protest-freedom

Jarenlang vertelde ik overal trots dat ik socialist was. Ik gaf immers om de minder bedeelden en vond dat bedrijven zoals de NS, de post en het waterbedrijf wel goed af waren als staatsbedrijven. Nooit heb ik erover nagedacht dat deze meningen van mij eerder liberaal dan socialistisch waren. Zo recentelijk als een jaar of twee geleden werd ik op Facebook gecorrigeerd en heb ik daar hele discussies gevoerd over wat nou eigenlijk wel en niet socialistisch was. Enfin, ik bleek dus zo liberaal als wat in mijn gedachtegang. Vandaag stel ik daarom de vraag “is een virus een staatsaangelegenheid?” centraal.

 

De supermoderne overheid

Al een tijdje flirt ik met de gedachte om eens een lekker scherp stuk te schrijven over de vraag of dat hele coronagedoe wel ergens op slaat eigenlijk. Of eigenlijk wel niet. Mijn gezondheid liet het echter niet toe, maar vandaag heb ik een betere dag. Tijd om dat artikel over onterechte bemoeienis van de overheid eindelijk eens te schrijven. Die overheid vindt zichzelf Reuze Belangrijk natuurlijk en omdat die ambtenaren steeds zakelijker dienen te werken, doen ze op hún manier aan acquisitie: ze vallen je onafgebroken lastig met de meest belachelijke futiliteiten, waar je eindeloos veel tijd, zorgen en energie aan kwijt bent en hebben zelfs het lef om je hip en wel klant te noemen.

En maar zorgen en maar regelen, want ze zijn allemaal o-zo bezorgd om ons burgers. Gepamperd van de wieg tot aan het graf worden we als het aan de ambtenaren ligt. Zelf denken is niet nodig in hun visie op de wereld. Normaliter zou dat allemaal wel een tandje minder kunnen met de VVD of zelfs het CDA in het kabinet, maar zelfs de liberale partijen in Nederland vinden tegenwoordig dat ze zich terecht zorgen maken om ons en om wat wij allemaal uitspoken in ons leven. Ze zijn er echt tot in de diepste vezels van hun wezen van overtuigd dat wij onbezonnen kleutertjes zijn, die massaal de sloot inrennen als zij niet overal geëlektrificeerde hekken neerzetten.

 

 Natassa News is een onafhankelijke mediawebsite, die volledig draait op donaties. Zonder uw bijdrage kan dit platform geen dag bestaan en ook niet zonder mensen die ingeschreven zijn voor het nieuws en die het nieuws delen op sociale media en via de e-mail. Natassa News vecht heel hard voor een betere wereld en heeft heeft een unieke frisse, positieve kijk op de wereld. Heel veel dank voor de donaties die binnenkomen. Heel veel dank voor de donaties die af en toe binnendruppelen. Help ons echter blijven bestaan en steun ons met een eenmalig of beter nog maandelijkse donatie. Anders hebt u straks alleen nog maar de NOS! Zo kunt u doneren:

Via WhyDonate:

 

Democratie is helemaal uit

Wat wij daar zelf van vinden, daar wordt niet naar gevraagd. De overheid heeft al heel lang geleden unaniem besloten dat wij nergens blijven zonder hen. Alleen al de gedachte dat een kind leren leuk zou kunnen vinden en dat uit eigen beweging ook wel zou doen, zonder dwang van de juf of meester, vinden zij te gek voor woorden. Dat volwassenen zelf willen studeren, werken en misschien wel een gezin starten is zo mogelijk nog gekker naar hun mening. Voor alles dien je de bevolking te stimuleren, te dringen en te dwingen, zo vindt men bij de hele overheid van het plaatselijke loket tot de koning aan toe en de regering vindt dat wel lekker. Zo heb je mooi veel macht en controle over de mensen, zodat je ambtenaren nooit om werk verlegen zitten en niet klagen dat ze steeds andere taken krijgen voor de werkverschaffing.

Kijk maar eens hoe de overheid in het eens zo liberale Amerika zelfs atleten verplicht tot het dragen van een mondkapje tijdens het sporten. En wat de gouverneur van Florida Ron DeSantis daarvan vindt. Zo te zien is die niet zo modern:

 

 

De bezorgde overheid en het coronavirus

Het lijkt wel de titel van de nieuwste roman van Godfried Bomans. De nieuwste uitgave van Erik en het kleine insectenboek en zo buitenaards raar is het ook. Ieder jaar gaan er griepvirussen rond. Sommige mensen zijn daar bang voor en laten zich ervoor inenten, terwijl anderen gewoon een grogje nemen, wat kamillethee en een soepje erbij, terwijl ze de koorts uit hun lijf zweten met zeven dekens in bed. Die virussen zijn niet grappig en ook niet aardig, maar ze horen bij het leven. Het is aan u als mens om uw immuunsysteem een beetje op te kweken, zodat u er niet zoveel last van hebt. En anders zijn er dus griepvaccins.

tarantula-hawk
Tarantulahavikswesp

Maarrrrr vorig jaar was er opeens een Killervirus! In de media werd er gedaan alsof het een tarantulahavikswesp was. Een wesp zo groot als uw handpalm, wiens steek u schreeuwend van pijn achterlaat en een kind kan doden. Krantenkoppen rolden op nieuwswebsites en kwamen voorbij op teevee en radio: “Killervirus aan het werk. Duizenden doden en IC’s totaal overbelast” en “Help, een nieuw soort griepvirus ontdekt, dat doodt en waar geen remedie voor is”.

Bij nader inzien bleek het gewoon te gaan om hetzelfde virus dat al eerder SARS genoemd was. We kenden het dus al. De doden bleken bijna allemaal mensen te zijn die anders ook aan griep overleden – hoe triest ook. Bijna altijd overleden ze mét corona, maar niet áán corona en er was ook een medicijn. Meerdere zelfs, want afgezien van de ouderwetse kamillethee, grog en sinaasappelkuur bleek een bestaand medicijn tegen parasieten genaamd Ivermectine zeer doeltreffend in de beginfase van een virusinfectie. Was je iets verder in je corona, dan hielp een oud malariamiddel, genaamd HCQ oftewel hydroxychloroquine, in combinatie met vitamine D- en zinkpillen.

 

Een vaccin!

Dus wat deden de overheden op onze mooie blauwe planeet? Echt bijzonder logisch; je zou het bijna nog zelf verzonnen hebben: ze verboden Ivermectine en de HCQ-mix, maakten de grog belachelijk (“kwakzalverij”) en gingen nota bene een vaccin maken. Het maken van een vaccin duurt gemiddeld al gauw een jaartje of 8, dus dat was ongetwijfeld dé superoplossing tegen een acute virusuitbraak. Omdat de farmaceutische industrie dat al eerder geprobeerd had en toen alle proefdieren doodgegaan waren, besloten ze een andere methode te gebruiken. Niet gewoon een klein beetje virus inspuiten bij de mensen, zodat ze niet ziek werden maar hun lichaam wel antilichaampjes tegen het virus ging maken. Welnee joh, da’s ouderwets, mensen!

Ze gingen synthethisch mRNA maken en vervolgens in een spuit proppen. mRNA is een lichaamseigen stofje, dat boodschappen van uw DNA aan uw lichaam stuurt over wat het moet doen in allerlei gevallen – bijvoorbeeld een virus. Dat mRNA gingen ze niet in lichte mate in die spuit stoppen: nee nee, de volle dosis ging erin, zodat je goed ziek werd van het virus dat erin zat. Echt geniaal was dat, want er zijn dus mensen die overlijden aan het coronavirus. Die overlijden nu aan het vaccin-dat-eigenlijk-geen-vaccin-is en de paniek is niet te stoppen. Vooral omdat instanties met belangen in de vaccinverkoop zoals het RIVM, het Lareb en de Amerikaanse CDC, de meldingen van bijwerkingen meestal weigeren op te nemen in hun databank.

De keurende instanties in Amerika en de EU – de FDA en de EMA – vonden het maar niks en gaven alleen tijdelijk toestemming om het spuitje aan mensen toe te dienen. Officieel mocht het ook geen vaccin heten, al zegt iedereen dat wel. Feitelijk begon men wereldwijd aan een experiment op het DNA van de bevolking. Terwijl de mensen vanaf december 2020 ingeënt werden, begonnen de proeven om het spuitje ook eens te testen – best handig, nietwaar? – pas in mei 2021. Een gewéldige organisatie door een ultiem bezorgd stel overheden en de beslist niet op winst beluste medisch-farmaceutische sector met Bill Gates – eens computerman, nu viroloog honoris causa – aan het roer.

 

Een vaccineerde bevolking

Zóveel zorgen maakte men bij overheid en Big Pharma zich over ons, dat ze het “vaccin” verplicht wilden stellen. Zo’n ding werkt immers op een groep en niet op aparte individuen, net als het socialisme. Als daarom niet minstens 70% van de populatie ingeënt was, had de hele operatie geen zin. Dus pushen, drammen, paaien en verplicht stellen is wat er nu overal gedaan wordt.

Wat hebben we dus nu? We hebben niet alleen een vaccin tegen het virus, maar we moeten ook al anderhalf jaar lang afstand van elkaar houden – de beruchte anderhalvemeter – en mondkapjes op, al weet inmiddels niemand meer wanneer en waar dat wel en niet moet. Naar evenementen, feesten en de kroeg mogen we niet, want dan verspreiden we ‘t virus. Dat de wetenschap al die draconische maatregelen afwijst, maakt de bezorgde overheid geen mier uit. Alleen als je minstens twee weken geleden voor de tweede keer geprikt bent en ook nog een niet-werkende PCR-test hebt weten af te nemen die negatief uitviel (een prestatie op zich), mag je heel soms wel eens je huis uit. Het verplicht stellen van het prikje lukt hier in Nederland niet zo best, omdat de allereerste wet in ons wetboek zegt dat we niet mogen discrimineren. Ook is er zowel in de Nederlandse wet als in het Europese mensenrechtenverdrag EVRM een artikel dat zegt dat medische handelingen niet tegen je wil mogen worden uitgevoerd vanwege lichamelijke integriteit. Dingen waar nog nooit iemand over nagedacht had vóór 2020.

Bovendien blijken die “vaccins” niet zo fantastisch te werken. Gevaccineerde mensen krijgen vaker een positieve PCR-test dan niet-gevaccineerde, ze worden er veel zieker van én ze verspreiden het virus als gekken. Dat is ook exact wat de wetenschap erover zegt: begin nooit met vaccineren tegen een virus, als het nog bezig is met razen en muteren. Door het vaccineren komen er dan namelijk nog meer mutaties. Ambtenaren lopen inmiddels met hun ziel onder de arm rond, helemaal bezorgd om al die vervelende vrijbuiters in hun stad en land, die zich helemaal niet door hen laten verzorgen. Ze zijn allemaal de peuterpuberteit met het bijbehorende “zelluf-doen” gepasseerd en ze hebben ook nog en masse op liberale partijen gestemd in de lente van dit jaar. Hoe de regering ook probeert het vaccin toch verplicht te stellen en in the heat of the moment nog meer geestdodende dingen te doen, zoals sekslessen met dragqueens aan kleuters op school instellen en de boeren wegjagen van hun land, het wil maar niet lukken. De mensen worden alleen maar bozer door al die zorgen en gaan steeds vaker en in grotere getale de straat op om te demonstreren. Twitter en Facebook kladden ze vól met boosaardige grappen over vaccinaties en het is einde oefening.

 

Virussen: een staatszaak?

Een virus is gewoon een ziektekiempje dat je een paar dagen in bed houdt. Hart-stik-ke vervelend natuurlijk! Voor sommige mensen die aan obesitas, een longaandoening of diabetes lijden of die boven de 80 zijn, is het wél een gevaarlijk virus. Precies net als alle andere griepvirussen en dus mag de overheid eventueel voor hen een plan hebben om ze te beschermen. Maar ook dát plan moet vrijwillig zijn, want niet alle opa’s en oma’s kunnen het verdragen om hun familie jarenlang niet te mogen zien en overlijden liever dan dat ze dat moeten meemaken. De mens is een vrij wezen en die vrijheid hebben we niet van de overheid gekregen, maar van het leven of van God zo u wilt. Die kan ons daarom ook niet afgenomen worden, omdat er toevallig een net even iets geniepiger virus rondwaart dit jaar.

Wat kunnen we doen om onze vrijheid zo snel mogelijk terug te krijgen? Wel, dit artikel zoveel mogelijk delen, u inschrijven voor de nieuwsbrief, doneren voor mijn onafhankelijke journalistiek en zo hard mogelijk schreeuwen, tieren, krijsen en gillen op sociale media. In het gewone leven laten zien dat u een normaal mens bent en omdát u zo normaal bent, stelt u uw vrijheid op prijs. Als mensen zeggen dat het de schuld van ongevaccineerden is dat zíj hun vrijheid niet terugkrijgen, laat ze dan maar Hugo de Jonge zien, die vele malen gezegd heeft dat het oude normaal nooit meer terug zal keren. Zolang wij een lawaaiige groep zijn, die ook nog groeit, kan geen regering dat vaccin verplicht stellen: dan nemen we ontslag, net als de Fransen, de Grieken en de Russen doen of gedaan hebben. Dan kan de regering niets beginnen om meer macht naar zichzelf toe te trekken. Dát is de macht van het volk: de eenheid.

Hier hebt u nog even Mark Rutte die voor de zoveel honderdste keer weer belooft dat het oude normaal zal terugkeren. Iedere keer krabbelt hij daarna terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

By Anastasía Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou, born in Athens, obtained a Master's degree in Greek & French Literature and studied music in Thessaloniki, Greece. She speaks 7+ languages. Natassa ran a successful business in in-company trainings when she suddenly got paralysed. Out of love for her children she found out how to cure all diseases and healed many patients including herself. Nowadays she runs news website Untold Times, where she shares world news and gives fantastic analyses about hot topics.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.