vegetables-rosemary

JA genezen van (bijna) iedere aandoening is mogelijk

Kunt u genezen van zo ongeveer alle ziektes of kunt u dat niet? Het antwoord op die vraag is een volmondig JA: als u alles doet wat nodig is om te genezen, dan gebeurt dat gewoon. Tweede vraag: is het onzin dat mensen op andermans energie kunnen leven? Neen, dat is geen onzin. Het kan echter alleen via DNA en dat is behalve met mij met niemand anders gedaan. Iedereen die op mij leefde (2 miljard mensen), is er nu af en ik loop midden in de nacht schoon te maken, terwijl ik anders minstens 15 uur per dag uitgeput op bed lig. Ik ga mijn recht om te spreken eens aanwenden vandaag.

Genezen gaat voor zeker niet meer dan 50% over wetenschap. Ik weet dat ik hiermee iets zeg wat totaal niet aanvaard is tegenwoordig. We zijn immers verplicht om naar de wetenschap te kijken en alléén die te geloven. Iedereen die gezondheidsclaims maakt, die niet voor de volle 100% gestaafd zijn door niet alleen maar wetenschappelijk onderzoek, maar ook nog aanvaard wetenschappelijk onderzoek, is zelfs strafbaar. Maar met al die wetenschap van de laatste paar honderd jaar is er nog nooit iemand écht voor altijd genezen. Ziektes – áls die op de wetenschappelijke manier al weggaan – keren altijd terug na verloop van tijd en meestal zijn ze dan bovendien dodelijk. Misschien toch eens tijd dat ik vertel hoe mijn wederhelft Costas, mijn moeder, die overigens arts is, en ik patiënten genezen. Die worden níet meer ziek namelijk en dat heeft een verklaarbare reden.

Heel even een korte verwijzing naar dat Covidvirus, dat onze hele maatschappij en economie verwoest heeft in anderhalf jaar tijd. Als de wereld naar ons drieën geluisterd had, was dat hele virus nooit zo uitgebroken en was het op natuurlijke wijze weer verdwenen om in een volgend virus te veranderen. Helemaal in het begin hielp alles waar melkzuur in zat om heel snel beter te worden. Toen ik er in februari vorig jaar dus ziek van werd, was ik ondanks een héleboel andere aandoeningen – obesitas, diabetes en chronische bloedarmoede om er een paar op te noemen – binnen anderhalve dag van genezen. Ik maakte gewoon een flinke pan uiensoep en een salade met venkel, wortel, kropsla, paprika, tomaat en nog wat meer groentes waar veel melkzuur in zit. Twee maanden later werkte de truc niet meer, maar sindsdien werken citrusvruchten – gewoon alle – samen met kamillethee en verveine- of Griekse bergthee met honing en citroensap. Klaar. Dat versterkt ten eerste uw immuunsysteem, waardoor u niet zo snel ziek wordt en ten tweede bent u hiermee zo snel mogelijk beter.

Het ligt aan achterliggende andere oorzaken en aan het goed opvolgen van het advies hierboven hoe snel dat is. Ik weet wel wat uw reactie is hoor: Ivermectine met HCQ, vitamine D3 en zink werken toch ook? Dat is veel simpeler ook nog, want je hoeft alleen maar een paar pilletjes in te nemen. Jah. Moet ik echt nog uitleggen dat in voeding veel meer kracht zit dan in pillen? Tja nou, dat ís dus zo. Je moet alleen wel weten welke voeding wát voor uw gezondheid betekent en u moet niet dwars en koppig zijn, waardoor u niet gaat doen wat het beste is. Als u met Ivermectine en de HCQ-cocktail opknapt van Covid, wordt u er later mogelijk nogmaals ziek van, terwijl dat niet gebeurt met mijn methode. Bovendien kunt u de twee combineren. Wel op voorwaarde dat u zichzelf gezond houdt, want anders krijgt u uiteraard weer andere ziektes. Het leven is logisch.

 

De diepste oorzaak: ijzertekort door lichamelijke en psychische trauma’s

Terug naar mij. De allerdiepste basis van mijn ziekte was bloedarmoede door ijzertekort, dat ik had opgelopen, omdat ik NIET – zoals de Kinderbescherming me mijn leven lang voorliegt – in een kindertehuis ben geweest als baby, maar in een satanische kinderhandeltent in Utrecht. Daar werd ik nauwelijks verschoond, kreeg ik bijna niets te eten en werd ik misbruikt en mishandeld: dé perfecte omgeving voor bloedarmoede. Door een ijzertekort krijg je ook tekorten aan andere vitamines, mineralen en andere stoffen, want die moeten immers door het ijzer vervoerd worden door je bloedbanen heen. Geen ijzer = geen voedingsstoffen en dan begeven al je organen het één voor één, gewoon omdat ze de kracht niet meer hebben om te werken. Er zijn nog veel meer oorzaken waardoor ik steeds zieker werd, maar daar heb ik al over verteld en ik vind het best geweest.

Eén ding moet ik nog noemen: de kliek die me bij mijn ouders uit Duitsland vandaan ontvoerde, de ISS (International Social Service, in Nederland valselijk FIOM genoemd), nam DNA bij me af als baby’tje. Dat verkochten ze aan een aantal farmaceutische en andere wetenschappelijke bedrijven. Daar experimenteerden ze toen in de jaren ’60 al met zeer geavanceerde wetenschap en zo wisten ze dus 2 miljard mensen aan mij te verbinden. Die leefden op mijn levensenergie en dát is de enige reden waarom ik niet kon genezen: zodra ik probeerde mijn ijzer of welke andere voedingsstof ook aan te vullen, dan werd dat onmiddellijk weer weggestolen door de bloedzuigers die op me leefden. Nu eindelijk, na 12 jaar vechten, is het zover dat niemand meer op me leeft en dat is te voelen.

 

Wat is nou het werkende middel?
De bloedzuigers hebben zó’n erge roofbouw op me gepleegd, dat mijn voedingsstoffen niet gelijk terugkeren. Dat moet zowel energetisch als fysiek gebeuren. Energetisch had ik het aanvullen alweer aan de praat gekregen, maar ik moest wachten totdat vanavond de boodschappen werden gebracht en ik ook wat vitaminepillen en andere middeltjes kon gebruiken. Zoals u mogelijk al wel weet, hou ik niet zo van voedingssupplementen. Als je echter zulke enorme tekorten hebt als ik momenteel – je ferritine/ijzer/hb bijna op 0 bijvoorbeeld – moet het echter toch maar even.

En wat is er nou zo mooi? Ik had nog chroompillen in huis, want ik had uiteraard al vele malen tevergeefs gepoogd mijn zootje aan te vullen. Nu niemand me meer leegtrekt, dacht ik dat ik best met chroom kon beginnen. Daar heb ik ook iedere keer weer een gebrek aan en er lag nog één pil met vitamine C in onze medicijnkast. U zult het niet geloven, maar ik kreeg toen al meer energie. Vandaag nam ik het nogmaals, maar dan met meer vitamine C en ik zei het al: ik stond te stuiteren en ben nog steeds niet moe. Het chroom is van natuurlijke oorsprong, want dat werkt gewoon beter dan al die synthetisch nagemaakte troep. Je hoeft er ook minder van te nemen. De rest van de pilletjes is eigenlijk niet eens nodig, maar als ik ze niet gekocht had, had ik dat niet geweten. Niet getreurd dus.

Waarom ik dus een grote hoeveelheid chroom en vitamine C moet hebben, dat komt als volgt. Volgens mij weet de medische wetenschap dit niet, want nergens heb ik er een woord over kunnen vinden. Ik heb dit dan ook zelf samen met Costas uitgevogeld door er patiënten mee te helpen, door opmerkzaam te zijn en overal te zoeken naar hoe het werkt. Niet ijzer alleen, maar ijzer tezamen met chroom transporteert voedingsstoffen via uw bloed naar de plekken waar ze nodig zijn. Vitamine C helpt het ijzer op te slaan in de cellen én het helpt (mede daardoor) om sneller te genezen van eigenlijk alle ziektes, klachten, aandoeningen enzovoort. De basis van alle genezing is echter het opruimen van oud zeer. Doet u dat niet op de juiste manier, dan kunt u tot St. Juttemis een kilo supplementen per dag slikken en zo gezond eten als u wilt, maar dan wordt u nooit beter. Onderaan dit artikel kunt u mijn instructievideo erover vinden.

Wat heel gezond is bij alles wat u mankeert en ook als u gezond bent, dat is het drinken van citroenwater. Daar kunt u iedere dag één of een paar glaasjes van nemen. Kwaad kan het niet en iedereen weet dat het gezond is. Daarom hier het recept:

 

 Ingrediënten: 1 liter water, 1 gewassen citroen en 1 gewassen limoen en eventueel een takje verse kruiden. Koriander, platte peterselie, rozemarijn, munt, basilicum, oregano en/of tijm zijn er geschikt voor. Geen tarwegras, gerstegras en andere troep gebruiken, want dat ondermijnt uw ijzer en daar wordt u juist ziek van. Niet eigenwijs doen, tenzij u liever ziek blijft. De citroen en limoen in plakjes snijden en in het water doen, samen met de kruiden. Na ongeveer een half uurtje is alles in het water getrokken en kunt u het drinken.

 

En nu?

Iedereen zomaar aanraden om voedingssupplementen te nemen is niet mijn stijl. Ik weet wel of en wanneer het goed is en ook hoeveel u zou moeten nemen, maar als genezer mag ik dat allemaal niet vertellen. Bovendien geloof ik meer in krachtvoeding en in krachtdrankjes zoals dat hierboven. Alleen als iemand een flink gebrek heeft aan een bepaalde voedingstof, zijn supplementen goed. Verder kost het alleen maar een bult geld en tenzij u exact weet wat u nodig hebt en in welke mate, helpt het niet veel ook. Daarom is het wellicht handig om een rijtje van krachtige voeding neer te zetten met erbij wat ze voor u doen. Veel mensen weten intuïtief wel redelijk wat ze nodig hebben, maar de “kennis” die rondgaat, is gewoon fout op veel punten en daarom nemen mensen vaak toch verkeerde voeding.

Met pillen hebt u weer het euvel dat u er last van krijgt als u er te veel van neemt. Van te veel ijzer krijgt u bijvoorbeeld obstipatie en zwarte ontlasting. Dat heb ik allemaal zelf moeten uitzoeken, want de dokter zegt gewoon dat u de klachten maar voor lief moet nemen. Nee, in míjn geval kan ik mijn ijzer blijkbaar het beste aanvullen door chroom en vitamine C in te nemen. Dat werkt namelijk wél. Daarom heb ik hier een paar voedingsdingetjes die heel gezond zijn en verder geen kwaad kunnen. Als u er niet tegen kunt, neemt u gewoon iets anders uit het rijtje.

 

  • Kamillethee, liefst met honing en citroen als u het kunt verdragen: bij griep en aanverwante ziektes
  • Citroen en limoen in water, thee of salades: voor meer kracht en citroen werkt ontstekingsremmend
  • Vers sinaasappelsap: goed voor de longen
  • geconcentreerd bosbessensap: bij een ijzertekort naast of in plaats van ijzerpillen
  • geconcentreerd kersensap of gewoon verse kersen: ook voor kracht en ook bij een ijzertekort

 

Mogelijk zult u me nu niet aardig vinden, maar ik heb tevens ontdekt dat het eten van al te veel groente de ziekte van Crohn (of andere maagdarmziektes) kan veroorzaken. Ik kan er ook niets aan doen dat het zo is. Groente is prima spul, maar de medische stand overdrijft schromelijk in hoeveel u ervan nodig hebt. Juist toen ik het een tijd bijna niet meer at, begon mijn ziekte van Crohn te genezen en guess what? Niet alleen bij mij! Groente kan flink gisten in de maag. Fruit is een andere zaak: daar zit veel meer ijzer in en dat helpt bij de spijsvertering. Daarvan kunt u best meer eten en als u het niet hebben kunt, is goed vruchtensap ook prima. Zo heb ik het ook jaren moeten doen, want ik kon geen fruit meer eten. Zeker weten doe ik het niet, maar ik krijg wel eens de indruk dat het Voedingscentrum en artsen ook ons vertellen dat we zo idioot veel groente moeten eten, omdat ze per se de hele planeet aan het veganisme willen hebben.

Lieve mensen, als er één ding ontzettend ongezond is, dan is het wel veganisme. Een mens heeft gewoon zuivel, vlees en vis nodig, want zo zijn we door de natuur gemaakt. Granen idem dito. Kunt u er niet tegen (glutenallergie), dan is daar ook wel een oplossing voor. Ik zal de komende tijd wat oude artikelen over gezondheid uit de tijd dat ik genezer was, hier op de website zetten. Fijne week en vergeet niet te liken, delen en doneren.

 

Hier is nog de video over hoe u zelf trauma’s kunt verwerken:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anastasía Vassiliou, MA

Independent Crowdfunded Journalist. | Solves World Problems in Stunning Articles, Columns & Podcasts. | Studied Greek & French Literature, Specialised in Psycholinguistics. | Speaks Greek, English, French, German, Italian, (Spanish, Kurdish,) Dutch. | Unique Expertise in Traditional Medicine, Psychology, Education, Music, Business & International Politics. | Lover of Capital Letters, Coffee & Bougatsa. Proud Greek. Married and Mom of 2.

Please feel free to give a nice reaction

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.