swing-child-abuse

Jeugdzorg en gaslighting

Weer Nederlands vandaag. Het constante de mond snoeren van mensen bij wie Jeugdzorg het gezin kapotgemaakt heeft, moet eens vet aan de kaak gesteld worden. Jeugdzorg en gaslighting. Daar wil ik het graag even met u over hebben, want ten eerste is het iets wat iedereen behoort te weten en af te keuren en ten tweede moeten we hun ongebreidelde macht over het gezin eens heel snel stoppen. Dat bevechten van het machtsmisbruik door een organisatie die het gezin dient te beschermen, maar haar werk niet doet, begint met bewustwording en het delen van feiten.

Voordat ik verderga, wil ik graag héél even dit kwijt: het is geenszins de bedoeling dat lezers van mijn nieuwssite achter mijn rug om Jeugdzorg mailen met allerlei vragen over wat ze met mij en mijn gezin uitspoken. Niet alleen omdat dat mijn integriteit met voeten treedt, maar het lost daarnaast niets op. Mijn dossiers zijn topgeheim. Ik doe mijn zoektocht naar bewijzen van de feiten op de daarvoor meest geschikte manier en daaraan kunt u bijzonder veel bijdragen door mijn artikelen te delen op geschikte plekken. Dat helpt, want zó krijgen wij ouders een stem. Ik zie echter dat dát veel te weinig gebeurt! Nog een bovendien: de Kinderbescherming heeft me vele malen juist proberen te beschermen, maar er zitten te veel spionnen van de ISS tussen hun medewerkers om dat te kunnen volhouden. Dat is ook de reden waarom ze bij zoveel andere gezinnen zo ongenadig veel kwaad doen en mens en kind voor het leven traumatiseren. Ik heb daarom toch maar even een disclaimer opgesteld, die u onderaan iedere pagina vindt.

Doordat Jeugdzorg in een heleboel gezinnen die ik ken of gekend heb, een heleboel leed heeft veroorzaakt, weet ik steeds beter hoe ze werken. Niet alleen de geëikte dingen zoals dat ze standaard glashard liegen in dossiers en hardnekkig weigeren de leugens te corrigeren – hetgeen zwaar verboden is bij de wet! Ik weet ook bij wie ze informatie opvragen, hoe ze andermans woorden verdraaien en wie de spionnen zijn. Hoe ze bijvoorbeeld medewerkers van de supermarkt in uw buurt vragen om te melden wat u zoal koopt voor uw kinderen of dat u hun misschien iets persoonlijks vertelt wat ze ook weer kunnen verdraaien om u erbij te lappen. Bij de ISS, die u als de FIOM meent te kennen, schaamt men zich eveneens niet om uw baas op te bellen, uw rechter tegen u op te stoken en zelfs om u op het internet tegen te houden, zodat u geen bereik hebt. Vooral Veilig Thuis en de WSG – William Schrikker Stichting voor zwakbegaafde kinderen – hebben bijzónder korte lontjes. De Kinderbescherming blokkeert u doodleuk, want zij zijn toch sterker en u kunt daar alléén iets tegen doen door mij te steunen. Wees maar eens niet zo bang altijd en laat zien dat u hun optreden schandalig vindt! Anders stopt het echt niet hoor.

 

Gaslighting en andere intimidatie

Wat Jeugdzorg allemaal aan manipulatie- en chantagetechnieken op ouders én kinderen loslaat, valt maar wat vaak onder de noemer van extreme gaslighting. Een voorbeeld van chantage is dat ze mensen dwingen een verklaring van geheimhouding te ondertekenen. Doen die dat niet, dan doen ze hun kinderen die ze zonder reden afgepakt hebben, kwaad. En waagt u het niet, mocht u het gesprek opgenomen hebben, dat te publiceren of aan de rechter of politie te laten horen. En wat dacht u van het feit dat ze kinderen verbieden contact met hun bloedeigen ouders te hebben? Zelfs als een kind zelf ergens vandaan naar huis terugreist en aangeeft dat het dáár wil blijven, wordt het ijskoud teruggepoot naar een adres waar ze het naar hebben = mishandeld worden. Plus de mond wordt ze gesnoerd. Wat zou dat doen met een kind? Daar denkt men bij Jeugdzorg wel degelijk over na, want ze moeten hen van de ISS-spionnen zo hard mogelijk traumatiseren. Goed voor ze, toch? Verdeel en heers! Julius Caesar deed het al. En nee, ik geloof niet in complotten. Dit zijn gewoon feiten.

Net als alle ouders die met dit monster Jeugdzorg te maken krijgen, heb ik me ook in de psychologie verdiept en dat had ik overigens al eerder. Iets wat Jeugdzorg aan de lopende band doet, is mensen voor gek verklaren. Zonder enig bewijs of enige aanwijzing. Niet alleen is dit ten strengste verboden, maar het is ook gaslighting en dus extreme manipulatie. Ook als ze u complotdenker noemen oftewel paranoia zonder diagnose van een BIG-geregistreerd psycholoog of psychiater die u uitgebreid getest heeft en gediagnosticeerd, is dit verboden. Complotdenken valt namelijk onder de paranoïde persoonlijkheidsstoornis tegenwoordig en dat mag niet van u gezegd worden zonder diagnose. Hier meer over gaslighting. Het betekent dat u de poten onder uw stoel worden weggezaagd, door uw werkelijkheid om te draaien. Daardoor gaat u twijfelen aan uw realiteitszin en raakt u verstrikt in de netten van de dader(s). Laatst las ik in het nieuws dat het een veelgebruikte “techniek” van de Amerikaanse Democraten is om hun tegenstanders uit te schelden voor terroristen of oproerkraaiers. Dan zijn ze op voorhand al uitgeschakeld, want geen rechter of wie verder ook luistert dan meer naar hen. Hier een paar namen die door Jeugdzorg maar ook anderen zeer succesvol worden misbruikt als gaslighting om zowel volwassenen als kinderen (!) te intimideren:

 • paranoïde of zelfs schizofreen
 • complotdenker
 • extreemrechts
 • fascist
 • racist
 • Nazi
 • onbetrouwbaar
 • labiel
 • depressief
 • terrorist
 • oproerkraaier of rebel

 

Complotdenker of waarheidszoeker?

Nu is het zo dat heel veel mensen wakker worden wanneer ze met Jeugdzorg te maken krijgen. Het is een organisatie die totaal geen gevoel kent, geen genade en die nooit een fout zal erkennen – laat staan goedmaken. Hun eigen woorden. Ik heb vaak meegemaakt dat ze gewoon doodleuk hun hoofd wegdraaiden en dan zat ik verbijsterd naar hun nek te kijken. Veilig Thuis Friesland is hier kampioen in, vast geleerd op zo’n cursus. Op een keer zat ik zelfs naar twéé nekken te kijken, toen twee medewerkers allebei weigerden een fout toe te geven en me de kop wegdraaiden. Ik heb ze hartelijk uitgelachen, want het was echt geen porem. Na zo’n incident weet je echter dat ze nóg harder achter je kinderen aan gaan zitten om uit alle macht te pogen die van je af te pakken, onder toezicht te stellen en meer van dat fraais. Humor kennen ze niet, gevoel kennen ze niet en het enige waar ze op uit zijn, is hún baantje redden – en die van hun collega’s. Over uw lijk. Ze sturen je op ouderschapscursus en weet ik wat allemaal en daarna pakken ze je kinderen alsnog af of ze geven ze alsnog niet terug. Zich aan hun woord houden doen ze namelijk óók al niet. Het is een onmogelijke organisatie die veel mensen tot wanhoop brengt. Sommigen zelfs zo erg dat ze zelfmoord plegen.

Daarom gaan mensen zoeken om de vraag “waar haalt Jeugdzorg in vredesnaam al die macht vandaan?” beantwoord te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet een mens behoorlijk wat onderzoek doen en tja … dan kom je dus uit bij de zogenaamde complottheorieën over een wereldmacht. Een deepstate in Amerika, de wil van links-liberalen om een globale wereld te scheppen, waarin niemand bezit heeft, alles om het klimaat en de elite gaat en er een totalitaire staat is. Het is niet zo heel moeilijk om dat alles te bewijzen, want toen de heer Trump president was, zag u duidelijk dat de Democraten niet naar hem luisterden. Dat zij hun eigen machtsorde hadden, waar de media, de tech- en socialemediabedrijven, de banken, de rechters en nog veel meer naar luisteren. Trump kreeg nog niet eens een simpel bericht de media in, zonder dat het of straal genegeerd werd of anders wel zo sterk gecensureerd en verdraaid dat niemand er meer wat van begreep. Framing heet dat tegenwoordig, maar dat is in feite laster: verboden praktijken, maar de machthebbers komen met álles weg. Dat fenomeen heet ‘deepstate’ in Amerika en hier is exact hetzelfde aan de hand met de héle overheid. Jeugdzorg is er alleen maar onderdeel van. Onderwijs, rechtspraak, media, de medische wereld: iedereen luistert hier naar de links-liberalen, die bij ons helaas de regering uitmaken en maken alles kapot. Alles en iedereen is corrupt.

Ondertussen, op zoek naar de waarheid, kom je inderdaad ook complottheorieën tegen. Dat is doodnormaal en maakt u niet tot een complotdenker! Buitenaards leven, 5G internet, 9/11 een hoax, de verkiezingen in de VS van afgelopen november frauduleus, chemtrails, vaccins waar allerlei schadelijke stoffen in zouden zitten … Het kost gewoon tijd om jezelf daardoorheen te wringen en je een mening te vormen van wat je er wel en niet van gelooft of wilt aannemen. In die tussentijd kan Jeugdzorg je lelijk te grazen nemen. Toen ze mij eens een poets wilden bakken omdat ik had geschreven over meerdere universa, pasiversa genoemd en zelfs nog grotere werelden waarvan ik toen meende dat die bestonden, heb ik ze een koekje van eigen deeg gegeven. Ik was immers toen nog docent, dus ik zei dat het een goeie aardrijkskundeles was om te weten hoe groot de wereld eigenlijk is. Gelijk stil. Die ronde had ik gewonnen. Niettemin scholden ze me uit voor paranoïde en daar doe je niets tegen. Een psycholoog of zelfs psychiater kan wel zeggen dat het niet klopt, maar dan zegt Jeugdzorg gewoon dat zij niet om die diagnose gevraagd hadden. Alsof zij de baas zijn! Maar kom er maar eens doorheen. Zelfs Donald Trump, die president van Amerika was, lukte het niet om deze idioten aan de kant te krijgen.

 

Een goeie om mee te nemen: vrijheid van meningsuiting

U hebt het onbetwiste recht om uw mening vrij te uiten. Uw zienswijze op alles mag u vrij verkondigen. Jeugdzorg doet dat ook. Niet op het internet, want dat is smaad of zelfs laster als het niet waar is. Maar ze doen het wel bij alle instanties die u nodig hebt: uw huisarts, de school van de kinderen, de schoolarts, een eventuele kinderarts of ander behandelend therapeut, de gemeente (leerplicht bijvoorbeeld) en noem ze maar allemaal op. Dat is misschien nog wel erger. Uw vrijheid van meningsuiting hebt u echter niet alleen van de grondwet gekregen. Sterker nog: het is niet meer dan normaal dat u mag zeggen wat u wilt! Uw democratische rechten hebt u van God gekregen. Als u niet in God gelooft, zegt u dan maar het leven. Het rechts op vrije meningsuiting en zich vrijelijk kunnen bewegen – en nog een aantal andere grondrechten – hebt u gewoon en niemand kan u die afpakken. Wat u óók mag, is uzelf en uw gezin verdedigen tegen zo’n monster als Jeugzorg, waar je gewoon niet tegen kunt vechten. U mag vrijelijk op het internet vertellen wat zij allemaal doen en daarbij ook namen noemen. Dat is uw recht op zelfverdediging en het mag dan ook alleen als ze u ook daadwerkelijk aangevallen hebben. Hadden ze dat maar niet moeten doen! Zo simpel is het. Wil je niet dat iemand je straft voor je misdaden, bega ze dan niet. Uw rechten kennen is cruciaal in deze tijd, waarin we steeds verder beperkt worden in onze rechten. Fijne avond nog!

 

 

donations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow the news by Email

 

 

 

Natassa Vassiliou, MA

Anastasía (Natassa) Vassiliou analyses the news with her unique fresh insight. She studied Greek & French Literature, with minors in law ethics and teaching mother language plus specialisation in media psychology. 25 years in education & business trainings followed. 13 years in traditional medicine research and coaching & 2 years in the media. Natassa loves kids, Greece, coffee & nice people. Also cherries, apes, boeren, cooking & experts. No to Jeugdzorg, egoists, bonkers, dipshits & digital ID's. Proud Greek, Orthodox Christian and Mom of 2 Awesome Big Boys, she is sadly handicapped.

Feel free to give a nice reaction:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.