geleerd dat een vrouw een object is en geen mens met gevoel, die je dient te respecteren. Geen enkele solidariteit met of warmte voor vrouwen die slachtoffer worden van dit soort haaien en niemand die eens hardop durft te zeggen dat dit soort mannen – én bijbehorende vrouwen! – niet in een westers land kunnen wonen. Dat ze ons mee omlaagtrekken en dat dat niet alleen ongewenst is, maar ook levensgevaarlijk. We hebben duizenden jaren hard gewerkt om onze wereld enigszins beschaafd te maken en dan worden we even weer mee de oertijd ingetrokken, omdat die mensen zogenaamd zo zielig zijn? Nee, die kunnen er zelf voor kiezen om óók net als wij te worden – beschaafd bedoel ik dan – of anders niet. Daarin zijn ze vrij, alleen niet wanneer ze hier wonen. Die grens mógen we niet alleen trekken, maar dat móét zelfs. Om onze eigen vrouwen te beschermen, want dáár zou onze prioriteit moeten liggen!

 

Cursus zwarte mensen interviewen

Het contrast had niet schriller kunnen zijn: een paar minuten later kwam ik, al scrollend op mijn tijdlijn nog zonder contactlenzen, een werkelijk bizár bericht tegen over Akwasi die weer in de bocht is. Ik heb mijn lenzen gelijk ingedaan! Een radiopresentator had Akwasi in een interview een vraag gesteld die de rapper niet aanstond. Vervolgens had die alle laptops even van het bureau gegrist en hen gedwongen de geluidsopnames te wissen. Nederlandse – blanke, oh nee pardon: witte – journalisten moesten maar eens op cursus zwarte mensen interviewen, zei hij tegen ene Nan van Houte, die in de Volkskrant een vet pósitief stuk over hem schreef. De journalist van NPO Radio 1 voelde zich volkomen terecht zwaar geïntimideerd door de kleuterdriftbui van meneer uit Ghana. Mij schoot het ook in het verkeerde keelgat. Hier staat het, op Twitter en dan een link naar de Mediacourant:

Steeds weer vraag ik me af waarom mensen die zich niet aanpassen aan de toch keurige Nederlandse normen en waarden en die in plaats daarvan agressief worden bij het minste of geringste, altijd maar weer steun en ook vooral staatssubsidie krijgen. Voor allerlei onnodige en onzinnige projecten, zoals dat walgelijke BLM en evenzoërge KOZP. Wát is er toch aan Akwasi dat positief is? Dat hij Zwarte Piet voor de kop wil schoppen, omdat hij met zijn dikke ego en wel bijzónder lage IQ niet snapt dat dat geen racistische, maar juist positieve zwarte figuur is? Dat hij in een vreemd land eist dat de hele Gouden Eeuw, die helemaal niet zo gemeen en racistisch was als wij hem op school voorgeschoteld krijgen, maar even áfgeschaft wordt? Wat is daar aantrekkelijk aan? Mag ik dat vragen? Dus omdat zijn huid toevallig een gouden kleurtje heeft, is hij een god en moeten wij hem aanbidden? Wel, persoonlijk héb ik al een God en dat is de enige echte God van liefde. Ook moet ik misschien éven kort toevoegen dat ik zelf de eerste 5 jaren van mijn leven zeer zwaar misbruikt, grof gemarteld en verwaarloosd ben door blanke, Nederlandse mannen én vrouwen. Ik ben niet in het bijzonder tegen buitenlandse of islamitische mannen en zelf ben ik immers ook buitenlands. Akwasi is trouwens ook eigenlijk christelijk, net als sommige van mijn verkrachters. Wij hebben het hier in Europa al zwaar genoeg met onze eigen gestoorde pedofielen en hoeven er niet nog duizenden uit andere landen bij te hebben. Dat kunnen we duidelijk niet aan, dat is te zien!

 

Verkrachten is een zedenmisdrijf!

Het maakt niet uit wie het overkomt: een verkrachting is een zeer ernstig zedenmisdrijf, dat je hele leven in één klap voor altijd verandert. Slachtoffers houden er levenslange seksuele angsten of zelfs angst voor mannen in het algemeen aan over. En wat dacht u van PTSS, een akelig gevolg van een trauma, waarbij mensen een trauma iedere keer opnieuw zien gebeuren en erover dromen? Of wat dacht u ervan dat vrouwen zwanger worden van zo’n smeerlap en dan geen abortus mogen plegen? Dat het kinderen wordt aangedaan door mensen die beschermd worden, omdat ze toevallig een of ander prestigieus egobaantje hebben en dan maar alles mogen flikken? Een verkrachter hoort minimaal 20 jaar in de gevangenis te zitten en het daar zo zwaar te hebben, dat hij het wel uit zijn hoofd laat om ooit weer een vrouw ongewenst aan te raken. Ongeacht zijn huidskleur, afkomst of geloof! Daar zijn we nu toch wel eindelijk eens overheen? Dat er geen wezenlijk verschil is tussen mensen met een ander kleurtje, andere godsdienst, afkomst of seksuele geaardheid? Mannen zijn evengoed ook slachtoffer van verkrachting en het is eens genoeg daarmee. Er zijn ook vrouwen die verkrachten en die horen net zo hard 20 jaar weggestopt te worden. En we hoeven er niet ook nog zulke gasten bij uit andere landen. Heel simpel!

Ik wens u een geweldig fijne avond en mezelf eindelijk het succes dat ik verdien, nu maar in de journalistiek dan. Ook míjn jeugd kan eindelijk eens geheeld worden. Mijn stukken mogen gedeeld, getweet enzovoort worden op daarvoor geschikte plekken en ik waardeer het enorm als u dat doet. Zelf heb ik ook duizenden mensen vooruit geholpen, dus nu is het eens mijn tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.