picasso-signature

Is de coronaspoedwet ondertekend door de Koning?

Het blijkt dat er best wat mensen zijn, die zich afvragen of de coronaspoedwet van april 2020 eigenlijk wel is ondertekend door de Koning. En de Eerste Kamer dan? Heeft die hem ook goedgekeurd of ondertekend? Op verzoek van mevrouw Marina die er niet uitkwam, heb ik het uitgezocht.

Op de video hieronder kunt u horen hoe mij dat vergaan is. Ik verklap niets! Alleen een kleine correctie: ergens zeg ik per ongeluk dat er 25 leden in de Eerste Kamer zitten. Dat moest natuurlijk 75 zijn. Ik hoorde bij het terugluisteren dat ik het verkeerd had gezegd. Eerst even mijn voortreffelijke journalistiek steunen en dan mag u door naar de video. En mocht u zich nog sappel maken om de lage aantallen views: tja, geef hem dan door aan anderen! En: de meeste mensen beluisteren hem hier op de website en niet op YouTube en dan telt YouTube niet alle views mee. Bovendien kloppen de statistieken van mijn website sowieso niet, hoewel ik wel merk dat ze beter beginnen te worden.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

Via BackMe.org door hier te klikken.    OF

 

Hier is de video dan.

 

 

 

 

You can also donate through the well-known Dutch donation platform BackMe.org by clicking here.

OR

 

 

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This Post Has 2 Comments

  1. Marieke Vermeulen

    Hallo Natassa, wat mij opviel was dat de brief van het niet verlenen van ontslag door de koning van Rutte, ook door hemzelf is ondertekend als zijnde minister-president. Dat is dus ook wel een beetje de slager die zijn eigen vlees keurt. Ik weet ook niet of dat de gewoonte is. Er zijn tenslotte ook altijd vice-premiers. MVG

    1. Slim ben jij! Dat was me nog niet opgevallen. Inderdaad raar dat de premier zijn eigen niet-ontslagbrief tekent! Er zijn maar liefst VIER vice-premiers.