Je geliefde kwijt aan het Niets

Je geliefde kwijt aan het Niets

Weet u hoeveel mensen ik in mijn praktijk gehad heb, die een geliefde waren kwijtgeraakt? Een man, vrouw, kind, vader, moeder of goede vriend of vriendin, die opeens niets meer van ze wilde weten en met een of andere idiote persoon wegliep. Helemaal beïnvloed. Het leek wel of ze gehypnotiseerd waren en dat was min of meer ook zo. Ik heb keihard gewerkt aan iedere verlorene, maar heb tot mijn spijt nooit iemand kunnen terughalen. Nu weet ik hoe dat kan en kan ik ze hopelijk wél terughalen bij zichzelf. Eerst maar eens vertellen hoe dit gedaan wordt door de familiemaffia en wat er feitelijk aan de hand is met de verloren geliefde. Het is weer oergezellig allemaal.

Dit is geen verhaal voor wappies, zweefkezen en zweefteven of complotdenkers. Ik heb mensen uit alle lagen van de samenleving bij me gehad met dit probleem, van alle politieke voorkeuren en godsdiensten en uit heel veel verschillende landen op de wereld. Van mensen die nog nooit van de satansekte of van magie hadden gehoord en er nooit in hadden geloofd totdat dit hun overkwam, tot mensen die er heel veel van wisten of er zelfs mee opgegroeid waren. Het kan iedereen overkomen die een goeie mens is, want dat is het criterium: u moet een goede persoon zijn. Dan gaat de satansekte – ja daar heb je ze weer! – proberen je slecht te krijgen en je in te palmen.

Inmiddels weten we allemaal wel dat het onmogelijk is om een goed iemand slecht te maken. Zelfs al brengen ze de linker hersenhelft, die het goede in de mens veroorzaakt en bewaakt, onder hypnose, dan nog gaat de persoon geen slechte dingen doen en wordt hij of zij niet gemeen. Zo werkt het leven gewoon niet. Gelukkig. Maar het doel van de familiemaffia is nog meer dan het inpikken van je partner, ouder of kind het traumatiseren van je hele familie met als gevolg dat zoveel mogelijk leden ervan platliggen. Met platliggen bedoel ik dat ze geen goeie dingen meer kunnen doen, want daar is de krentenclub (de satansekte, u weet het al wel) dus allergisch voor. Ze hebben een agenda, namelijk een satanische samenleving in een wereldwijde dictatuur en iedereen die in de weg loopt, wordt gehypnotiseerd op deze manier – of op een andere als je niet eh … meewerkt.

 

Opeens je partner, je kind of je ouder kwijt aan het Niets

Dat trieste verhaal van stellen die heel veel van elkaar hielden en vaak ook kinderen hadden, en dat dan opeens één van de twee wegdreef met een andere man of vrouw. Vaak was er niet eens sprake van een relatie, maar was de partner plotseling niet meer aanspreekbaar. Mensen kwamen me ook vertellen dat het met een kind van hen was gebeurd of met iemand anders om wie ze veel gaven. Dan ging ik kijken en zag ik werelden vol met iets wat ik toen ‘magie’ noemde, want wat kon het anders zijn? De slechterik die de geliefde weggenomen had, zat overal in, onder, achter, boven en onder de persoon in kwestie en had diegene onder zijn of haar totale controle: de huwelijksmaffia, dat is waar ik het over heb. Familiemaffia is wellicht een betere naam voor deze criminelen. Eigenlijk maken ze niet alleen maar huwelijken en relaties kapot, maar halen ze ook kinderen bij ouders weg. Vaak is het een kind van dezelfde leeftijd, maar er zit altijd een moeder of vader bij die de boel aanstuurt en die de echte ouders overal voor gek zet.

Bij mijn zoons is het ook gedaan. Hun ziel is verwisseld met die van een ander, net als bij mij. Ik wist exact door wie, maar tot nu toe kon ik ze niet bevrijden uit de klauwen van deze hatelijke individuen. Ikzelf heb ook de ziel van iemand anders gekregen en daarmee dus ook het lichaam – het uiterlijk, maar ook de ziektes en de mislukkingen bijvoorbeeld – van die vrouw. Mijn leven lang heb ik mezelf nooit kunnen sturen, want mijn ziel zat dus in die vrouw en haar ziel zat in mij. We waren letterlijk van persoon gewisseld. Omdat je al een aantal jaren geleefd hebt en ook gegroeid bent met je eigen ziel in je, heb je een bepaald karakter. Naarmate je linker hersenhelft sterker is, verandert je persoonlijkheid minder, maar als de boze persoon die weet uit te schakelen door hem in slaap te brengen, verander je wél wanneer je andermans ziel in je hebt. Je wordt ook steeds minder vatbaar voor rede, wanneer je linker hersenhelft het minder goed gaat doen. Bij mij was dat miniem, maar ik heb nog nooit iemand gezien bij wie die zielswisseling zo weinig invloed op de persoon had.

Waar ik ook achtergekomen ben, dat is dat degene die je ziel heeft gestolen, datgene in het leven doet waarvan hij of zij wil dat jij het doet. Bij mij wilde de krentenclub dat ik incapabel werd en niets meer gedaan kreeg en dus stopten ze iemand die van nature een mislukking was, in me. Die ging flierenfluiten en omdat ik heel hard voor mijn leven ging vechten, kwam alles háár aanwaaien, maar ging bij mij iedere keer alles fout. Maar ik heb ook gevallen gezien, waarin de indringer juist wilde dat de ander enig succes had en dan ging die zich ook uitsloven. Het ligt er allemaal aan wat de krentenclub van je wil. Dát doen ze en altijd hebben ze succes, want ze hebben hier 17.000 jaar ervaring in en weten exact hoe ze ons daar moeten krijgen waar ze ons hebben willen. Zeg dus niet te gauw dat hun plannen mislukt zijn, want dat gebeurt eigenlijk nooit. In zo’n geval sturen ze gewoon een andere persoon op je af, die het wél voor elkaar krijgt, ziet u.

 

Wat is er aan de hand?

Wat de krentenclub heeft gedaan, dat is dus de ziel van uw geliefde verwisselen met die van één van hen. Ik heb u uit eigen ervaring verteld wat zoiets met een mens doet en omdat ik ontzettend krachtig ben, heeft het met mij minder gedaan dan bij de meeste anderen. Ze konden me niet slecht krijgen, maar dat is wel één van de heel weinige dingen die mislukt zijn in deze sekte. Plus ze hebben met de hele sekte riánt op me geleefd, dus zo heel erg mislukt is het plan nu ook weer niet. Ze kregen me alleen niet de hoerenkast in, waar ze hun zinnen op hadden gezet. Ik moest en ik zou prostituee worden, wat er ook op de wereld zou gebeuren. Kerel na kerel stuurden ze op me af, maar ik had meestal niet eens in de gaten dat zo iemand me wilde hebben. Ja, zonder rechter hersenhelft ben je niet zo snugger. Hadden ze me maar niet zo ernstig moeten mishandelen en misbruiken.

Bij mij ging het verwisselen van mijn ziel met die van een ander met seksueel misbruik en dat is hoe het altijd gaat. Zij noemen dat dan een inwijding. Dat is immers waar de satansekte voor staat: alle vuile seks zoals SM, kindermisbruik, verkrachtingen, gangbanging en wat heb je nog meer allemaal? Pedofilie komt voort uit het feit dat mannen zelf als kind misbruikt zijn. Daarvan raak je seksueel in de war en dan wil je rare dingen. Bij zo’n zielsritueel gaat het om rituele seks en dat wordt gedaan door speciale satanspriesters. Bij volwassenen is het genoeg dat ze seks hebben met de indringer. De rest wordt dan op afstand door de sekte “geregeld”. Handig, want dan weet het slachtoffer ook mooi niet met wie hij of zij van ziel gewisseld is. Gek genoeg zijn satanspriesters in het dagelijkse leven niet alleen vaak magiër of nepgenezer, maar ook heel vaak onderwijzer, leraar, kindertherapeut of iets anders wat met kinderen te maken heeft. Zelfs priester in de katholieke kerk kunnen ze zijn. Na het barbaarse ritueel wordt het geheugen van het slachtoffer gewist en daarna begint het pushen om de persoon in slaap te sussen. Dat gaat door te liegen over de echte partner of over de ouders. Dat ze allerlei nare dingen gedaan zouden hebben, dat ze gek zouden zijn enzovoort, enzovoort, enzovoort.

 

En dan de oplossing

Logische gevolgtrekking: wat er moet gebeuren om de slachtoffers van de satansekte terug te halen bij zichzelf, is dat hun ziel terug moet. Dat hoeft uiteraard niet met zo’n idioot ritueel, maar het is wel gigantisch veel werk. Deze monsters doen namelijk dagelijks rituelen en als het niet dagelijks is, dan toch wel wekelijks en dat stapelt zich op tot een enorme berg met … ja hoe moet ik het noemen? Magie? Beïnvloeding? Noemt u het maar zoals u wilt. Ik heb er nog geen term voor gevonden, die je overal gewoon kunt gebruiken zonder dat mensen zich rot schrikken. Degenen die ervan schrikken en u dan voor gek gaan zetten, zijn overigens altijd degenen die zelf zulke dingen doen. Of het zijn mensen die er zo onder geleden hebben, dat ze het nooit meer willen horen en het diep hebben weggestopt in hun eigen hart. Er zijn veel meer mensen die weten wat satanisme is dan u denkt! Dat is de reden waarom het onderwerp ‘magie’ zo taboe is: omdat iedereen het wél kent, maar denkt dat er geen oplossing voor is en probeert verder te leven zonder hun problemen op te lossen. Dat is de harde waarheid.

Bij mij staan de zaken er inmiddels als volgt voor: iedere keer dat mijn indringer ergens voor gek stond of dat in ieder geval zelf vond (dat vinden mensen met een ego nogal snel), zat ze weer in me en zo heb ik haar door de jaren heen letterlijk duizenden keren uit me weggetrokken. Ik dacht dat mijn ziel verwisseld was met iemand anders en stond zelf ook verbaasd dat het dit mens was. Maar het was wel uitlegbaar, want ik had immers altijd zoveel tegenslagen en dat heb je niet als degene die jou in zich draagt, een actief iemand is. Deze persoon is totaal lethargisch, lui en zo dom dat u het zich niet eens kunt voorstellen, ondanks dat ze een hbo-opleiding heeft voltooid. Ze weet ook niets over het nieuws bijvoorbeeld, over politieke of maatschappelijke onderwerpen en zo begrijp ik nu waarom ík het altijd zo moeilijk heb gehad om op de hoogte te geraken van wat er in het leven voorviel: dit mens zat in de weg. Als een berg zat ze in me te zitten en ze hield alles tegen wat ik probeerde om mijn leven op te bouwen.

Ze zat nog vijf keer in me en we vonden haar ziel ook terug. Die zat in een schacht binnenin mij, waar ze met gietijzeren banden vastgebonden lag op zo’n plank, die zij dan ‘altaar’ noemen. Vier bewakers in gietijzeren harnassen eromheen en krijg dat maar weer uit je! Mijn eigen ziel bleek nog 9 jaar oud te zijn, want die zat al die tijd niet meer aan mij vast. Ze hadden zelfs dat zilveren koord waarmee je ziel aan je vast hoort te zitten, los weten te prutsen. Anders was mijn ziel wel meegegroeid, weet ik na mezelf jarenlang met zielen en geesten beziggehouden te hebben. Toen ik dit werk moest gaan doen, nadat ik ziek geworden was en geen talencentrum meer kon runnen, heb ik gezworen dat ik het healerswerk tot wetenschap zou maken en dat heb ik ook gedaan. Als je afgaat op wat anderen zeggen of wat in boeken staat, kun je die sekte nooit ontmantelen!

Niemand weet alles precies en satanisten, ook niet gek, laten hun leden ook expres verkeerde dingen over hen vertellen en in boeken schrijven. Het was dus juist heel goed dat ik niets wist over hoe andere mensen zogenaamd “genezingen¨ doen en dat ik ook geen medische achtergrond had. Dan had ik er niet zo open in gestaan en had ik nooit kunnen ontdekken hoe alles écht in elkaar steekt. Bij mij is die andere vrouw er dus inmiddels uit en het lijkt erop dat ze nergens meer zit. Wel zitten er nog ladingen anderen die misbruik van me gemaakt hebben of die ook door deze sekte gepakt zijn. Die komen nu uit me vandaan en als dat klaar is, kan de ijzeren put waar mijn belager in zat, gedempt worden. Dan kan mijn eigen ziel weer in me terug en hoop ik dat het klaar is met deze onzin. Mijn kinderen moeten dan ook hun eigen ziel weer terug hebben en daarna alle anderen.

 

Muziek hebt u hier wel bij nodig! En wat past er beter bij dit verhaal dan het aloude nummer van de eerste vrouwenrockband ooit? Daarom hier het Zuid-Afrikaanse Clout met hun nummer Substitute uit 1977.

 

 

 


donate-to-natassa-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.