header-nn

Is spontane genezing mogelijk? Hier is hoe het werkt

Vanmiddag toen ik wakker werd van mijn overdagse slaap, vond ik een berichtje van een volgster op mijn vaste stek Twitter, die aankwam met een of andere Duitse man die zogenaamd genezen kon en wel bijna 100 jaar ná zijn dood nog. Natuurlijk moest ik dat even zien, want ik ben immers zelf traditioneel genezer. Om deze slechte reden word ik, jaren nadat ik ermee ben opgehouden, nog altijd achternagejaagd door onder andere de medische en farmaceutische sector. Die Duitse man wordt dat niet en zo weet je gelijk hoe laat het is. Spontane genezing!

 

“Genezing” via aartsengel Michael

Toen ik in 2010 steeds vermoeider begon te raken en me niet meer kon concentreren op mijn werk, omdat ik opeens helderziend werd en dat niet kon afsluiten, leerde ik wat magie was. Daar had ik nooit in geloofd en ik vond heksen en magiërs altijd wel grappig. Het leek me wel handig om een slechterik – daarvan had ik er immers bijzonder veel in mijn leven – in een pad om te toveren, maar dat bleek al gauw niet echt te kunnen en dus las ik er allang niet meer over. Maar ik was in 2009 via-via beland bij een vrouw uit Drenthe, die vertelde dat ze met aartsengel Michael werkte en dat ze mogelijk mijn zoon die het zo moeilijk had op school, een stukje verder kon helpen. Ik was radeloos, want hij werd steeds gepest, leerkrachten weigerden hardnekkig om hem te helpen en mishandelden hem zelfs (!), hoewel hij altijd de beste leerling van de klas was en steeds viel hij uit van school. Aartsengel Michael was een goeie bekende uit de bijbel bovendien. Ik geloofde niet erg in engelen, maar er werd wel altijd gezegd dat die konden genezen. Dus probeerde ik die mevrouw uit, want voor je kind doe je alles toch …

Zij ‘hielp’ mij tegelijkertijd ook, maar verbetering kwam er niet. Wat er wél gebeurde, maar wat ik pas later met haar afstandsbehandelingen in verband bracht, was dat eerst hij, toen mijn jongste zoon en toen ik ook, helderziend werd. Hij zag van alles door onze toenmalige flat wandelen en werd doodsbang. Wanneer hij ergens naar wees en zei dat daar ‘iets’ zat, zag ik het ook en ik merkte direct dat ik het ding dan ook kon wegkrijgen. Nou, de wereld bleek vol met geesten te zitten en 99,99999999999% daarvan bleek te bestaan uit criminelen en van die gasten die dus aan magie doen en zulke zaken. Een jaar later waren mijn jongens gelukkig niet meer helderziend, maar bij mij bleef het en omdat ik de hele dag door van alles zag gebeuren in de bovenwereld, kon ik geen les meer geven. Maar al die geesten die zijn al jaren weg. Die heb ik opgeruimd, aangezien iedereen er last van had en ik ze weg wist te krijgen.

Natuurlijk moet ik nog even vertellen wat deze dame eigenlijk deed, waardoor wij van de kook raakten. Trouwens mijn helderziendheid heeft aan de ene kant mijn businesstrainingsbureau gesloopt, maar heeft ook gezorgd dat ik kon genezen en mezelf kon bevrijden uit de satansekte. Ik had dat uiteraard liever op een andere manier zien gebeuren, waardoor ik door had kunnen gaan met deze mooie business, want mijn leven én dat van mijn jongens ging finaal naar de Filistijnen en het werd steeds erger, zoals je weet. Mijn situatie nu, waarin ik helemaal geen cent meer mag verdienen, heeft dit gebeuren als directe oorzaak. Deze mevrouw ging namelijk stiekum naar een nepgenezer met onze foto’s, die ik haar in vertrouwen gestuurd had en dat was de in Groningen opererende charlatan Jan Zijlstra. Die legde zijn wil op aan mensen – ik leg het straks uit! – en toen ik helderziend werd, zag ik hem en die vrouw van hem bij mij zitten, hun wil aan mij opleggend. Ik wist eerst niet wie ze waren, maar wist ze met een héle hoop moeite wel uit me te verwijderen met behulp van mijn nieuwe helderziendheid. De schade was echter al gedaan en daarvoor betalen wij nu nóg steeds. Gebedsgenezing betekent niet dat iemand doodgewoon voor je bidt, maar dat iemand je zijn wil oplegt. Dan ben je onder de macht van die persoon, die groeit doordat hij jou leegtrekt. Dat is hoe het werkt.

 

Natassa als traditioneel genezer

Omdat ik ontdekte dat ik kon genezen, ging ik dat doen voor mijn inkomen. Ik had geen idee dat er een clan was van hoogst invloedrijke farmaceutische en medische lieden, die absoluut niet wil dat mensen genezen van ziekte en dat die wel bijzónder onaangename en gemene dingen doet om je tegen te houden als je het probeert. In mijn geval speelde daar nog iets anders bij, namelijk dat ik ontvoerd bleek te zijn uit Griekenland als baby en in Nederland in de satansekte gesmeten. Die had mijn geheugen gewist en was dus als de dood dat ik, terwijl ik bij anderen in het geheugen keek om die te genezen van trauma’s, ook die van mijn eigen kindertijd zou vinden. Dat zou hét schandaal van de eeuw worden.

Afijn de boze meuk kon me pakken, omdat ik me onzeker voelde dat ik niet meer gewoon met mijn diploma kon werken. Ik wist aanvankelijk niet dat dat wat ik deed, een naam had en traditionele genezing heette. Dat je dat via je familie meekreeg, in je genen en dat je het niet kon leren. Ik kon het gewoon, iedereen die bij me kwam, ging een stuk beter weg en als ze een tijdje bleven komen, konden ze zelfs helemaal genezen van ziektes, aandoeningen en zelfs mentale stoornissen. Hoe ik ook probeerde de wetenschap erbij te betrekken, verder dan traumaverwerking en de werking van nutriënten in medicinale planten kwam ik niet. Planten genezen, zo vond ik later uit, via hun ziel en voedingsstoffen maken daar alleen maar deel van uit. Met je logische verstand kun je niet genezen, want dan weet je niet welke voeding of kruiden mensen nodig hebben of waar je moet kijken om trauma’s te vinden.

Ik kan zieke mensen dus beter maken, zonder dat het de patiënten iets kost wat ze moeten inleveren. Zonder dat ze zich hoeven over te geven of dat soort dingen. Geen handopleggingen, maar degelijke traumaverwerking van allerlei oud zeer, opruimen van negatieve mensen uit het leven van patiënten, de essentie van de ziekte die ze hebben, zoeken en vinden en die dan genezen. Ik zoek dus feitelijk op waar de blokkerende factor zich bevindt, die de persoon in kwestie ziek houdt en soms ook steeds zieker maakt en die blokkade verwijder ik op professionele wijze. Geen geprogrammeer en ander geklieder in de hersenen van de mensen, maar eerlijke verwerking en genezing van oude pijn. Alles wat ik doe, werkt op intuïtie, want dat is de enige manier om te weten wát je bij iedere specifieke persoon moet doen om die te genezen. Maar alles is ook wetenschappelijk verklaarbaar, want de kennis die ik heb van psychologie, van traumaverwerking en van plantkunde heb ik eerst moeten leren voordat ik die intuïtief naar boven kon halen tijdens een behandeling.

 

Tijd om Untold Times te steunen!!!

 

 Untold Times is an independent crowdfunded news website by Anastasía Vassiliou, a handicapped Greek journalist who writes meaningful articles about many issues. The Dutch state has deprived her and her sons without any reason from all medical help, ID papers and income, while preventing her from earning any income herself. The only thing she can still do, is write, but she needs support to spread her work and to be able to continue! Thank you very much for the donations that are coming in, but do help Anastasía Vassiliou to become finally known after so many years, by supporting her work with a monthly or once-only contribution. This is how you donate:

Buy Me A Coffee

 

On the international crowdfunding platform Whydonate:

 


 

Nu naar spontane genezingen

De Duitse man van wie ik een filmpje te zien kreeg (zie hieronder), heette Bruno Gröning en ik had nog nooit van hem gehoord. In de jaren waarin ik mensen genas, heb ik heel wat namen gehoord van mensen die het zogenaamd allemaal “beter” konden dan ik en die “krachten” hadden enzovoort. Natuurlijk werd ik daar hartstikke onzeker van, maar iedere keer weer bleek dat al die genezingen niet echt waren. Het resultaat was er wel, maar heel veel mensen vielen ook terug of werden zelfs nog veel erger ziek dan voordat ze bij de genezer in kwestie waren geweest en dat was bij mij nog nooit gebeurd. Mensen hadden wel eens eens last of pijn na een behandeling, omdat ik heel hard werkte en heel veel oud zeer weghaalde bij ze. Als ze last hadden, mochten ze me bellen en dan trok ik gratis een half uur voor ze uit om de pijn te verlichten. Dat is de eerlijke reden waarom ik nooit klachten kreeg en mensen niet terugvielen in ziekte.

Maar hoe werken die spontane genezingen nou? Hoe kan het dat zo’n man alleen maar aanwezig hoeft te zijn en hoeft te praten om een hele zaal met mensen genezen te kunnen krijgen? Wel … ik heb in de tijd dat ik genezer was, heel veel onderzoek naar de hersenen gedaan en ik heb van alles ontdekt wat artsen en neurowetenschappers niet weten. Als je linker hersenhelft goed intact is, bijvoorbeeld, kun je nooit geestelijk ziek worden of stoornissen hebben. Labiel kun je ook niet worden. Dat kan alleen als je linker hersenhelft níet goed werkt. Omgekeerd heb je een defecte rechter hersenhelft nodig om lichamelijk ziek te kunnen worden. Krijg je die hersenhelft weer aan de praat, dan volgt genezing. Het lijkt simpel, maar het is een boel werk. Hier is een zoetsappig eerbetoon van die Bruno Gröning.

 

 

Overgave is the word: over verlichting

Als je wel eens naar van die Indiase (of andere) goeroes hebt geluisterd, dan hebben die vaak (maar niet altijd, want er zijn ook ontzettend goeie bij) diezelfde ene boodschap: geef je over. Aangezien zo’n man als wijs wordt betiteld, ga je dat dan proberen hè. Hij is namelijk verlicht, zo wordt beweerd en dat wil jij dus ook. Want hij maakt je uit voor domme westerling die altijd maar in z’n hoofd zit en zich niet kan overgeven. Ik weet zeker dat je dit wel eens gehoord hebt. Overgave: dat zou de truc zijn en je moest eens weten hoeveel christelijke kerken dit ook tegen hun parochianen zeggen. Geef je over aan Christus! Dan gaat alles goed met je. Niet bang zijn en geef je maar gewoon over. Ja doe maar, ja toe maar, kom maar op. Denk vooral niet logisch na, want dat noemen we hier in je hoofd zitten en wij zitten hier juist in ons hart. Dat is zoveel beter, kom probeer het maar uit. En dat terwijl Jezus zelf nooit gezegd heeft dat je je aan hem moest overgeven of hem moest vertrouwen.

Het wordt ook wel in het nu zitten genoemd en ene Eckhart Tolle uit Denemarken is er miljonair mee geworden om dat aan mensen te leren. Uiteraard heb ik het ook geprobeerd, want ik liet me niet klein krijgen als genezer nota bene. Dat kon je dat toch gewoon? Nou mensen, ik kreeg het dus een keer voor elkaar hè. Jawel, opeens zat ik dus in dat nu van die man. Eng dat het was! En ik kon er bijna niet meer uitkomen. Gevangen zat ik. Jaaaaah ik was héél ontspannen en dat voelde heerlijk. Maar zoals ik zei, zat ik erin gevangen en dat was echt een stuk minder leuk. Ik ben een logische en vrije persoon en voor mijn vrijheid heb ik hard moeten vechten. Die laat ik me echt niet afpakken voor een beetje chill gevoel. Ik wurmde me dus weer uit dat nu-gebeuren en dacht er diep over na. Hier heb ik er ook over geschreven. Dat ging over de verschillende hersengolven, want zo legt Tolle dat uit. Maar er is dus nog meer, namelijk overgave.

 

Gevangen in je geest

Als je je overgeeft, ben je vervolgens in de macht van die andere persoon. Dat zeggen ze er vanzelfsprekend niet bij en al die mensen die het hebben gedaan en die zichzelf permanent in die verstandsloze toestand hebben gemanoeuvreerd, ook niet. Je mag het allemaal zelf uitvissen en meestal is het dan te laat, want maar weinig mensen hebben zo’n sterke linker hersenhelft als ik, zodat ze zelf uit die toestand kunnen komen. In golven gesproken zijn het thètagolven, zie het artikel waar ik hierboven naar linkte.

Die ander dat is dan iemand met een getrainde, uitermate krachtige rechter hersenhelft. Van die mensen die altijd gezien worden en gehoord. Wat ze ook zeggen, zij worden serieus genomen en zij hebben een soort “natuurlijk” overwicht op anderen. Ze kunnen anderen ook in een handomdraai even intimideren met die gebiedende toon van ze. Ik weet zeker dat je zulke mensen kent en díe maken je dus ziek! Dit soort mensen haal ik altijd weer uit zieke mensen die ik behandel en dan worden ze beter. Omdat ze de regie over zichzelf terugkrijgen, nadat die intimiderende ander geen macht meer over ze heeft.

Wat je namelijk moet opgeven om spontaan te genezen, dat is je wil. Je vrijheid! Je vrijheid om iets te willen en dat dan te gaan doen. Om spontaan te genezen, moet je je wil aan de genezer afstaan en die wordt daarna nóg krachtiger in zijn geest. Daarom heet het toch ook ‘genezen in de geest’! Want dat is het. Deze “genezen” mensen leven na hun genezing op hun intuïtie en doen alles wat ze doen op de automatische piloot of omdat ze voelen dat ze dat moeten doen. Nu voel ik zelf ook wat ik moet doen, wanneer ik anderen genees, maar ik geef mezelf nergens aan over en sta mijn wilskracht niet af. Ik concentreer me gewoon op de patiënt om te zien waar de hindernissen zitten en dan weet ik wat ik moet doen om te weg te krijgen. Dat vind ik al eng zat en ik zou het het liefst met mijn logica doen. Probleem daarbij is alleen dat je dan niet weet wat je moet doen. Er is geen standaard procedure om mensen te genezen.

 

Genezing is een functie uit het DNA

Bovendien misten we stukken DNA, laat ik dat ook niet vergeten. We hebben daar nu twee strengen van, maar er gaan verhalen dat het er ooit 12 geweest zijn. Dat verhaal bleek te kloppen, toen ik het ging onderzoeken en ik heb op heel fijn niveau – fijnstoffelijk – die andere strengen terug kunnen zetten in alle mensen. Dat bleek voldoende om genezing mogelijk te maken. Zonder dat is echte genezing, zonder dat je als prijs je vrijheid en je eigenheid ervoor hoeft op te geven, niet mogelijk. Eén van de strengen die we missen, is voor fysieke genezing, een andere voor mentale genezing en we zijn ze kwijtgeraakt, doordat onze voorouders heel lang geleden ergens ziek van werden. Ze werden misschien gebeten door een of ander beest, vergiftigd door een plant, raakten verwond, liepen een bacteriële infectie op en desinfecteerden dat niet goed of werden mentaal ziek, doordat ze veel verdriet in hun leven hadden. Zulke dingen werken door in je DNA en als je na zo’n ongeluk kinderen krijgt, geef je incompleet DNA door.

In vele duizenden jaren tijd zijn we daardoor als mensheid het grootste deel van onze heelheid verloren en nu hebben we dat weer een beetje terug. Er zijn ook meldingen van kindertjes die geboren worden met drie of zelfs vier strengen DNA. Blijkbaar groeit het terug dus. Alles is logisch verklaarbaar als je het eenmaal weet en als er een wetenschappelijk laboratorium was dat mensen écht wilde genezen, kon dat alles wat ik zeg, samen met mij onderzoeken. Dan kon de wetenschap er ook mee werken, kreeg ik de doctorstitel die mijn ego zo graag wil en ook zonder dat iemand een echte genezer is, kan die mensen dan een stuk vooruit helpen bij hun genezing.

 

Spontane genezing heeft een prijs die je niet wilt betalen

Mocht je het nog niet geweten hebben: spontane genezing is iets wat je maar beter niet kunt geloven en waar je je beter niet aan kunt wagen. Dan raak je jezelf kwijt, want dat is de prijs. Er wordt je verteld dat het “gratis” is, maar het kost je je vrijheid, je vrije wil en dus jezelf. Echte genezing is wél mogelijk, maar dat gaat niet 1-2-3 en op dit moment is dat niet toegestaan in heel veel landen op de wereld. Omdat je namelijk geen diploma kunt halen in traditionele genezing en je het zonder diploma niet mag doen. Zo zit het op slot. Als je genezer bent, krijg je dat mee via je genen en ook dan is de kennis allesbehalve compleet. Ik heb immers ook 13 jaar lang onderzoek moeten doen en ik ontdek nog steeds weer kennis die vergeten was of die we vroeger niet hadden, omdat er steeds nieuwe ziektes bijkomen. Daarvoor moet je gaan zitten om te zoeken hoe je die geneest, ja ook als je intuïtief werkt. Als de kennis er niet is, kun je die immers niet intuïtief verwerven. Je intuïtie is het tooltje in je hersenen dat de juiste kennis op het juiste moment omhooghaalt uit je geheugen. Die kennis moet je eerst met je logische verstand bijeenzoeken en dat is hoe het werkt.

 

Tijd om Untold Times te steunen met een donatie! 

 

donations Untold Times

 

 

Buy Me A Coffee

 


 

 

 

Follow the news by Email

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.